- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
Ti találkoztatok már olyannal, hogy pack nyitásnál szürkén (ezüst!?) világít az alja, lila fények vannak, meg ilyen full hype, nagyon lassan jön....és hirtelen beugrik egy 80 fostalicska Sakho ?
SZERK.: na jó valami nem oké....után jött egy semmilyen pakk, és ilyen nagyon gyorsan kiugrott mint a non-rare lapok és 84-es dembelé, utána meg a 3 UCL player pakkomat elnyelte a gép. Rákattintottam és kiírta hogy a szerver terhelt nézzek vissza később....és a pakk eltűnt, játékosok meg sehol.
-
dejvid8
őstag
Igy áll most a csapat, nagyon jól jött ez a potya 200+ K. Jött is a csapatba Varane, Davinson, Kék Murillo, Son.
Kék Sissoko-t nyitottam, kiderül mennyire jó. Ha nem, később jön Moussa Dembele oda.
Annyi, hogy a meccs elején egy gyors taktikaváltással helyet cserél Son - Rodrigo, és Davinson - Murillo.Érdekesség, hogy a 17-ben imádtam a 3-5-2-t, végig azzal toltam. Aztán a 18ban átpártoltam a 4-1-2-1-2-re.
A 19-ben meg ismét OP-nak érzem a 3-5-2-t, nagyon jó ezzel a felállással játszani... Hát még ilyen védősorral(#3393) dtrms Az szép, akkor te is jól jártál.
-
rento
őstag
Sziasztok!
A fifa 18-at pcn toltam, most váltottam és a fifa 19-et már xbox one-ra vettem meg. Áruljátok már, hogy hogy a fenébe tudok bejelentkezni az ea fiókomba az xboxon. Xboxra bejelentkezve, már régebben volt 360asnál fiókom, live hozzáadva, fifa 19 letöltve, telepítve, indításnál viszont nem lép be az ea fiókom. Ellenőrizni szerettem volna a fiókomat az ea oldalán, belépni betudok, viszont az accountomat már nem tudom kezelni, mert a másodlagos hitelesíten nem jutok túl. Nem küld biztonsági ellenőrző kódot, teljesen mindegy, hogy az elsődleges vagy a másodlagos emailemre küldetem vele a kódot. Valakinek valami ötlete?
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok, erre a 451-re valami CT vagy instrukciók van valakinek? Kipróbáltam, jó, de nagyon hamar hullák voltak a szélsők, nem igazán vágom ezzel a felállással milyen játékot lehet leginkább játszani.
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #3385 üzenetére
-
dejvid8
őstag
Be is ficcent egy Varane, D.Sanchez és egy Son a csapatba , igy ezzel a sok nyereséggel
-
majnkopf
tag
- sztornó, megtaláltam
-
Meghivott
addikt
Jött egy Son, ő milyen most? Meg egy kék Depay...
-
alite
senior tag
válasz
KaksziLajos #3382 üzenetére
Szerintem nem lesz tartos beeses, mert az eladhato UCL lapok egyelore ebbol az SBC-bol jonnek, ez pedig nem repeatable. Szerintem WL-ig visszaall a rend, most nem szabad panic sellt nyomni. Remeljuk nem jon meg egy ilyen SBC a napokban
-
KaksziLajos
senior tag
Elindultak lefelé az árak. Gondolom az UCL játékosok miatt, meg a csomag nyitasok miatt.
A nem használt értékesebb játékosokat a WL előtt akartam kiszorni, hátha feljebb megy az aruk., De így most ez keresztbe tett....
Mit gondoltok??? Eladni eladni most?
Főként a nagy piacosokat kérdezem.
-
dejvid8
őstag
ISTEN ÁLDJA A LIVERPOOLT
GYEREKEK, Tisztán 215K -t kerestem azzal, hogy snipe pool játékosokat majd elad 8700 - 9300 coinért
Pár durva fogás , amire emlékszem:
Origi 500 -> 9000
Mingolet 500 - > 9200
Bronz játékos 300 -> 9000
Moreno 1000 -> 9300
Moreno 700 -> 9200
És még sorolhatnám...Ez most jól jött, felér egy nagyobb nyitással.
-
akooos
veterán
Hát ez az ucl 3 eladható játékos elég gyengus lett... 80-as Coquelin a legjobb nálam
-
Digestive
veterán
És ezt az embert padoztatják...
Dybala
-
gabesz82
őstag
válasz
Kristof_94 #3370 üzenetére
Companion is hibát jelez és újraindul. (PS4)
-
Mrdevil
addikt
Egy-két napja tiziknél eltűnt a segéd nyíl SB-ben, online mondjuk oké, de eddig legalább SB-ben volt.
-
Kristof_94
nagyúr
PC-n másnál is rossz az UCL pakk nyitása? Hibát ír ki utána semmi animáció, csak bedobja a 3 lapot...
-
Digestive
veterán
17db Shaqirit sikerült 19:00-kor venni 2300 max áron. Most 9k-ért elvitték mindet!
-
lóci14
csendes újonc
Sziasztok! Felmerült esetleg rajtam kívül másnál is, hogy a játékosokat nem lehet irányítani, mintha beakadna a controller, és egyszer csak nyíl egyenesen megindul a játékosom a labdával a saját kapum felé, és tehetetlen vagyok, nem lehet irányítani. Ez pár nap alatt már harmadszor csinálta, és a meccs 2/3-a így telt el. Ez eddig mindig csak a division rivals módban jött elő. SB.-t játszva sosem tapasztaltam. Rohadt idegesítő
-
akooos
veterán
Ti tudtok autobuyer scriptet írni? Egyszerűen hihetetlen, hogy a kirakott játékosok 0 másodperc alatt kelnek el. Hol a leggyorsabb a vásárlás? Webappon?
-
alite
senior tag
Erdekes lesz, hogy a tradable UCL lapok lenyomjak-e a gold lapok arait.. lehet hamarabb esnek be az arak mint terveztem
-
Meghivott
addikt
Nálatok nincs unable to connect PCn?
-
sz_abika
addikt
Miert jok ezek a kékek? OtW lapok vagy mi?
-
dejvid8
őstag
Te jó Isten gyerekek, mi ez a piac
Szerintem már 100K pluszban vagyok snipeolásokkal (liverpool, napoli, bpl, bayern játékosok)
-
Tajték
senior tag
A 20-30k játékosoknak az ára mikor szokott a legalacsonyabb lenni? hét elején vagy a végén?
Ha jól gondolom az elején a sok reward nyitásból kifolyólag. Rosszul gondolom? -
Stylerr
addikt
Nyitottam az SBC-ből egy kék Walkert!
-
alite
senior tag
IF Matipokat viszik tolem 25K-ert
Megorult a piac.. Instant 10k profit laponkent..
Szerk.: Csak kettot vittek el, de latom piacon van boven standard aron.. Akkor turelmetlenek nyomtak a Buy Now-ra.
-
dejvid8
őstag
LOL, vannak piacon KÉK UCL kártyák
-
Mrguba
őstag
Na gondoltam jol megy a jatek
Sb-ben bronz csapat ellen akkor nyomjuk legendaryn
4-8 neki a gepnek....looool.....ergo fos vagyok meg -
Digestive
veterán
Ez a MM sbc baszott jól jött. Amit nyitottam az UCL pakkból 120k-ért vitték is. Meg sikerült gyorsan levadászni vagy 20 Napoli, Pool játékost is!
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok,
Valahol meg lehet nézni egy adott játékos ára, hogy alakult a napokban vagy akár ma xbox-on?
-
Kristof_94
nagyúr
Mivel tudom, hogy szerettél tekerni Delpivel, ezért ezt neked küldöm speciálba!
-
Chereiose
addikt
válasz
KaksziLajos #3342 üzenetére
Hm, végül is WL miatt logikus, de akkor megint játszani kell mert ez a szar az SB mintájára folyamatosan kitolódik, épp hogy nem csípem el a rank 1-et szerintem...
-
Chereiose
addikt
Ez a div. rivals ez holnap este zárul?
-
Tajték
senior tag
Müller nagyon OP
Befejezései halál pontosak és a 16oson belül bárhonnanlövök vele az vagy gól vagy kapus védi szögletre, nagyon érzem a palit
Azt vettem még észre, hogy az L2-vel védekezés (jockye vagy micsoda) nem olyan hatásos idén mint a 17 ben.
Ezt jól látom vagy tévedek? (18 nekem kimaradt) -
KaksziLajos
senior tag
válasz
chelseafan94 #3336 üzenetére
Alonso helyett Shawt, vagy Robertsont választanám, kell a szélre a sebesség.
Középpályán Gueyet nem hagynám ki, OP nagyon.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
etaclan1984 #3324 üzenetére
A szerencsésebbek már pénteken délelőtt és hétfőn délelőtt 10ig játszhatnak. Pont délutános leszek, így szombat vasárnap max. 1-1 óra megy késő ejjel, munka után, de a péntek meg a hétfő megment.
-
Fifaisshit
őstag
Egész nap vadásztam semmi jó biznisz ....viszont a Columbusban megint csak 3 player van a kozeppalyara
jöhetne az az sbc
-
chelseafan94
tag
Kivel fejlesztenétek tovább ezt a keretet? Sajnos nincs nagy költségvetésem, így ne Hazardokat mondjatok kérlek
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
#16514048 #3332 üzenetére
azé thx
én csak az 5 jelöltet találtam
-
IzI
senior tag
Letudná nekem írni vki azt a szabadrúgás kombinációt,amikor 2 játékost oda hívok a rugóponthoz,majd elfutnak a sorfal mellett.Tudom vannak róla videók,de angolt nem érteni,így nem igazán megy.
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi #3331 üzenetére
Nincs, de szerintem abból is jönnie kéne az elsőnek legkésőbb jövőhéten.
-
törölt tag
válasz
Fifaisshit #3317 üzenetére
Ha minden igaz jövőhéten lesz a szeptemberi POTM, ami vagy Hazard, vagy Sterling lesz. Lucas még az augusztusi volt.
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi #3327 üzenetére
Tiszta játékidőről beszéltünk. Én nekem minden meccs után 10perc kell amíg lenyugszok és lehámozom a kezem a karfáról meg a joy-t kiszedem a monitorból. Ha nyerek ha vesztek
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984 #3324 üzenetére
én egy óra alatt 3 meccset tudok lejátszani kényelmesen. 2 meccsenként kell egy kis fújás vagy fújatás...
-
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
előrendeltem pc-re a játékot és még nem jött meg a heti Jumbo pack, pedig beaktiváltam a kódot. Szerintetek miért nem kaptam még meg?
-
Garsza
veterán
-
lobokrisz
csendes tag
Hali.
Azóta is kuszkodok a tálcára dobás miatt, pedig mar majdnem mindent kipróbáltam. Most azt olvastam hogy használják fullscreenizert es akkor nem fog tudni ledobni tálcára. A kérdésem az lenne hogy emiatt nem bannolhat az ea? Hogyha igy kijatszom ezt a dolgot? -
thebigK
addikt
ezt almodtam ossze hetvegere, velemeny? Van meg a malacperselyben, de nincs olyan aki ar/ertekben minoseget hozna szvsz
-
törölt tag
Tuti, hogy random.
Én is kb ugyanannyi és ugyanolyan pakkokat nyitok web app-ról, mobilról és a játékban is, de az idei részben nem adott egyik sem jobbat a másiknál. A 18-ban meg a 4 legnagyobb nyitásom a játékban volt (prime Bergkamp, TOTS Son, TOTS Mbappe, TOTS Nainggolan). 17-ben magasan TOTS De Bruyne volt a legjobb, őt is ott nyitottam.
-
BaleBalone
csendes újonc
vagy ha kapcsolatba tudnék lépni az ea-vel vagy tényleg nem tudom ilyenkor mit lehetne csinálni, ilyenkor meg kéne nekik adni az ID-t és Ők valamit tudnának javítani ?
-
BaleBalone
csendes újonc
Ha már megadtam egy "szülői" emailt is verification-hoz és elfogadta, utána belépek a játékba és mégis nem tudok online belépni, nem tudom hogy akkor ezzel nem vette fel azt hogy "szülői" engedély van, mivel az Öcsém kiskorúnak adta meg magát. Honnan és hogyan tudok segítséget kérni, pl.: ea vagy ilyesmi és ha ott igen akkor hogyan ?
-
alite
senior tag
-
Garsza
veterán
válasz
thebigK #3303 üzenetére
Mint írtam ez egyéni tapasztalat. De ez nekem így volt 17 és 18 ban is.
Más: Mit kell ahhoz tenni hogy megkapjam a Kick Of SBC -t nálam nem jelent meg.
-
Garsza
veterán
válasz
kisengi1 #3295 üzenetére
Egy tipp nyitásra.
Szerintem sokkal jobb Web App -ban vagy Companionban nyitni mint magában a gameben.
Ez saját tapasztalat.
Mióta UT játszok még sétálós nyitásom soha nem volt a játékban pedig jó pár olyan lapot nyitottam akiknek sétálniuk kellett volna. De azt mind Web appban vagy Companionban nyitottam.
Idén is esett már, Agüero, 87 Crespo, Neuer, Perisic, Verratti, de egyiksem játékban. -
törölt tag
válasz
Fifaisshit #3296 üzenetére
Szvsz az legközelebb esetleg POTM Sterling/Hazard-hoz kellhet majd, de még arra is elég lesz bevásárolni szerintem 1 hét múlva, addig feleslegesen áll benne a coin.
OTW/TOTW sbc nem volt tavaly ilyenkor, csak később. Aztán lehet neked lesz igazad, de a tavalyi tapasztalatokból kiindulva még korainak látom betárazni ezekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest