Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Inkább idehoztam.Nem tudom windows specifikus e a probléma, de eléggé érdekes, adott egy rendszerem nvme ssd-n, jól is működött, míg be nem tettem mellé, egy gigabyte M30 as szintén nvme ssd-t, amin előzőleg a rendszer volt, de épp ezért cseréltem le egy másikra, mert állandóan bsod dobott.
Mi lehet a nyűge ennek a gigabyte ssd nek? Mert mikor kivettem utánna minden ment szépen tovább,és azóta is jó a rendszer, bármelyik progit megnyitom nem szál el kék halállal.
Nem lenne kompatibilis az MSI B560 lapommal a gigabyte ssd?Ezeken mind túl vagyok...
•- DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
•- DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
•- DISM.exe /online /cleanup-image /startcomponentcleanup
•- sfc /scannow
De a rendszerem nem a Gigabyten van azt háttérnek szerettem volna használni.Nekem ez az ssd nem jött be... levettem a matricát így látszik a vezérlő is,igaz így buktam a garit, de másnak még jó lehet,nálam ha rendszer van rajta ha háttérnek használom más slotban akkor is bsod!
Pedig tudtommal nem rossz ssd dram meg mindenféle dolgok.
Van valakinek tapasztalata erről az ssd ről?Mióta ezt leváltottam az Apacer q4 re azóta nálam minden progi rendesen működik se bsod se semmi,de ezzel a szerencsétlen Gigabyt el nem bírok,igaz ehhez nem találtam sem fw frissítést sem, se semmit, fél éves csórikám.
MSI B560 lapban van,volt benne mintha összeakadna valami valamivel hardweresen vagy softweresen is.......
Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest