Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
És azóta toltad?
MdewC tolja?
Én teljesen tiszta és szűz vagyok, év elején lenyomtam a 10 órás trialt és azóta még egy videót sem néztem meg, 1-2 havonta benézek a topikba, negyed óra alatt átnyálazom az egészet és látom hogy ugyanolyan jóság van mint a korábbi években és bújok is vissza az odúmba
-
Bohus84
tag
Én is elnyitottam 900k-t, 1 kane és mas semmi. Színtiszta bukó. Ami miatt eltoltam, mert a csapat kész, egyet akartam fejleszteni. R.Sanches helyett mid Lothar M. Kipróbáltam és vissza kellett csináljam. Sajnos a német icon nem ér a predátor nyomába. Ami persze vicc de ez van. Iconnal inkabb jatszanék, de azt éreztem, hogy gyengűltünk sokat, és azt mondtam, azt ne. Féláron sokkal jobb lap rttf Sanches sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Proxmox VE
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tényleg durva hogy semmit se ér az a sok promo pakk.