Hirdetés
- Mini PC
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Igen lejárt. Quick sellnél hogy tudok pénzösszeget beállítani, mert mindegyiknél 0 szerepel. Vagy nem lehet, mert nem találtam eddig rá megoldást. Megvenni nem tudom, mert nincs annyi zsetonom. Hogy tudom őket a tartalékok és cserék közül kivenni, oda ahol a játékosaimat összegzi?
Köszi
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Szombaton kezdtem az ultimate teamet. Ahol megkaptam Lewandowskit pár meccsre, meg egy meccsre Neymart... Nos most ezeknél a kártyáknál a felső sarokban villog egy piros papírlap... Mi a teendőm ilyenkor? Gondolom meg lehetne venni vagy hasonló, de nem tudom honnan lehet elővarázsolni ezt a lehetőséget... Illetve ilyenkor hol jelzik, hogy mennyi meccset játszhat, mert azt sem találom...
Köszi

-
Atteszkiller
lelkes újonc
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem, hogy bármit próbálok nvidia driverbe kilőttem minden beállítást alacsony felbontáson van a játék no limit fps-en van, v-snyc kilőve, mindent és egyszerűen meccs közben akad a játék játszhatatlan, pedig 50-60FPS között megy a játék meccs közben, és még max felbontáson is ugyanaz a akadás, mint minimumon, egyszerűen nem tudom mit kéne csinálnom, új video karit is vettem a játékhoz mindent, minimum beállitásokon elkéne futnia akadásmentesen de nem így van, esetleg valami tipp ?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Mert ez foci lenne elvileg, nem vidámpark tele rohangáló bohócokkal.
-
csiak
tag
Most vettem 19-et. A User Gameplay Customization-nál milyen beállításokat érdemes végezni? Vagy akár a cpu-nál is? Nagyon köszi!
-
akooos
veterán
Player Pick nagyon gagyi volt, 82-es David Lopez, viszont a DR és WL csomagok adtak 3 IF-et (Lindelöf, Deeney, Gunn), egy Thiago Silvát és egy Verrattit. Az a baj, hogy csak Deeney tradeable, de SBC-be jó lesz mind az 5 lap

-
Zimmi91
addikt
Player Pick : Cazorla és Sakho, nem is annyira vészes

Csomagok maradnak holnap estére. Ez a Cazorla Shadow-val még akár használható is lehet CAM poziba. A cseréknél hogyan van a Chem ha becserélem?!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Most csak kényszerből

Nem sokáig baaaaar igen jó cmben mindkettő jatekos
Mondjuk labdát egyik se nagyon szerez meg nem védekezik így kicsit átjáróház a középpálya
-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Persze, mert te a másik oldalon vagy

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Továbbra sem értem miért zavar

-
Scale
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
60. utan szoktam cserélni én is és most cmbe nekem is tevez és rui Costa megy ilyenkor. Nem ő is így cserélt?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egynél többet nemhiszem, hogy kiadnak egy nap.
De a többi az ok.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Honnan van az info?
-
szabyka95
őstag
Az megvan h jesus 4 golt lott a city meccsen?
-
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Amíg Radját használom, addig nem cserélek CB-t.
Kell neki a link. -
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Csak az a kérdés, hogy naponta egy jön vagy bedobnak egyszerre többet? Egy darab nem nagyon befolyásolja a piacot, de ha kitesznek ötöt mondjuk, arra már nagyobb lesz a kereslet.
-
elod22
senior tag
Szerintetek holnap reggel érdemes volna bevásárolni high rating lapokból? Ha igaz a pletyka, hogy jönnek az ikon sbc-k, akkor holnap este elszállhat az áruk.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Remélem semmi komoly, és hamar meggyógyulsz!

Amúgy nem gondoltál rá, hogy :
NIF Telles-UCL Live Telles
Miranda-UCL Felipe
Skriniar-Benatiacserét meglépd? Most utóbbiak vannak nálam, és használtam az előbbieket is. Nálam abszolút nagy előrelépés volt mindegyik. Bár Mirandát kedveltem, jó kis lap. Skriniar nagyon nem jött be, NIF Telles jó lap, de az UCL Live a játékban az egyik legjobb LB.
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Azt jól sejtem, hogyha a spec kártyák képei nem jelennek meg, akkor nem szabad elkezdeni játszani, mert a mocsár mod akkor kezdődik? 😀🙄 -
zolesz78
csendes tag
Játszik még valaki XBOX 360-on?
Jól vettem észre, hogy itt nincs Timed Finishing, nincs Bajnokok Ligája és a FUT app sem támogatja már? -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elvileg péntek 7-től lesz bent mindenki. A Juventus Twitter oldala posztolta ma.
-
toxicjew
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Jól van, akkor csinálok még párat, hogy BIZTOSAN essen

-
toxicjew
addikt
Az upgrade packokbol ugye eshet toty? Csak mert a design hagyományos a packon.
-
Szigma70
addikt
válasz
Tajték
üzenetére
Köszke
De lehet nem variálok, megvárom a pénteket, nyitok vagy35 jobb pakkot, azt hátha nem kell sakkozni a coinnal.
&Guru
Most így játszok. Salah csak 7 chemen kezd, de kb. ez semmit nem jelent statokban.
Erre váltanék, de nem vagyok benne biztos
@Lajos
Nincs gond, 100%-os vérnarancsot nyomok most, ohne tüske, simán, nem keverve, elötte rázva

-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Talán akiknek a sima gold lapja viszonylag kis ratingű azokra nagyobb az esély, ha igaz az az elmélet, hogy ilyenkor a sima gold lapjuk nem nyitható.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is lesz egy jó adag csomagom, jó pár rare player pakk, rare megák, több sima mega, stb.
A bajom az, hogy sok untrade csomag, de legalább essen valami. Utána megint kirakok sok premium upgrade csomagot, azzal meg az a bajom, hogy nem jön a két nagy liga sbc, így több száz untrade PL/LA liga lapom van már most, így meg sok lap quick sell lesz megint.Bizakodjunk, sok szerencsét mindenkinek.

-
Tajték
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Attól függ mennyi melója van, de általában bírja, ha esetleg elfárad a 75. körül az azért van mert már rúgott kettőt és únja
Nekem bírta. Második meccsen lehet cserés a végén.2 dolgot tanácsolok vele kapcsolatban:
1. Tedd csatárba
2. Ha mégis RAM akkor tedd rá a "get box for cross" utasítást
mindig ott lesz ahol kell!!! -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De csináld visszanézhetőre
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Mindegy, csak ne Salah, mert alapból is túl OP!

A liga meg tényleg jöhetne... Nevetséges már.Amúgy ha esetleg holnap mégis jön a teljes csapat csinálok egy mini streamet, nem lesz sok csomag, meg gagyik is, sajnos 50-100k nincs. Kb. 30 csomag vegyesen, de nyomom a BPL és La Liga upgradeket is, amíg bírom.

-
Kristof_94
nagyúr
Redditen egyre csak azt írják, hogy pénteken jön az összes ikon, de holnap lejárnak a védők, akkor mit akar az EA abban az egy kimaradó napban? Ez nem túl megszokott tőlük... Oda is kell valami profit termelő dolog,

-
Tajték
senior tag
Még egy ilyen elbaszott lap mint ez a flascback Tevez nincs a játékban! Telsesen használhatatlan. Játszatom egy ideje, már minden poszton játszott, "minden" chem lappal, de olyan isten nincs hogy az jó helyre mozogjon még véletlenűl sem vagy hogy megtaláld a labdával. A körülötte lévők mind jól teljesítenek, de Tevez mint egy fantom baszki, sehol semmi

Soha többé nem csinálok meg játékost, ez volt a legelső és a legutlolsó is....
-
KaksziLajos
senior tag
Gyertek csak báránykáim!

Szigma70 előtte volt.

-
Szigma70
addikt
Bakker, ilyen időben sőr? Legalább tüske van benne?

-
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
20 perc és csapatjuk! Nekem is lecsúszott már 4. Vagy 5...

v-man is csatlakozik. Nyomni kellene egy kupát!

-
v-man
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Részemről 9 után mehet pár meccs.
-
KaksziLajos
senior tag
Hála istennek hétvégéig lett 20 ezer pontom Divben, így garantált a rank 1, szóval a lényeg, hogy van kedve valakinek BARÁTSÁGOS UT meccset játszani velem?
De vigyázat, már sörözök!

(Xbox)
-
r0lzj3390
csendes tag
Srácok ti hogy szoktatok védekezni? Úgy értem hogy az ellenfél mindig belelép a passzomba meg hátulról szerel benyulva meg stb.. én hiába nyomom vagy nyomkodom a B-t nem lép bele a passzba illetve szabálytalanul szerel az emberem. Valakinek valami jó tanács?Esetleg kinek van valami jó tanácsa arra hogy labdát tartsak pontos passzokkal mert a sima A-val sokszor eladja. köszönöm.
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem kell félni attól a H/L workrate-től, nekem eddig ő volt a legjobb balhátvédem, pedig a brazilok közül az összeset kipróbáltam. Most Sandro van a chem miatt, de sokkal gyengébbnek érzem Marcelo-nál egyelőre. Védekezében még elmegy, de előre játékban nagyon elmarad a kócos fejű honfitársától.
Ha lesz ikon védőm ismét tuti jön vissza Marcelo -
Kristof_94
nagyúr
Marcelo már most 2,5 millió PC-n, bár a WR miatt sokan passzolnák...
A többiekből még nem nagyon van.akoos: Ja, csak tavaly 48 óráig voltak a védők, de jó ez így

-
törölt tag
Eriksen-t javítják, 91-es lesz.
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Utána mennek gondolom 24 óráig egyben is.
-
Kristof_94
nagyúr
Mik ezek a lapok, te jó ég...

Viszont csak 24 óráig vannak a védők?
-
törölt tag
Ramos jó csatár lenne egy deadeye lappal.
-
pe3mario
junior tag
Srácok, tegnap nem voltam Fifa közelben. Hétfőn tudom, hogy volt óránként lighting round. A kérdésem az, hogy tegnap volt ? Mert akkor logikusan, gondolom, minden egyes nap lesz.
Nyilván nem bírtam a pics@mmal és hétfőn elnyitottam mindenemet, amiből jött egy De Bruyne, ha türelmes vagyok, lehet hogy kéket nyitok tegnap.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, ki mennyi ligás csomagot csinált eddig és tartalékolja péntek estére?
-
akooos
veterán
Redditen írták, de belegondolva tök jogos,hogy Eriksen IF lapja el van cseszve. 91-esnek kéne lenni, mint Griezmann és Messi esetében. Mindháromnak van TOTGS lapja, Grizi és Messi +1-es IF lapot kapott, Eriksen nem
helyette ugyan olyan ratinget, mint a TOTGS lapja.Várható hogy ezt kijavítják vagy marad 90-es és mindenki kapja be?

-
Scale
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jön a 92es kártya 1.5millaert 🤣
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyugi, most más nyeri. Viszont elég baszó lesz a potm. Alaba, Kimmich, Lewa... Wernert hiányolom.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én vettem egy Tellest gyorsan 110K-ért, hát annyira megtetszett ez a Militao lap
Holnap remélem megkapom. -
dejvid8
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Hát én azt hittem hogy alacsonyabb ez a Militao
Mármint 186cm, az egyáltalán nem vészesen alacsony.
Példának okáért Ramos 184cm, Umtiti 182cm, Davinson 187cm.
Tehát szerintem jó magassága van.Sentinel chem style-t rá és szerintem elég jó védő lesz belőle.
Perfect link Telles-sel... Ez nekem is nagyon csábító, még neki is örülnék a Pickből, így ennek a tudatában. -
Z'Z"
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Az EA bráner helyett, most mindenki kap egy Pina-t, hogy érezzük a törődést.

-
Z'Z"
őstag
válasz
akooos
üzenetére
Nekem egy Fernandinho jöhetne.

Azért egy Sanét berakhattak volna erősítésnek.@Szigma:
Tegnap megcsináltam egy rahedli upgradet, Jesus volt a legjobb belőle.
Szerinted?
Tényleg valakinek minden, másnak semmi.
És ez most nem sírás akar lenni, csak egy kicsit bosszantó, hogy az ember belefektet x időt, de a játék nem honorálja.
Az illetékesek, meg nem akarják megadni az EA Milf néni telefonszámát.
Pedig még betonozást is vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kösz a meccseket!