- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Láttam írtátok itt a Flash SBC-et, hogy csináljátok, mondom poénból megcsinálok egyet Web Appban, ott is nyitottam ki és jött egy ilyen
Már sajnálom, hogy nem ingame csillant meg -
levopappa
újonc
Ebben a játékban tényleg teljesen mindegy, hogy ki milyen poszton játszik. Ma WL-ben alakzatváltás után az ellenfelem a Salah, Sane szélsőhátvéd párossal megette az összes támadómat... Konkrétan esélyem nem volt átjutni rajtuk, ez már kabaré ...
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94 #30487 üzenetére
Immobile kétszer is jött, mindkettő örömmel ment sbcbe, de Vrij több gólt lőtt mint ő 😆
De ha ellenem játszik, sokszor megszívat. Icardi sokkal jobb, ő Mertens és Gomez társaságában a csere csapatom vezéregyénisége 😊 -
Szigma70
addikt
Volt már olyan idén egy lappal, hogy 3 nap alatt senki se nyitott belőle?
Ez az ST SON azóta sincs egy db se a piacon, és a Futbin szerint nem is volt, így ára sincs. Fura88-as Rió milyen? Még nem használtam.
-
A guru
addikt
válasz
Immobile elég trash ezt tapasztalatból is meg tudom erősíteni.
-
Csokipuding8
tag
válasz
Én egy ideje Icardit probálgatom, megvan untrade-be. Mintha stabilabban tudnám vele tartani a lasztit mint Mertens-szel... De am nekem semmi extra sajna. Jól lő, gyors, elég mozgékony, de ha ezek a számok ezt a teljesítményt jelentik, az gáz... Kb csak az erejét érzem különbségnek a kis padlócirkálómhoz képest. Azt mondom ha meg kellene venned h kipróbáld, akkor ne tedd.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #30490 üzenetére
Nagyon jó lehet, ha kétszer is beírtad!
-
Fifaisshit
őstag
Nagyon jó a gameplay most ejjel
-
Fifaisshit
őstag
Nagyon jó a gameplay most ejjel
-
MdewC
nagyúr
válasz
Immobile gagyi.
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Valaki közületek próbálta már TOTS Icardit vagy Immobilet? Ha igen, milyenek voltak és milyen felállásban használtátok őket?
Icardinak ha jól emlékszem a 87-es lapját használtam és Messivel jól kiegészítették egymást. -
Szigma70
addikt
Yessss!
-
MdewC
nagyúr
Ez ennyi vót.
-
gabesz82
őstag
Na, Cavani finesse shot... gyönyörű volt
-
Digestive
veterán
Cavani!
Atyaég de szép volt!
-
Szigma70
addikt
Micsoda góóóól
Alakul
-
Kristof_94
nagyúr
Mi a helyzet urak?
Otthon munkába készülődve elmentem fürdeni, akkor 1-2 volt, mire végeztem már 4-2 mondom zsír... Viszont a gallok nagyon mennek, Mbappe egy zseni és még csak 19 éves. Megérdemelnék a VB címet, pedig szedett-vedett egy banda, de jók az tény.
Én 12 győzelmet értem el, borzalom az egész, bár az utolsó néhány meccsen volt, hogy 5 perc után rage quitot nyomtam mert láttam, hogy semmi értelme... Láttam redditen, hogy ismételhető VB sbc van. Hülye voltam, hogy az előző kettőt megcsináltam, kész rablás, ráadásul elcsesztem egy csomó nem eladható és pár eladható nagy értékűt. Szokás szerint rendesen k*rja az EA a piacot.
Ja meg elkezdtem a Far Cry 5-t, hátha a FIFA után egy kis felüdülés lesz, csak el kell képzelnem, hogy az EA az ellenség.Igaz totál low grafikán fut, de egye fene.
-
A guru
addikt
Na 36 meccset játszottam a minimum határt vagyis a 23 wint elértem, megvan a havi elite 3 még ilyen bűn rossz teljesítménnyel is, mint amit ebben a hónapban produkáltam, 4-4-2 újra kezdett éledezni ezzel a teammel, kövi hónapban teljes erőbedobással folytatjuk, hogy méltó legyen a levezetése ennek az évnek.
-
A guru
addikt
Fülesemnek annyi, köszönöm annak a tetves Dybalanak...
-
Szigma70
addikt
Nem CR ellen, hanem a makker portugálok ellen vagyok.
A nekem érdektelen meccseken míndíg az esélyteleneknek drukkolok No meg nehogy már CR legyen a gólkirály.Nagyon berágtam rájuk az EB-n. Nyeretlenül nyerni..........
Kicsit sajnálom az argentínokat, de ilyen kapussal és védelemmel, edzővel nem lehet menetelni.
-
Szigma70
addikt
Este még a portugálok essenek ki, és a mai napom jó is.
-
A guru
addikt
Na egy kis szünetet tartok, 31/21...volt már rosszabb is, jó a francia meccs, fél szemem a TV-n a másik fél meg a fifán...
-
akooos
veterán
válasz
Fifaisshit #30460 üzenetére
Sorry
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Legyszi senki semmit ....köszi ...
faszom
-
MdewC
nagyúr
Visszapattanó után ott a driven!
Még sok van a végéig.
-
MdewC
nagyúr
Bomba gólok, jó meccs.
-
Digestive
veterán
válasz
Khm!
-
Fifaisshit
őstag
Mivaaan
megmondtam hogy argentin,belga,angol válogatott tuti tagja lesz a négyesnek
-
MdewC
nagyúr
Na, közben szerencsével vezetnek az argentinok.
Franciák jó kezdés után visszavettek.
-
MdewC
nagyúr
Ezt a Sampaoli meg Mascherano retket remélem most kiverik a franciák.
-
Szigma70
addikt
El is adom TOTS Lozanót, veszek egy ilyen 75-ös Pavont ha ilyen OP
Mbappe mit szedett be a meccs elött, hogy nyulat játszik? Vagy csak talizott Maradónával
-
Ragnar17
tag
Pavon már a kezdőbe is beverekedte magát..
szép, mondjuk egy emlékem van róla, mikor belebotlott a labdába és kigurult róla, de nem baj..jó lesz
-
Meghivott
addikt
Üdv, pár hónap kihagyás után ismét tolnám kicsit.
Melyik felállások adják most, még mindig a szűk 41212 és 4231? -
Zimmi91
addikt
Srácok, erre ránéz nekem valaki, hogy ez így mennyire lenne ütős gárda?!
Kezdő játékos vagyok, div 9 eddig
400k coinom van, abból kéne operálni
-
Digestive
veterán
Ez az argentín kezdő megint egy vicc!
Agüero, Higuain, Dybala kispad! Meg is érdemelnének egy jókora verést!
-
eM'82
addikt
oh, srácok, nem vagyok egy nagy spíler, vsz mákom is volt a sorsolásoknál, de sikerült megnyerni az online VB tournamentet! Nem hittem volna, hogy bármikor sikerül. A döntőben 3-1 lett a végeredmény. CR 3 gólt akasztott.
Öröm és bódottá'Ezzel a csapattal csapattam 4-2-2-2-ben:
Neuer
Jordi Alba - S. Ramos - Blanc - Walker
Matthaus - Kante
Pelé - Maradona
Ronaldinho - CR7Kispad:
Neymar, Messi, Coutinho, KDBruyne, Henry, L.Hernandez, ModricKante Matthaus kettős brutál. Blanc meg iszonyat jó védő.
Kb. 650k coint szórtam el végül VB módban. Az Ikon upgrade-et vagy 30-40xer kellett pörgetni, mire beadta Henry-t.
CR7-t SBC-ből raktam ki. Deco+Rui Costa kettőst beáldozva. Simán megérte.
Messi-t is Icon Maradona (volt másik) + Dybala kettőse miatt sikerült kirakni. -
Csokipuding8
tag
Vieirának a 88as lapját érdemes cm-be tenni srácok, vagy pazarlás?
Illetve ha már itt tartunk, 90es Rijkaard vagy ő lenne potensebb? -
Kristof_94
nagyúr
WIN10-nél lehetséges Xbox live FIFA közvetítés indítása?
Megnyomtam XONE gombot a kontrolleren és bejött egy menü, ahol ott volt, csak annyit írt jelentkezzek be. -
A guru
addikt
Ez a TOTS Agüero akkora csalódás, inkább megvettem belőle Firmit meg Prime Petit kollégát.
#backto4-4-2
-
Kristof_94
nagyúr
Mai első meccs: CDM Bergkamp. 3-3-ra visszahozom 2 csodás góllal erre a 90. percben kick off glitch gól neki
-
ThuG4LifE
senior tag
Az elmult 3 hetben megcsinaltam minden MM-t, szinte az osszes Flash SBC-, SB-k gold1 vagy elite 3 es egy sima Fabregas volt a legjobb, vekony csomagokbol rengeteg volt. Bealdozom a 91-es Kroos-t a FOF-ra, fix hogy a leggagyibb lapot fogom kapni.
-
MdewC
nagyúr
Firmi meg 160 online meccsen 172 gól és 107 gól passz. WL, dkt vagy div 1.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #30431 üzenetére
Utálom, csak kipróbáltam és gechi jó lap. Best nem ikon CB ig. Hiába, a Juves teljesítményre kapta.
Ez a Kolarov olyan Sandro után, mint ha egy stabil százas szeg helyére beteszel légkalapáccsal egy vasgerendát.
2 meccsen 6 szerelés, 2 tots csapat lépett ki szinte kapura lövés nélkül.
A 3-5-2-t már nem tudtam beállítani.
Jelentem, Kolarov gyors. Többi látszik a statjából.
-
v-man
őstag
Fogtam jó áron egy Prime Schmeichelt, gondoltam kipróbálom 😁
Hát ez tényleg olyan rossz, mint írják, 3 meccs, 11 kapott gól. Ami lövés kapujára ment az tuti gól, egyiknél konkrétan a kezei között ment be. Már csak van der Sar maradt hátra, lehet nem lesz full ikon csapat inkább 😀
Szerencsére 4000 coin haszonnal sikerült is megszabadulni a nagy dántól.Ja átállítottam a kommentátort japánra (szingapúriban angol és japán van), végre legalább az nem idegesít már 😂
-
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #30425 üzenetére
A csapat gyenge középszer, de már nincs semmi motivációm fejleszteni.
Annyi cél van, hogy építeni megint szórakozásnak egy full MLS/USA csapatot, csak ahhoz jó lenne még legalább egy classic hero Howard, meg pár védő.
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy most ideiglenesen a WL-ben cam-ban TOTS Thauvint használom, nagyon jó a srác. A wr miatt nem császkál hátra, gyors, jól cselezget, szuperül passzol és baromi jól lő. Nem nagyon tudok olyan statot mondani, ami hátráltatná.
(#30424) kdavid94: Csapatod már végelges vagy van még valami cél?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #30423 üzenetére
Alessandrini-t szoktam néha behozni a vége felé, Lozi szerintem első perces csere lesz.
-
törölt tag
Na, ide Lozano esett, szerintem nem rossz húzás még akkor sem, ha a TOTS lapjának az értékét vesszük alapul.
CM-be jó lesz.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #30417 üzenetére
Bocsi Kristóf, de ez még a kontrollered kálváriájánál is unalmasabb...
Ja és nálam is Firmino a cm!
-
Szigma70
addikt
Néztem, szeretem és jó lap. De nem állok át szélsősre miatta. Igaz ott ban Lozi a padon, a chem sem lenne gond, de KDB, eladhatatlan, Crespo detto, Ale kihagyhatatlan, csak Firmit cserélném, de ugye Perisic LF.
Son is 5 wf os, és sztem jobb mint Firmi. De nem létszükség az egész.
Amúgy nincs ára Sonnak, mert egy darab sincs belőle -
Kristof_94
nagyúr
Na elszállt az elit esélye, az ellenfélnél középső Petit CDM, a két CM meg Son és James Rodriguez... Gratulálok az összes ilyen patkánynak, aki támadót tesz CM-be...
2 megpattanós gólt lőtt. védőim egymásnak rohantak, stb. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #30414 üzenetére
Nem fog sokat változni, csak oda lesz írva, hogy 88 feletti lap 0,1%
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #30414 üzenetére
Félnek.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
sz_abika
addikt
Becsereltem Giroudt az SBCbe.
Ibrahimovic.Mondom ennek már tényleg adok egy esélyt.. eléggé adja! 3/3 , mindegyik meccsen legalább egy gól. Nagyon kellemes, egyáltalán nem vagyok vissza a Griezmann / KDB vonalhoz, ez sokkal jobb
-
A guru
addikt
Izlandi kapus jött, megérte kidobnom erre is 70k-t....
Egyszer dobna valamit ez a szar komolyan....
-
Szigma70
addikt
Ennyit az SBC ről, amibe FOF lapok kellenek
Erre a SON-ra lehet becserélem TOTS Firmit. Kár, hogy 600 felett lesz bőven -
peetie1
aktív tag
válasz
Fifaisshit #30404 üzenetére
Remélem kapható lesz mert egyelőre pcn egy sincs...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Kristof_94 #30400 üzenetére
45 éves kapus, nem semmi.
-
Kristof_94
nagyúr
Az a Rojo sem rossz, Paulinho meg nagyon jó!
-
peetie1
aktív tag
Ott a 94es Son
Nagyon királyság lesz a dagadtal párban 2x 5* wf elől 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kriptovaluták és az adózás
- OLED TV topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest