Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
kalapacsolok #41460 üzenetére
A Fifa'15-ben volt utoljára magyar szinkron.
-
Madn!ght
addikt
Nekem itt is bedobta a cuki görög kapust (Valdakiszkoszmosz vagy mi a gyász
), mellette Trapp és Kimmich (95!).
Kimmich lett a befutó, kíváncsi leszek Mattheus bácsi mellett hogy fog muzsikálni. (reményeim szerint a jelenleg használt Dohertytől jobb lesz.)
Anchort, vagy Shadow-t próbáljak rá? Kicsit vérszegénynek tűnik a basic sprint speed.
-
Madn!ght
addikt
Tegnap beújítottam Stoichkov baby lapját. Korábbi hozzászólások alapján reménykedve vártam, miként működik majd a csapatomban. Hááát az őszintét megvallva 10 meccsen (míg 10-re nem váltott a chem/loyality) csetlet botlott, nem találta a kaput. Oké, hogy főleg egylábas, de akkor is fura volt. Aztán váltottam hawk helyett hunter chem style-ra, illetve beállt a 10-es chem, mintha megtáltosodott volna.
Létezik, hogy ekkora változást eredményeznének az előbbiek?! Csak mert találkoztam már olyannal online, hogy 80-as chemistryvel volt az alapfelállása, és kb. mint az úthenger, úgy letarolt.Jah, még valami. A base icon packból egy Mattheust sikerül lootolni. Nagyon örültem, mert upgrade-ra szorult a védelmem. Azt kell, hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok a sráccal. Rettenetesen jól lép közbe, szinte a védelem motorjává avanzsálódott. Kicsit megkövetem magam, mert a napokban a csalódottság beszélt belőlem, de most talán kárpótolt picit a játék. Jó-jó nem egy über értékes Eusebio lap, de legalább hozza az elvárt szintet.
-
Madn!ght
addikt
Srácok, kérnék egy kis segítséget!
A friendlistemen lévő barátokkal gond nélkül tudok játszani egy személy kivételével. A friendly season meccs létrehozásánál elmegy a meghívó, majd ott nem dobja fel az oldalválasztást, hanem "the connection to your opponent has been lost", majd nem megfelelő NAT Type a bal felső sarokban értesítés gyanánt.
4-en vagyunk, mindenki tud mindenki ellen játszani, csak kettőnk között nem működik. Party létrehozással dumálni tudunk, de a meccs a térfélválasztás előtt mintha lefagyna (a stadion háttérnél megáll)
Internetbeállítások resetelve, gép újraindítás, szentségelés, barackpálinka, minden megvolt, de nem működik.
Találkoztatok már hasonlóval? Mi a megoldás?
Köszi előre is!
-
Madn!ght
addikt
válasz
#16514048 #34422 üzenetére
"a játékosok között és időben is egyenletesen elosztva kap mindenki"
Igen, de azért 1000+ beletett óra, 1000 meccs 4 hónap alatt, a pakkok számát és sbc-k számát megbecsülni sem tudom esetében elképzelhetetlenül hangzik számomra, hogy egyetlen egy nagyobb nyitással sem vagyok érintett.
Egyetértek azzal, hogy sokszor csak a betett képpel szembesülünk és fanyalgunk, hogy ez igen, de a mögöttes munkát/energiát/időt/coint/pénzt senki sem látja.
Nekem legtöbbször azzal van "problémám" ha szabad így fogalmazni, ha valaki minimális befektetett energiával silver 1-ből , hétésfélkás' pakkból húzza a millás tételt, míg más nem kevés befektetéssel töredékéhez sem jut.
(#34425) MdewC: ezzel nem is vitatkoznék, mert ugyanarról beszélünk. Ha valaki melózik érte, az kapjon is! Csak ismételni szeretném önmagam, aki viszont 3 hetente lép be és belebotlik egy marquee matchupba, meg elpukkant a maradék coinjából két 7,5k-s pakkot és bankot robbant, (sőt van ismerősöm aki ugyanennyi energiával, egy héten 3x is!) na attól kinyílik a bicska.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Szigma70 #34405 üzenetére
Nekem inkább az elfogadhatatlan, hogy ilyen játékosbázis (létszám) figyelembe vételével valakinek folyamatosan nagyokat dobál, valakinek pedig folyamatosan használhatatlan/értéktelent. Nem irigykedés, ne értsétek félre, kapjon is mindenki, aki sok-sok időt elpazarol a játékra.
Én sem fogom törölni az accountomat, sem újat kezdeni, max. kíváncsiságból kipróbálok egy másikat.
Ja és persze, vegyünk pénzért FUT pointot, majd akkor jönni fog a b@szó lap. Aha, oké, akkor viszont legyen f2p és lenyelem, hogy azért nem esik semmi. De ezért a játékért fizettünk, aminek a tartalmaihoz objektíve nincs lehetőség hozzáférni. Nekem csupán ezzel van gondom. Ha meg tényleg az acc függő a loot, az pedig egyenesen diszkrimináció.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Yodamest #34393 üzenetére
Hasonló tapasztalataim vannak, pedig napi szinten jópár órát beletolok. Igaz januárban kezdtem a FUT-ot, de azóta több száz órám van benne. Folyamatosan a befolyt összegek függvényében a lehető legtöbb feladatot megcsinálom, pakkot is vettem nem keveset, FUT pointot is költöttem de semmi értékelhető nem esett. WL rewardok rendre max a klubot "színesítik", de még a garantáltakból is csak a legértéktelenebb esik. Nyilván ez lootbox, magyarázható "szerencsével" (ami irányított?!)...
Arra kíváncsi lennék, hogy valóban van-e alapja, és ha igen akkor mi alapján annak, amit itt többen leírtak, miszerint törölni kell a klubot, vagy más accal kell ismét nekikezdeni. Ha jól értem, ezek szerint az account van "megbélyegezve", vagy elkönyvelve a szopóoldalra?!
-
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94 #34236 üzenetére
Együttérzésem. Nekem mindhárom szaudi ligás lett... hihetetlen, hogy egyetlen értékelhető picket sem vagyok képes lootolni.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Sickboy25 #34199 üzenetére
Nekem vegyesek az előző esti tapasztalatok. Volt full ikon csapat, akit szó szerint letaroltam a kis mixed laliga PL csapatommal. szinte kézzel fogható volt a hátszél, illetve az ellenfél "lebronzosítása".
Másik meccseken, meglepően sok sima 80-82es gold lapos alap csapat jött szemben. Ott ugyanez, csak velem szemben. A 93-95 pace érzésre 70-re redukálódott, a passzok elmentek, a kapura lövéseimet bárhonnan kiszedte a kapusa, az ajtó ablak helyzetek (1-1ben vittem a kapusra) kimaradtak. Meglepően sokszor tapasztalom újabban, hogy ha rávezetem egyedül a kapusára a labdát, a tizenhatoson belülre érve bedadog a játék (de csakis ott!), ez a kb. 1-1,5 másodperc pedig elég ahhoz, hogy a labdát ne tudjam helyezni. Vagy összefutnak, vagy elhibázom a lövést.
Mindenesetre érdekes
-
Madn!ght
addikt
Nekem sikerült hozni a szokásos pekklakkot.
Dohertym már volt, a TOTS garantáltból pediiiiig...... tádáám! Madison!
Jesszoké! -
Madn!ght
addikt
A bundásliga TOTS-ra tekintettel érdemes most gold lapokból betárazni? 80-83 közötti lapok 1000 coin alatt már beszerezhetők.
(#34129) Sickboy25: Blanc CDM-ben használható (talán) jobban, jómagam is ott használom (shadow chm style-lal). Ha a helyedben lennék és letenném az üres posztra, a helyére lw-lm posztra esetleg IF Felipe Andersont (87).
szerk: CAM pozira Griezmann-t én is tudom javasolni.
-
Madn!ght
addikt
válasz
gabigyerek #33861 üzenetére
Én valami 30 pakkot nyitottam el. Összesen 5 walkoutom volt, a legértékesebb egy eladhatatlan Doherty.
Ami viszont meglepett, egymás után kettő walkoutban ugyanaz a TOTS Petros volt. Érdekes "véletlen". -
Madn!ght
addikt
válasz
Sickboy25 #33464 üzenetére
A minap döntetlen állásnál 3 perc hosszabbításban 94:05-nél kaptam egy gólt. Hellósziaköszi'
Tegnap két haverom játszott, én pedig nézőként csatlakoztam a partiba. Egyik csapat full magyar (fun) csapattal volt, a másik válogatott olasz ligás játékosokkal.
Azért jó volt nézni, hogy Alex Sandro nem bírja utolérni Stiebert, Kádár meg kb. Van Dijkká avanzsálódott.
Kinyúltam a röhögéstől...
Szuper, ahogy "bronzosítja" a játék a jobb csapatot a kevésbé jóhoz.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Sickboy25 #33419 üzenetére
Holnap céges csapatépítő után emelkedett hangulatban rituálisan elnyitogatom, úgy legalább nem fog olyan szarul esni a százötvenedik Glik, vagy Kagava.
(#33424) dracox: május 31.
(#33426) Mrguba: ha úgy működik, mint a PS-nél a plus, akkor az online tartalmak kivételével tudsz játszani. (pl: kick offot) FUT-ba nem lép be online nélkül.
-
Madn!ght
addikt
Srácok, a minap írtátok itt, de most hirtelen nem találom. Szóval a tartalékolt pakkokat mikor(tól) érdemes nyitogatni? Holnapi dátum rémlik.
-
Madn!ght
addikt
Srácok!
Baby Blancot érdemes most megvenni? Már 325k körül megkapható. Hét közben még 400k volt. További esés várható vajon? -
Madn!ght
addikt
válasz
Szigma70 #32217 üzenetére
Hét végén nem sok időm volt játszani, 7 meccset toltam összesen, 7/3 aránnyal. (4 meccs durván lagos volt, iszonyat akadásokkal)
Tegnap 17/10-re sikerült javítani, nagyon jó játékmenetekkel. Nem egyszer a team press miatt bescriptelt potyagólokat is sikerült a végén kompenzálni és fordítani.
Kis naívan úgy gondoltam, hogy a gold 3 elérhető. Hát nem. A következő 11 mérkőzésen összesen egyet sikerült (!) nyerni. Voltak jobb csapatok, vitathatatlan, az én koncentrációm is csökkent éjfél (és 10 lejátszott meccs után), de mertem remélni, hogy lesz pár javamra glitchelt mérkőzés. Nem volt. Azt vettem észre, hogy a lövés pontosságom 25-40% közöttre redukálódott. A carniballos Williams, Bale, IF dembele, Suarez csak mellé, felé, vagy legfeljebb a kapufáig jutott. Kb 5 meccsen uraltam végig a mérkőzést, majd egy szó szerint talált góllal kaptam ki.
Összességében nem volt mocsár effekt és összeszedetlen a játék, inkább a lankadó figyelmemnek köszönhetőek az eredmények.
Az mindenesetre érdekesnek tartom, hogy labdabirtoklásos taktika mellett legfeljebb 20-25 passzt "enged" a gép pontosan adni, majd törvényszerűen szándékosan (!) rossz helyre passzol, vagy balettozik így juttatva az ellenfélhez a labdát.
A másik oldalon nem tartom normálisnak a háttal állva a kapunak, 18 méterről fordulásból a kapuba bevillanó labdát. Ilyen gólokat kapok folyamatosan. 90-es Courtois meg pislogva nézi.
A leromló shot accuracyt pedig egyszerűen nem tudom hova tenni. Azt sem tudom mi lenne az ellenszere.
Tényleg próbálok rájönni, hogy mit mivel lehet kompenzálni, megfordítani, kivédeni. De sokszor arra jutok, hogy a programozási feladatot odaadták egy a focihoz nem értő informatikusnak, az elvégezte a feladatot úgy, hogy kb. fej vagy írás alapon történik valami, aztán cső.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Yodamest #32121 üzenetére
Sajnos a Battlefieldnél ugyanezt tapasztalom évről évre, csökken a színvonal. A szerverekkel kapcsolatban tapasztalt problémák ott évek óta fennállnak. (ugyanúgy EA játék)
Én már azt várom, hogy a Fifa 20-ban majd előrukkolnak a battle royale móddal, csak mert az ikonok már uncsik' lesznek.
(#32119) Zimmi91: pár meccsre volt időm a hét végén abban az időszakban, mikor működtek a szerverek. Abból a 4-5 meccsből volt egy 93. perces öngólom, csak pislogtam, hogy a francban váltott úgy irányt a labda, de már meg sem lepődtem...
Más: korábban írtátok, hogy a carniballos Williams milyen OP. Múlt héten megvettem, mondom remélem Suareznél gyorsabb, hátha eredményesebb is lesz. Hát nem igazán sikerült még ráéreznem. Nem érzem a 97-es pace-t. Sem a veszett jó shotjait. Kapu előtt annyit balfszoskodik, iszonyat sok kapufát rúg, vagy csak simán eltöri a labdát. Kap még pár meccset, de ez eddig a legdrágább játékosom, kicsit többet vártam tőle... (sniper chem style-lal használom, de próbáltam mást is)
-
Madn!ght
addikt
Srácok!
Látom jön a megszokott online gameplay probléma mindenkinél.
Ma a kollégákkal egész napos FIFA napot tartunk, reggeltől custom season bajnokság. Ez tudtommal (és gyakorlatilag is) offline mód. Na most ebben is folyamatos button delay és brutális késés van!Francia, spanyol, német válogatott cammog, 1méterről felérúgja, stb....
Na ez a durva...
szerk.: kick offban viszont jól működik.
-
Madn!ght
addikt
válasz
chelseafan94 #31638 üzenetére
Kedd este gyorsba' összedobtam az UEFA Marquee Matchuput. 3 pakk 2 Walkout. Mondom az igen.
Mostanában mikor megosztom a képernyőt a haverommal, mindig wo zápor van.Igaz "csak" egy Casemiro és egy Rakitic esett, de mikor felvillan az EA logó, minden pénzt megért.
Össz. 100k profit, nem is volt rossz egynek. Lassan összegyűlik a lecsó Blanc-ra.
-
Madn!ght
addikt
Srácok! Létezik, hogy sima gold Varane játékban mutatott képessége az árával párhuzamosan csökkent?
Pár hete teljesen jól működött, a napokban meg cselik-botlik, simán lefejlik, a short passzokban rendre hibázik, eladja a labdát.Gold Ramosra gondoltam lecserlni, érdemes?
-
Madn!ght
addikt
válasz
thebigK #31404 üzenetére
Az SBC-s Benzemát használom, nagyon meg vagyok vele elégedve. Csereként szokott jönni helyette a sima gold Griezmann. Elől Suarezzel elég jó kombót alkotnak. Viszont tegnap a Base Icon Packból esett egy Raul, ami CAM-ban meglepően nagyon jól teljesít. Próbálgattam Griezmannt Modric helyén, annyira nem tűnik rossznak ott sem, viszont érdekelne, hátha van valamilyen más alternatíva is.
-
-
Madn!ght
addikt
Srácok!
Spanyol ligás vonalra Modric helyett tudnátok használható középpályás alternatívát javasolni max. 200k-ig?
Casemiro, Benzema (CAM), van mellette. Griezmann jó lehet esetleg CM-ben? (4-3-3 (4)) az alapfelállásom. -
Madn!ght
addikt
Pontosan ugyanezt tapasztaltam, illetve én is hasonlókat olvastam a fb csoportokban is.
A legbosszantóbb a hátul random - a gép által manipulálva - eladott passzaimból kapott gól. Felettébb idegesítő. Csorgó labdák, a lövések dettó. Kényszerítőzés nem működik, a játékosok földbegyökerezett lábbal játszottak, vagy inkább olyan érzéssel, mintha egy cementes zsákkal a hátukon futottak volna.
Szó szerint talált gólokkal kaptam ki folyamatosan. Irreális, megmagyarázhatatlan dolgok történtek szinte minden meccsen. Többször letettem a kontrollert, mondván, hogy akkor játsszon az AI, már ha nekem nem enged befolyást gyakorolni a történtekre.Többször tapasztaltam, hogy ha az ellenfél nem tud kialakítani helyzetet, akkor a 85+ percben tök mindegy mit nyomok, 11-es fúj ellenem. ( ha nem próbálok védekezni, akkor azért kapok gólt) Varanet 4x állították a hétvégén, elképesztő szitukkal
Egy dolgot nem értek, hogy ez egyfajta hendikep akar lenni, vagy a játék modellezése (statok alapján számolja a pontos passzok, lövések, ám blokk a történésék valószínűségét) kapcsán ez elválaszthatatlanul a játék motorjának a része. Ha egy külön "bővítmény", abban az esetben kíváncsi lennék egy olyan mérkőzésre (vagy egy esetleg "Hardcore" módra), ahol csupán a tényleges, a játékosok által bevitt adatok alapján történik minden, hendikepp, script, momentum, vagy bárhogy is hívjuk, de a játék működését "kívülről" befolyásoló egyéb körülmény nélkül.
El tudom fogadni, ha valaki jobban játszik, de az mérhetetlenül felháborító, ha egy programozási formula miatt kívülről manipulálja az eseményeket.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd #31009 üzenetére
Köszi Srácok!
Igen, ez a löbbölgetés jónak tűnik, szoktam is alkalmazni, de mondom hátha van valami más, használható stratégia.
A kapus elmászkálást pedig nem a kontroller okozza, tuti, valamilyen bug. Nem mindig csinálja, csak bizonyos szögeknél figyeltem meg eddig és nem csak nálam, hanem az egyik online friends meccsen a haveromnál is előfordult.
Nálam Courtois, nála De Gea véd.
Apropó tegnap lootoltam egy TOTT Llorist (végre, első nagyobb értékű nyitásom!
). Érdemes Courtoist lecserélni rá, vagy inkább adjam el?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Madn!ght #31003 üzenetére
Végül is ha nagyon le akarom redukálni a kérdést, a team press (akár auto AI, akár tudatosan D paddal) taktikának mi az ellentaktikája? Labdatartás nem játszik, mert szándékosan belehibázik az AI és odaadja a presszionáló csapatnak. A széljáték, kontra - long ball lenne számomra a logikus, de még nem sikerült normális formáció - taktika kombinációt összeállítanom.
(#31005) Zimmi91: eleinte így voltam, de az utóbbi időben próbálok higgadt maradni és kitapasztalni, hogy mi lenne a megoldás. Múlt heti WL-ben pl a 82. percben még az ellenfél vezetett 3-1re. Éreztem, hogy semmi nem jön össze, az összes gyorstaktikát variáltam. Aztán valami történt, mert sokadjára 4-4-2re váltva fordult a játékmenet és rúgtam gyorsan két gólt. Hosszabbításban pedig sikerült behúzni a győztes gólt is.
Gondolkoztam azon is, hogy anno ha jól emlékszem (FIFA 2007-2008 részei környékén) még létezett a "morál" fogalma. Volt is talán indikátora a kijelzőn. (ha kihagytál egy ziccert, vagy tizit, vagy szabálytalankodtál akkor csökkent, ha pl bejött egy csel, akkor növekedett) Most is úgy érzem, hogy ez benne van a játékban (a közönség hangján lehet is érzékelni, ha nagyon balfék a csapat fújolnak, fügyölnek, a kommentár is olyan jellegű szöveget enged el). Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy 1-2 szebb csellel talán megtörhető a presszing script. Persze csak próbálok ötletelni, meg konteókat gyártani, mert azt nem teljesen tudom elfogadni, hogy előre borítékolja a gép a győztes személyét. (uhh ezért kapni fogok
)
-
Madn!ght
addikt
Srácok, kis tanácsra lenne szükségem.
Ti mit csináltok, állítottok át, ha az alábbiakat tapasztaljátok a játékmenet során:
- a passzok erőtlenek, épp hogy csorognak, továbbá nagyon pontatlanná válnak (általában az ellenfél team press állítását követően - ezt haverral online meccs közben "leteszteltem", igazolódni látszik). Button delay gyanús is, de squad battlesben is érzem sokszor.
- szabadrúgáskor a kapus minden gombnyomás nélkül, eloldalazik a szögletzászló irányába, ha épp észlelem is, manuálisan alig tudom visszacibálni. (!!!) Sokszor nem is látom, mert a sorfalat figyelem. (nem, nem nyomom be a kapus mozgatását)
- a kapus képtelen 20 méteren kívülre kirúgni a labdát, nem vagyunk képesek felszabadítani, mert minden kipattanót az ellenfélhez irányít az AI.Mi a jó stratégia a fenti esetekben? A labdabirtoklással próbálkoztam, ("míg elmúlik a script"), de persze olyankor pedig sokszor az történik, hogy a passzt szándékosan pontatlanul/erőtlenül adja a játékosomnak és elveszi az ellen, gól. Vagy csinál egy botláshoz hasonló sasszét, eredménye pedig az előzőekben leírtak.
Mivel lehet a scriptet ellensúlyozni? Több formáció és taktika váltás sem segít. Sőt, ha érzékelem a "minden labdát az ellenfélhez" effektet, ha olyankor változtatok a D paddal taktikát, akkor instant gól.
Írtátok korábban, illetve a YT vidiken a prok meccs közben is állítanak a taktikán, de az a problémám, hogy még nem vagyok tisztában azzal, hogy melyik állításnak mi lesz "fizikailag" az eredménye a pályán. (oké, hogy szélesség, mélység, drop back, meg long ball, de azt nem tudom eldönteni, hogy mi is ilyenkor a célravezetőbb)
Köszi előre is!
-
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd #30933 üzenetére
Köszönöm!
Korábban olvastam egy angol nyelvű cikket az ezüst, illetve bronz playerekkel kapcsolatban. Abban is voltak okosságok. (pl: "soha ne vegyél gold pakkot. soha. de tényleg"
ezt bírtam.) Nem is gondoltam volna korábban, csak ugye mit lát a magamfajta a yt-n, meg a különböző közösségi oldalakon, hogy mindenki nyitja a csilliárdos játékosokat. Azt a keveset, amit játék rewardokkal - befeketetési procedúra nélkül - összekuporgattam, persze sikerült is pillanatok törtrésze alatt promo pakkokba rakni. Természetesen 80-82es szintű lapokkal hálálta meg a gép. De hát a rizikó élménye ugye simán bevonzza az embert.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Jinxb1rd #30923 üzenetére
Ha nem titok, elmondod mire érdemes figyelni? Általában az összes nyitott játékosnál megnézem mennyit ér, de többnyire 1000 coin alattiakat nyitok. Amiben nem vagyok biztos, azokra nagyobb max. buyoutot teszek, figyelve a piacon lévő ajánlatokra. Elég lassan csorog a coin. Időt nem sajnálok rá, viszont a technikája az nagyon is érdekelne.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Szigma70 #30776 üzenetére
Tegnap a sima gold lapjával próbálkoztam. Volt két szép ziccere, természetesen kihagyta. Kicsit lassított felvétel a csóka, de ha már felgyorsul akkor, szalad szépen.
Lecseréltem az OTW-s verzióra, remélem az eredményesebb lesz.
Ma esete küzdök a swap lapért, nem szeretnék lemaradni róla.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Francesco003 #29904 üzenetére
Gratu!
Engem is jobban szórakoztat az SB sokszor, mint a hálózati körülményekre bízott rivals. Van valamilyen bevált stratégia a gép brutális pingpong 90% fölötti pontosságra scriptelt passzai ellen? Olyan 82-85 ratingig egesz jol tudom uralni a merkozest. Mar sokszor azt csinalom, hogy megprobalok egy gyors golt szerezni az elejen, aztan utana kicsit “raulni” az eredmenyre, de aztan van, hogy erezhetoen rakapcsol a gep, es rommapresszionalva hirtelen ver egy hármast. Védők szétszélednek, vagy csak simán egy rossz passzal az ajtó ablak üresen álló ellenfélnek adják.
Bármilyen tanácsot elfogadok. -
Madn!ght
addikt
válasz
Hazli17 #29713 üzenetére
Nálam hetek óta ez van. Zsinórban jönnek a vereségek. A játékosaim úgy mozognal, mint mikor 80%-ra le vannak fáradva.
olvasgatva az EA fórumán elég sokan tapasztalják ugyanezt, amit leírtál. (Elég csak a speed up lag, vagy a button delay címszavakra keresni) Így kicsit “megnyugodtam” már ha lehet ezt mondani, hogy nem a játéltudásom kopott meg
.
Viszont azt tudni szeretném, hogy ha ennyien szivnak, akkor kiket (és főleg mi alapján) tol a gép? Csak mert olyat rirtkán hallok, hogy nálam minden fsza. (Persze ez nem azt jeleni, hogy nincs). De jómagam még annyira nem éreztem, hogy irreálisan jobb lettem volna (eltúlzottan mákoltam volna, vagy segít a gép).
Más: Sima gold Bale elvileg 95-ös pac-cal, miért nem bír futni? Alap gold Aspas helyett jött , de szerintem az sokkal gyorsabb volt (81 pac).
Hawk chem style van most rajta, mással jobb lenne?
Szerk: a swap deals-eket gyűjtögetve alapvetően griezmann lapját szeretném megszerezni. Viszont elgondolkodtam, hogy ha esetleg mind a 14 meglesz, akkor a base icon pack nem jobb döntés? Mit javasoltok?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Madn!ght #28807 üzenetére
Ja és még annyi, hogy DiGi-s netem van nekem is, bár nem hinném, hogy sok köze van a dologhoz. (teszt szerint (46/8 mega a le/feltöltés).
Jót mosolyogtam tegnap, egyik kollégám is szorgalmason nyomja a rivalst. Tegnap este írja üzenetben, hogy épp az imént sikerült belegyógyítania a kontrollert a monitorba és a monitor veszített.
Na mondom, azért ennyire ne b*sszon már fel.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Santana01 #28793 üzenetére
Van valamilyen tuti CT, vagy javaslat?
A korábbiakban nagyjából egyenletes teljesítményt produkáltam a játékban, de az utóbbi napokban elég éles kilengések vannak. Pl. hétfőn zsinórban 10 vereség, de a létező összes negatív körülménnyel.
(sorra kimaradó ziccerek, kamutizik, első érintésre gólt kapok, 2 perc hosszabbítás ellenére a 94 percet kivárva gólt kapok és még sorolhatnám...)
Aztán újraindítottam a PS-t, majd hirtelen 5 meccs jött zsinórban, kivétel nélkül a félidő előtt rage quittel távozó ellenfelekkel.
Egyébként az egyik haverom, akivel kb. egy szintű a játékom, ugyanazt tapasztalja, amit Te is írtál. 3 napja nem volt vesztes mérkőzése (tizenX darabról beszélt).
-
Madn!ght
addikt
válasz
gabigyerek #28255 üzenetére
Együttérzek veled. Tegnap 14 SBC-t megcsináltam (Fut15, Marquee M, 6-8 db. liga sbc.), reménykedtem egy walkoutban. Lufi. 3k-s neto volt a plafon.
Még csak az sbc-kre fordított pénzmag sem térült meg.
A múltkor elkezdtem kíváncsiságból egy új accounton a játékot. Minden létező vélt, vagy valós szerencsefaktor-beállítással (argentin vonal, sárga róma mez, szentelt víz, bal kislábujjal nyitás...stb.) felettébb jól adta. A 3 db. advanced sbc-ből (12 csapat) közel 150k profit volt 0-ról, már nem emlékszem pontosan de 5-6 walkout volt. Csak pislogtam, de inkább betudtam a packlucknak.
-
Madn!ght
addikt
válasz
freddyadu #28047 üzenetére
Nekem ezzel is vegyesek a tapasztalatok. 90 rating körül már irreális, amit a gép művel, de inkább amiatt, ami a csapatommal történik (lentebb írtam, totál impotenssé válnak a játékosaim...).
szerk: (#28049) toxicjew: abszolút ezt tapasztalom, érzékelhető mikor indul el a script. Azért is szoktam néha felszántani inkább egy lapért cserébe, mert kénytelen vagyok valamivel megtörni a játékot. Azzal nem tudok viszont mit kezdeni (hiába vátogatom a formációt és a taktikát), hogy a csapatomat ne barmolja szét.
-
Madn!ght
addikt
Áh, így világos.
Brutál kényszerítőzést bír vágni a gép. Néha csak 1-1 full durva szándékos alácsúszással tudom megtörni a játékát.
Ja és még annyi. Nem is azzal van bajom, hogy a gép jól játszik, mert azért teszem fel max fokozatra, hogy legyen kihívás. De hogy az én csapatomat cserébe leblokkolja (se egy pontos passz, kapuralövés helyett gurítás, hátvédsor szétesik és néz), na az már fel szokta vágni a vérnyomásomat.
Meg az is ellentmondásos, hogy ultimaten kikapok, a következő erősebb csapatot meg 11-0-ra vertem egy fokozattal könnyebb szinten. semmi következetesség.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Szigma70 #28039 üzenetére
+ dejvid8
Köszi mindkettőtöknek.
Nagyjából így teszek, szorgalmasan csinálgatom a feladatokat, azért esténként 5-10 meccset le is játszom, plusz sok online friends meccs.
A rivals a szerver gondok miatt elég hektikus, meg már magasabb skillnél olyan csapatokat besorsol, hogy a kis 87-es ratingű csapatomat leradírozza az ellenfél 90+ csapata. Ott már sajnos a játék(tudás) már kisebbik részét teszi ki, mert a sebesség/erőfölény nála van. Ha gyengébben megy, vagy érezhető a lag, akkor nem erőltetem, mert akkor már nem szórakoztat, hanem ellenkezőleg.
A SQ battlest imádom, mert ott azért látom a rating/chem alapján, hogy nagyjából az aktuális éberségi állapotomhoz melyik vállalható.
Apropó, az Ultimate szintre van vmi praktika? Eddig nem sikerült nyerni, mert az 50-es ratingű csapat csak látszólag "gyenge". Úgy mennek az 50-es csatárok elől, mint a TOTY CR7.
Ahogy néztem, a heti ranglista élén lévő droidok kb. 2800 pont/meccs átlaggal hozzák le a heti kört. Mi a titok, azon kívül h nyilván kva jól játszanak, meg csilliárdos csapatuk van?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Sickboy25 #28035 üzenetére
A csapat futbin szerint 515k-t ér. (óccsó' spanyol vonal
) 230 játékos van a klubban.
A liga sbc-k közül a laliga santandert csináltam meg (20 csapat), viszont azt már másodjára csinálom.
Az SBC-k összeállításakor mindig ellenőrzöm az aktuális értékeket. 1000 coinnál jómagam sem adok szívesen többet 1-1 játékosért, viszont pl. a fent említett sbc esetében van két csapat is, amelyikben a ritka ezüst playerekért 20k körüli árat voltam kénytelen adni.
(volt is szentségelés) De egyébként összességében mindig csak egy kevéssel volt több az sbc végére, mint amennyivel nekikezdtem.
Nem azt mondom, hogy rögtön ikon, vagy millás player essen, de azért úgy érzem, hogy a befektett energiáért azért 1-1 100k körüli játékos alkalmasint beeshetne.
(plusz azt beszéltük kollégámmal, hogy ez azért milyen kaparós sorsjegy effekt már, hogy ha pénzért veszel FUT pointot, nincs semmilyen arányos értékű tartalom cserébe. Ő pl. sokat WoT-ozik, egy kisebb vagyont már sikerült is belepumpálnia, de azért legalább kap valamilyen tuti plusz dolgot, ha abba beleforgat. Na mindegy, elfogadom, h ilyen is van. Anno a Diablo 3-ban hasonlóan jártam, 1000 óra után sem esett ki olyan item, ami másnak mint a záporeső úgy hullott.
)
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Január elején kezdtem játszani a FUT-tal, azóta lelkesen csinálom hétről hétre a SQ battlest, a Division Rivalst és az SBC-ket is. Közel 500 mérkőzés van a hátam mögött, szerintem elég sok pakkot nyitottam, volt, hogy FUT pointert is azt vettem. Eddigi legértékesebb játékos, amit dobott egy sima gold Lewa volt. (55k)
200k goldnál még nem nagyon volt több keretem, mert vagy csapatfejlesztésre, vagy pakkra ment el.
Látom, hogy itt jobbnál jobb lapok esnek néhány fórumtársnak, illetve több millió coinból gazdálkodnak.
Tudtok valamilyen tanácsot adni, hogy kicsit gyarapodjon a vagyonom (oké, ne költsek pl.
), vagy legalább jobb lootjaim legyenek. Vagy csak simán tudjam be a randomnak, aztán majd egyszercsak'.
Köszi a választ előre is!
üdv: mad
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. A napokban egyre több játékosnál látom a 4-4-2 formációt. Mikor ez van beállítva, kb egyik egyéni taktikám sem működik, az összes passzom pontatlan (nagyon durván!), amik meg irányba mennének, azt elcsípik középen. Utóbbi 5 meccs 5 vereség, pedig általában azért 2-3 győzelem be szokott esni. A legutolsó egy 82 rating, 67 chem csapat volt és szintén nagyon szenvedős volt. A helyzeteim rendre vagy kapufa, vagy fogja a kapus.
Kérdésem, mit lehet ilyenkor tenni a rage quit-en kívül? Az eddig működő taktikáim nagy részét az előzményekben írtak alapján tapasztaltam ki és nagyon jól működött a csapat. Mára meg természetesen elfelejtettem játszani.
Esetleg mi ennek a csodataktikának a részletei? Keresgéltem yt-n de nem találtam új tuti beállítást.
Köszi előre is!
mad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest