Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juve
aktív tag
A szabadrúgáshoz én is csak a shiftet tudom...azzal tudod változtatni hogy melyik részét rúgja meg a labdának.
A esti stadion rész kicsit bonyolultabb. Ugyanis tudnod kell, hogy melyik csapathoz melyik stadion esti világítás fajta tartozik. Ezt a játékon belül én még nem találtam meg, de ha van Creation Centre-d, ott minden csapathoz meg van adva, hogy mi tartozik hozzá. Remélem érthető amit írtam.
Én egyébként az 5. szezononban vagyok. A Scunthorpe-val kezdtem (angol 4. liga),aztán két év Ajax, aztán Lazio, most meg a JUVE
.
Te milyen felállásban játszol? Én ebben a szezonban tértem át a 4-4-2-ről a 3-5-2-re....ez sokkal jobban fekszik nekem, mert hatékonyabban tudok támadni és a k.pályásokkal védekezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.