Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juve
aktív tag
Közérdekű közlemény.
Egy új rendszerű bajnokság indul a FIFAHUNGARY oldalán. A nevezések számától függően lesz 1 vagy 2 osztály (szintnek megfelelő ellenfelekkel), ahol lesznek kiesők és feljutók. Fontos újítás hogy nem kell csapatot előre választani...bármikor bármelyikkel lehetsz...és igy a tabella is tulajdonképpen csak nevekből fog állni. Én ezt személy szerint nagyon jó ötletnek tartom és már föl is íratkoztam rá. Gyertek minél többen!!!! Aki lemarad...az kimarad!!
De ettől persze még folytatódni fog a PHLiga
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki nagy fifás nem tudná megmondani hogy kell feladni a labdád a hátamögött hogy magaelé essen? Már megcsináltam vagy 2x de hogy hogy azt nem tudom

S.O.S
[Szerkesztve] -
Juve
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
A bajnoki cím tul.képpen eldőlt!! 2 pontot kel szereznem legalább 2 meccs alatt.

-
Juve
aktív tag
8. forduló:
Milan - Juventus 1:2 (1:1)
Gólszerzők: Kaká, Del Piero 2
Kommentár:
Kemény meccs volt. Az első félidőben mindketten sokat támadtunk, Frank talált be először Kaká révén. Még a félidő végén egyenlített a Juve. A második félidőben óriási csata folyt főleg a középpályán...egyikünk sem elégedett meg az 1 ponttal....és ebből az orosz rulettből a Juve jött ki jobban....Alessandro higgadtan berúgta a meccslabdát a 83. percben és igy győzött a Juve!!! Minden elismerés a Milan-é is...nem érdemelt vereséget! -
Juve
aktív tag
Végre kész a diploma munkám..erre nincs aki játszon velem
. Úgyhogy fogtam magam és kerestem ellenfelet a mircen a #fifa.hu-n. Sikerült is egy klántaggal játszani...aki az utolsó 4-0ás győzelmem után kijelentette hogy utálja ahogy játszom..alig támadok
...meg a szokásos magyarázat
. Egyszóval ide sem megyek többet.....a PH liga tagjai legalább elismerik ha vesztenek és nem fikázzák a másikat 
!!!
Most unalmamban folytattam a gép ellen...és 2008 nyarán visszavonult Del Piero
Mi lesz most?
Mondjuk Cassano sem játszik rosszul a helyén 
-
[pod]Diablo
őstag
PH-liga tagok technika-i gondok miatt nem működik a fifám rfenékem jővő hét hétfőig sikerül rendbehoznom
-
sbálint
aktív tag
AC Milan-Manchester United 0-1
Izgi meccs volt!
A Milan középkezdése után Kean megszerezte a labdát előreívelte Rooney-nak ő lepasszolta
Van Nisterooy
-nak ő pedig belőtte!
A Milan ezután nagyon rákapcsolt és helyzetek játszott ki sorra, de gólt nem szezett!
Még a meccs végén is volt egy kis esemény!
Szintén Kean ivelte előre a labdát Rooney-nak aki a kijövő Dida kapus mellet csavarta le a labdát és az pár centivel kerülte csak el a kapu alját!
Góllövő:
-
Van Nisterooy
-
Juve
aktív tag
Tegnap nyomtam single-ben egy kicsit a Fifát. A Juvéval a BL nyolcaddöntőben a Milannal játszottam. Hát nem semmi meccs volt: első hazai meccs 3:2 nekem.....aztán idegenben egy idegörlő 2:3 a Milannak. Jött a hosszabbítás....és Ronaldinho higgadt lövése 3:3. 6:5-el továbbléptem...
Jöhet a Stuttgart!
u.i.:de már megint csalt ez f*szom gép!!! Csak jobb online játszani. -
sbálint
aktív tag
Ph! liga tagok!
Nem tüntem el csak elcs*sződött az MSN-em!
Ezt monjátok meg franknak is mert vele kéne most játzsanom csak nem tudok vele kapcsolato létesíteni!
Ha sikerült orvosolni a problémát jelentkezem! -
Juve
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
én 2008-ban.....nem nagyon foglalkoztam mostanában vele. de én gyűjtöm a fiatal jó játékosokat, hogy később ne legyenek gondjaim
....bár én bárkivel nyerek szóval mind1 
-
[pod]Diablo
őstag
nekem is jó játékosaim vannakPL:ronalddinho,R.ferdinánd,T.Rosicky,Káka,Reyes
ők is benne vanak csak az a baj hogy már 2012-ben járok és ott már nincsenek olyan jó játékosok és most van egy 96% csatár aki a JUvéba játszik és az istenek se akarja rladni mert kevés a játékosa és már 3-2 éve nemtudom megvenni azt a játékost és ez teljes idegbaj
,de amúgy nagyon jó a még Gerard is ott volt.amúgy te melyik évben jársz?
ja és én 4 és fél csilagos vagyok.És vannak 19-éves játékosaim akik 90 és 94 százalék között vannak
[Szerkesztve] -
Juve
aktív tag
Nekem eddig mindenkit sikerült megvenni akit akartam pedig csak 3 csillagos menedzser vagyok. Szóval Kaká, Ronaldinho, Cassano, Ashley Cole, Ronaldo ott virít a csapatomban

