- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Autós kamerák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fo(c)us
csendes tag
800 !

Egy kis emlékeztető, hogy ne kelljen visszalapozni. (elsősorban nekem
)
Pod_Diablo: Arsenal
Fo(c)us: Barcelona
Juve: Juventus
sbalint: Manchester United
Tigiri: Chelsea
rank27: Milan
1.forduló: Arsenal-MUFC , Juve-Chelsea , Barca-Milan
2.forduló: MUFC-Juve , Chelsea-Barca , Milan-Arsenal
3.forduló: MUFC-Chelsea , Juve-Milan , Arsenal-Barca
4.forduló: Chelsea-Arsenal , Milan-MUFC , Barca-Juve
5.forduló: Arsenal-Juve , MUFC-Barca , Milan-Chelsea
6.forduló: MUFC-Arsenal , Chelsea-Juve , Milan-Barca
7.forduló: Juve-MUFC , Barca-Chelsea , Arsenal-Milan
8.forduló: Chelsea-MUFC , Milan-Juve , Barca-Arsenal
9.forduló: Arsenal-Chelsea , MUFC-Milan , Juve-Barca
10.forduló: Juve-Arsenal , Barca-MUFC , Chelsea-Milan
Tehát sbalint, megyek az Old Traffordba, végre ellened meglesz a győzelmem !
Barceloooona, Barceloooona... Barcelooooona ééééjáááóóó!!! -
Fo(c)us
csendes tag
-
Juve
aktív tag
Lement a 3. fordulóból az utolsó meccs:
Juventus - Milan 1:0 (0:0)
Gólszerző: Del Piero
A meccs krónikája:
Látványos első félidő volt, ami inkább Juve fölényben telt és helyzetek is inkább a Milan kapuja előtt akadtak. A második félidőben egy szabadrúgásból szép gólt varrt a bal felső ficakba Alessandro...ami mint később kiderült 3 pontot ért. Az utolsó 15 perc elképesztő iramot hozott...mindkét csapat megpróbált még egy gólt szerezni...de nem jött össze.Végülis úgy érzem igazságos győzelem született. -
[pod]Diablo
őstag
-
Juve
aktív tag
Lement egy meccs az 4. fordulóból
...kicsit ugrottunk,mert mindkettőnknek ma este pont jó volt. Szóval:
Barcelona - Juventus 0:1 (0:1)
Gólszerző: Trezeguet (8.perc)
A meccs krónikája:
Kicsit szaggatott a kapcsolat,ami mindkettőnket zavart....de ettől függetlenül jó kis meccs volt. Az első félidő első fele nagy Juve fölényben telt, végig a Barca térfelén pattogott a labda. Az első nagy helyzet a 4. percben kimaradt, de a 8.-ban már nem hibázott Trezeguet és a kiugratásából a kapu bal oldalába vágta a labdát. Aztán feltámadt a Barca...volt két szöglete és egy szép Eto' lövése,amit Buffon szépen védett. A második félidő Juve támadásépítgetésekkel és Barca kontrákkal telt....de igazán nagy helyzet már nem alakult ki bár ettől még izgalmas volt a meccs. A 90. percben egy Connection lost végett vetett a küzdelemnek....de Focus nagyon sportszerűen elfogadta az eredményt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
maczimse
csendes tag
Az ilyen hozzaszolasok mindig nagy buszkeseggel toltenek meg!!!

-
Juve
aktív tag
-
Fo(c)us
csendes tag
Bizony. Adsl modemem van, az csak nem ugyanaz mint a router ugyi?
Lehet hogy én rontottam el valamit? Bár valaki mással már tudtam hostolni úgy emlékszem.
Egyébként tényleg pörgetni kellene a meccseket.
Nádni, én ma érek csak rá, de akkor egész este, úgyhogy jöhetsz elverni
(4. foruló)Barceloooona, Barceloooona... Barcelooooona ééééjáááóóó!!! -
[pod]Diablo
őstag
-
Juve
aktív tag
ja..mert te is router mögül vagy,mi?
Akkor egyikőtöknek ki kell szednie a routert!!! Nem egy nagy feladat...egy kábel kihuz....és berak modembe
-
[pod]Diablo
őstag
-
Juve
aktív tag
és visszafelé....hogy te hostolsz...úgy próbáltátok?
-
[pod]Diablo
őstag
-
Juve
aktív tag
Ha vkinek problémája van a hostolással a bajnokságban.....akkor a másik fél hostoljon, ok? Úgyse számít ki játszik otthon....nem ezen fog múlni.
Menjenek a meccsek. Én a hétvégén 3 fordulót le akarok játszani!!! Remélem lesz mindenki
-
[pod]Diablo
őstag
-
Fo(c)us
csendes tag
-
BlueSkyBoy
tag
Egy kérdés ti milyen felálásban nymjátok általában

és itt csak csapatokkal lehet lenni országokkal nem
mert akkor én Bulgáriával lennék

U M A K E T H E R U L E S
W E M A K E T H E N O I S E
M A Y D A Y
WWW.MAYDAY.HU"When you play the Game of Thrones, You win or die!" -
BlueSkyBoy
tag
Amúgy jó a PH Liga honlapja sirály nagyon

:Gratula

"When you play the Game of Thrones, You win or die!" -
BlueSkyBoy
tag
Hát azért nyomtam már én ember ellen még a 2003-at hát az úgy nagyon húzos volt de általában nyertem ott is
majd most nyáron fokunk haverral hálozni a FIFA-ban ő is nagymester ő olyanokat tud hogy néha nézek hogy miket müvel a gép ellen pedig olyan szar billentyűzete van hogy a játékosok nem futnak srégon csak előre !!!!!!!!!!!
M A Y D A Y
WWW.MAYDAY.HU

"When you play the Game of Thrones, You win or die!" -
mattheus
őstag
Szia!
Nem hinném, hogy ez lenne a megoldás, mivel korábban működött és csak tegnap kezdte ezt el.....
Ha windows-ba kilépek akkor rögtön van hang (Audigy-m van). Más játéknál nem csinálja. Reinstall sem segített...
Procim 39 fokos 100% terheltségnél, a házon belül 32 fok van, a táp langyos levegőt fúj ki magából............
[Szerkesztve] -
Fo(c)us
csendes tag
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Elmegy a hang a játé közben 5-6 perc után!
Nncs ötletem, hogy miért. Vki tapasztalt már hasonlót? Esetleg gyógyír van rá?
Köszi
UI:korábban rendesen múködött, de tegnap megmakacsolta magát... -
[pod]Diablo
őstag
-
maczimse
csendes tag
Mivel eddig munkamegosztásban csináltuk Nándival a frissítést, így csak egy része van fent.
A tabella táblázata még nem up-to-date

De a többit meg lehet már nézni!

-
[pod]Diablo
őstag
örömel jelentem be hogy sikerült bejelentkeznem a régi msn-címemmel úgyjhogy működik a régi mármint a :podDiablo@msn.com
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
[pod]Diablo
őstag
Nándi,vagy valaki aki feltudja rakni a cucokat a PH-liga oldalár ezt annak írom meg a PH-liga tagjainak:
GYuszival lejátszottam a mecset tehát 4.forduló Chesea-Arsenal 2-2
itt a komentár:
az első 15-perben volt 2 gól az elsőt gudjonsen lötte egy szép kijátszott hejzetből,aztán T henry egyenlitet egy egyérintős helyzetből bevágta a bal alsó sarokba,majd a 2.félídőben a 50-60.perc között Reyes értékesített egy helyzetet Ljumberg gyönyörű golpaszából,aztán 11-kövezkezett az Arsenal javára Henry a felsősarokba akarta bombázni a labdát de a Chelsea kapusa gyönörűen hárított és ebből a bakiból kifolyólag rögtön a 11-es után a 86 és 88. perc között gunjonsen egyelített egy gyönörű kontrából.
gólszerzők:T Henry,Reyes,Gunjonsen 2 gól
nagyon izgalmas volt a meccs

"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
[pod]Diablo
őstag
Frank,Sam,Juve,gyuszi,csabee ezeknek megvan a töbiek akiknek megvol azok megtudják adni vagy feltudnának venni ha akarnak?????
[pod]Diablo
őstag
itt az ujj msn címem csak idéglenes de nem biztos attol függ hogy a másik működni fog-e itt van:diablo761@msn.com
sbálint
aktív tag
-
R.Carlos
tag
-
sbálint
aktív tag
-
R.Carlos
tag
Sziasztok!
Most vettem 19-es tft-t!A fifa eddig 1024x768-ban volt.Átállítom 1280xx1024-re el is mentem,de a játék marad 1024-ben mitől lehet ez? -
sbálint
aktív tag
-
Juve
aktív tag
Egyébként mi ez az új arc? A régi jobb volt!
-
[pod]Diablo
őstag
-
Juve
aktív tag
www.msn.com Nagy ész nem kell ehhez!!!

-
[pod]Diablo
őstag
nemtudja senki??????

[pod]Diablo
őstag
beszart az msn-em majd valamelyik nap ujra rakom,de lehet hogy több napid fog elteartani,valaki tudja hogy honan tudnám letölteni az installját????lécci az agy már meg előre is kösz

[pod]Diablo
őstag
-
Fo(c)us
csendes tag
Diabloval megpróbáltuk lejátszani a 3. fordulót, de valamiért nekem továbbra sem sikerül Hostolnom. Nincs router. ZoneAlarm kikapcsolva. Patchek sincsenek.
Connectelni tudok máshoz.Barceloooona, Barceloooona... Barcelooooona ééééjáááóóó!!! -
[pod]Diablo
őstag
sajna nincs de direct ip-n tökéletesen lehet vele játszani

de ha nem akarsz akkor várj még míg lemegy az ára és vedd meg ha naygon akarsz online-on játszani vele(bár szerintem nem éri meg)"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
Juve
aktív tag
-
Frank27
csendes tag
Szia Nándi (Juve)
Ne haragudj de nem működik az Msn-em.Majd 7végén lejátszuk.Pedig én próbáltam belépni a meccs szünetében,de nem sikerült. SOORY!!
Bye
[Szerkesztve] -
Kojak
aktív tag
És nincs vmi kiskapu?

-
[pod]Diablo
őstag
-
Kojak
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudok neten játszani a 2005-el (online game)?Direkt play-t,azt tudom. -
[pod]Diablo
őstag
megvan 2.fórdulólóbol kimaradt mecs Arsenal-Milan 2-2
it van a komentrá:
az első 20 per alatt Kiálítoták SolCambelt az arsenal tól mert felrrúgta Crespót (ha jól tudom)utána az 40.perc körül a MIlán rugott egy gol,egy szépen kidolgozott támadásból és kis védői bakiból szépen az alsó sarokba.Aztán a 50.perc körül T Henry rugott egy golt egy 11es ből a támadás szépen kidolgozott volt de a védő köbelépett a lábáva,és Henry hozá ilő módok kilőtre a filót és ezel 1-1 de utána a 76.perbe svechenkó 15-20 méteről a felsősarokba bombázott,egy szép passzból,sé utánna szinte már lehetetlenűl Henry duplázott a 88.percbe.Nagyon szoros mecs volt.

sbálint
aktív tag
Én amatörön nyomom, mégis szinte mindenkivel ikszelek!
Kivétel Juvéval!
Tőle kikaptam!
-
Juve
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz!! A gép taktikai repertoárja nem nagy...annál nagyobb viszont az emberé!!! Lehet hogy a gép ellen bevált taktikád semmit sem ér ember ellen. Pont ezért sokkal jobb a meccsek hangulata is...sokkal izgalmasabb.
Diablo, fo(c)us: nem baj ha kimarad egy forudló vkinél...attól még nyomhatjátok! -
[pod]Diablo
őstag
igaza van Fo(c)us-nak ember ellen tényleg más én is azt hittem hogy nagyon tudok mert a worldclass-t megvertem sokkal, de az emberek ellen szinte mindig kikapok
Fo(c)us
csendes tag
Hm, hát azért élő ember ellen egész más a játék, páran itt a fórumról elég jól nyomják. (én még nem
)Barceloooona, Barceloooona... Barcelooooona ééééjáááóóó!!! -
BlueSkyBoy
tag
Kár hogy nem tudom nyomni veletek

mert nincs net otthon pedig elég penge vagyok benne
WORLD CLASS-on nyomom és a gépet 4-5 góllal verem meg
és gólt se szoktam kapni!!!!
M A Y D A Y
WWW.MAYDAY.HU"When you play the Game of Thrones, You win or die!" -
Fo(c)us
csendes tag
Sorry, nem voltam otthon tegnap. Talán holnap este tudok játszani, mert ma meccset nézünk

Próbáljátok meg összehozni a 2. fordulót mielöbb, ne keveredjünk nagyon.Barceloooona, Barceloooona... Barcelooooona ééééjáááóóó!!! -
sbálint
aktív tag
Hát akkor javítom a hibát!
Chelsea-MUFC 2-2
Hát a góllövőket csak saját részről tudom!
Rooney és Misteroy 1-1 találat számolhat magának!
Elég annyi hogy nagyon hajtós meccs volt az első gólt gyuszi lőtte később jött egy egyenlítő találat majd megint kaptam egy gólt, majd a 89-edik percben jött a nagy feltámadás (elvégre húsvét van!) Misteroy egyenlített! (az én szerény segítséggemmel).Szégény Gyuszi biztos tépte a haját! -
[pod]Diablo
őstag
nekem még FRankerl se suikerültlejátszanom 6-7 óra körül lejátszhatjuk a 3.at attol még hogy nekem nincs meg a 2.forduló

ok?????"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
Juve
aktív tag
-
Fo(c)us
csendes tag
-
sbálint
aktív tag
Chealse(I'm sorry I don't know how to write Chealse)-MUFC
2-2
Hát a góllövőket csak saját részről tudom!
Rooney és Misteroy 1-1 találat számolhat magának!
Elég annyi hogy nagyon hajtós meccs volt az első gólt gyuszi lőtte később jött egy egyenlítő találat majd megint kaptam egy gólt, majd a 89-edik percben jött a nagy feltámadás (elvégre húsvét van!) Misteroy egyenlített! (az én szerény segítséggemmel).Szégény Gyuszi biztos tépte a haját!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Frank: vaze lekéne játszani a mecset,mindig itthon dekolok hogy mikor jelentkezl már me hogy letudjuk játszani de sose látlak bejelentkezni

[pod]Diablo
őstag
én szinte már minden cselt csináltam de azt még nemtudtam megcsinálni
gondolom kell hozá nyomni a felfelét is szerintem csak nyomkodd a shift-et meg a iránygombokat és kilyön valahogy ennyit tudok,ja amúgy már sikerült a játszanotok a haveroddal"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
Anthony001
senior tag
Aha, és láttam itt a Fifa Topicban az első oldalon egy mozgóképet, mikor egy tag olyan cselt csinált, hogy sarokkal felkapta a labdát.
Azt hogy kell???? -
sbálint
aktív tag
-
sbálint
aktív tag
Hy all!
Vissza jöttem a ''nyaralásból''!
Juve klasz az odal gratula a barátnődnek!
Csak légyszi te vagy ő javítsa ki a nevemet Bálint-ra!
Köfi! -
[pod]Diablo
őstag
a idő és a nehézség
Anthony001
senior tag
Hogyérted?
Ilyen felbontás+nehézségi szint+hangerő
VAgy mi? -
[pod]Diablo
őstag
és a beállítások stimelnek mert azoknak is stimelnie kell
Anthony001
senior tag
A fifa ugyanaz,
Semmi patch nincs,
Viszont havernak Rootere van.
De én szoktam Hostolni -
[pod]Diablo
őstag
nem csak kérdeztem hon ha vann fent akor ugyanazok na kell lenie itt vannak tippek a fórumról amiket öszeszedtem
satlakozási gondok:
Router mögül nem lehet Hostolni alapból csak talán vmi beállítással.
vagy (ami szerintem nálam is gondott okozott Diabloval)
Valószínüleg nem árt ha az IP-n kívül a nevek is egyeznek. A Hostolónál legalábbis, más fórumon említették. és még az is lehet hogy más a fifa az a biztos ha mindketten uninstall aztán reinstalll ezeket zudom ajánlani

ermélem ezek a dolgok meholdják a problémát

Anthony001
senior tag
A mik???

Kell Patch is ? -
[pod]Diablo
őstag
a patch--ek rendben vannak?????????
Anthony001
senior tag
NA akkor ezt is megkérdezem.
Hogy Kell Direct IP-be küldeni?
Mert olvastam visssza, de én megcsinálom, és haver nem lát

-
[pod]Diablo
őstag
ja Frank ha nézed a fórumot akor lenne egy kérdésem:holnap reggel leszel????ma azéer nemtudtam menni mert a fateromék elrángattak babanézőbe és most jöttem haza

rádásul nagyno szar volt paedig itthon akartam maradni hogy lejátszhassuk a mecset de mielőtt elmentem olyan 4-5 körül nem voltál legalábbis nemlátalak msn-be mind1 akkor holnap reggel 8-előtt leszel (tudom hülyekérdés )de atért kérdezem mert én 8 kor lemegyek locsolni (körbe kell locsolnom qaz egész kerületet szinte)apámna olyan nevű indítatásából hogy jót fog tenni a friss levegő,na meg a pénc indítatásából, az a lényeg hogy majd csak délután leszekés lekéne játszani a mecset
met már lasan a 3.-4.fórduló jön"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
Juve
aktív tag
-
Gergello
addikt
Hát nem

direct ip, én hostolok, haverom meg joinra megy és semmi ...
Ti ebben a PH' ligában is direct ip-vel külditek, vagy ehez már /ahogy játszatok/
kell az eredeti? -
Juve
aktív tag
Frissítve a PH Liga oldala!

-
Juve
aktív tag
-
Fo(c)us
csendes tag
Chelsea - Barcelona 1-1
Gólszerzők: Gudjohnsen ill. Ronaldinho
Az első félidő angol (illetve világválogatott
) mezőnyfölényben telt, ám a kapu elött rendre elakadtak támadásaik. Ekkor a Barcelona védői kapkoda rugdosták előre a labdát. Egy ordító Eto helyzet maradt ki még.
A második félidőre felfrissült Barcelona a széleken több jó támadást is vezetett, ám egymást követő szögletek után Gudjonsen bólintott az ötösről a hálóba.
Középkezdésből aztán villámgyors passzok után Ronaldinho kapott az ötös sarkára egy kiváló labdát, amit egyből a jobb alsóba továbbított.
A chelsea számlájára még 1-2 kapusba vezetett labda írható.
Barceloooona, Barceloooona... Barcelooooona ééééjáááóóó!!! -
[pod]Diablo
őstag
-
Pá
addikt
Be kéne tiltani ezt a szmájlit.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.'' -
[pod]Diablo
őstag
nem kell patch ha direct ipvel akarsz játszani,de ha play online-on akkor meg kell veni az eredeti fifát mert a playonline csak az eredetivel megy.

vágod?????????
[pod]Diablo
őstag
szivesen.

Juve:én majd holnap játszom le Frank-el ha jólesz neki és akor majd írok

Fo(c)us:háááát erre a woldclass-os dologra válaszolva és előszőr semiprón aztán professional-on játszottam és megvártam míg már azt simán legyőzőm és itánna kezdtem le játszani worldclass ellen.
az első mecsemen én is kikaptam de utána nyertem mindig csak kikel találni a megfelelő tacikát ellene és le is tudod utána győzni

és szerintem próbáld megálítani fél pályánál és utána mehet a contra és ha a contrába nem megybe a labda, akkor általáb viszapatan az emberedhez és ilyenkor kell gyorsan viszaívelni és így általába bemegy

remélem segíthetem
Gergello
addikt
Hi!
nem tudok neten játszani. olvasatam vmi patchről ami segít,de nem tudom a pontos nevét. Pls Help! -
maczimse
csendes tag
Köszönöm az elismerést!

-
Fo(c)us
csendes tag
-
Juve
aktív tag
-
Juve
aktív tag
-
Fo(c)us
csendes tag
-
Juve
aktív tag
Szevasztok!!!
A hétvége meg Húsvét közeleg....de azért jó lenne ha a 2. forduló lezárulna még a héten, oké?
Várom eredményeiteket + góllövőket + kommentárokat!!!! hogy mehessen föl a honlapra (phliga.fw.hu aki még nem tudná)!!! -
[pod]Diablo
őstag
én asszem Frank-el maradtam le??????majd holnap lejátszuk 3-után mert addig áramszünet lesz ha neki is jó akkor 3-után vagy reggel kilenc előtt

majd megtudmálom vele és beírom az eredményt és a comentárt"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead... -
Juve
aktív tag
Jaja ő!

Közben lement a meccs ami az első fordulóból elmaradt.
Juventus-Chelsea 3:1 (1:0)
Gólszerzők: Trezeguet, Del Piero 2; Gudjohnsen
A Meccs krónikája:
A 25 percben a Juve egy szöglet utáni szituációból megszerezte a vezetést, amit a 80. percig meg is őrzött,amikor a Chelsea a sokadik kontrájából végre betalált (1:1). Aztán a 86. perc környékén Del Piero ugrott ki a jobb oldalon....de nem az alapvonal felé indult,hanem középre...ezzel becsapta védőjét és a kapu bal fölső sarkába bombázott. Aztán a 88. percben ismét Del Piero ment el,de most az alapvonalig ment ahonnan Null szögből két kapufáig jutott. 89. percben ismét Alessandro jött és nem kegyelmezett(3:1).
A vége izgi
volt.
[Szerkesztve] -
Fo(c)us
csendes tag
-
[pod]Diablo
őstag
-
Juve
aktív tag
Na szóval kész!!!!

Szóval a PH Ligának saját honlapja lett mától
Bővebben: link
A honlap 1024*768-ra lett optimalizálva!
Köszönet érte barátnőmnek!!

Nézzétek meg!!!!

-
Fo(c)us
csendes tag
-
Juve
aktív tag
Szevasztok!!!
Egy meglepetés van készülőben a Liga tagjainak....de még nem árulom el, hogy mi az

. Amint végső fázisába kerül a dolog,akkor majd kiderül minden. Addig meg egyen benneteket a kíváncsiság 
Ha minden jó lesz..még ma!

-
[pod]Diablo
őstag
vissza az egész amit leírtam
[pod]Diablo
őstag
az a hejzet a bajnokságal kapcsolatba hogy megvizsgáltuk és csak a sannygameplaypatch(hard)és a cinematicc patch befojásolja a neten való játékot és csak ezeknek kell fent lenie ahhoz hogy lehesen játszani neten és a töbi patch nyugotab lehet fent nemfog belezavarni a játékba

sbálint
aktív tag
-
[pod]Diablo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

nemtudom hogy miért de nemtudok csatlakozni az ipü-címére

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)