Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Van képe mindent kiírni a HAGiBiS SSD házának
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Type-R
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Thnx, sikerült legyőznön Yunalescat, mielött 3.-szor átváltozott előidéztem Yojinbot, amin nem fogott a halál, igy sikerült utána már könnyen legyőzni.
A Potinon az a németben is Potin, de az Al-Bead Poition az meg Al-BeadMedizin, hogy mi alapján forditottak ezeket
Most ott tartok, hogy be kell ugrani Sin szájába. -
Cathfaern
nagyúr
Reflect: rányomod xy karakterre, akkor minden egyes varázslat amit őt éri visszaverődik. Logikus lenne, hogy a varázslóra, de nem, hanem mindig a szembe lévő oldalra (ha saját emberedre nyomod, majd gyógyítod, akkor az ellenség fog gyógyulni).
Van egy módja hogy kikerüld: ha ellenség magára nyom reflect-et, s te varázslattal szeretnéd támadni, akkor nyomj egy saját emberedre reflectet, s őt ''támadd'', ami így persze az ellenséget fogja sebezni.
Yunaleskánál ezt max. úgy tudod használni, hogy magadra nyomod, így nem tud rád varázsolni. Persze így te is csak potion-al tudod gyógyítani magad (potion = olyan tárgy ami gyógyít
) -
Type-R
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Az első két szintel nincs gond csak a 3.-kal, egyből kiütötte Auront és Rikut ''halálal'', Lulut meg lecsapta, nem tudtam közben újraéleszteni vagy gyógyitani. Ha lehet körbeirnátok a varázslatokat, mert a német verzióban más a nevük, igy a Reflekt nekem nem mond semmit.

[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Ugyebár a probléma forrása, hogy mindig gyógyítja magát...akkor nem egyszerűbb pont hogy rá rakni egy reflect-et?
Igaz így varáázslatokkal nem tudod támadni, de van elég olyan ember aki nem azzal támad 
(látom közben ezen már sikerült túljutni
Yunaleska viszont tényleg húzós. Nekem szerencsém volt, azthiszem második harmadik próbálkozásra megöltem. A lényeg, hogy a zombie statust szedd le magadról ezerrel. -
Keitaro
addikt
Ó, akkor még az a Spectral Keeper.
Az még nem is olyan bajos. Utána kellett néznem kiről beszélhetsz, azt hittem már bent van Z-ben. Ha valakire rak egy reflectet akkor ha van időd dispelt neki vagy váltsd át egy másik emberre a lényeg, hogy ha nem tudja valakiről reflectelni akkor nem fogja halálra gyógyítani magát.
Továbbá Darkot neki rendesen (pl Wakka Dark Busterjét) és ütni amíg áll
-
Type-R
őstag
Azután miután 3-szor kinyirom Syemort, átmegyek a barlangrendszeren, és amikor kiérek, akkor vár ott egy nagy szörny, 40000 élettel, ezt a szörnyet egy másik Medium idézi meg, próbának, próbálok, de egyszerűen regenerálódik, és nem tudom használni a szupertámadást (Exatis)
-
Type-R
őstag
Ha tunda valaki segiteni nagyon megköszönném. Nem tudok legyőzni egy szörnyet, ami Zanarkandnál van, egyfolytában regenerálódik, és elég idegesitő, mert én utök 2000-et, ő meg regenerálódik 2500-at.
-
Tithian
őstag
Nem, az egy másik tréler (50 mega):
Bővebben: link -
Raymond
titán
En csak ezt az egyet latom:
Bővebben: link
Mi a masik ? Ugyanez feliratok nelkul ? -
Tithian
őstag
Kijött két négy perces előzetes, az Animesuki-n fent van:
Raymond
titán
WOW - cikk egy 25 perces bemutatorol es rengeteg kep.
Final fantasy VII - Advent Children
Cikk: Bővebben: link
Kepek: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ktas
csendes tag
Szasztok! Bár számomra is a Final Fantasy-sorozat a legjobbgame, főleg a nyolcas, kissé másról szeretnék írni most. Ha van köztetek olyan, akinek vannak olyan bolti playstation játékai, amelyeket eladna, írjon nekem a www.ktas21@freemail.hu címre, vagy hívja a 06 30 384-0902- es számot Konkrétan a Final Fantasy- hoz hasonlóak. pl: Legend of Dragoon, Koudelka, Jade Cocoon, Chrono Chross, Breath of Fire érdekelne.
-
Type-R
őstag
Ma voltam a medi marktban, és gondoltam megveszem az FF X-et, de elötte megkérdezek valakit, hogy milyen nyelv választási lehetőség van, mert a doboz hátulján nem volt feltüntetve semmi, és az eladó néni se tudott segiteni. Ha valakinek megvan, megtudná mondani hogy csak angolul lehet e játszani, vagy esetleg van német felirat is.
-
Allien
veterán
Tud valaki infót a FF XI-ről? Az o.k.MMORPG, tehát full online. Láttam az MM-ben 11E huf, de hol lehet havidíjat fizettni, mennyibe fájna?

