Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
King Unique #30138 üzenetére
Szia, köszi,
persze hogy nem a (fagyogató) Windows alól próbálok másolni. Volt WinPE kísérlet és másik Win kísérlet is.
És még mielőtt másolni akartam volna, cseréltem
- tápot
- memóriát
- kábelt
- alaplapot
és ezek után gondolom, hogy az SSD-vel lesz valami, mert egyik sem segített.
És igen, mikor a backup funkciót választottam, kikapcsoltam a verify-t.No ezért kérdeztem, hogy van-e valami frankó kis program ezen a Macriumon kívül is.
Az SSD-t valóban nem írtam meg. Bocsi. Nem gondoltam hogy jelentősége van. (Bár pl. a HDSentinel sem ismeri fel, szóval talán tényleg nem mindegy.)
Biwin 128GB SSD 2,5" SATA3 CSE25GS2474-128A rendszergazdai felelősségben teljesen igazad van. Menteni kéne. Vagy tükrözni. Hát ez az, amikor nem vagyok rendszergazda, csak szólnak rokoni alapon, amikor a baj van.
De akkora baj nincs, hogy adatmentő céghez forduljunk. Csak szívás. Két külsőst kell megkérni x forintért, hogy fáradjon ki, és az új windows-ra telepítse újra a megoldásait. Meg nekem egy nap, mire belövőm a Windows-t az ottani kiscéges környezetbe. No ezt akarnám megtakarítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 12T - egytucat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Külpolitika
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest