- Autós kamerák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
xxSanchez #46611 üzenetére
Ez most komoly? Nem hímes tojás ez...nekem az Intellel a két év alatt lett 7.6Tb írt adat és semmi baja nincsen.
Nem értem ezt a túlzott élettartam mizériát az első szériáknál még megértettem volna (3-4éve) na de ma már felesleges így félteni.
Én most is csak annyit csináltam amit a Samu progija kikapcsol.
-
vlevi
nagyúr
válasz
xxSanchez #46543 üzenetére
Én azért nem csinálnék, mert a Windows marha gyorsan be bírja teríteni a 60G helyet, ha egy kicsit nem figyel az ember. Nálam a Win, Visual Studio, Office, pár limlom, a user profile legfontosabb részei (pl. videó, zene, ... az nem) van a C:\-n és így 47 Giga a helyfoglalás.
-
válasz
xxSanchez #46577 üzenetére
Akkor inkább a lemezkezelőről dobj képet (amin a partíciószerkezet egésze jól látszik).
(Amúgy a W8 egy bináris hulladék jelenleg, számos lemezkezelést érintő modulja totálkáros(pl az egyik HDD-met SSD-nek látja[[link]], W7 alól a W8 partícióra nem lehet másolni, W7-t indítva lemezhibát javít a W8 lemezen, had ne soroljam...)Szerk
Akkor UEFI install-t követtél el... Azon az 500-as HDD-men(ami szerinte SSD) egy W8 figyle UEFI installal... -
válasz
xxSanchez #46574 üzenetére
Annak a partíciónak (W7 esetén, MBR partícióstílus esetén) mindig az adott meghajtó legelejétől kell kezdődnie és kötelezően 100MiB (mondom MiB, azaz 2-es számrendszer, egyébként a partícióeltolás nem lenne helyes) méretűnek kell lennie. Olyan nincs, amit Te írsz, illetve ha van, akkor valami el van kettyintve, de nagyon...(pl. nem a W7 telepítő hozta létre, az biztos.
)
W7 telepítésekor minden partíciót törölj és a telepítővel particionálj(ekkor létrehozza helyes mérettel és eltolással), vagy a korábbi linkemben szereplő parancssoros megoldással particionálj(ekkor nem jön létre a 100MiB-os partíció) -
válasz
xxSanchez #46572 üzenetére
Annak nem is szabad betűjelet kapnia, hagyd békén. Bővebben, hogy mi célt is szolgál az a partíció
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged