Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Üdv mindenkinek!
Az OOM problémához szeretnék egy kicsit visszakanyarodni. Nemrégiben sikerült fejlesztenem a vason egy kicsit és megnéztem mit tud. Előtte elolvastam, hogy itt mire jutottatok a teszteléssel, meg elolvastam ezt is.
Az én scenariom úgy nézett ki, hogy Londonból átrepültem Gatwick-re egy valamilyen default géppel. UK2000 scenery mindkét reptéren, ORBX base és Global Vector van még telepítve és a REX4 ahol 4096x4096-os felhőket állítottam be. LODRadius 6.5, az addon complexity azt hiszem vagy very dense, vagy extremely dense, de mondjuk nem is ez a lényeg. Win8.1-et használok, az 64 bites, akkor ha jól értelmezem 4 giga memórián tud dolgozni az FSX. Nekem ez alatt a rövid út alatt 2-re mászott fel és ugyan nagyon zavaró hatása nem lett ennek, de ezek a graphic stutterek végigkísérték az egész utat és ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni akkor néhányszor az FPS ugrálását is meg lehet figyelni. Nyilván nem ezekkel a beállításokkal akarok hosszabb távokat repülni mert az tuti bukó lesz, csak a teszt kedvéért állítottam ilyenre.
A kérdés az, hogy ez mennyire normális, hogy 4 giga helyett már 2 gigánál megjelennek ezek a kis apróságok, és nem megy el még 3-3,5 gigáig sem gond nélkül? Illetve, hogy lehet e ezen módosítani, hogy kicsit később jelenjenek meg az első zavaró jelek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs