Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- Projektor topic
- Kiterjesztett valóság ASUS ROG és XREAL recept szerint
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
-
X@b3e
addikt
Ha nem sprintelsz, akkor shift+le, utána elöre = Zidane-féle 360 fokos csel. Ha megnyomod a modifyert(alapért. : Q) majd a lövés gombot, az a lövőcsel. Több is van, ex-Mortal Kombat fanok előnyben

-
ugri21
tag
-
DrSoul
őstag
Nem tudom, én nem láttam még ezt a Fifát, de a többit mind. Jó pofa dolog, de nem a csel a lényeg. Nézzetek meg egy rendes meccset. Ott cselből nagyon kevés van. Hisz igazából egy csel mindig magas kockázattal jár. A csapatjáték, a jó passzok sokkal többet érnek. SzvSz. De egyszer úgy bemutatnám...!

-
DrSoul
őstag
-
Drizzt
nagyúr
Billel hogy a francba lehet rendesen cselezni?
-
ugri21
tag
Sajna nem segítettél olyan nagyon sokat de azért köszi.

Azóta lejátszottam még kb 10 meccset és most már kicsit jobban megy de van még mit gyakorolni. Ha valaki tud tippet adni aki bill.el játszik akkor szívesen várom
-
Breki
veterán
miért te igazából is A Soul doktora vagy?
gondolkodjunk -
DrSoul
őstag
-
Kicker
őstag
Révfülöpi ifiben játszom... hajrá Révfülöp

de a témával kapcsolatban is szóljak:
a demót néztem még csak és elképesztően ösztönöz a teljes megvásárlásához...
lehet hogy egy új billentyűzetet is veszek egyből, Fifánál fogyó eszköz..

-
tr00p3r
addikt
-
Kicker
őstag
Ja, maga játék elképesztő... nagyon eltalálták

I LOVE FOOTBALL
hajrá Révfülöp
-
Kicker
őstag
Arsenal 4ever!
A Chelsea olajba fog fulladni
Jól vigyázz...

Arsenal remélem buktázik...
de Henry, Reyes meg a többiek is nagyon jók
, sőt...
csak rossz nevű csapatban vannak...
Angol bajnokság
Chelsea -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Kicsit keretítek 89-as ugye a RTWC pl a magyar vállogatottal teremfoci
és World Cup 98 az egyik legjobb rész a VB-re -
Breki
veterán
-
-=V3rthil=-
őstag
-
DrSoul
őstag
Srácok, egy kérdés (ill. kettő): miért Nedveddel csinálják a magyarosítást? (Bocs, ha ez másonak nyilvánvaló, de nekem nem...)
És működik-e normálisan Radeon 8500LE-n? -
X@b3e
addikt
-
X@b3e
addikt
Sziasztok!
nemistom melyik rész volt tán igazse volt,de sztem a legjobb az volt mikor műesést lehetett szimulálni
az ien tökjópoén ötleteket miért nem tartják meg??
vagy miért nem kérdeznek meg minket, a játszó társadalmat h mi jó ,me nemjó vagy mijapics.
idegesítő tud lenni h minden évben kijön vmi azt az előzőben megszoktunk azt a következőben eltörlik,vagy volt a 98ban a teremfoci része(ami kicsit primo volt,de ötletnek remek).
persze velünk mindent meglehet csinálni csak vegyük meg azt jótröhögnek EA-nél
Asszem a 98-ban volt műesés, az király rész volt, benne volt az Újpest is
A terem ötletet is folytathatnák...Az lenne még komoly, ha raktak volna bele rejtett speckókat, pl. Totti egy kombóval tudna köpni, mint az EB-n
-
retros
tag
Sziasztok!
nemistom melyik rész volt tán igazse volt,de sztem a legjobb az volt mikor műesést lehetett szimulálni
az ien tökjópoén ötleteket miért nem tartják meg??
vagy miért nem kérdeznek meg minket, a játszó társadalmat h mi jó ,me nemjó vagy mijapics.
idegesítő tud lenni h minden évben kijön vmi azt az előzőben megszoktunk azt a következőben eltörlik,vagy volt a 98ban a teremfoci része(ami kicsit primo volt,de ötletnek remek).
persze velünk mindent meglehet csinálni csak vegyük meg azt jótröhögnek EA-nél
-
Kicker
őstag
Forza Juve& Chelsea
-
Kicker
őstag
Mi a cím ahonnan letölthető?? Arsenalt leágyúzom..

-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Robaj
addikt
GF2-n elmegy? Mármint min. grafikán, szaggatás nélkül?
Billentyűzet RULEZ!
-
X@b3e
addikt
-
Breki
veterán
meg lehet
felül a fejlécében elvileg lehetne váltani, de halottam már főleg Saitek-esektől, hogy nem ment.
Dual-al tökéletesen működik -
X@b3e
addikt
-
Breki
veterán
-
X@b3e
addikt
A Fifahungary oldaláról tud vki? Nekem vmi netközpontot hoz be helyette

-
Breki
veterán
Még nincs, hisz pl még nemis mindenhol jött ki hivatalosan.
Magyarosítás vagy készülőben NEdved közreműködésével.
Hát a grafikával vitatkoznék, hisz pl alapból szőrnyűek a mezek , a reklámtáblák a háló, de a többivel egyetértünk. -
Breki
veterán
Én tudok
bár inkább a gamepadot preferálom.
DE szerintem érzéssel, nek kell rátehénkedni.
Elmondani nem tudom inkább érezni kell.
Kb így :
-
Breki
veterán
-
Tibcsó
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy magyar bajnokságot már megcsinálta valaki a progiba?
Ha igen honnan lehet letölteni?
Szerintem mint grafikailag, mint játszhatóságilag nagyon jó foci progi!!!!!!!!

-
ugri21
tag
Valaki tud játszani ezzel a gammel billentyűvel?? Tudom a bill. kiosztást de nem sikerül egy normálisat lőnöm. Ha kapura rugom a labdát ''D'' vel akkor mindenfelé megy csak nem kapura. Valaki leírná nekem röviden, hogy tudok normálisan lőni?
Thx
-
SzlobiG
félisten
-
Breki
veterán
Ah dehogy ugyanaz.
Új cselek kiugratások, first touch a legjobb Fifa-va teszik ez egyértelmű.
Ha ilyen hülyeségeket beszélsz ezek nem sokat mondanak neked ugye?
Sanos a grafikán lehet és kell spécizni. -
SzlobiG
félisten
Mint a 2004 ugyan az.
Már nagyon gagyik a Fifa játékok az EA mar szerintem unja, legjobb és legszebb idáig a World Cup volt, ott voltak az emberek a legszebbek.
-
becso13
aktív tag
Valaki adna egy linket? (e-mailben)
-
X@b3e
addikt
Mindenesetre progresszív az új Fifa. A játékmenetbeli újítások jók, de észrevetteétek, hogy magasabb nehézségi szinten a gép csal ?!? Pl. professional és felette minden ütközésnél nála marad a labda. Meg ami bosszant, hogy a gép gyorsabban fut labdával, mint én nélküle
A multi is jó lenne, kár, hogy csak 2 ember tolhatja egyszerre Direct IP-n. De élvezetes és sokkal jobb mint az előzö. Szeretettel várom a PES-t, hogy melyik a jobb, majd kiderül. -
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
tiv83us
veterán
-
supersoft
csendes tag
-
Breki
veterán
-
tiv83us
veterán
-
Breki
veterán
-
tiv83us
veterán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Hozzám ma érkezett meg a game. A játékmenet nagyon tetszik, sokkal jobb mint a 2004-ben. Egy dolog viszont nem tetszik és ebben segítséget is várok: hiába dolgozok ki jobbnál jobb helyzeteket, a csatáraim a kaputól 5 méterre is a szögletzászlót lövik, s nem értem hogy hogyan mikor a 2004-ben simánt ment a dolog!!! Vki plííííz help! Én lennék a hülye?!
Sokan panaszkodnak a lövésre szerintem semmi baj vele.
Talán mert megszoktam a PES-es lövést ti meg rátenyereltek a csúszkára. -
Breki
veterán
Nos nekem tetszik a játék csak egy baj van vele, hogy ez ami katunk még mindíg kevééés és ismét számos idegesítő hiba van benne.
A legbosszantóbb a menük kezelése. Egyáltalán nem csúnyák, csak egy-két helyen annyira lassúak (kezdő 11 összeállítása pl), hogy az ember kedve is elmegy a navigációtól és ez a Career Mode-nál nagyon is kényes ügy.... hogy ez mi miatt van? Hát kérem eljutottunk oda, hogy az EA-nek a PC már nem az elsődleges platform. Ők PS2-re fejlesztik elsősorban (és XBOX-ra) a FIFA sorozatot és utána ezeket portolják át a PC-seknek és ebből származnak ilyen betegségek. Ezért nem javult a grafika egy kanyit sem, mert a PS2 hardvere ennyit még épp elbír ahhoz, hogy ne menjen a játékmenet rovására. A hülye PC-s meg majd megszokja. Nevetséges! TV-n láttam a PS2 verzió mezeit. Ott tényleg jól néznek ki, de mihelyst ezt monitoron látjuk már nem ilyen rózsás a helyzet. Elmosottak, elnagyoltak a textúrák. Nemcsak a mezeken, az arcokon és a stadionokon is. És ez zavar, nagyon zavar... zavar mert mikor olyan sportjátékokkal vagyok körülvéve, melyek látványától leesik a fejemről a haj (NBA 2005 pl) akkor nemá' hogy nem tudnak összehozni már valami ehetőt....
Örülök és sírok! Mert a játékmenet nem lenne rossz csak a külcsíny elbaxa az egészet!
Idén sem sikerült!Temost Hedge vagy vagy csak az ő dumáját másoltad be ide?
-
Breki
veterán
-
tiv83us
veterán
Vazze, itt meg ki sem adtak...

Ezert jarkaltam egesz nap. F*ck!!
-
Asusfan
őstag
Azé inkább hardvare függő a DX
8500Le-re lehet felrakod(pl 9,0C) de te abból ps,vs2.0(istenmencs3.0)át nem fogsz látni, bármennyire is benne van a szoftverben
.Driver meg csak optimalizáció kérdése.
[Szerkesztve] -
dj.saabe
aktív tag
hát ja azse mind1 milyen rivered van meg stb mert sokat javithat nagyon sokat. pl nekm a driver és a direct x miatt nem indult el egy játék és az nfsu szagatot minimumon mint állat
felraktam egy új directx és és az nfsu megy full grafon mint a pöcc -
Asusfan
őstag
Nos nekem tetszik a játék csak egy baj van vele, hogy ez ami katunk még mindíg kevééés és ismét számos idegesítő hiba van benne.
A legbosszantóbb a menük kezelése. Egyáltalán nem csúnyák, csak egy-két helyen annyira lassúak (kezdő 11 összeállítása pl), hogy az ember kedve is elmegy a navigációtól és ez a Career Mode-nál nagyon is kényes ügy.... hogy ez mi miatt van? Hát kérem eljutottunk oda, hogy az EA-nek a PC már nem az elsődleges platform. Ők PS2-re fejlesztik elsősorban (és XBOX-ra) a FIFA sorozatot és utána ezeket portolják át a PC-seknek és ebből származnak ilyen betegségek. Ezért nem javult a grafika egy kanyit sem, mert a PS2 hardvere ennyit még épp elbír ahhoz, hogy ne menjen a játékmenet rovására. A hülye PC-s meg majd megszokja. Nevetséges! TV-n láttam a PS2 verzió mezeit. Ott tényleg jól néznek ki, de mihelyst ezt monitoron látjuk már nem ilyen rózsás a helyzet. Elmosottak, elnagyoltak a textúrák. Nemcsak a mezeken, az arcokon és a stadionokon is. És ez zavar, nagyon zavar... zavar mert mikor olyan sportjátékokkal vagyok körülvéve, melyek látványától leesik a fejemről a haj (NBA 2005 pl) akkor nemá' hogy nem tudnak összehozni már valami ehetőt....
Örülök és sírok! Mert a játékmenet nem lenne rossz csak a külcsíny elbaxa az egészet!
Idén sem sikerült!Te milyen vgad van dx7es vagymi?Mer amúgy nem ronda a fifa.

[Szerkesztve] -
supersoft
csendes tag
Idén sem sikerült! -
Juve
aktív tag
Hozzám ma érkezett meg a game. A játékmenet nagyon tetszik, sokkal jobb mint a 2004-ben. Egy dolog viszont nem tetszik és ebben segítséget is várok: hiába dolgozok ki jobbnál jobb helyzeteket, a csatáraim a kaputól 5 méterre is a szögletzászlót lövik, s nem értem hogy hogyan mikor a 2004-ben simánt ment a dolog!!! Vki plííííz help! Én lennék a hülye?!
-
tiv83us
veterán
-
dj.saabe
aktív tag
majd holnap elmondom akkor lesz meg.
-
tiv83us
veterán
-
dj.saabe
aktív tag
öcsém ennyire megelőzni engem !! szép volt.
Ui. ebben a topicban van
-
dj.saabe
aktív tag
ja és nemtom hogy itt irták e ebben a topicban lehet hogy másikba de a fifa demóját ha felrakod akkor va negy fél amit ha megnyitsz a grafikával kapcsoltaos adatok vanak benne és ha azt átirod lehet javitani a grafikát.. igy leht növelni a bitel számát meg minden gyenyát. de már nmetom holvolt.
-
dj.saabe
aktív tag
hát körübelül loon mert a gyártók ügyelnek arra hogy a demó minnél kisebb legyen de minek ?? ha a demoval kapcsoltaban valkinek nemjön be akkro a fullt se fogja megvenni ennek semmi logikájja nincs nem ??
-
Breki
veterán
Ez lenne rossz grafika?

-
Breki
veterán
Nah, kiprobaltam a demot. Hat ez a grafika egyaltalan nem varazsolt el, sot egyszeruen elvette a kedvem a jatektol, ugyhogy ki is leptem meg az elso felido kozepen. Elegge 2000-es szinvonalon van, de persze gondolom a demoban minden Very Low-on van es ezen a fullban korrigalhato lesz termeszetesen.
Mar csak valaki aztmondja meg nekem. Tenyleg igaz, hogy vegre lesz benne magyar bajnoksag?
Amugy en 2004-et Xbox-on jatszottam egy rohadt nagy sikkepernyos Sony tv-n es nekem nagyon tetszett, szoval valoszinuleg ezt is inkabb Xbox-ra fogom megvasarolni.A demokat mindig így adják ki
Ugye 14-15-ben le lett írva hogy kell áttálítani.
Kb egy tucat különböző Demo Factory van
Magyar bajnokság nem lesz benne csak a magyar vállogatott.
Illetve PC-re Hedge úrfiék tudtommal elkészítik a HSP dehát az ugye XBOX-n a többi kiegészités mellett nem elérhető.
Amúgy egy fociban nem a grafika a lényeg (bár fontos) hanem a gameplay mozgások stb és az most igen jó lett.
Ja ha XBOX-om lenne akkor inkább a PES4-est szerezném be sürgősen. -
tiv83us
veterán
Nah, kiprobaltam a demot. Hat ez a grafika egyaltalan nem varazsolt el, sot egyszeruen elvette a kedvem a jatektol, ugyhogy ki is leptem meg az elso felido kozepen. Elegge 2000-es szinvonalon van, de persze gondolom a demoban minden Very Low-on van es ezen a fullban korrigalhato lesz termeszetesen.
Mar csak valaki aztmondja meg nekem. Tenyleg igaz, hogy vegre lesz benne magyar bajnoksag?
Amugy en 2004-et Xbox-on jatszottam egy rohadt nagy sikkepernyos Sony tv-n es nekem nagyon tetszett, szoval valoszinuleg ezt is inkabb Xbox-ra fogom megvasarolni. -
Breki
veterán
-
capafog23
őstag
szerintem a fifa 2005 nagggyon jó lesz sokkal jobb mint az előző részek
a pes3-ból ítélve a pes 4 is csak egy ócska konzolos átirat lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Breki
veterán
a 2000-es nem volt túl jó azt egy másik csapat készitette amúgy
a 98 viszont ász volt
a 2002-es megint gyenge
és a 2003-as jó
Aztan brrrrrrrrrrrrr.
De ez megint jónak tűnik, látszik belehajtottak a fiúk, hogy a PES4 előtt kijöjjenek.
[Szerkesztve] -
djsaabe
tag
régen szerettem a fifát de már más témakör vonz és eggyetértek azelőttemszólókkal hogy a fifa 2000 volt az eddigi legjobb fifa a többi egy kapl sz*r talán még a 2002 de a többi az szar a 2004 is nagy ratyi.
-
Breki
veterán
Letöltöttem,kipróbáltam.....Asszem én inkább kivárom a Pro Evolution Soccer 4-et.
Nem kell várni
kijött
XBox-on
van egy állat videóm P -
anyonyimus
tag
Letöltöttem,kipróbáltam.....Asszem én inkább kivárom a Pro Evolution Soccer 4-et.
-
duracell89
senior tag
-
duracell89
senior tag
-
Breki
veterán
na...megnéztem
nagyjábol ugyan az mint a 2004...sajnos
ennyiEgyáltalán nem
csomóminden jobb (pl cselezés labdavezetés, bedobás)
Ilyennek kellett volna lennie az Euro-nak
Sokkal jobb lett..
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
na...megnéztem
nagyjábol ugyan az mint a 2004...sajnos
ennyi -
Breki
veterán
-
Drizzt
nagyúr
-
Breki
veterán
Az én írtam
Alapból nincs benne
[]
DEMO_MAX_HALVES=2
RESOLUTION=1024x768x32
RENDER_QUALITY=2
WINDOWED=0
[OPTIONS]
OFFSIDES=0
BOOKINGS=0
RADAR=0
TIMEDISPLAY=0
HALF_LENGTH=6
DIFFICULTY_LEVEL=1
GAME_SPEED=1 -
Breki
veterán

Nem lehet feljebb venni a felbontást/részletességet??de lehet
1. demofactory
2. Locale ini átírás
3. Régi locale.ini bemásolása az előzőből. -
Uzmany
őstag

Nem lehet feljebb venni a felbontást/részletességet??Az sg.hu-n írta valaki, hogy az ini-ben mit kell átállítani.
Csak nem találom azt a bizonyos ini-t
-
Drizzt
nagyúr

Nem lehet feljebb venni a felbontást/részletességet??Nem, a Fifa demókban érthetetlen módon ez ki van kapcsolva...
Nagyon hülye egy marketing ez: ratyira állított grafika, nálam 60Hz-en...
Kapják be az Ea-nál, már vagy 5 éve ezzel szoptaják a népet. -
-=V3rthil=-
őstag
-
sh4d0w
félisten
Hogy mé' lett kettő...???

-
sh4d0w
félisten
Még 3 perc, és beizzítom
. Ahogy hallottam, a 2 játszható csapat a Milan és az Arsenal. Utóbbinak nagyonnagyonnagyon örülök!
Kedvenc csapatommal verhetek olaszokat, ez már önmagában is nagy fegyvertény
.Én meg előbbinek, legalább az arcosharcos Arsenal-t jól elpáholhatom...

-
sh4d0w
félisten
Még 3 perc, és beizzítom
. Ahogy hallottam, a 2 játszható csapat a Milan és az Arsenal. Utóbbinak nagyonnagyonnagyon örülök!
.Én meg előbbinek, legalább az arcosharcos Arsenal-t jól elpáholhatom...

-
-=V3rthil=-
őstag
Még 3 perc, és beizzítom
. -
Alvin_ti4200
félisten
Már lent van, de V3-mal inkább meg se próbálom
Majd délután a 9800Pro-val
-
Drizzt
nagyúr
Okt. 15-én jön ki...
-
Drizzt
nagyúr
Hmm, hmmm, hmmm...
Igen élvezetes egy játékot dobott össze az EA...
Végre egy izgalmas, gyors fifa... -
duracell89
senior tag
na majd holnap megváccsolom a cuccot!

-
Drizzt
nagyúr
-
Boyfish
senior tag
A Fifa2000 volt az utolsó kiváló darabja a sorozatnak, azóta halódik szerintem az egész, még nem láttam a 2005-öt de megnézem mindenképp! Hi
-
Drizzt
nagyúr
A Hardwireden a demo... Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Ubuntu Linux
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- HP EliteDesk 800 G3 Mini Tower/16Gb/256Gb+500 Gb/2 év gari
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG Ultrawide 34UM69G-B IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 AMD Ryzen 4680U 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

)

A Chelsea olajba fog fulladni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)