Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Öcsi bácsi a korszakának legjobb játékosai közé tartozott, igazi ikon volt és nagyon karizmatikus ember. Hogy hol helyezkedne el ma a világban nem lehet tudni, de Messi vagy Ronaldo eredményeit is megkérdőjelezed majd 20 év múlva? Vagy az övéket nem mert őket láttad játszani? Mindenkit csak az alapján lehet megítélni ahogy a saját életében alkotott, a megfelelően okos, tehetséges és alkalmazkodni tudó emberek bármelyik korban megállnák a helyüket (kivéve persze szélsőségek esetén). Szerintem nagyon jó lap lesz Öcsi bácsié és meg is érdemli, és ezt nem csak azért mondom mert magyar vagyok hanem azért is mert tényleg a labdarúgás halhatatlanjai, a legnagyobbak közé tartozik.

Írom ezt annak ellenére, hogy én egy percet nem vagyok hajlandó játszani a Fifa 21-el, így aztán Öcsi bácsi lapját sem fogom tudni tesztelni.

"de Messi vagy Ronaldo eredményeit is megkérdőjelezed majd 20 év múlva?"

Ronciét már most is, tap-in king. ;]

De komolyra fordítva, erről beszélek én is. Mindenkit a saját generációjához viszonyítva kell mérni és így a számokat is, amiket elért.

Lehet valaki a '70-es, '80-as években nem lő 84 gólt 85 válogatott meccsen (mert addigra lett már valami védelem-szerűség is a fociban), de attól még ugyanúgy ki tud emelkedni a többiek közül és lehet ugyanakkora játékos, mint amilyen Puskás volt a maga idejében.

Nagyon nagyra tartom én is őt, de nem sorolom Eusebio, vagy Cruyff elé, ezért rating-ben sem adnék neki azoknál 3-4 ponttal nagyobbat...

Új hozzászólás Aktív témák