-
Raymond
titán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Komolyan csak film lesz (nem jartam nagyon utana, csak a jominosegu videokat vadasztam le) ? Mert az meg jobb mint gondoltam - nem kell jatszani, igy csak az lesz amit szeretek ezekben - japan tortenet meseles es allati animaciok....
''FFX, FFX-2-ben sem mangások a figurák'' - ja igen, ezt kihagytam - talan mert akkora nyomot hagyott bennem amikor meglattam a IX-est
-
Cathfaern
nagyúr
Játék stílus...nehéz meghatározni...FFVII és FFVIII demot találhatsz PC-re, azt esetleg kirpróbálod, akkor nagyjából képet kapsz, hogy milyen ez. J(apan)-RPG-nek szokás nevezni egyébként.
Angol tudás: végig lehet nyomni úgy is, hogy nem nagyon vágod az angolt, de szerintem úgy a lényege veszik el (szvsz minden RPG-ben nagyon fontos a történet).
Legújabb rész: nos ha tényleg idő szerint akarunk menni, akkor az FFX-2 a legújabb. De mindenképp ajánlom, hogy először az FFX-et játszd végig, mivel annak ismerete nélkül az FFX-2 jóval kevesebbet ér.
(btw. ezt az két részt leszámítva, az FF-ek között nincs összefüggés)
Raymond: az Advent Children csak film lesz...
Akciós részek: én max. az FFX-2-ben találkoztam ilyennel, de ott is csak minigame formájában
Btw. az FFX, FFX-2-ben sem mangások a figurák
-
Raymond
titán
Japan RPG

Na de komolyan - vagy csiped az ilyen jatekokat vagy nem. Vannak ''akcios'' reszek, vannak turn-based harcok, sok duma erzelmek hektoliterre es gyonyoru animaciok. Nekem mondjuk az FF8 tetszett a legjobban (nem mindha jatszottam volna valamelyikkel is, csak az animokat szerzem meg ha lehet). A 8-as azert, mert ebben nem annyira manga-san neznek ki a figurak es amit a jatek akkoriban mutatott PS1-en az nem volt akarmi. -
Type-R
őstag
Az én kérdésem mejik a legújabb rész? Én egyáltalán nem is tudom hogy pontosan milyen is ez a game, de már elég sokat hallottam róla. Láttam nemrég a Tescoban asszem FF X-et.
-
Raymond
titán
válasz
Overmind
üzenetére
Ugy latszik timeout-os a direct link. Itt a forras:
Raymond
titán
Final Fantasy XII Trailer:
Overmind
aktív tag
Tegnapelőtt még bejöttek? Nekem most nem. Ha mégis bejön, csak valamit be kell állítani, akkor sorry, nincs erőm megkereseni a fórumban és angolul olvasni.

Más: volt már szó párszor FFVII végigjátszásról. Van magyar! Azaz van magyar fordítás, ezer éve. Nemsokkal a játék után már megvolt, ha jól emlékszem. Egész korrekt és részletes. -
Raymond
titán
Final Fantasy VII Advent Children, high-res render kepek:
Bővebben: link
Hat ez nem akarmi....
[Szerkesztve] -
Ger|||
aktív tag
nem vette meg, csak mivel majdhogynem csődbe ment a nyomi filmjük miatt, a Sony hozta vissza az utolsó pillanatba az életbe. Ezzel a manőverrel ő lett az egyik legnagyobb részvényes a squaren bellül, és így sikerült elérnie, hogy konkurens konzolokra nem fejleszt a square. Megvételről szó nincs, és a játékok továbbra is PC-re és PS-re jönnek majd ki.
-
Ger|||
aktív tag
nincs valami csít, hogy odadob a gém levgégére, és feloldja az összes muvit?
-
Viktor77
titán
Annak aki nem játszott a 3-al.

''October 07, 2004 - Square Enix revealed today that Final Fantasy III will be coming to the Nintendo DS system. While little has been revealed on the game, it's known that it will feature dual screen and touch panel support. The touch panel will come into play with how you collect crystals.
Release information and further specific details will have to wait for a future update from the company.''
A DS a Nintendo új handheld gépe. -
Keitaro
addikt
Bár nem FF, de legalább Square. Nem látott valaki valahol még újonnan Kingdom Heartsot?
-
snoopy
aktív tag
nem is tudom, de akkor VII, VIII, és most XI részt miért csinálják meg akkor, bár nem tudom hogy fog menni ez az online dolog törve biztos nem, vagy ennél is max az lesz mint a far crynál. egy kis plusz menü.
-
Keitaro
addikt
Mert nem éri meg kiadni azért, hogy gyorsan mindenki szerezzen egy biztonsági másolatot...
Ez a dolog nyitja.
Meg a PS2 imidzsben már benne van nagy betűkkel. Sok olyan játék van ami csak az egyik konzolra jelenik meg. Ez fontos nekik, mert ha valaki filózik pl X-box és PS2 között akkor azt fogja venni amire vannak olyan játékok amik neki kellenek. Ha pl FF fan az illető akkor nem gondolkozik, rohan a PS2-ért... -
snoopy
aktív tag
nem tudja valaki hogymiért nem írják meg pc-re a többi részt?
a hivatalos honlapn olvastam hogy pc-re nem tervezik a közeljövőben a IX, X részt.
esküszöm kéne valami peticiót csinálni erre aztán elküldeni nekik hogy lenne ám igény rá pc-n is.
[Szerkesztve] -
tep
csendes tag
Na mindegy...... elkezdem újra a VIII-at , az legalább műxik XP alatt

Kifilézem azt aBahamutot (is)
-
djsaabe
tag
hát ilyne már nics fél órán belül ugyanaz a szöveg egymás után már 4x ment el
-
djsaabe
tag
hy
ez az a Final fanatsy soozat aminek van már vagy 10 része ??
nekem a 8 volt meg de nagyon bejött. ami már jó rg volt. -
djsaabe
tag
hy
ez az a Final fanatsy soozat aminek van már vagy 10 része ??
nekem a 8 volt meg de nagyon bejött. ami már jó rg volt. -
tep
csendes tag
XP-re ki tudta felinstall-ni??????
-
snoopy
aktív tag
XP Patch innen van : Bővebben: link
[Szerkesztve] -
snoopy
aktív tag
a FFVII van kis gondom. felraktam a xp patchet de még így is kilép egyből a játék mikor harcra kerül a sor a vonat mellet.
a másik hogy 9600xt-m van és iszonyat csúnya kép, valami 8-bits baja van vagy mi. ti biztos vágjátok. szóval HHHEEELLLPPPP !!!! -
Overmind
aktív tag
Na akkor most jöhetne egy olyan link, ahol a modemes verzió van.

Azt hiszem lassan be kell lógnom az egyetemre, hogy megnézzem, mert ez nagyon ínycsiklandó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Energiaital topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Igaz így varáázslatokkal nem tudod támadni, de van elég olyan ember aki nem azzal támad 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(legroszabb esetben megveszem azt)