Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz dtrms #3834 üzenetére

dtrms teszteltem high pressure beállítással is, azzal talán jobb a helyzet, már a középpályán is kicsit szorosabban rajta vannak a támadókon, de még azzal sem az igazi, test in progress....

MdewC igen jobb mint a 17, reálisabb is, de valljuk be a passzjátékot túltolták idén, ezt Ovvy is megmondta ha nekem nem hiszel.

lanikai ugyanez, persze reálisabb ezt nem kétlem, de túl van tolva a passzolás és tudom itt mindenki Barca tiki-takát játszik, de én pl. angol focis vagyok, nekem a széleken való áttörések, nagy Beckham féle félpályás keresztlabdák is tetszenek és számomra így a sokszínűségéből veszít a játék, hogy csak olyan ellenfelek jönnek akik az 5-ös elé akarják bepasszolgatni a labdát mint egy teremfociban. Nem akarom elhinni, hogy az EA nem tud egy kellemes balanszot megtalálni a szlalomzsonglőrködés és végtelenített passzjáték között. Nekem pl. védekezésügyileg sokkal kevesebb gondom volt a szlalombajnokokkal a 16-ban, mint most azzal, hogy letehetem a kontrollert gyakorlatilag amíg az ellenfél be nem ér a 16-osomhoz.

Új hozzászólás Aktív témák