- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lóci14
csendes újonc
Segítsetek légyszíves! Lehet hogy elnyomtam valamit, de napok óta nem tudok játszani. A controller gombkiosztásánál csak Y ikonok használhatóak, semmi másra nem reagál.
-
lóci14
csendes újonc
Sziasztok! Szerintetek a Libertadores Kupa döntő teljesen esélytelen SBC-re az argentin SBC miatt? Vagy azért, mert a Boca-nak nincs licence?
-
lóci14
csendes újonc
Visszatért a játék, de minek????? 2 meccset játszottam, mindkettőnél 1-0 -ás vezetésnél ledobott a 65. perc környékén. Természetesen DNF.
Más: Tudtok ajánlani olyan mezt. amelyik kheki színű, katonai mintás?
-
lóci14
csendes újonc
Sziasztok! Felmerült esetleg rajtam kívül másnál is, hogy a játékosokat nem lehet irányítani, mintha beakadna a controller, és egyszer csak nyíl egyenesen megindul a játékosom a labdával a saját kapum felé, és tehetetlen vagyok, nem lehet irányítani. Ez pár nap alatt már harmadszor csinálta, és a meccs 2/3-a így telt el. Ez eddig mindig csak a division rivals módban jött elő. SB.-t játszva sosem tapasztaltam. Rohadt idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest