Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Tudom h utólag már nem szabad/érdemes nézegetni az eladott játekosok ára hogyan alakul. De idegállapotba kerültem amikor megláttam, h megmelték David Silva max árát és 65k-ban megy! 14db-ot adtam el tegnap 44k áron amiket 30-ért vettem! 😲 Ha várok máig, akkor nem 170, hanem 470 a profit! 😣
-
Digestive
veterán
Néztem ma pár videót. WL 3. 10. 23. helyezést elérő emberekék nyitották a reward pakkokat. Ömlött a fos!
100k-s játekos se esett nekik. Úgyh mi az MM pakkokkal meg hasonlókkal nem is panaszkodhatunk, ha legalább 83-as játékos van benne!
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
Ma nagyon adja. 5/4w álok. Összességében 15/10w.
Nemsokára hozok egy olyan kólt ami után biztos tört a túloldalon a controller. -
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #5094 üzenetére
Három liter sör guruljon ám le tüskével!
-
Garsza
veterán
válasz
KaksziLajos #5081 üzenetére
Nekem 14/9w az össz. Ma 4/3w. Ma elég jól megy.
Gttuzu jó CDM megéri az árát? a 85 lapra gondolok.
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #5089 üzenetére
Ott aztán lapozgathatsz, mert nincsenek a traitsek feltüntetve!
Se a Bio, se a Details, se az Attribute fülön.
-
endalon
csendes tag
11W-13L, bőven elértem, amit szerettem volna, talán még holnap lejátszom a másik 6 meccset, akár csak a rivals pontokért.
"Ajándékként" vettem egy 25k-s promo packot, jött egy Coutinho, szóval elég jó napot zárok -
v-man
őstag
Én is csak futon kívül találtam meg, így pl az ikonokat nem lehet megnézni...
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi #5085 üzenetére
Akkor hol lehet megnézni a tutit?
-
LedyGyuszi
addikt
Hát ilyen se volt még fifa pályafutásom alatt. A gyerek gólt vert szögletből...
-
Tajték
senior tag
Sehol sem találom, hogy hol lehet megnézni egy játékos Trait képességeit?
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos #5072 üzenetére
Nah, kezdem kapizsgálni végre....
7 vereség, 6 győzelem a mérleg eddig. 15 kapufa megvolt biztosan eddig...
Nektek hogy megy Skacok?
-
arpo04
őstag
D-pad fel az a szoglet vatiacio es aki a kapu elotereben van arra valts ra. Lesz egy jo nagy ures terulet es oda gyors beverni es kifutni a jatekosoddal. Vagy ollozol vagy kapas loves. Gyorsan csinalod nehez lereagalni. Dr-be egyszer megcsinalod utana masik variaciokat eroltesd majd lehet megint. Mert keszul mar ra. Viszont ha gyors a reakcio idod mindig uresen marad.
Muller nekem eddig 5 golt ollozott vagy rugott be kapasbol. 8 kiserletbol, 3 ment bele a kapusba tobbi gol lett. -
arpo04
őstag
Nekem nem akar valaki kereskedni!?
Baromira nincs idom ra. Igy max az arakat figyeltem, jegyzeteltem mi hogy alakul wl elott, alatt, utan es potm lapoknal.
Szogleteket begyakoroltam sb-n es ha ez dr es wl is mukodik nagyon konnyu ollozva golt rugni. Holnap raprobalok. -
KaksziLajos
senior tag
Valaki árulja el legyen kedves, hogy mi a kulcsa a fejelésnek.
A kapura fejelésnél kell még valamit az irányon meg a lövés gombon kívül nyomni? Vagy csak az időzítés meg az erősség a lényeg?
Ugyanez a felszabadadításnál is érdekelne. Ott a lövés vagy az ívelés gombot nyomjátok?
-
p0ty
aktív tag
6win 1 lose eddig de elért engem is hogy az EA a másik csapatot segítette, sajnos az Ulreichnek nem tudtam bevenni csak 1x a kapuját hihetetlen amiket leművelt nagyon repkedett kb 20 kapura lövés volt abból 17 eltalálta a kaput és 10+ védése volt és nagyon sok great timing is volt de sajnos nagyon védett míg az ellenfelemnek volt 4 kaput eltaláló lövése és 3 gólt sikerült összehoznia, kicsit bánt mert végig nyomtam és 2 kontra amiből kaptam 2 gólt az utolsónál meg már nagyon fent volt az egész csapat de pozitívum hogy 6 win 1 lose eddig a kezdés
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Toguro San #5064 üzenetére
Nalm semmi gond a PS4el megy
Ami viszont idegesito ismet az a handi...
Zaha RB
Antonio CDM
76os ratingu jatekosok aki ellen nem lehet mit csinalni.
Nalam tegnap estetol eszmeletlen szar a gameplay
14win utan hagytam is a WLt, jatszhatatlan pingpong az egesz
Nem tudom igy szuk egy honap utan ha ilyen rossz a gameplay meddig fogom elvezni... -
Z'Z"
őstag
válasz
csaszika87 #5063 üzenetére
Ne Raúlt vedd meg, hanem Hernándezt.
Ráúl sajnos lassú, így én csak CAM poszton tudtam használni, viszont oda nagyon drága lett volna, így egy kis haszonnal eladtam.
Egyébként hihetetlen milyen pontosan lehetett vele passzolni, volt olyan meccs, hogy 40/40 aránnyal végzett.
Hernández, viszont nagyon jó csatárnak, úgyhogy csak ajánlani tudom, ráadásul vele Lozi is beépíthető.
Viszont jó kis haszonnal most őt is el fogom adni.
Lozano még mindig OP.
Ez most a csapat: -
A guru
addikt
válasz
Nálam minden ment még 10 perce.
-
Stylerr
addikt
válasz
Akkor remélem kitolják 1 nappal WL-t. Munkanap miatt nincs idő játszani a hétvégén.
-
csaszika87
csendes tag
Sok minden történt egy hét alatt, vagy MM rendszer lett más, vagy mindenki megtanult játszani, én meg nem. Múlthéten 30/15-el zártam most 20/6-on vagyok, úgy hogy a csapatom múlt héthez képest zseniális, kb 500 ezerrel többet ér. Nem az van hogy jaj nincs szerencsém neki minden bemegy nekem semmi, egyszerűen egy rakás fos vagyok, ha nyerek is azt sem érzem megérdemeltnek, de inkább aláznak 3-4 góllal. Az mondjuk érdekes hogy 5ös vereség széria után olyan ellenfelet kaptam akivel 10p játék után mindketten tudtuk hogy esélyem sincs.Ja igen, az is nagyszerű hogy múlthéten lehetett gólt lőni TF nélkül, most már nem, fasza lesz hetente újra tanulni. Valszeg hagyom az egészet a picsába, megveszem a használhatatlan bébi Rault, úgy is elver majd mindenki de legalább élvezem azt az 1-2 gólt amit szerzek vele
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Még új vagyok itt, és azt kérdezném hogy a Fifa 19 benn online ingyen nem lehet játszani?
-
ThuG4LifE
senior tag
PS4en nem tudok csatlakozni a szerverhez, masnal jo?
-
gabesz82
őstag
válasz
grimmjow67 #5055 üzenetére
Finesse, driven az az lb-rb-b
-
grimmjow67
tag
Melyik lövésnek mi a neve amúgy? Az rb+b a driven vagy a finesse?
-
Mrguba
őstag
Valaki felvehetne baratnak hogy tudjak jatszani 2 international frendlit
majmoc1001 a nevem Xbox one-on. -
-
peetie1
aktív tag
válasz
Fifaisshit #5014 üzenetére
Bakker. Akkor már csak én maradtam aki kitart amellett,hogy ezért a szarért 1Ftot is kár kiadni ?
-
endalon
csendes tag
Tegnap 1-5 után ma felhoztam 8-6ra a WL-t. El sem hiszem. Ennyire erősebbek lennének a játékosok pénteken? Vagy csak szerencsém volt...
-
A guru
addikt
-
arpo04
őstag
CT allitod LT-vel elo lehet hozni melyikre milyen alakzatot es felallast akarsz (igy nincs meccsek elott szunet) balanced beraksz 4222 atackra 352 stb. Azon bellul a csapat szelesseg, tamadas epitest stb be tudod loni
Meccs elott meg dpad valtani ha egy lw-t cam-ba raknal es max chemet akarsz. -
sz_abika
addikt
Hát a TF látom hogy ki lett ölve, mert már SBben is megfogják a kapusok, így viszont elvesztem a sztoriban. Great timinggal is mellé rugdossák laposan az embereim, így ezért akarok megnézni valamit hogy mi csúszott félre.
Hol vannak már azok az idők hogy Allannel csavargattam 20ról
-
akooos
veterán
Na 21/12-vel állok eddig, lejárt a loan Hazardom. Ha nyitok valami nagyot és el tudom adni, akkor ki fogom rakni a POTM Hazard SBC-t, mert brutál a csávó. 20 meccsen 32 gól és 14 assist, mindez csak WL-ben.
Nem tudom, hogy nekimenjek-e a maradék 9 meccsnek, mert az utóbbi 3-4 már nagyon nyögvenyelős volt.. -
sz_abika
addikt
Van valaki értelmezhető youtubernek shoot tutorialja? Kezdek kilenni a 25/6 kaput talált arányoktól.
LÁtszólag már mindenki bikából kilövi és ennyi elég a gólhoz,
-
dtrms
aktív tag
Tervezek egy új csapatot és az lenne a kérdésem, hogy az olasz oldalról mi a vélemény!??
Nem szoktam olaszokkal játszani, így nem is tudom.A csapatból csak Fabinho és Firmino nincs meg. Ha esetleg más keretet tudtok javasolni szívesen fogadom. (most van kb 120k-m és a két brazil lenne kb 200)
-
Lori82
senior tag
Sziasztok. Én Balanced-on kezdem a meccseket,de ahogy elkezdődik a meccs,nyomok is egy attackingot.Így volt ez a 18-ban is.A gondom az,hogy idén ha attackingot nyomok,a defence csúszkában a depth és a width feljebb megy minimum kettővel,ami nekem nem jó,mert elég nagy rés alakul ki a kp és a védelem között.Ez ellen mit lehet tenni?Hogy oldjam meg,hogy ne menjen feljebb a csuszka?
A WL eddig felemás:egyet nyerek,egyet bukok. 13/6. Mondjuk a csapat is elég gyenge még. -
getdizzy
aktív tag
Emeltek a spanyolok max buynowjat
-
K.J
senior tag
@v-man
@Szigma70
Uraim, nagyon köszönöm a segítséget!Yeddert levadásztam 950ért, Gnabry 4k-ban jött.
Fekirnél és Kondogbiánál kicsit felszisszentem
Nem tudom melyik lenne a jobb választás. Ezzel a 433 alap felállással indulok.Más:
4312 inkább védekező felállás? Mert be kellene iktatni taktikába, de nem tudom, hogy defre vagy attackra rakjam.
Mindez úgy működne, hogy LB,RB join attack és overlap. Szélsők hiánya miatt. -
h_eduka
tag
Van 4600 fifa ponthoz kodom de UK storeban elegge aron alul elado (30 euro) esetleg valakinek ?
-
Fifaisshit
őstag
Az hogy újra rájöttem tényleg rosszul dontottem és kidobott penz volt érte
Nem bírtam ki de bánom
Nagyon otvar szar pingpong tényleg az egész
Viszont attól meg a kivételtől eltekintve nem rossz
Egyenlőre ez a brazil csapat se a legjobb döntés volt a védelmet leszámítva mert az isten
Felipe Anderson meg Allison forintot nem er -
Tajték
senior tag
válasz
LedyGyuszi #5026 üzenetére
Tegnap nekem is volt egy ellenfelem akinek a 3 CM je Mané, Auba, Laca volt. Mondanom sem kell hogy tökéletesen védekeztek mint Matic és Kante és kikaptam
-
gabesz82
őstag
Na megvolt nekem is az idei első wl első etapja. Hát ezért kár volt gyűjteni a pontot, 6/1
ide az én csapatom elég kevés, mert konkrétan az első 5 meccsen a leggyengébb rating 85 volt.
-
K.J
senior tag
Segítsetek nekem egy picit kérlek!
Milyen változtatásokat eszközölnétek ezen a csapaton?
[link]A rendelkezésre álló coin kb 90k.
Gondolkodtam azon, hogy a következő meccs előtt eladom Lemart. Nem a legjobb számomra.Köszönöm!
-
sz_abika
addikt
válasz
LedyGyuszi #5023 üzenetére
Most kaptam én is egy kötelező nagy verést egy 184es csapattól SBben. Hibátlan volt végig, 0-4 , helyzetem se nagyon volt. Ezen felül a többi meccsem 4-2,4-2,2-0, érdekes
283 pontot adott érte
-
LedyGyuszi
addikt
nos, tegnap én is elkezdtem idei első WL-m. 10/5, rosszabbra számítottam, bár még van 20 meccs...
elég szoros meccseket játszok, a vereségek is egy gólosak. az egyiknél kiléptem 0:2-nél ,mert már annyira idegesített, hogy egy akció 5 percig tartott, annyiszor laggolt, mondom nem szenvedek tovább. ekkor szembesültem vele, hogy ilyenkor nem jár a 400 DR pont...tehát ha laggol ha nem, végig kell szenvedni ezt a fost.ellenfelek: talán 1 értelmes játékossal találkoztam. többi mind fifa 17-ben érzi magát és folyamatosan löbbölgeti ki szélre vagy a védelem mögé a labdát, sprint és bead. vagy egy játékosa pörög a labdával és fülén farkáén pörgeti a labdát és 30-40-ről már tüzes is, passz gomb sztem nála még fóliás.
+ SB: mintha a legendás fokozat a "pöccs" óta nehezedett volna. WC szinten gála előadást tartok, míg legendáson ő tart. egyet nyerek, egyet kikapok. 90-95%-osan passzol és ha beindul az egyérintőjével, elkapja a gépszíj már be is vert egy háromszor visszapattanó lövést. labdát szinte képtelenség elvenni tőle. néha már csak azon felkúrom az agyamat, ha megcsinál egymás utáni 10 odavisszaodavissza passzt két embere között...
-
Garsza
veterán
MdewC
DP -re milyen chem lap a legjobb szerinted?
-
v-man
őstag
válasz
Végre 😊
Én meg elértem a kitűzött célt, a gold 3at, tényleg előreléptem így 😊
27/14, 20/8-ról. Elég kegyes volt ma reggel hozzám ea, nagyon könnyű ellenfeleket dobált. -
MdewC
nagyúr
válasz
Miért mi változott?
-
dvtkfan
senior tag
Iniesta kihalt xbox-on... :-) érdemes volt napokkal ezelőtt 45db-ot vadászni, 12-14k áron... most mind elment 24k-ért...😁
-
A guru
addikt
válasz
Üdv a sötét oldalon!
-
arpo04
őstag
válasz
Akkor mar jatszatunk az iden vegre
-
Fifaisshit
őstag
Megveve ............ csicska lettem
-
Garsza
veterán
válasz
zsolti72837 #5012 üzenetére
Cuadrado jobb szél. Perisic Bal szél.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Ezen a csapaton 80k-ból mit fejlesztenétek?
(Zaza helyére van egy Mandzukic mikor épp ki játszik)
-
Digestive
veterán
válasz
Toguro San #5009 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett!
-
Digestive
veterán
OK!
Itt van csóri Handanovic amikor nem jött össze a kirúgás!
83. percben vezettem éppen, de úgy megrogytam az esettől, h hosszabbításban bekaptam még párat! 🤣😂
-
Kristof_94
nagyúr
Bailly IF jönni fog... Itt a vég!
-
alite
senior tag
IF Hazardot probalta valaki?
Par napig nalam van, de eddig 8 meccs gol nelkul, pedig Mane vagta a golokat a helyen. Frankon mozog es cselez, de rengeteg helyzetet hagyok ki vele :/
-
sz_abika
addikt
(Nekem 760pontom van, örökkévalóságnak tűnik a WL, igaz az SB Elite 1-2 elviszi az időmet)
Futbin most 115kilónak írja, mikor én raktam ki 100 alatti volt. Én olyan 60at költöttem rá és 10 meccset érte. Egy Juves és egy Bayernes tengelyt tudok javasolni ami hozza a chemet és a ratinget is.
DE.
Így 5-6 meccs után nem érzem beljebb magam vele mintha Lukakut tenném hátra. Nem egy nagy durranás a lap , ez inkább azoknak való akik RWBt keresnek egy 5 védős rendszerbe, fullbacknek semmi komoly. -
Meghivott
addikt
Az [új csapat] eddig szuper 9/2
-
toxicjew
addikt
Tudnátok mondani 4231-be egy bivaly CDM-et és CAM-ot? PL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i7 1165G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5510 15,6", i5 10310U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest