-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Digestive #33059 üzenetére
Inditasok az valami brutal volt most, ha fel oraig nyomom, akkor is a 2 meterre levonek adja, akin ember van, nem a szelrol erkezonek, ha megbokom csak akkor kimegy a stadionbol kb ... Rengeteg olyan meccsem volt ahol vezettem 2-0ra es utana megallt a tudomany, 20 perccel kesobb mar 4-2re szivtam es semmit se tudtam csinalni. 92-es Grizi pl belebotlik a labdaba tok uresen kapu fele tartva, aztan ellentamadas es kapok egy golt 25-rol kb egy alap Ben Yedderrel.
-
ThuG4LifE
senior tag
Elkezdtem WL-t, hat mintha elfelejtettek volna jatszani az embereim, ha icon van az ellenfelnel kb egy jo passzt nem tudnak adni ... vicc az egesz.
-
ThuG4LifE
senior tag
Kaptam egy Ultimate player pakkot twitchert: 83-as Fut BD Felipe Anderson ...
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Fifaisshit #32707 üzenetére
Szinten ez van, nekem “eleg” volna egy 96-os Lloris (vagy valaki aki kb az o aran megy), de mind ilyen max 25-30ezres lapok jonnek, az aruk meg elmegy a kovetkezo sbc-re es igy nincs semmi profit.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
etaclan1984 #32605 üzenetére
Elkezdtem csinalni MM-t, rare electrum: kek csillanas, angol, csatar ... Pitman, fix, hogy elso inditasnal ad az EA egy “belyegzot”, hogy te csak szart fogsz nyitni vegig.
-
ThuG4LifE
senior tag
Mega pack: kek csillanas, spanyol, kapus ... persze hogy Adan.
-
ThuG4LifE
senior tag
WL kvalifikacional: ellenfel masodik sarga, 11es nekem, kilep mielott rugnam, 0-0 volt, ilyenkor miert nem kapok gyozelmet?
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Kristof_94 #31962 üzenetére
Az oke, hogy csillanak, de kb mindegyik “hasznalhatatlan”.
Totw Mooy, Birthday Honda, Tots Doucoure ... -
ThuG4LifE
senior tag
Pakk nyitasokban meg mindig nincs szerencsem, viszont vegre nyertem 2 meccset egymas utan WL-ben, ez nekem nagy szo.
FOF Navasban kellemeser csalodtam, alap De Geanal szerintem jobb.
-
ThuG4LifE
senior tag
Lecserelnem De Gea-t (alap 91-es), szerintetek FOF Navas vagy TOTS Oblak a jobb valasztas?
-
ThuG4LifE
senior tag
Az elmult 3 hetben megcsinaltam minden MM-t, szinte az osszes Flash SBC-, SB-k gold1 vagy elite 3 es egy sima Fabregas volt a legjobb, vekony csomagokbol rengeteg volt. Bealdozom a 91-es Kroos-t a FOF-ra, fix hogy a leggagyibb lapot fogom kapni.
-
ThuG4LifE
senior tag
Szerintetetek csereljem le a sima 91-es De Gea-t TOTY Ter Stegen-re? CB-ben alap Ramos es TOTY Pique van.
-
ThuG4LifE
senior tag
Unatkoztam, mondom nyomok egy FUT Draft-ot, eddigi legjobb (190), 2-ik meccs közben crashhel a fifa és buktam is 0-3ra.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
LedyGyuszi #23554 üzenetére
Köszi a tippet, akkor majd megpróbálom hétközben.
-
ThuG4LifE
senior tag
Kicsit felhúz ez a Dail Knockout, kb esélyem sincs 1et is nyerni. Van egy 85-ös csapatom, egyedül egy FB Hazard-om van aki kiemelkedő, többi lapom mind alap (82-84-esek) és sorra kapom az Iconokkal telepakolt ellenfeleket ... nem vagyok egy jó játékos, szóval szarrá vernek, reménytelen próbálkozások.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Kristof_94 #23441 üzenetére
Lecsereltem Moratat Jesusra, kivancsi voltam, eddig meggyozo, sokkal jobb iranyitani.
-
ThuG4LifE
senior tag
Reggel sikeresen quick selleltem egy Benzema-s packot
, most csillanás, kéken, na mondom valami kárpotlás jöhet, erre persze, hogy a legolcsóbb MOTM lap jött (Arnold). Tipikus.
-
ThuG4LifE
senior tag
Csinaltam 6 La Liga sbc-t, 0 azaz 0 ertelmes jatekos volt a pakkokban. Ertelmetlen az egesz.
-
ThuG4LifE
senior tag
SB Gold2 Rewardbol jott egy MOTM (Hojbjerg) es egy TOTW (Hinterseer), a vicces az, hogy jobban jarok, ha quick sellel eladom oket az EA ado miatt, kb a kutya se veszi oket.
-
ThuG4LifE
senior tag
Gold upgradeből jött egy FB Hazard.
Eladhatónak jobban örültem volna, de hát ez se rossz.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Fifaisshit #20213 üzenetére
Kell meccset jatszani veluk? Nekem csak 67 a chem igy.
-
ThuG4LifE
senior tag
Vettem 3 Yeddert 1700ert, hamar elfogytak, ennyit tudtam. 2400-2500ert vannak most. Adjam el kis profittal vagy erdemes varni meg?
-
ThuG4LifE
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem csak el online Fifazni (PS4), játszottam az előbb egy online season meccset, vezettem 1-0ra, ellenfél támad és elvettem tőle a labdát és egyből tök feketeség lett, azt hittem, hogy áramszünet ... kb 2-3 másodperc múlva visszajön a kép és már kapom is a gólt. Ez mi lehetett? Véletlen pont gondolt egyet a tv-m vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Softmodolt PlayStation 3 Slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest