Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Ja egyébként nem tudom ezt így már átgondoltátok-e, de a főbb bajnokságok gyakorlatilag mint egy MMO-ban a kasztok, sajátok tulajdonságokkal bírnak, ezek általános jellemzők, kivételek lehetnek és nem csak az idei szériára értendőek, már az elmúlt években is felfigyeltem ezekre:
Angol bajnokság:
Magas stamina jellemzi a játékosokat, itt találhatóak legnagyobb számban a játék legjobb szélső támadói (LW, RW) és gyors csatárai. CAM játékosokban talán itt van a legnagyobb választék. Hátrány, hogy a középpályára nemigen találni jó box to box játékosokat, akik egyaránt jók támadásban és védekezésben.Olasz bajnokság:
Itt találhatóak a játék legjobb box to box középpályásai. Nagyon olcsón beszerezhető egy erős védősor egy jó kapussal. Van bőven választék kapusból, védőkből, középpályásokból.
Hátrány, hogy általában alacsony stamina jellemzi a támadó játékosait és kevés a jó szélső támadó, illetve CAM ebben a bajnokságban. (kimondott CAM jóformán nincs is Hamsikon kívül) Pont a BPL ellentéte tehát.Spanyol bajnokság:
Na itt kezdődik a csavar, az angol és olasz volt a két véglet, ez a két út között van valahol. Vannak jó szélső támadók, de nem túl sok. Vannak box to box játékosok, de csak 1-2 ami jó. Vannak erős védők, de a játék későbbi szakaszáig azok nagyon túlárazottak, szóval ami jó és olcsó az megint csak kevés. Jó példa Varane vs Manolas a játék kezdeti szakaszában, Manolas ugyan azt tudja viszont tized annyiba kerül az olaszoknál. Szóval ez olyan mint a wowban a dudu, trick of all trades, mindenhová van jó player, csak kérdés megtudod-e fizetni és nem túl nagy a meta választék.Német bajnokság:
Ez egy end game bajnokság, tipikus olyan, amit nem indítasz szeptemberben, viszont ahogy jönnek ki a speckó lapok egyre többen csinálnak fun és használható csapatokat. Gyenge gold lapok jellemzik, viszont itt a legnagyobb a karakterfejlődés. Eszement durva ár/érték arányú speciális lapokat kapnak az itteni játékosok, amikből aztán pár hónap elteltével már erős csapatokat lehet csinálni. Ez egy ár/érték bajnokság, csak győzze az ember kivárni a speckó lapokat.Francia bajnokság:
Végül a franciák, róluk kb ugyan azt lehet elmondani mint a németekről, induláskor gyenge nagyon, illetve aki nem gyenge pl. Neymar, Mbappe az jóformán megfizethetetlen, de ahogy jönnek a speckó lapok egyre nagyobb a csábítás, hogy beépítsünk egy egy durva speckó játékost a csapatunkba. Ár/értékben nagyon jókat ki lehet fogni innen is. -
Szigma70
addikt
-
p0ty
aktív tag
válasz
A guru #33888 üzenetére
nekem sehogy se akart sikerülni utolsó meccsén lőtt gólt és lett meg, nem jön be nagyon körülményes számomra ez a Firmino lap, és a kártyán lévő sebességet se éreztem rajta
@Kristof_94 szerintem tuti zuhannak, a PL TOTS packok miatt amit WL-ből kapnak az emberek, nyilván nem a felére fognak csökkenni de szerintem zuhanni fognak rendesen
-
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70 #33894 üzenetére
Azt a firmit nézegettem én is, de végül letettem róla. Biztos nagyon jó kis lap, de úgy voltam vele, hogy CAM-ba ahová ment volna vettem egy gold KDB-t és kész. KDB alap kártyája hozza azt a pozíciót nekem, ha kell gólpassz, ha kell gól, és megvolt 100K-ból... szerintem egy egy jó lap láttán hirtelen megindul a nyálelválasztásunk és ilyenkor hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni az alternatívákat. Most nyilván KDB nem annyira jó lap összességében, de ha azt nézed, hogy 1/7-e az ára és eladható, bármikor variálható, szerintem okosabb választás és 5WF, ami viszont baromi jó.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru #33891 üzenetére
Ez a sok érte reltív. Ha jó, akkor jó árban van a többi ilyen TOTS laphoz képest, meg az eddigi lapokhoz is.
Ilyen árban max 90-es Mbappe, vagy 93-as Aguero van, de az több.Ha nem jó, akkor meg a fele is sok, ugye
Az a gond, hogy sorra jönnek a lapok, és lesz egy-két ütős kártya, sose tudni mit dob valamelyik pakk, vagy milyen árak lesznek.
Jön a bundás, Jovic, meg Reus, ott az olasz, meg a francia egy Yedder meg kitudja kik jönnek mégEllenben ha nem lesz semmi jó, vagy vételben jó, akkor 2 szék közt a földre lehet huppanni, mert lejár ez az SBC.
Dilemma
-
elod22
senior tag
válasz
akooos #33884 üzenetére
Újabb példa, hogy ugyanaz a játékos mindenkinél másképp viselkedik. Én Willian 88-as EL lapjával voltam úgy, hogy 30 meccsen kb. 4-5 gólt hozott össze csak, az assistokat osztogatta rendesen, de mikor helyzetbe került mindig kihagyta, pedig itt a birthday lapjáról ódákat zengtek itt is. Igaz ez más poszt, de ugynazokat a számokat tudja, mint a BD lap.
-
p0ty
aktív tag
kicsit bánt hogy ilyen ostoba emberek vannak div1-ben..
volt lehet még az előző havi swapban hogy rivalban kell lőni valami nemzetiségű játékossal,
beírtam a nevembe hogy letscoreitaly vagy valami ilyesmi már nem tudom, ellenfélnél láttam olyat engedtem hogy gólt lőjön utána ő is nekem és 1-1 aztán mintha új meccs kezdődne nyomtuk rendesen 5 meccset így lenyomtam egymás után, volt hogy öngóllal kezdtem és engedte hogy gólt lőjek most flashbacknél ugyan ezt csinálom és nem engedik, elég értelmes emberek játszanak most a játékkal, öngólt rúgok és nem engedi hogy lőjek hagyom neki hogy flashbackkel gólt lőjön és ő nem engedinevetséges
és nekem a loan firminoval kell, mert nem csináltam 1 flashback kártyát se..de hát ez a community -
sz_abika
addikt
válasz
akooos #33877 üzenetére
Nekem már Gullitban van a sebesség skillje mert a lövése Zsótér szinteket ütötte meg legtöbbször
Zsótérbomba -
dracox
addikt
Webappban hogyan lehet megnézni sbc-nél a kirakandó játékos lapját?
(ha több csapatot kell kirakni akkor nem tudom megnézni) -
uszid94
tag
válasz
KaksziLajos #33858 üzenetére
Honnan van ilyen komoly csapatod??? Vettel fifa pointokat?? Vagy kereskedsz ?? Hogy hoztad ezt ossze???
-
elod22
senior tag
Ha még nem raktátok ki Vela-t, akkor mindenképp tegyétek meg. Egy 90-es rating sbc-be bármikor jól jöhet ennyi pénzért és kapsz mellé még 40k értékű csomagot is. Akinek van Ibra-ja és egy ikonja, még be is építhető. Egyedül a weak foot a gyengéje, de azon kívűl egy engine lappal nagyon penge nálam. És még fejelni is tud
-
Meghivott
addikt
Hát ez a csütörtöki player pick még úgy látom kérdéses. Egy prémium upgradet még szeretnék csinálni, de hiányzik 2 piros lap. Most gold 2 lettem. Kíváncsi leszek miből lehet majd pickelni.
-
Hazli17
aktív tag
Sziasztok!
Meglett a 17 win ismét, ezt azért stabilan hozom. Még 2 meccs maradt.
Volt egy-kettő botrányos vereség. 2 meccs 11esekkel ment el, az egyiket mutatom is:
[link] remekül modellezett kapus mozgás.Ez mindjárt a második meccsen történt:
[link]
Szerintetek ez 11es és piros? Mert szerintem a labda volt.. Azért sikerült megnyerni a meccset. Szerintem kb az 5.egyből piroslapom a 19ben..
A végére kettő Ballack szabit had mutassak. Az egyikhez kellett az ellenfél is, de a másikhoz szerintem nem kell komment!Összességében nem volt rossz a játékmenet, ndm panaszkodom. A gép által tolt csapatokat is nagyrészt sikerült megverni. Kicsit több idő és koncentráció jó lett volna.
Kíváncsi leszek a pickekre. Remélem jövő hétvégén a 20win is meglesz. Benne van a csapatban simán, voltam is már gold1,ha a körülmények is úgy akarják akkor simán meglesz! -
p0ty
aktív tag
válasz
Kristof_94 #33860 üzenetére
szerintem nagy esés lesz, a milliós lapok szerintem 400-500kval esni fognak, de ez attól is függ hogy ugyan úgy 11 játékost ad e az ultimate vagy csak 6ot mint tavaly, guru is írta valamint neten rákerestem a pl tots packre tavalyi alapján írták ki szerintem hogy az ultimate 11 helyett csak 6ot tartalmaz valamint a premium 3 helyett 2-őt
viszont @toxicjew küldött linket ott lentebb tekertem és ott meg azt írják idén marad a 11/3, valamint a picknél is gold2 vagy felette elvileg csak totsból pickelhet az ember, és hogy gold3 és a silver 1 meg keverve TOTW valamint TOTS játékosokat keverve pickelhet, igaz hogy untrade de érdekes kíváncsi leszek ezekre a dolgokra, mert nem tartom ennyire jófejnek az EA-t
ha belegondolunk 11 PL TOTS csomag közel 2-3 milla lenne, még a premium is amiben 3 van ha esnek az árak akkor is szerintem simán 300k összejöhet simán
várom már nagyon mert sok mindent hallottam aztán lehet még az EA se tudja hogy oldja meg -
Yodamest
veterán
TOTS Can fejlesztése egy 90-es Petitre az mennyire valid? Van értelme? Statokra mindenben gyengébb Petit, kivéve a composure, viszont ha tök mind1 mert a statok nem számítanak ebben a játékban, akkor meg még akár sokkal jobb is lehet. Már csak abból is gondolom, hogy kb mindenki Petittel jön ellenem, de Cannal még senkit nem láttam, pedig aztán Ronaldoval, Canceloval nagyon jó link.
-
akooos
veterán
Vettem egy rare player packet 50k-ért, a 12 játékosból 3 special
2 TOTS és egy IF. Mindhárom discard.
84-es ukrán kapus, 85-ös algériai cb aki tegnap is jött untradeben és egy 77-es olasz 2-es STA három lapot becserélném egy PL TOTS-ra szívesen.
-
Madn!ght
addikt
válasz
gabigyerek #33861 üzenetére
Én valami 30 pakkot nyitottam el. Összesen 5 walkoutom volt, a legértékesebb egy eladhatatlan Doherty.
Ami viszont meglepett, egymás után kettő walkoutban ugyanaz a TOTS Petros volt. Érdekes "véletlen". -
Zimmi91
addikt
válasz
Ohh, jogos, inkább én se várom meg a csütörtököt az összes pakkal, amint tudom nyitom hátha
Mondjuk nem sok jó pakkom van, de láttam gold pakkból is TOTS-ot nyitni embereket
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70 #33859 üzenetére
Köszi!
Igen, 7 chemen. Ő évekig kedvencem volt a való életben így megcsináltam az SBC-t.
A helyzet az, hogy azért hiányzik a fejelni tudása , és valahogy nem érzem elég erősnek és fürgének sem. Ha nem nyitok valami nagyobbat, márpedig idén már nem fogok szerintem, akkor Pele már nem jön.
Mondjuk ő lenne a tökéletes, gyors, fürge és még jól is fejel. Majd szetnézek ki lehet még hasonló alternatíva.más
Nektek van állandó mumus játékosotok? Aki ha az ellenfélnél van mindig megkeseríti az életeteket?
Nekem ők:
Viera, Gullit, Birthday Willian, Van Dijk, CR.
Tegnap jött egy csapat, Prime Viera, Prime Gullit a középpályán és megettek reggelire. Vadállatok.
A Birthday Willian meg tarthatatlan, rosszul nem játszott még ellenem...
-
toxicjew
addikt
válasz
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek #33861 üzenetére
Ugyan ez... Ha jön liga upgrade, akkor csinálok majd párat, de ennyi... Nem látom értelmét annak, hogy ebbe több időt és energiát belefektessek.
-
gabigyerek
senior tag
Hétvégén elsütöttem 70db pakkot 3.250.000 coin értékben.
88-as volt a legjobb.
3 Szaudi TOTS. Insigne, Icardi, Veratti, Narancs Taison, 3 discard IF, 6 db 85, 13 db 84 stb.
Ha mindent összeadok sztem 500K hasznom lehet, mert kb 600 játékos került a klubba és plusz 100 a transfer listre.Nem tudom, de valahogy lehangoló. És ami a legmegdöbbentőbb, hogy 2 100K és 1 ultimate pakkban a legjobb egy ruffier volt. (az UT pakkban 83-as Tah)
A WL szintén érdekesen alakult. Pénteken 13 meccs 4 winnel letettem. A maradék 17 meccsen vasárnap 11 win-t hoztam össze.
Valahogy ez az idei rész már nem tud motiválni cseppet sem.
-
Kristof_94
nagyúr
A csütörtöki jutalmak szerintetek mennyire viszik majd le a BPL tots lapok árait?
-
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos #33858 üzenetére
@Digestive
Jó kis csapat. Figo 7chemen?
Kéne helyette egy Pelé -
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos #33843 üzenetére
Hát őőőő jó meccsek voltak. Talán volt ebben a WL-ben több is. Sajnos délután hülye voltam és leültem játszani, instant 4 vereség jött. Nálam délután jatszhatatlan a játék fixen, késés hegyek vannak, csak gondoltam, ha már egyedül maradtam itthon, edzettem is, akkor tolok pár meccset a végre kiegészített csapattal. Mindegy.
Ma estére maradt 10 meccs. Két vereség jött, aztán 2 győzelem. Az utolsó 6 meccsből 5 vereség sorban. Azt kell mondjam nem kalapáltak el sosem, fixen izgalmas meccsek voltak, sajnos a szerencse nem állt mellettem és talán nem is koncentráltam eléggé, mert megvoltak a helyzetek. Qrva jó meccsek voltak így is.
Vegre.
Aztán az utolsó meccsen a 3. percben Eusébioval esernyő cselt csináltam a jobb szélen, ebből El Tornado beadást szinte egyből át a bal szélre, amit Ibra középre fejelt és CR beollózott.
Rage quit egyből. Felvenni sem tudtam.
Így lett meg a Gold2.
Ez a csapatom, inkább szimpátia mint OP, vagyis szimpátia és OP csapat a coin mennyiség függvényében
,in game:
-
Szigma70
addikt
Ebből a Tawamba lapból kiindúlva, rossz belegondolni, ha jönnek a
TOTS Talicska, Hulk, Pato, Teixeira félék.
Atyám mi lesz itt -
Lori82
senior tag
Pénteken elég jól dobált a gép,de ez szépen vissza esett. A maradék 10 csomagból (Kb 30-at nyitottam összesen) egy Witsel meg egy Gómez jött oszt csókolom,sehol egy TOTS Mané,Aguero,Son vagy Aubameyang
-
Lori82
senior tag
A pénteki botrányos kezdés után( 6 győzelem,6 vereség) szombaton összekapartam magam és hetek óta nem látott győzelmi sorozatba kezdtem,ez 7 meccset jelentett zsinórban.Aztán persze jött megint a szopó roller. Gold 2-ig jutottam és hagytam bent 3 meccset,mert éreztem,hogy a maradék hármat nem fogom tudni megnyerni,inkább megszereztem a 2 swap játékost és SB-ben remélhetőleg a Gold 1-et.
Lecserélném a 86-os Robertsonomat arra a Tots DinnyéreHa van valakinek valami ötlete,hogy lehet ezt a legkönnyebben összehozni ne tartsa magában
Ma 3 próbát tettem,Flashback David Luizt feltoltam a középpályára,de nem sikerült. DL nagyon nem érzi a kp-t és baromi gyorsan fárad ott
Holnapra azt tervezem,hogy az LB,RB-ről leszedem a stay back-et,hátha. Kurva nehéz asszisztot is adni és meg is nyerni a meccset,főleg,hogy DR-ben a 2. osztályban vagyok.Lehet vissza kellene esni a harmadikba.....
-
MdewC
nagyúr
Új rekord nálam is, ilyen arányom még nem volt a wl alatt.
18/17
Fransescoo folytatja majd.
Szigma: itt tükörsima volt, ilyen kevés elcsalt meccsem még nem volt idén. Mondjuk brutál csapatok jöttek, de inkább ez legyen.
-
Szigma70
addikt
Játszhatatlan nálam a játék.
Teljesen mindegy idegenben, vagy hazaiba játszok, olyan késés, lag, scriptelt jelenetek vannak mintha valami börleszket néznék.
Közben ez állítólag esport játék. Még játéknak se jó, nem hogy sportnak. -
p0ty
aktív tag
24 winnel sikerült befejeznem a WL-t ami számomra új rekord a karrierem során mert 23mat elértem már sokszor de 24 még sose volt (igaz PC) de részben szomorú is vagyok mert volt 2 meccsem amikor mindent megtettem és nem volt elég semmire mert kikaptam pedig ha ott csak 1et nyerek már elite 2
látszik a csapaton a közel 3 millás upgrade egyből jött az új rekord, az utolsó 4 meccsemen csodálkoztam mert iszonyatosan jó volt a játék ott tényleg lenyomtam 3 meccset 2 win lett belőle de minden úgy volt ahogy akartam nem is értettem, 15től kb olyan 18 meccs között volt számomra halálos vagyis ott olyanok történtek amiket láttam itt is videón hogy hatalmas luft akkor minden az ellenfelem elé pattant de még ott is csak 1x buktam szerencsére, lehet az volt ami lendületet adott és sikerült a 24 win, és még 1 rekordot sikerült felállítanom, nem kaptam ki az első 5 meccs alatt, nálam fixen az első 5 meccs alatt eddig 1x mindig kikaptam nem volt olyan hogy nem de most 9w után jött az első lose
kíváncsi leszek ki lesz a 2 TOTS player aki kinyitok mostani árak szerint ha a 2 legolcsóbbat nyitom akkor 260k ami lesz plusz 70fix coin, gondolom a játékosoknak azért esni fog az áruk a sok TOTS csomag miatt tehát szerintem az a úgy mond "legrosszabb" 260 csak 200 lesz de akkor is 270 + div1 80k elég szép összeg lenne, kíváncsian várom kit nyitok, valamint a pickre kíváncsi leszek hogy lesz mert sok mindent hallottam már -
uszid94
tag
Ti a holnapi rewardokat egybol ellovitek vagy vartok csutortokig?
-
toxicjew
addikt
Nincs új a nap alatt, 14 win. Kegyetlen delay, speed up lagg, végülis csak a szokásos
Felejtsük el gyorsan.
Jó rohadt olcsó ez a tots sbc
-
Kristof_94
nagyúr
Gold3 itt is behúzva nagy szenvedés árán... Legalább 2 esélyem lesz egy BPL lapra, hátha.
-
KaksziLajos
senior tag
Szokásos Gold3 meglett, simábban, mint szokott. Van még 10 meccsem, kérem tegyék meg tétjeiket, hogy meglesz-e a Gold2 vagy jön a szopóroller...
-
p0ty
aktív tag
válasz
A guru #33836 üzenetére
hát azt számoltam én is hogyha maradna a 11/3 akkor az ultimate pl tots pack a top100 playereknek kánaán lenne
PC piac szerint 9 játékos van aki 1 milla alatt van a többi felette tehát a 11ből fix lenne akkor 2db olyan játékos aki 1 milla felett lenne
kb a mostani számítás szerint olyan 4-4.5 millára jönne ki nyilván a sok nyitás miatt esne az összesnek az ára de akkor is szerintem ilyen 3 milla kijönne abból a csomagból PC platformon ami szerintem túl sok lenne 1 hét alatt annyit össze szedni
igaz hogy játék vége lassan de akkor is meglepődnék nagyon -
ThuG4LifE
senior tag
20/10 utan 7 meccs kellett a silver 1-hez! Leizzadtam szepen. Na mondom elbohockodom a maradek harmat. Megnyertem az elso 2t, na akkor most szivat majd le a gep, nehogy gold 3 legyen ...
Erre bedob egy ilyen csapatot:
Meglattam, mondom itt valami gebasz lesz. Es akkor kezdodott a meccs: 15ik percig 2 kapufa, juhe, nem para, hamar elfaradnak, siman behuzom. Meg is jott a vezetes, lenyugodtam. Kozben meg se lepodtem azon, hogy lefutjak siman toty mbappet, fb silva-t.
Aztan arra eszmelek, hogy 2-1 oda ... wtf?? Cl vvd, fb david luiz mintha most latna eloszor labdat.
Nagy nehezen kiegyenlitettem. Ez maradt is a rendes jatekido.
Osszesen 21 vs 10 loves! Nala ugye 73as kapus!
Kicsit mar ideges voltam ... elindult a hosszabitas, 10 perc alatt 2t kaptam!!! Ugy hogy az embereinek mar piros csikja se volt, de megis ott voltak mindenhol. 105 elott sikerult lonom egyet. 3-4 oda es van egy hosszabitas felideje vissza. Most nyomtam be a pressinget, es vegul sikerult 3 golt lojek. 6-4 lett ide es ezzel gold 3. Ossz loves 37 vs 12.
Koszonom EA ezt a csodas elmenyt, a ket pickbol csak a leggyengebbeket kerem, azok a legerosebbek! -
Szigma70
addikt
Srácok
Aki gondolkodik TOTS Alisson beszerzésén, az fontolja meg, nézzen utána.
Nálam annyire nem bejövős. Nem merem biztosra állítani, mert azért a játékmenet nem olyan jó és konstans, de sztem gyengébb, mint 89-es Szczesny. Nagyon szépek azok a basic lappal 99-es számok, de kb ennyi.
Szívem szerint quicksellezném, de idei legjobb nyitásom, és persze eladhatatlan, így megy valami sbc-be.Sztem meccseim mentek el rajta
-
Mrguba
őstag
Hat en ezzel a kexi DIGNE gyerekkel szendeved egesz nap
Ha osszejon a vedovel a golpassz kikapok
Ha nyerek akkor nincs golpassz,,,:
Szabadot is szigeltet is veluk rugom...ost volt hogy a kozeppalyam is vedokbol allt
valami jo otlet? -
p0ty
aktív tag
ki mit tud erről a jövőheti Pickről valamint a TOTW packról?
a pickben full tots lesz csak? gondolom akkor nem csak PL hanem a szaudi játékosok is
viszont a TOTW csomagok neve most már PL TOTS tehát akkor fixen TOTS lesz benne? mert akkor egy ultimate pl tots pack nagyon durva lesz.. -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #33828 üzenetére
Nem azt mondta, hogy nem lesz, hanem ebből az sbc ből nen azt nyit kedden
Ugye mondtam, hogy lehet a 85 vagy akár 86 is kellhet a PL hez.
@Zimmy
Én már beletettem akkor Eusebio egyik sbc be. Úgy is kirakom.
Sajna nekem most csak silver1 lesz. Pont ezen a hétvégén nem tudok játszani.
9 winem van, de max 5 meccsre van este időm. Ez lehetetlen sajna.
Ez van -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94 #33828 üzenetére
Hol látsz olyat, hogy írtam arról bármit?!
Kurvára remélem, hogy kedden jön -
szabyka95
őstag
Abate flashback/end of era? Mekkora lap volt 13,14ben
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #33805 üzenetére
Erre valaki?
Zimmi: Garantált Maddison/Doherty...
A többi lap alapján fog kelleni egy 86-os csapat...
-
marcess
senior tag
válasz
Szigma70 #33816 üzenetére
Így van, lehet nyitni pl tots-t csak nem garantált, de mivel a garantált Maddisont vagy Doherty-t dob a többségnek így mindegy. Sose szoktam gold3-nál tovább tolni, de hozzátartozik, hogy általában már nincs 3 meccsem szóval amúgy sem lehetnék gold2. Az az igazság, mikor 15-20 millió van a két csapat (nem most de kb 1-2 hónappal ezelőtt) azt nehéz eltüntetni.
-
Szigma70
addikt
-
Zimmi91
addikt
válasz
marcess #33795 üzenetére
Nekem is most lett a legjobb a WL eddig életembe, 16 win, kicsit sajnálom, hogy 1-el csúsztam le a gold2ről, de iszonyat élveztem a meccseket, 20 milliós csapatokkal játszottam nagyon szoros mérkőzéseket...Egyik szemem sír másik nevet, igaz kb nekem is jött vna a leggyengébb
-
Bence910905
tag
Hat ez remek idén az hagyjan hogy csak egy garantalt Tots sbc lesz a jobb ligakbol de meg upgrade sincs.. Megerte gyujtogetnem honapokig a rengeteg lapot..k.... anyjukat el is ment a kedv ettol az egesz penzehes brigadtol egy idore
🙏 -
akooos
veterán
TOTS Moments Townsend
ez a tots szerintem egy vicc eddig
-
Ragnar17
tag
Hát, ma se jött PL Premium Upgrade, elég csalódás ez az eddigi "Tots event", tavaly 2 jó ligás tots-ot kaptunk..majdhogynem ingyen, idén 1-et, és még upgrade sincs eddig.
Vagy lehet csak türelmetlen vagyok
De, elszórnám már ezt a pár lapot a klubból.
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94 #33810 üzenetére
Mega/rare megatol mit vártál ?
-
Kristof_94
nagyúr
Majdnem 40 csomag, csak 50k és mega/rare mega, illetve 1db 100k-s, 3db arab ligás tots, meg egy David Silva... Egy BPL lap nem tudott esni, röhej.
-
Digestive
veterán
válasz
kisengi1 #33806 üzenetére
Csak érdekességként. 2 nap alatt újra kezdtem az angol, német, spanyol és francia ligát + Eusébio sbc összes packja. 62 pack asszem (nem szarok) = 2 saudi QS tots, 2 QS IF, nif 86 2db, 85 2db és pár 84...
Ha belevesszük, h ki kellett raknom a Cardif és Huesca sbct (120k) azért, h újra kezdhessem a ligákat... igazából buktam az egészen.
-
Tajték
senior tag
bocs a dupláért
Még az előzőhöz annyit hogy a legnagyobb packoknak nem arról kéne szólnia hogy televágja 79-75 ratig játékosokkal, hanem arról hogy pl 81-82-es legyen a legkissebb....
-
Tajték
senior tag
válasz
kisengi1 #33806 üzenetére
"a 6ultimate packból egy witsel bír esni 2packban még csak board sem volt."
Ez az undorító! Ezen kéne változtatni. Nem azt mondom hogy mindegyikben Tots legyen vagy Icon, de azért egy alap rating minimumot szabhatnának. Az hogy ez a 6 pack 725k vagy istentudja mennyi point és lószar sincs bennük. Látni videókban és elmondások alapján hogy sorra nyitják a 125k, 100k packokat és még csak walkout sincs.....
-
kisengi1
tag
Na kinyitottam 30+ pakkot az ilyen sima gold packot meg premium gold packot nem számoltam bele.
2gold players, 3premium gold players, 1-1 small prime small rare players, 3 rare gold, 2 rare players, 1 jumbo rare players,4 mega, 1 electrum, 3 rare electrum player, 6 ultimate pack.
Ezekből bírt esni egy Benzema, Witsel, 77IF valaki 78IF valaki, 1 TOTS 91-es marokkói St(100k-ért el is ment), és egy TOTS Wijnaldum(untrade)... Ha wijnauldum eladható lenne azt mondanám hogy nem rossz,kénytelen voltam berakni a csapatba cdm-ként eddig elég jót hoz.
Az viszont szomorú hogy div 1ben hozom a rank2őt az ultimate pack miatt és abból a 6ultimate packból egy witsel bír esni 2packban még csak board sem volt. -
skala86
újonc
Sziasztok!
Ps4-en játszom a Fifa 19-el. A májusi Fut swap deals játékosoknál egyet kihagytam a Május 14.-én megszerezhető Bobby Allain-t. Az lenne a kérdésem ,hogy ezt utólag lehet-e valamilyen formában pótolni, vagy így már felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest