Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
És azóta toltad?
MdewC tolja?
Én teljesen tiszta és szűz vagyok, év elején lenyomtam a 10 órás trialt és azóta még egy videót sem néztem meg, 1-2 havonta benézek a topikba, negyed óra alatt átnyálazom az egészet és látom hogy ugyanolyan jóság van mint a korábbi években és bújok is vissza az odúmba
-
Bohus84
tag
Én is elnyitottam 900k-t, 1 kane és mas semmi. Színtiszta bukó. Ami miatt eltoltam, mert a csapat kész, egyet akartam fejleszteni. R.Sanches helyett mid Lothar M. Kipróbáltam és vissza kellett csináljam. Sajnos a német icon nem ér a predátor nyomába. Ami persze vicc de ez van. Iconnal inkabb jatszanék, de azt éreztem, hogy gyengűltünk sokat, és azt mondtam, azt ne. Féláron sokkal jobb lap rttf Sanches sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg durva hogy semmit se ér az a sok promo pakk.