Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Google Home/Nest
- Intel találgatós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Épp ez az. Mindenkinek hasonló csapata van, vagy jobb... De két hete kb 90%ának jobb volt az enyémnél. Persze, továbbra is mondom, hogy attól valaki nem lesz sokkal jobb mert jó csapata van, de anélkül nehéz (főleg még távolabbi szerverrel),sőt szinte lehetetlen. És nem a cselekben. Mert azt ha jókor nyomod, akkor valszeg mindegy kivel csinálod csak 90+ pace kell, hanem a passzok és a helyezkedés, a védekezés, a lesvonalon maradás vagy elfutás és hogy hova csorognak mindig a labdák. Én szerintem aki akkora király egész évben, majd a végén gyengébb, pont akkor amikor csapatok szintjén a legkiegyenlítettebb a mezőny...az lehet hogy a jó csapata (sok időt pénzt ölt bele, szerencsés volt) miatt extra év közben. Amúgy pc-n játszom. Egy új acc nem volt (ezek feltételezhetőek a csapatokból), és egy Silver próbálkozó volt. Senki nem adott le meccset. Egy gold játékost nem láttam. Olyanból volt pár aki csak team of season playerrel ment. Őket meg is vertem aránylag simán. Amúgy ha hobbi játékosok nem játszanak már, akkor pont hogy erősebb a mezőny. Kevesebb gyenge playerből könnyebb gyengét adni. Amúgy ha jó csapatod van szinte kötelező a presst valamilyen módon használni. Az már szinte megnyeri a meccset. Gyengébb csapat ellen sorra szereztem a labdákat a 20 méterre a kaputól, de ha neymar pelé ronaldo... Akkor egyet sem. Pedig a vicces, hogy nem ők passzolják a labdát xD
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X551CA-SX029H 15.6" - Intel Celeron 1007U, 4 GB RAM, 250 GB SSD, Win 10 (leírás!)
- Nvidia geforce rtx 5070 ventus 3x 12gb(vram)
- Dell Pro Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Sapphire PULSE Radeon RX 550 4GB Garanciával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest