- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit #33295 üzenetére
Csak nem újpesti vagy?
-
LedyGyuszi
addikt
vkinek esetleg van tapasztalata FLIP-szolgáltatóval?
-
sz_abika
addikt
Kompany-t megéri az embernek kiraknia ha igazából csak Desailly helyére jöhetne, akivel meg amúgy elégedett?
150k az ára most, de nyílván akad elég untradeable ahhoz hogy kb 40-50ből meglegyen, de nem tudom hogy szükség van e rá ténylegesen.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #33292 üzenetére
A TOTY és TOTS között ingame statokban 3 skill point a különbség...
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #33291 üzenetére
Viszont a TOTS nem sokkal jobb ennél
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #33289 üzenetére
Szerintem a TOTY felesleges, elég a TOTS is. Ugyan azt tudja és olcsóbb is!
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru #33285 üzenetére
Nálam sem kiemelkedő, sztem a SIF lapja volt a legjobb, de azért 5 meccs 4 gól 5 asziszt az megvan.
4231 ben RAM ban a legjobb. Csatárban is jó, de csak nem hagyom ki miatta PelétFinisher kell rá sztem
@Digestive
Igen , árnyék van rajta, 4231 ben keveset lövök a CDM-ekkel.
-
A guru
addikt
Ez a lozano továbbra is egy fosh, 4 meccs 0 gól 1 gp. Teljesítmény.
-
Szigma70
addikt
Az a röhej, hogy miután leírtam a fentieket 3 meccs után, feljebb mentem 1 osztályt, és ott meg játszottam 3 tök élvezetes meccset.
Ha volt kvalim a múlt hétvégére, de nem játszottam WL-t, akkor nem marad meg a kvali ugye?
Nincs kedvem ezüstökkel szarakodni
Próbálgattam ezt az új Lozit. A legnagyobb probléma, hogy ki helyett játsszon. Így 4 meccsen át, mindíg más helyett volt a pályán, és rájöttem, hogy ha Ale nincs a csapatban, az érződik a legjobban. Pedig a 4 közül Ő a leggyengébb elméletileg. Végül is érzésre, RAM, vagy ST poziban a legjobb sztem. Így lehet Crespo marad ki, de az meg szögleteknél fog nagyon hiányozni.
Yaya
Én sajnos nem érzem többnek, mint sbc Bakajocit. A passzai valóban jobbak, de egyenlőre ennyi.
-
Bobbysolo
tag
Perverzióból az este bedobáltam a klubból a spanyol silvereket a támadóalakzatom mellé, aztán nyomtam két DKT meccset. Elég fura átélni, ahogy prime Gullitot lazán szereltem velük, az ellen védője meg simán tartja a lépést TOTS Agueroval...
-
A guru
addikt
válasz
Digestive #33277 üzenetére
Ebben is van amúgy igazság, bőven túlhúzzuk itt ezt a dolgot, de mi a kukit lehet 5 órán át karbantartani, amikor mindjárt vége a játéknak?
Én érzem, hogy jobb lett, működnek újra a passzok és tudok védekezni.
Szigma: Ahogy MdewC is mondja, ha nem játszottál a hét elején, akkor te csak “haza jöttél”.
Toljuk majd valamikor!
-
-
Digestive
veterán
De az is lehet, h végig ugyan olyan az elejétől. Csak hol az egyik, hol a másik fórumtárs van bebaszva és ide írja, h most nagyon szar a gameplay! (köztük én is) A többiek meg kontráznak!
-
Szigma70
addikt
Nemtudom milyen volt a karbantartás elött, de most ugyan olyan szar, mint mikor otthagytam a Divet.
Passz nuku. Csak a driven, de az meg nem mehet mindíg. Flipperezés a szerelésekkor. Hol én vagyok tolva látványosan, hol az ellen. Meccsen bellül is érződik. Pace eltűnt. Godin befutja Lozit.
Kapufa hegyek. És mintha a hangok megváltoztak volna.
Mélyebb, erősebben kongó a labda hangja ha belerúgsz.
Hirtelen ennyi. -
Szigma70
addikt
Ó a faxomat
Mondom kipróbálom Lozit és Yayát , nyomok DKT-t, erre pont most van ez a szar kritérium.
Jó ideje nem volt, persze, hogy most kellett
Mi ez most? 3 ikon többi ezüst mehet? Basszák meg
-
MdewC
nagyúr
Csak div 1-et tudtam ma tolni, de sztem megérte ríni a hivatalos ea fórumon.
Talán ma állítottak valamit a karbantartás alatt, újra azt éreztem, mint a patch előtt. Nem volt turbó passz, tudtam labdát tartani, voltak ziccerek és tudtam védekezni.
Vélemény?
-
Bobbysolo
tag
DKT-nál másnál is az a követelmény, hogy max 3 gold playerem lehet a csapatban? Ez mi a zsákom?
-
Szigma70
addikt
Én barom, a nagy nyaralásban elfelejtettem kiárulni TOTS Lozit
-
akooos
veterán
Na Courtois->Real official. Kovavic pedig ment a Chelseabe.
-
Szigma70
addikt
Nekem ingyé vót. Gyütt is
-
törölt tag
Kellett ez a 92-es Lozano a másik két fullos lapja mellé, mint egy falat kenyér.
Oké, hogy ST, de mintha nem csereként használnák őt egyébként is az esetek 95%-ában...Kegyetlen rossz ez a szavazós rendszer.
-
#TOTTI
őstag
Most a Dupla 81+ Futties SBC párosával dobálja a 90 körüli játékosokat, volt pl dupla 93-as nyitás is. negyedikre Koscielny, Fred jött csak, ami megint nem rossz. Na meg nekem a Futties játékosok is jól jönnek, mivel ~ 150 meccsem van a játékban, és többször elnyitottam a coinokat.
-
A guru
addikt
Nem akarom elkiabálni, de én most jobbnak érzem a játékot, újra van fizikája a játékosoknak.
-
Szigma70
addikt
-
Readonly2
tag
Sziasztok! Ki tudom rakni prime Blanc vagy Crespo közül az egyiket. Vagy Nesta vagy középső Seva lenne lecserélve . Melyiknél lenne érezhetően a változás ? ( Nesta Prime és untrade ) köszi a válaszokat!
-
dojan75
tag
Üdv szerintetek melyik lenne jobb választás 90es Henry vagy 94es Neymar ?
-
Kristof_94
nagyúr
Másnak is rosszak még a szerverek?
-
p0ty
aktív tag
mi a teendő akkor ha draft közben kidob azzal az üzenettel hogy az ea szerverekhez nem tudok csatlakozni és netem van minden jó nem csináltam semmit
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #33244 üzenetére
De tényleg lehet olyan beteg állat aki megveszi az MM miatt 50k-ért fof Villat és beletolja? Mert tegnap óta duplázódott az ára.
-
gabesz82
őstag
Én mivel új accom van PS4-en így el kellett engednem a fullos csapatomat PC-n. Ezzel a csapattal jelenleg div2-ben vagyok, minden div-ben elsőre meglett a feljutás. Nem hiszem, hogy kizárólag hendi miatt, mert 90%-ban hasonló ratinges csapatot dobott. A fullos csapatoktól azért többnyire kikaptam, vagy X lett.
Ami tapasztalat, így kb. 1 hónap PS4-ezés után, hogy sokkal jobb mint a PC-s változat, aki teheti térjen át konzolra. Több ellenfél, brutális piacméret, nincsenek csalók. Amitől féltem, hogy majd nem lesz meg a stabil FPS, hát megvan, abszolút folyamatos nincs megakadás.
-
akooos
veterán
Beszarok, hogy nincsen egy darab New York City játékos sem a piacon, aki nem FOF David Villa
Múlt héten adtam el 120 ezerért....
-
v-man
őstag
Navas FOF lapja használható? V inkább dupla áron tots Ter Stegen? Jelenleg la liga kapus kéne,mert jött egy FOF Varane, meg egy Godin is, bár az uru nagyon lassúnak néz ki.
-
Francesco003
aktív tag
-
Digestive
veterán
Hát ezek kitöltik az 5 órát!
Nyomik!
-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek #33235 üzenetére
Akkor én nem is élek vazze
Engem.aki el akar érni, az hívjon fel, de ha ez gáz, akkor csak csörgessen meg, visszahívom.
És mindemellett kütyübuzi vagyok. Mindenem van, de a közösségi komunikációs csatorna számomra a hangom.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Szigma70 #33229 üzenetére
Ennyi. Valóban így van minden ahogy leírtad.
A mai társadalmi elvárásokhoz kapcsolódóan én is belefutottam, hogy egy régi nem látott ismerős jött a szokásos dumával hogy "Rég láttalak, el vagy tűnve". Közben meg dolgozok, előléptettek részlegvezetővé, lecseréltem a kocsit, 1x külföldön 1x belföldön nyaraltam, megkértem a csajom kezét stb... csak ugye nem posztolok facebookra
Szal igaz az a mondás amit az egyik edzőtermi haverom mond, ha nem töltesz fel képet hogy kondizol...akkor nem is kondizol
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #33229 üzenetére
Ez hibátlan bemutatása volt a mai társadalmi helyzetünknek!
Jót röhögtem rajta, pedig siralmas igazából. 10 éve én is ilyen sörrel vízben mászkálós " kemény gyerek" voltam csak tetkóm nem volt. Azóta lett tetkó, meg egy kisfiam is... Most már pont ezeket tartom értéknek, amiket leirtál!
Nagy pacsi ezért a kommentért!
-
gabigyerek
senior tag
válasz
etaclan1984 #33231 üzenetére
Ezt adom. Manu-sként ez az elv szerint egyértelműen jobb Valencia
-
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek #33230 üzenetére
Egyébként meg ilyenkor már nem érdemes csak olyan játékosokkal "élvezni" a játékot akiket amúgy is szeretsz.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
etaclan1984 #33226 üzenetére
Lehetséges az igazatok, és nem is általános érvényűnek gondoltam, csak nekem személy szerint megváltozott az eredményesség a kék lapok után.
Lehet, hogy az van benne amit régebben is említettünk, hogy egy 99-es shoot-os játékosnál ha kihagy egy ziccert nem érted, míg egy 80-as nál azt mondod, hogy :"há' jóva' ez csak egy sima gold"
Én is láttam walkert, hogy sokan használják, de valami lehet ebben a valencia dologban. míg nem volt TOTS walker sokan IF Valenciával kezdtek. Mindegy, nem akartam vitát indítani, de jó tipp lehet olyannak aki televan TOTS-al és nem megy a játék.
-
Szigma70
addikt
Csak simán dumálunk dolgokról, amik sajna tőlünk függetlenül zajlanak. Mindannyian másképp látjuk, érezzük, élvezzük , éljük meg a játékot. Mindentől függetlenül, akármilyen is, akár hol is állunk benne, mind élvezzük, különben nem ezzel foglalkoznánk nap mint nap.
Ebben a részben valóban volt egy igen hosszú szakasz, ami jó volt.
Nem baszták szét peccsel, akármivel, egészen kb. a Tots utánig jó volt. Sztem már maga a program nem tudja lekezelni ezt a rengeteg lapváltozatot, ami most a játékban van. Szerencsétlen AI, és maga a hardver nem tudja már a minimál különbségeket visszaadni lap és lap közt. Én is élvezem ezt a sok lapot, de nem biztos, hogy jót tesz a játékmenetnek. Nem a játéknak, mert annak jó, mert bővíti a lehetőségeket.A szabi fontos, pihenni kell, mondjuk én már baszottul elfáradtam benne
Multhéten hajnalban keltem, hogy 5re kint legyek a vizen.
Gyönyörű a tó hajnalban. Mikor evezel ki, és tükör a víz, csak a hülyék mint én eveznek az állásaikba, majd izgalommal szerelsz, csalizol, bedobsz. Ezek a nagy dolgok
De már ez sem olyan mint régebben. Mikor melletted a többszázezres cuccal a 'nagy horgász' egy horgot, vagy 2 zsinorvéget nem tud megkötni, mert ő eddig csak kötött horgot vett.
Mikor a nádasban, etetetlen helyen bolylozik, vagy mikor a 250es merev A-s bottal keszegezik. Én ilyenkor csenben kievezek, beadom a szomszédnak a zsákmányt. Lemegyek a családdal a strandra, és nézem, hogy még a gumimatracon is szelfiznek a picsák, sörösdobozzal a kezükben gázolnak a vízben a széttetovált tinik, és a 'hagyjálmár fiam' nem látod , hogy olvasok szülők döglenek a parton, miközben a gyerekük felügyelet nélkül fuldoklik a 70 centis vízbe.
Vagy megöregedtem, vagy más az értékrendem, vagy csak simán velem van a baj, nem tudom, de nekem ez egyre szarabb így.
A modellezést is ezért hanyagolom mostanában. Kimegyek a reptérre, nézem a sok Audit a parkolóban, és tudom, hogy aznap is látok sok roncsot, lehulló modelt. 600as helivel az autók mellett gyakorolja a lebegést, biztosítása nincs, mert ő bement a boltba, és a modellel a tudást is megvette fél milláért. Aztán meg fingja nincs az egészről.
Nyaralni jó, fontos, a család mégfontosabb, de első a gyerek. Ha ő a vízben akar lenni egész nap, akkor én is, ha filmet kell nézni, akkor nekem is, ha tollasozni kell a napon, akkor kell és készHa az asszonynak új papucs kell mert a tegnapi poros lett, még az is belefér
Pihenni kellVilágbéke
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi #33227 üzenetére
Ne kezdjük mert én leszek a hülye
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984 #33226 üzenetére
+1
több hónapja min. 7-8 TOTS lap van a csapatomban... -
etaclan1984
őstag
válasz
gabigyerek #33223 üzenetére
Ezek a win-lose számok csak akkor érnének valamit ha ugyanaz az ellenfél ellen játszanál.
Simán lehet hogy mivel a tots lapjaiddal lossoltál 15öt utána olyan ellenfeleket kaptál akiket gold teamel is elvertél volna.
TOTS Walker a legjobb RB a játékban, van akinek nem fexik, de nem véletlen használja szinte minden PRO.
Ezt a placebot inkább te képzeled túl az IF lapokkal -
MdewC
nagyúr
Bírnám ha belenyúlnának a gamebe. Mekkora naív vagyok. XD
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33220 üzenetére
Képzeld tök sokan dolgoznak éjszaka is! Én pl cnc gépeket programozok, h aztán lehessen klíma több millió ember kocsijában, h ne kelljen elsorvadniuk a kánikulában!
-
gabigyerek
senior tag
Nem tudom mennyire számít vagy sem, de a TOTS lapokkal nem ment a csapat, így hogy 1 db van a teamben már megy. Lehet hogy a rating miatt vesz visszább? Nem tudom.
Ami viszont szembetűnő elsőre is. TOTS Walkerrel instabil volt a védelmem, szinte átjáróház volt. Custom tactichoz nem nyúltam. Instrukciókhoz nem nyúltam. Gold Valencia visszajött shadow lappal és stabil lett a védelem és semmi különbséget nem érzek a két játékos között...pedig statokban...
Div-1-2-ben ezt tapasztaltam. Kapott gólátlaggal és Win-Lose aránnyal tudom bizonyítani, hogy 6 TOTS lapos csapattal rosszabb mutatóm keletkeztek mint IF-GOLD és FOF lapokkal.
Amikor TOTS-aim voltak bronze benchel levittem a ratinget 85-re, most is 85.Szóval mondhatom hogy placebo meg hasonlók de a számok nem hazudnak
-
arpo04
őstag
válasz
Francesco003 #33220 üzenetére
Akkor ne jelentkezz a Blizzhez 😉 EA a megfelelo ceg szamodra 😁😁 az elobbi viszont jobban mutat egy ajanlo levelben.
akooos: usa nem a fo celpont, ott egesz mas a foci. Hulyek meg azt se tudjak a labda gombolyu 😉 nem tojas
-
Francesco003
aktív tag
Bebaszna ha éjjel kéne dolgoznom a sok kocka miatt
))
-
arpo04
őstag
válasz
Digestive #33218 üzenetére
Megertelek 😁 viszont mas fejlesztoknel is van ilyen. Raadasul ok meg jobbak is mint EA. Annyi, hogy ok hajnali 5-kor kezdik es egy kezemen megszamolom hany ilyen hosszu karbantartas volt. Pedig lassa 15 eve csinaljak. Ha javitas lesz a pachben, minden elismeresem.
Ja es addig be tudsz vasarolni es telapakolni a hutot sorrel 😁😉 -
arpo04
őstag
válasz
A guru #33215 üzenetére
Latod ez a baj, ha most javitanak minden elismeresem. Elismerem fejlodo kepesek. Ezt ketlem...
Termeszetesen nem lesz mindig mindenkinek jo, de azert a mostani.... ennyi panaszt meg nem olvastam, tudas szintol fuggetlenul. Elozo pach jo volt, aprobb hibaival is hasznalhato. Mar le se irom a mostanival mi a baj. Egyreszt irtatok, masreszt ismetelnem magam. -
A guru
addikt
válasz
Francesco003 #33213 üzenetére
Nem aprózzák el! Kíváncsi leszek mókolnak-e valamit a gameplay ügyben.
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #33213 üzenetére
Az fasza!
Thx -
Francesco003
aktív tag
Most 8tól 5 órás karbantartás..játékon belül írta
-
Digestive
veterán
Ó h verjem bele!
A szabadságom első napja, h nincs semmi program. Asszony/gyerek go munka/bölcsi. Gondoltam, h ma nyomok végre egy maratont... Erre karbantartanak. Neeee már! Meddig tart ez várhatóan, mert elnyomtam és nem olvastam el.
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70 #33201 üzenetére
Hogy hol vannak azok akik ilyen mákosan nyernek? Én itt vagyok például. Számtalan meccsen az utóbbi pár napban lőttem megpattanó retek gólokat, mindegyiknél toltam az elnézést kérős gólörömöt. A baj csak az, hogy az ellenfél is ilyen gólokat rúg folyamatosan és olyan eredmények születnek amik már fifához mérten is túlzóak, 7-5, 4-4 stb.
Más mentalitás kéne most, mert valakik lehoznak 40/40-et most is.A többi tanácshoz meg annyit, hogy én még most matek tanárhoz járok strand helyett.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70 #33206 üzenetére
A játékmódok között tényleg van eltérés, az korábban is megvolt, a net kapcsolatok miatt, vagy a draft, ami extrém csaló.
(sokszor a div is, de a wl-ben is vannak meglepik, hiába jobb)
Amiben sztem van változás, az maga a játékmenet, azzal, hogy jobban ki van egyenlítve, gyorsabb, több a visszapattanó, többet szerel magától a gép, nem engedi a rendszer, hogy sokáig birtokold a labdát a játékosoddal vagy a passzokkal. Minden fel van gyorsítva, plusz több az auto tackle.
Vkit ez segít, ő most jobbnak érzi, aki pedig megszokta a korábbit és kiélte magát, az most szenved, mert azt most már nem engedi a rendszer. Ilyen egyszerű.
Alig várom én is a szabit, idén még nem is horgásztam faterommal, alig várom, hogy átdumáljuk közben az éjszakát, vagy a nagy családdal toljuk a Balcsin. Többit tudod.
(Ami még fontos, hogy egyáltalán nem vagy “béna”. Sőt sztem rengeteget fejlődtél, ha jelent a véleményem bármit is. Mindannyian ezért játszunk, ezért örülök én is, ha sikerül elcsípni vkit, akit jónak gondolsz vagy elérni egy eredményt, amit kitüztél...)
-
Szigma70
addikt
Nincs sértődés, nem az a fajta vagyok
Értem én, hogy béna vagyok, de nem fura, hogy ugyan arra panaszkodsz, panaszkodtok, amire én akkor?
És, hogy ugyan azzal a béna játékommal, amivel a divben nem boldogulok, a WL ben lehozok 19 wint ami lehetett volna akár 22 is kicsit több rutinnal?
És attól, hogy neked szipi szupi a játékmenet, honnan vagy biztos benne, hogy nálam is ugyan ilyen volt? Szted viccből irogattam ugyan ezeket akkor, mint amit most itt sokan?
Tudom, hogy hozzátok képest nem játszom jól. De a saját korlátaimat ismerem. Tudom mikor bénázok, vagy mit baszok el épp, és azt is tudom, érzem, mikor a gép nem hagy játszani.
Az sem igaz, hogy csak én panaszkodtam. Többen is, mind alsóbb osztályokból.
Hidd el, sztem nem egyforma a game a módokban, vagy az egyéneknél, de lehet még az osztályokban is különböznek.Persze, benne van amit írsz az is. Én nem tudom lekezelni a dolgokat sokszor, mert se a tudásom, se a tapasztalatom nincs meg hozzá.
De ettől még amiket írtam, azokat én tapasztaltam. Tökmindegy, hogy te nem. Örülj neki. Lehet, bekapcsolom a ps-t, és most én írom majd, hogy fingom nincs miről beszéltek, mert sose volt még ilyen jó a játék. Én már ezen sem csodálkoznék.És igen, én sok vasat tartok a hobby tüzében.és ezek közül a Fifa nincs a 3ban.
Valóban barátilag
@David
Na erről beszélek
-
MdewC
nagyúr
válasz
Digestive #33199 üzenetére
Velem már szóba se állna a starnd, amúgy meg ha gyűrűbe tologatod a babakocsit, akkor se nyomulna rád senki, ha a 101 kiskutyát sétáltatnád, ezek csak városi legendák.
Szigma csinálja jól, tolja a normális hobbikat a nyaraláson és b@szik a világra.Asszonnyal pedig minden ok hála az égnek, nincs okom panaszra.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70 #33201 üzenetére
No off, no para, de ennek semmi köze ahhoz, hogy Neked 1, 2 vagy 3 hónapja nem ment a game. Azért mert Neked akkor nem ment, az egyéni szoc problem volt, már bocsi.
Tényleg ne sértődj meg, de az, hogy szenvedtél/kínoztad magad a div x-ben, azt nem keverném össze azzal, hogy most senkinek nem megy.
Az nem lehet, hogy csak ennyit tudtál kihozni az egészből?
Mert az elmúlt pár hónapban baromi jó volt a game, ennyiszer rég nyeretem én is div 1-et a wl is rohadt jó volt, pár hónapja jópárunknál nyoma se volt szenvedésnek. Szóval nem értem ezt a “neked már akkkor se ment, megmondtad, hogy szar” dolgot, sztem meg semmi gond nem volt eddig, ennyit tudtál kihozni, de javaslom, hogy nyaralás alatt be se kapcsod a ps-t, inkább peca, pia, vitorla, család, a sorrend borulhat.
Baráti tisztelettel.
-
Szigma70
addikt
Most komolyan, minden vitakezdést félretéve érdekel
Olvasom a 'sirámokat' és mintha a saját írásaimat olvasnám 1 hónappal, vagy pár hétről ezelöttről.
Akkor mindíg az volt a válasz, hogy tudni kell kezelni ezeket a dolgokat, vagy, hogy ilyenek nem is léteznek.
Pedig de, mint kiderülNem hiszem, hogy én elöbb kaptam volna a peccset, csak ti nem ott játszottatok, ahol én. Div 2-3. Ott ez ment 2 hónapja is.
Kaptam a tanácsot, hogy WL ezzek, mert ott jó a gameplay.
Igaz is volt részben, első wl-emen hoztam 29 meccsből 19et.+ minimum 5x kaptam ki 2 gólos vagy nagyobb vezetésről.
Nekem ez jó teljesítmény.
Sose értettem, ti miért nem értitek azt, amit írok, tapasztalok.
Már ezt az egészet nem értem lassan. Eleve azt, hogy egyszerre többünknél, hogyan lehet más és más a játékmenet.Azt meg pláne, hogy hol vannak azok az emberek, akik ilyenkor nyernek, akik elé mindíg visszapattan a labda, akiket segít a gép, akiknek Bakayoko 30 ról finesszel lövi a gólt, és akiknél a Kroos lefutja Pelét.
Írtam már, lehet van egy titkos Fifa fórum, ahol ezek a playerek rajtunk röhögnek, na oda kellene regelniJahh, és Gyuszi, nem kell ahhoz strandra menni
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest