Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csokipuding8

tag

válasz akooos #32680 üzenetére

Sokkal fontosabbat költöttem rá mint családapa.... Ma-holnap kétszeres. Így a pár megmaradt itthoni, személyes szórakozási formámból ez is kiesik, mert nem azt figyelem állandóan hogy éppen hogy állnak az árak, hanem csak néha leülnék játszani egyet. Ezen kívül igazad lenne, egy szaros játékról beszélünk, én magam sem érzem bölcsnek a felháborodásom, csak akkor szartam volna az egészbe eddig :)

Fifaisshit: papi, örülök hogy te így el tudod ezt engedni. Nekem is el kéne 30 éves fejjel. Nem mondom hogy ez minden kikapcsolódásom, sőt.. de foglalkoztam vele. És pont valamelyik nap írtam le hogy én még mindig előveszem a játékot, addig amíg meg nem lesz az új (Ami nekem pl nem egyértelmű hogy az appanázsból elveszek egy huszast és megveszem). Mert én csak egy kicsit játszanék néha, senkinek és semminek nem akarok megfelelni. Szeretem variálgatni, kipróbálni az embereket. Ezért volt egyszerre több csapatom is egy időben, ami itt komoly kritikát kapott. De így összeáll a kép... nekem más adja a játék élvezeti faktorát, máshogy szeretem. És ami nagy nehezen összejött - ami egy olyan szint amit én soha nem értem el eddig UT-ben - az most lebomlik. És nem tudok már variálgatni, mert elértéktelenedett a klub. Pedig azt hittem h már csak leülök, játszok, megveszek/kicserélek valakit és minden happy.
    És igen, lehettem volna ügyesebb, okosabb ezzel kapcsolatban.

Túltoltam a részletezést egy kicsit, érzem h fölöslegesen. De hát ezért járunk ide... édeklődni, okosodni, megbeszélni dolgokat, kiüríteni a fejünket egy kicsit. Le is nyugodtam mire mosolygós fejet teszek az iromány végére :)

Új hozzászólás Aktív témák