-
sbálint
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Rohadt sokat kínálsz érte!

-
[pod]Diablo
őstag
Nyert a PSV 3-1 re. De a Milán jutott tovább a több idegenben lőt golal.
azt nemtudja valaki hogy akkor mit lehetne tennni hogyha egy játékos nem akakr átjönni a cspatimba,hogy tudnám még is áthozni? -
[pod]Diablo
őstag
ja.nekem mikor meg ha más játékost tudok venni a csapatból csak azt nem akkor nekem volt magyar és azt írta ki arrra az egy játékosra hogy nem vaygok elég jó egyző ahoz mogy megvegyem.De nekem már a csapatomba van vagy 4-éve

.
Ja most nézem hogy vezet az PSV-a MIlán ellen 1-0 ra a 10.perbe szerezte a gólt -
mesi54
csendes tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
A gondom konkrétan az, hogy a Barcától akarom megvenni Ronaldinho-t. Más játékost enged megvenni, de Őt nem. Régebben már sikerült rá ajánlatot tennem, csak akkor nem jött, és már nem tudom, hogy milyen volt a csapatom kerete. Akkor is eléggé megszenvedtem, mert sok játékosomat el kellet adnom.
Próbáltam már 18 mezőnyjátékos alatt is.
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
ha vásárolni akarsz és azt írja ki akkor az azt jelenti hogy annak a csapatnak kevés a játékosa és nem tudsz venni tőlük játékost .Ha meg eladni akarsz akkor pont ugyan ez van csak a te csapatodba amúgy ha öszeszámolod hogy hány csatárod és hány védőd van.a sqad-ba meg is tudod számolni

remélem tudtam segíteni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mesi54
csendes tag
Hi! A FIFA 2005-el kapcs.-ban lenne egy kérdésem. Amikor játékost akarok vásárolni, a jobb játékosoknál kiírja, hogy ''You must have min 18 outfielder player'' Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan mennyi védőm, középpályásom, csatárom lehet ennél az estnél?
-
Juve
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Háát igen.....nagyon jó és nagyon intelligens védő!!
-
sbálint
aktív tag
Gyerekek ezt nem hiszem el senki nem tett bele a kedvenc játékosai közé!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig jó jobbszélső vagyok!
[Szerkesztve] -
[FH]bekem
csendes tag
Buffon
Terry
Ronaldinho
Saviola
-
Juve
aktív tag
válasz
BlueSkyBoy
üzenetére
Megnéztem a videodat. Nem rossz. Barthez mondjuk hibázott

És milyen nehézségi fokon volt a játék? -
[pod]Diablo
őstag
válasz
BlueSkyBoy
üzenetére
kapus: Buffon

Védő:Joe Terry
közpékályás: Ronaldinho
csatár:T Henry
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Juve
aktív tag
válasz
BlueSkyBoy
üzenetére
A következő PH Liga kb. Június 1-én indul.
A fájlt még mindig nem küldted...... ide küldjed: bnandi82@gmail.com
Kapus: BUFFON természetesen
Védő: Terry
Középpályás: Nedved
Csatár: Nistelrooy
u.i.: ha van msn-ed akkor vegyél már föl!!
[Szerkesztve] -
BlueSkyBoy
tag
Azon gondolkodtam hogy indithatnánk itt egy szavazást arról hogy mindenki ír minden posztra(kapus,védő,középpályás,csatár)egy embert és a végén kiderül ki kapta a legtöbb szavazatot

Az én részemről:
Kapus:Iker Casillas(Real Madrid)
Védő:Jaap Stam(AC Milan)
Középpályás:Deco(Barcelona)
Csatár:Andrij Sevcsenko(AC Milan)

-
BlueSkyBoy
tag
Mikor indul a kővetkező PH! Liga

A Real Madrid-dal mért nincs senki tiszta jó csapat főleg 4-1-2-1-2 ben nagyon üt!

-
BlueSkyBoy
tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Lehet 20 csapattal is játszani úgy hogy csak league ONLY-T állitól be és ez olyan mint egy bajnokság és azt is belehet állitani hogy legyen oda-vissza vágó szerintem sokkal nehezebb mint a carrer mód főleg world class-on nagyon üt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elég elverni az Arsenal-t mert W.D.-n szinte lehetetlen egy x az már szuper ellene
-
BlueSkyBoy
tag
Kiesett az a mocskos Chelsea
hála istennek most már mindegy hogy ki nyeri meg a BL-t mind a két csapat jó
de a Chelsea az egy szar
-
Juve
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Ha 2 győzelmed van és 5 döntetlened......akkor az 7 meccs 
Amúgy már tegnap este ki volt javítva......talán frissítsd az oldalt. 11 pontod van....nekem 18. az 7 pont!!
u.i.: tény a Barca elleni meccset még lejátszhatod.....és ha ott nyernél akkor még plussz két pontod lenne. -
[pod]Diablo
őstag
JUve:a PH-liga oldalán nem javítotad ki 2-győzelmem van és 5-döntelenem és 11-pontom van 6-mecset játszottam.úgyhogy már csak 4-pont a lemaradásom

(és be is hozom -
sbálint
aktív tag
Manchester United-Arsenal 1-1
Diablo megverte Juvét, de engem nem!
Nagyon izgalmas meccs volt!
a középkezdés után a Manchester eladta a labdát, eből indított egy gyönyörű támadást az Arsenal, Henry tört kapura, de Howard kapus bravurosan védett!
Utána a MUFC vezetett egy szép támadást Keane-C.Ronaldo-Rooney-Van Nisterooy volt a labda útja azonban Lehman/Almunia (nem tudom) gyönyörüen védett!
A mecs nagy része Arsenal támadásokkal, MUFC faltokkal, Arsenal szabadrugásokkal és MUFC kontrákkal telt el!
Még az első félidő végén egy szép Arsenal akcióból Reyes a rövid sarok és a kapu között elpaszolta a labdát, pontosabban bepaszolta azt!
Vezet az Arsenal a MUFC őrült hajtásba kezdett!
Ennek a második félidőben megvolt a gyümöcse egy szép kontra után Rooney gyönyörű gólt lőtt!
A mecsnek a 67.-dik perc tájékán egy Connection Lost felirat vette véget!
Közös megegyezéssel elfogadtuk az eredményt!
Gólszerzők:
-Reyes
-Rooney
-
koke
csendes tag
Sziasztok!
Én is nagy fifa fan vagyok, sokáig szgepen nyomultam, de amióta van itthon ps2, azóta inkább csak azon játszom. Az egyik haverommal rendszeresen játszunk egymás ellen, és pár napja érdekes dolgot vettünk észre. Mindketten Barcával voltunk, az egyikünknek sokkal jobban ment a játék, szinte minden helyzetből gól lett, míg a másiknak semmi nem jött össze, noha kb. egyforma a játéktudásunk. Felvetettem, hogy a második félidőt próbáljuk meg úgy, hogy csapatot cserélünk. Azt tapasztaltuk, hogy a ''nyerő'' csapatot sokkal könnyebb irányítani, szóval az egyik csapatot ''nyomja'' a gép. Kipróbáltuk más csapatokkal is, szinte kivétel nélkül mindig ez volt, és a különbség sokszor óriási.
Tapasztaltatok már ti is ilyet? Mitől lehet ez? -
Fo(c)us
csendes tag
Hamarosan nekivágunk a 6. fordulóval, Frank27-el, csak éppen szarakodott a gépem, meg nem nagyon voltam otthon.
Igaza van Juvefan nak, már le kellene nyomni mielöbb az összes meccset! -
[FH]bekem
csendes tag
Nem azt mondtam h ua játékossal (pl.te) mondjuk a Nyíregyháza egy szinten van a Juvéval. Hanem hogy eccerűen ezt minden játékos belőtte vna ha ugyaninnen ugyanígy, ugyanúgy futásból ugyanakkora lövi meg.
Hát jah a Fifa kb. 2000 óta haldoklik...a '03 még csak-csak, meg mondjuk esse rossz xboxon, de pcn vhogy nemjó
-
Juve
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
De gondolom nem World Class fokozaton
hanem amatőrön. -
Juve
aktív tag
válasz
[FH]bekem
üzenetére
madj egyszer rászánom magamat és belemélyedek a PES-be. Amúgy nem vagyok fifa megszállot
pl. a 2002-03-04 nem tetszettek. Ez a mostani nem rossz. Nemtom mit értesz 5 fajta gól alatt...ha kreatív az ember (én az vagyok
),akkor azért lehet látványos akciókat vezetni...szoktam is. Ez a ''tök mindegy melyik játékossal lövöm úgyis bemegy ha jókor jó helyről lövöm'' sem igaz. Én csak a Juvéval játszom....és ott Ibrahimovics-al közel nem tudok olyan eredményes lenni mint Del Pieroval vagy Trezeguet-vel.....és ugyanez a helyzet a többi posztnál is...nem mindegy melyik játékos a pl. a középső védő!!!
u.i.: PC Guru
kb. 6 éve még előfizető voltam
...de rég volt már....öregszem
-
[FH]bekem
csendes tag
A fifával az a baj h van 5fajta gól azt szevasz...ez is egy bug mert tökmindegy mejik játékossal, mijen szinten, mijen kapus ellen ellövöd a labdát jókor jó helyről jó erővel jó irányba akkor bemegy. na ILYEN nincs a pesben...első kipróbálásra nekem se teccett de aztán ''magávalragadott''
ha vkit meg az tántorít el angol csapatok nem eredeti nevükön vannak, meg nemjók a mezek akkor meg FH-n van a WOLF patch azt ajánlom
Ja és azért mer a PCguru jobb százalékot ad a fifának (95, te jó ég) attól még nem biztos (biztos h nem) olyan jó -
[FH]bekem
csendes tag
925-re nemtom a választ bocs

szal
1. Leszeded a FRAPS nevű progit a http://www.fraps.com -ról.
2. Beállítod a Movies fülnél hogy melyik billel akarod a felvételt elindítani és befejezni.
3. Ezután ígyhagyod az egészet, és elindítod a Fifát.
4. Kikeresed a gólt amit fel akarsz venni.
5. Ha megvan megnyomod a kiválasztott billentyűt amikor el kívánod indítani a felvételt majd ugyanezt megteszed amikor megállítod.
6.Ezek után kilépsz a gammából, leszeded a http://www.szoftverbazis.hu -ról a JASC Animation Shop 3-at.
7. Elindítod, File->Open ott kiválasztod a a fraps mappáját ahova elmentetted a gólt AVI formátumba, megnyitás.
8.Ezután felugrik egy ablak arra simán ok gombot nyomsz.
9. Ezek után tölt egy darabig.
10. Ha betölött, Animation->Resize, oda beállítod a kívánt méretet.
11. Ezután levágod CROP-pal a felösleges részeket.
12. Megnézed, hogy tetszik-e amit alkottál, ezt elérheted hogyha rámész a ''kockákra'' és nyomsz egy jobb egérgombot, ott is View Animation.
13. Ha tetszik, akkor File->Save As-> ott kiválasztod a mappát ahoval el akarod menteni de GIF-ben. Ezt beállíthatod ha alul a ''csíkon'' nem AVIn hagyod hanem átállítod GIFre.
14. Ezután jönn pár beállítás, itt beállíthatod a minőséget stb.
15. Ezt a Gifet feltöltöd az egyik ingyenes tárhelyre, én ajánlom az imageshack.us-t de itt csak 1megánál kisebbeket tucc föltenni szal ha naon nagy (2megánál semiképpse legyen naobb sztem)
azt belinkelés képként

-
Juve
aktív tag
válasz
[FH]bekem
üzenetére
Khmmmm....hacsak ennyi bajod a fifával akkor nemtom miért váltottál. Egyébként a videón pont te lősz vagy negyven méterről egy gólt...amit az én Buffonom 100-ból 100-szor kivéd. Ha a nehézségi szintet fölrakod world classra....megnézem én hány szabadrúgásgólt nyomsz be

A PES4-et demó szintjén láttam....de nem jött be....ettől még lehet jó...csak nekem a fifa bejön,szóval nincs értelme váltani. Igaz csal a gép, de ha ember ellen játszolakkor már nincsenek hibák!
Blueskyboy: nem jött meg.....de inkább ide küldd: bnandi82@gmail.com
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
válasz
BlueSkyBoy
üzenetére
van kedved valamikor játszani egyet?
-
[FH]bekem
csendes tag
![[kép] [kép]](http://img131.exs.cx/img131/8608/larrsongoal2.gif)
(kicsit nyomin vágtam meg) -
[FH]bekem
csendes tag
![[kép] [kép]](http://img86.exs.cx/img86/6134/larrsongoal.gif)
-
[FH]bekem
csendes tag
az előbb írtam le
C+D -
B-L-A-C-K
titán
Valaki nem tudja hogy lehet lövöcselt csinálni? Mert én csináltam 1x de fogalmam sincs hogy

[Szerkesztve] -
[FH]bekem
csendes tag
Pro Evolution Soccer 4, a Konami játéka, isten egy játék, sokkal realisztikusabb
pl. nem lövöd be 40méterről a szabadot, sőt én már november óta jáccok vele, de csak mostanába took néhány szabadot be préselni
) -
[pod]Diablo
őstag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
melyik az a pes4?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
BlueSkyBoy
üzenetére
én create tournamentbe is szoktam játszani de én professionalon és 16-csapattal,amúgy 20-csapat nem lehet mert a 16 után csak 32-van
-
[FH]bekem
csendes tag
lövőcsel: C+D (ha minden alapon van asszem)
egyébként a PES4 agyon veri a fifát
-
BlueSkyBoy
tag
Juve nem kaptad meg a mentésemet mert nem írtál róla semmit

-
BlueSkyBoy
tag
Hé srácok ne career módot nyomjatok mert az túl könnyű create tournament=>league only a legjobb 20 csapat world class és ha a vágére te leszel az első elismerem hogy tudsz FIFA -zni .

Amúgy gratula Juvénak hogy ilyen pengén nyomja 
csak így tovább

-
B-L-A-C-K
titán
Császtok!
Valaki nem tudja hogy lehet lövöcselt csinálni? Mert én csináltam 1x de fogalmam sincs hogy
-
BLiNk3r
senior tag
én is kipróbálnám már magam vmi emberi ellenfél ellen is, biztos izgalmasabb mint a gép ellen.
ha van jelentkező, szóljon!
-
sbálint
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Azért voltam elfoglalt, mert osztálykiránduláson voltam egerben!

De most már hazajötttem, úgyhogy le tudjuk játszani a meccset!most amúgy tanulok, de este felé le tudjuk játszani
-
[pod]Diablo
őstag
lejátszottam Frank-le a meccset:
Arsenal-Milán 2-0
itt a koment:
Érdekeks mecs volt az első hat perc elég nyugott volt aztán jött egy szabadrugás az Arsenal javára Henry a fölsö sarokba kakarta bombázni de Dida kiüttötte szögletre
és onnan Reyes szépen be feljelte a bal felső sarokba, aztán az egész mecs abból ált hogy előre ment az Arsenal aztán levesztette a labdát és a Milán szépen kidolgozott helyzetekkel támadott de gegyet sem sikerült belőniük.aztán a második félidőben ugyan ez volt az 56. percig mikor még egy Arsenal szögletből Bercamp fejelte be a labdát aztán az Arsenal átt ment védkezőbe és aki jött azt faltolta és labdát a másik térfélre rugta és az egyik falt sárga lapot kapott Gilberto személyében.izgí mecs volt volt olyan helyzete Frank-nek ahol csak imátkoztam hogy ne rugja be,és a mecs végén elég ideges volt hogy menyi helyzete
volt és hogy miket hagyott ki
gollövök
eyes,Bercamp
Sárgalapok:Gilberto,Kaká
tehát győzőtt az arsenal 2-0-ra

[Szerkesztve] -
Juve
aktív tag
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
és milyen nehézségi szinten
? -
[pod]Diablo
őstag
GRATU és hányadig évben jársz?ÉS melyik csapattal vagy és melyikkkel voltál vagy leszel? én már 2014-be járok és 4-és fél csillagos vagyok és most a Arsenalal vagyok és edig voltam a Portóval,a Barcával,és a Juventussal
és eddig minden bajnokságot megnyeretem csalás nélkül
-
50 CENT
tag
A Career módban már fél csillagos menedzser vagyok!
-
Juve
aktív tag
PH Liga tagok!!!
Most nem akarok itt csúnyákat mondani....de elképesztő hogy belassultatok!!! Én diplomamunka, szakmai nyelvvizsga, és a ''sima'' vizsgák mellett 2 fordulóval előttetek járok!!!! MI VAN????
Ezek után meggondolom legyen-e második évad is!
-
50 CENT
tag
Még nincs meg, haver beteg! A neve: Bódis Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,és nekem ég vabn három mecsem

. Úgyhogy fogtam magam és kerestem ellenfelet a mircen a #fifa.hu-n. Sikerült is egy klántaggal játszani...aki az utolsó 4-0ás győzelmem után kijelentette hogy utálja ahogy játszom..alig támadok
Mi lesz most?
Van Nisterooy
....bár én bárkivel nyerek szóval mind1
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

udok félpályárol is gólt lőni,(legalábbis ez csak egyszer sikerül)
ha vkit meg az tántorít el angol csapatok nem eredeti nevükön vannak, meg nemjók a mezek akkor meg FH-n van a WOLF patch azt ajánlom
)