-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #31469 üzenetére
Ptg Varaneom még durvább lett.
Na meg a napokban vettem egy ptg dembelet 40k-èrt, ő is jó lesz
Lehetne ám válogatni, innen szerintem jön majd Sidibe, Mendy a csapatba biztos. -
Lori82
senior tag
Örültem,hogy kicsit felhígították a WL mezőnyt az előző heti könnyű kvalifikációval.Ment is szépen,rég kezdtem ilyen jól.13/9-es mutatóval álltam.Szombaton már szopatós volt ott csak 8/4-et teljesítettem és maradt még 4 meccs vasárnapra amiből ha a felét,kettőt megnyerek,akkor Gold 1. Vasárnap általában könnyebb,de tegnap az ellenfeleknél ikonok ,Totsok sokasága,CR és Messi ,Prime Gullit,Prime Vieira,tényleg a legjobbak voltak. Ennek ellenére az elsőt behúztam, de sajnos a maradék hármat nem sikerült
Pénteken még azt hittem,hogy a gold 1 sima lesz ilyen kezdés után és még merészebb álmok is voltak,de nem,van egy szint ami után az Ea elkezd szopatni.Nálam ez általában a gold 3 után kezdődik.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #31496 üzenetére
Ja aminél idén is 11ből 10 PL-es lesz
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #31494 üzenetére
Hát igen, az érdeklődést fenn kell tartani, bár ugye jön még a Futties is!
-
etaclan1984
őstag
válasz
Kristof_94 #31491 üzenetére
Tavaly volt, de június közepén. Idén a garantált tots lapokkal megvariálták, de nem tudom elképzelni hogy most hogy lement a VB nem lesz ilyen.
-
akooos
veterán
válasz
etaclan1984 #31488 üzenetére
Pont most néztem, hogy Ter Stegen nincs a piacon, nem tudom mennyiért kéne kidobni. Promes és Lozano is max 4-5 darab vagy xboxon, de azok durva áron. 39-ért vettem Promest, most 120-ért mennek.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #31488 üzenetére
Tavaly volt olyan?
-
Aguinaga
őstag
válasz
sz_abika #31489 üzenetére
Ezért nem kezdtem neki, egyrészt coinom sincs, kb 43k, másrészt magas értékű lapjaim sincsenek, amiket beáldoznék (SBC Pirlon gondolkoztam, de könnyen lehet, hogy ha 1-2 év múlva előveszem a '18-at, akkor jobban örülök majd neki, mint pl. egy 86 koreai csatárnak vagy egy izlandi kapusnak.
-
sz_abika
addikt
Erőltetem ezt a FUT repeatable dolgot, meg mindig mindent megcsináltam, beáldozva mindent...de mióta 2. SBCben hetekkel ezelőtt kidobta Ibrát, azóta csak 90 alatti ratingű szemetet kapok.
-
etaclan1984
őstag
Szerintem a héten egyébként jönnek a TOTS tradelhető sbc-k és egy garantált ikon sbc-n se lepődnék meg így hogy lecsengett a VB.
Egyszerűen nincsenek a piacon értelmes TOTS lapok, ami meg van az max áras. -
v-man
őstag
Ha elértem 12 wint, azaz silver 2t (Xbox), akkor ugye játszhatok jövő héten is. Viszont mi van, ha elkezdem a dkt meccseket, de onnan nem érek el kvalit? Akkor a hétvégi szereplésért járó automatikus kvalifikációt buktam?
-
Purple_46
tag
válasz
Kristof_94 #31480 üzenetére
Rendben van, köszönöm!
Üdv! -
A guru
addikt
Basszus, be akartam tárazni 84-es lapokból erre már most 4500-ért mennek...
-
Aguinaga
őstag
válasz
Ez meddig lesz elérhető?
Akarok egy Giroud-t
Érted, 97-es shooting, egész vb-n nem találta el a kaput... -
Purple_46
tag
Szervusztok!
Most, hogy a horvátok vesztettek szeretném megvásárolni a fifa 18-at és a franciák ellen vezényelni egy támadást.
Most a játék akciós itt: https://www.konzolgame.hu/termek/fifa-18-xbox-one/
Számomra 7.000 forintot bőven megér.
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem ugyanúgy elérhető lesz számomra a Fifa World Cup DLC?
Választ előre is köszönöm!
Üdv!"Ha jól tudom az új kiadásokban elérhető játékmód letölthető a régebbi verziókra is."
-
-
Digestive
veterán
válasz
Dembelé ptg-t kellett vna ma venni párat!
-
Kristof_94
nagyúr
Umtiti + Varane, jó ég...
De amúgy mindegyik elég komoly! -
Kristof_94
nagyúr
Gyan 12 meccs 17 gól 9 gólpassz, ha esetleg valaki gondolkodik rajta!
Nem gondoltam volna, de lazán felülmúlja Adebayort, majdnem dupla annyi gólja van.
Sokszor már csak azt veszem észre, hogy a kommentátor mondja a mesterhármast. -
ThuG4LifE
senior tag
Pakk nyitasokban meg mindig nincs szerencsem, viszont vegre nyertem 2 meccset egymas utan WL-ben, ez nekem nagy szo.
FOF Navasban kellemeser csalodtam, alap De Geanal szerintem jobb.
-
-
peetie1
aktív tag
Gold2 lettem, elégedett vagyok. De hogy mennyire rohadtul untam már a 25 meccset letolni. Nem tudom ti hogy bírjátok ezt minden héten. Még úgy is sok, hogy a meccsek gyakorlatilag 80%ban nem mennek végig, valaki mindig kilép
Főleg a gold csapatok, már van amelyik az első gól után nyomja is az alt+f4et.
-
Csokipuding8
tag
Na nem rég kezdtem a wlt... csak közbe gyerekkel kell fürdeni, kis dagimnak vacsi meg egyebek, aztán nyugiba folytatom. Eddig 4 meccs 3 win. Határozottan jó meccseken. Elég fika csapattal vagyok most, amit értsetek teljesen konkrétan. Egy alap calcio, annyi h Icardi Tots, meg a padon ott figyel Alessandrini, Lozano és Zaha. Ehhez képest elég komoly csapatokat picsáztam el. De a lényeg h nagyon jó a gameplay sztem. Tetszik. Kíváncsi vagyok mit hozok ki belőle, bár túl nagy valami nem lesz mert úgyis beálmosodok akkor meg már fölösleges erőltetni.
-
Szigma70
addikt
Ezt senki nem bírta volna fejben.
Sajnálom a Horvátokat, de ez van sajna
@Ragnar17
-
Ragnar17
tag
Lloris összeomlik..4-4, tőlem hallottátok először
-
gabesz82
őstag
Azért Subasic nem egy top kapus sajnos
Hát Lloris se úgy látszik -
sz_abika
addikt
Kantet lehozták Nzonzi miatt...Didi biztos nem fifazott még
-
Szigma70
addikt
Az milyen érzés, mikor egy VB döntőm úgy vezet az ellen, hogy adnak neki egy öngól előnyt, aztán meg kapnak egy egyébként jogos, de vétlen kezezéses 11-est.
Remélem a horvátok még innen is felállnak
-
A guru
addikt
válasz
Csokipuding8 #31453 üzenetére
Nem mondok durvát, akkor, ha azt mondom 36 win is meglehetett volna, fejben ment el megint.
-
OgreImre
senior tag
francia színészválogatott...
-
MdewC
nagyúr
Perisic 5 csill wf!!!
Szép volt!
-
A guru
addikt
28 win lett a vége, a 12(!) vereségből minimum 8 nyerhető meccs volt vagy büntetőkön/utsó perces gólon/hosszabbításban ment el... csalódástkeltő megint.
-
Digestive
veterán
Hoztam egy videót az egyik meccsemről. Az ellenfelem 2-0-ra ment és kaptam mind2 gól után a csitítgatást.
Aztán kiegyenlítettm és behoztam az új emberem. Quaresma 60. perc környékén jön be és brutális amit művel!
Itt is hozta a formáját és egy picit visszaadtam a kedves kis gólörömökből az ellennek!
-
akooos
veterán
Fof sbc-ből jött egy ST Son, Dzyuba helyett
így lw tots Son helyére kell egy másik LW, mondjuk a PL-ből
megvan POTM Mané, menjen vissza ő? Vagy tegyem ki Sont szélre?
-
K.J
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg egy kis segítséget nyújtani abban, hogyan tudnám picit átformálni a csapatot?
Sajnos Mahrez kivételével, a tots-ok egyike sem eladható. Az egész átalakítási történetre 250k zseton áll rendelkezésre. PC verzióról van szó.Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
https://www.futbin.com/18/squad/5696463
-
A guru
addikt
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #31432 üzenetére
Szerintem nem csak itt, de a világon nincs ilyen...
-
Kristof_94
nagyúr
Van itt rajtam kívül, aki a Gyan - Adebayor párossal nyomja?
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #31424 üzenetére
Arra a meccsre írtam, hogy egy fejes döntött, ott a belgák valóban tudás alatt nyomták.
A másik állítás úgy általában a VB-re igaz sztem. Nekem a belgák játéka nézhetőbb, tetszetősebb volt a meccseken mint a franciáké, mondom ezt úgy, hogy a VB elején a franciáknak drukkoltam a németek után.A franciák se játszanak rosszul, de a "szöktetem Mbappét" nekem kicsit uncsi
Más
Ez lett ideiglenesen. Az amcsi srác próbás, majd meglátjuk
-
sz_abika
addikt
Az ilyen laposan belőtt beadások amik valódi meccsen rendszeresek, azt Hogy kell.megcsinalni a játékban? Vagy annyira hatástalan H ne is eroltessem?
-
Kristof_94
nagyúr
Nyerek 3 meccset a Gyan - Adebayor párossal, utána vezetek és jön egy DC. Mondom jól van, már megszoktam. Erre jön az ötödik meccs, hosszabbítás után kapok ki 5-4-re. Az ellenfél játékosai: CM Felipe Anderson, elől a kis Gomez, Insigne avagy az égimeszelők csapata. Az hagyján lett volna, ha azzal ver meg, hogy dribblizik, de neeem, itt fizikálisan porrá alázták Gullitot, Vieirát, Taliscát. Persze miután vezetett csak járatta a labdát. És ugyan ez lesz a 19-ben is.
-
Szigma70
addikt
Fogalmam sincs, ezek a belgák hogyan kaptak ki a franciáktól
Simán nekik kellene játszani a döntőt
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru #31416 üzenetére
Én is felé hajlok, bár a 95-ös Maradona jobb statokban, csak a WF és a magassága rosszabb.
Ezt a palit nézted már? Szerettem régen, és ez nem rossz lap, és 5WF
David Villa -
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek mikor jöhet el az utolsó(?) market crash?
-
Szigma70
addikt
4231 ben CAM-ba , váltásnál 41212 ben ST-ben ki legyen?
95-ös Maradona, vagy 91-es Pelé, 91-es Dinho, esetleg 91-es Maradona is elég, vagy valami ötlet?
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94 #31412 üzenetére
Neked tuti jön egy Messi 😀
-
Kristof_94
nagyúr
Na csináltam én is egy FOF sbc-t vagy mit. Lloris jött, de ugye nekem már megvan De Gea. Érdemes Llorist tovább "pörgetni"?
-
peetie1
aktív tag
Juhhé túl vagyok az első wl meccsen idén
3:1nél 30. percben kilépett az ellenfél. Ezért jók a full tots/ ikon csapataim, ha vezetek kilépnek
Divben már van hogy 1:0nál otthagy az ellen. Pedig ha tudnák hogy azért annyira nem vagyok jó...
-
v-man
őstag
válasz
Szigma70 #31397 üzenetére
Én nem bírtam abbahagyni sajnos, így elvertem még 40e coint, plusz beáldoztam FOF Fabregast és Poulsent, eredmény sorban ugye Patríció, Casillas, Akinfejev majd az izlandi kapus, 86-os.
Vicc, és sose tanulok, mindig azt hiszem, majd most jön egy jó nyitás, de azért már mekkora pech, ennyi kapust nyitni, antikristófra kéne változtatni a nevem -
Kristof_94
nagyúr
Visszatértem! Történt valami érdemleges a játékban szerda óta?
A VB csapatát azt láttam! -
törölt tag
válasz
Fifaisshit #31405 üzenetére
CR még nincs, de a legtöbb már benne van.
-
Fifaisshit
őstag
Benne vannak az új átigazolás ok már a játékban ?
-
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru #31401 üzenetére
Első meccset láttam, a 4-3-ast
Jó volt, de azért volt mákod
Mo lett a többi? Mert azt hittem ma visszanézem, de nem
Erre a cserére mit szólnál? [link]
Maradna 600K, ha Firmit is eldobom, akkor 1 misi. Aztán jönne Firmi helyett egy jönne egy 95-ös Maradona, vagy egy TOTS Reus
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest