Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz FollowTheORI #15208 üzenetére
Te írtad azt, hogy "Rosszul tudod/gondolod.", amit állítottam, akkor szakmai érvekkel támaszd alá(nehéz lesz, mert az MS rendszermérnökei is ezt "vallják" Vista óta(lásd Sk8erPeter-nek adott link))
Ha szakmai érveid nincsenek(azt meg írtam korábban is, hogy ha be van kapcsolva, az sem lényeges (igaz, nem neked, hanem Vakegérke-nek)), akkor tiltsd le, aztán tesztelj, semmi negatív hatást nem fogsz tapasztalni."SSD-n egyetlen dolgot érdemes kikapcsolni ha nem használod az pedig a hibernáció, de azt is csak azért hogy a foglalt hely felszabaduljon. Minden más felesleges"
W8 óta ez a következő user error, SSD esetén is, ugyanis ilyenkor a Fast Startup(ki- és bekapcsoláskor van hatása, újraindításkor semmi) szolgáltatás is megy a levesbe(hibernáció tiltásával ugyanis nem működik), azaz pont a gyors rendszerindítás szűnik meg ezáltal...Vakegérke - "Mondtam egy szóval is, hogy van köze?"
Akkor minek írtál a TEMP-ről? Ha csak annyit írtál volna, hogy "Én hagyom, hadd működjön.", akkor csak annyit válaszoltam volna, hogy OK, nincs jelentősége.Sk8erPeter - Will Superfetch be disabled on SSDs?
"Yes, for most systems with SSDs.If the system disk is an SSD, and the SSD performs adequately on random reads and doesn’t have glaring performance issues with random writes or flushes, then Superfetch, boot prefetching, application launch prefetching, ReadyBoost and ReadDrive will all be disabled.
Initially, we had configured all of these features to be off on all SSDs, but we encountered sizable performance regressions on some systems. In root causing those regressions, we found that some first generation SSDs had severe enough random write and flush problems that ultimately lead to disk reads being blocked for long periods of time. With Superfetch and other prefetching re-enabled, performance on key scenarios was markedly improved."
(Az első generációs SSD-k, amire hivatkoznak, azok olyan régiek, hogy a topikban lévő emberkék legalább 90%-a nem is hallott róla, nem hogy valaha is használta volna őket.)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest