- NVIDIA® driverek topikja
- iPad topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
14. alkalommal is a div. 1 csúcsán, kezdek visszatérni a másfél-két hónappal ezelőtti formámhoz.
-
arpo04
őstag
Sergi Robertot hasznalja valaki? Valenciat valtana viszont igy Kroost kellene cm-be tenni Matic helyett es nincs szivem megvalni a szerbtol mivel nagyon bevalt es rengeteg golt fejelek vele.
-
MdewC
nagyúr
Akinek hiányzik a kommentje, az egyeztessen a modikkal.
Kérlek ne offoljátok a topikot.
Köszi.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #30685 üzenetére
Azért az úgy hogy kibekkelnek ket potselejtezot és már a 8ban vannak az elég kemény
Azért ehhez nagyon profi védekezés kell -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit #30684 üzenetére
Most van 3 svájci a kezdőben!
-
Digestive
veterán
Közben tovább él a remény a jó kis svéd döntőre!
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #30681 üzenetére
Az zsír! Akkor ez lesz az utolsó nagy biznisz, mert a 19et nem veszed már meg...
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #30678 üzenetére
Neked összesen mennyi Willian és Firmino ptg lapod van most már?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #30673 üzenetére
Bocsi, de ha hónapokig ülsz rajtuk, akkor nem lehet azt mondani, hogy bejött.
Érted, ha két nap alatt keresel 100 000 Ft-ot, akkor király vagy, de ha 2 év kell hozzá, akkor kár is a gőzért.Azt szerintem nem is lehet befektetésnek nevezni, hogy veszel random egy PTG/OTW lapot és vársz az upgrade-re, amit vagy megkap egyszer, vagy nem. Ez lutri, nem lehet kiszámítani, annyira tekintem befektetésnek, mint a pakk nyitogatást.
Amúgy mondtam is még akkor, hogy ha csak pár nappal előbb adod el mindet veszteséggel és 84-es lapokat veszel belőle, már azzal is jobban jártál volna. És rengeteg ilyen tuti biztos lehetőség volt azalatt az idő alatt, a többszörösét megkereshetted volna vele, ha időben kiszállsz és másba forgatod a coin-t.
Tanulhattál volna belőle, meg az OTW Costa esetből, akkor nem kérdeznél most ilyet. Azok a selected-PTG játékosok, akik ma játszanak, már max áron mennek, csak akkor tudsz keresni velük, ha nyújtanak olyan teljesítményt, hogy kapnak FOF lapot és emiatt felemelik a max árukat.
De azt hogy tudnánk megjósolni, hogy ki fog ma jól játszani? Ha meg nem játszanak jól, akkor le fog menni az áruk, viszont megint nem akarod majd veszteséggel eladni őket, vársz a következő meccsre, majd a következőre, amíg ki nem esnek. Majd quick-sellezed a lapokat, mert a 81-es Vardy, meg 84-es LM Rashford ilyenkor már nem kell senkinek.
-
Szigma70
addikt
Lecseréltem CM Blancot prime Rijkárdra. Remélem nem bánom meg, mert Blanc eladásával mintha a fogamat húzták volna, annyira a csapathoz nőtt.
Ha bejön a holland, akkor megcsinálom SBC ből, úgy kb 180 ból megvan, csak elötte próba. Blanc jön vissza a védelembe Tots Otamendi helyére, akivel nincs probléma, de most mit csináljak a coinnal. -
etaclan1984
őstag
válasz
Csokipuding8 #30674 üzenetére
Szerintem csak simán kedvet kaptak hozzá az emberek és a többi lapja RW.
-
Csokipuding8
tag
válasz
Kristof_94 #30669 üzenetére
Az OTW-t nem értem amúgy. Vagyis... a francia meccs előtt pár nappal szemeztem Mbappéval. 90-100 között is lehetett licittel fogni. Jól szerepelt az öcskös, és látványosan felment az ára rögtön utána.... Sőt, a sima 83as lapját 9000ért tudtam eladni... Most ez mi??
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #30671 üzenetére
Lehet rajtam röhögni, de ha várni is kellett rá bejött és teljesen stabil befektetés volt, mert bukni nem igazán lehetett volna rajta.
És azóta egy pár másik bejött! -
Aguinaga
őstag
válasz
etaclan1984 #30671 üzenetére
De vagy 20-at.
-
etaclan1984
őstag
válasz
PTG Rodrigo !
-
törölt tag
válasz
Mára már semmilyent, az előző meccseik után kellett volna és ma eladni.
-
Kristof_94
nagyúr
Mára bármilyen PTG lapot érdemes venni? Vagy OTW-t?
Tudom, hogy utóbbi már nem fejlődik, de a hype hatás még mindig él...
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #30666 üzenetére
Na akkor jövőre legalább annyi CalcioA csapat lesz, mint PL a fifában!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #30666 üzenetére
Legalább pletyka szinten felmerült, ezt meg kell becsülni.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit #30662 üzenetére
Tudom, láttam én is azt, főleg mert Szenegálnak szurkoltam. Az undorító volt, mondjuk Szenegál magával cseszett ki, mert rúghattak volna 1 gólt és akkor a japánok adogathattak volna tovább úgy hogy kiesnek. A másik meg a japcsik ellen elbohóckodták a 3 pontot.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #30661 üzenetére
Amúgy ma reggel pont össze vesztem kollégámmal reggel mert o is nagy “antifocis “ szövegek nyomja
Mondom “szimpatikus japán “ utolsó csoportkörben olyan “csalást” mint ezek csináltak meg életembe nem láttam pedig 96ota nézek nagy világ eseményeket , amikor 30percig saját térfelén passzoltak nehogy kapjanak egy sárgát vagy meg egy gólt
Ilyen antifoci a vb-n sem volt utánna meg szimpatikus mindenkinek japán , hozzáteszem jól játszottak nyílt sisakkal
-
Fifaisshit
őstag
Jó reggelt
Norbit után szabadon “jó reggelt a fa....om “Jaaaj de nem jó így elkezdeni a melot
-
MdewC
nagyúr
Na közben jó kis dkt-n túl.
-
dejvid8
őstag
Hogy szidták az edzőt néhányan, hogy Chadlit és Fellainit felküldte. És bejött.
Ezekre a japánokra tényleg a + fizikum és a + fejesek volt az ellenszer, azért jött Fellaini és Chadli.
Nyilván tud valamit az edző, azért ül ő ott.Mindenesetre grat a Japánoknak, így ki lehet esni. Nagyot meneteltek!
-
Szigma70
addikt
Jó meccs volt. Így kiesni nem szégyen.
Mondanám, hogy így kiesni jobb, mint alibizve, 11esekkel továbbjutni,
de 3 hét múlva már csak a tények maradnak meg.
Ez a kár. Pedig Japán büszkébben mehet haza, mint az oroszok tovább. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #30654 üzenetére
Nem a franciákkal játszanak
-
Kristof_94
nagyúr
Szegény japánok, ha nem lett volna az a potya... remélem a brazilok kiejtik az utolsó afrikai csapatot is.
-
Csokipuding8
tag
Oké ügyesen összeszedték magukat a belgák, megérdemlik végülis h továbbmentek... de a meccs alapján ugyanezt el lehet mondani a japókról. Sajnálom őket... de a végén mintha úgy gondolták volna h tartalékol mindenki a hosszabbításra - a belgák is - , alig akartak visszaindulni... meg is szívták csórik.
-
Fifaisshit
őstag
A végén egy fifas szöglet utáni kontra
). Megvaaaan
Ezért megjobban meg húzom az estet -
Digestive
veterán
A csodacserék!
-
Szigma70
addikt
Ez kész
Mostmár egy hosszabbítást megérdemeltek volna a japcsik
-
Fifaisshit
őstag
..........
Igeeeeeeeen .......igeeen otvaaaaann -
gabesz82
őstag
Azért ez gyönyörű támadás volt
japcsik elfogytak a végére.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Csokipuding8 #30641 üzenetére
-
v-man
őstag
FOF Buffon játszik már valakinél? Megéri a 200 pénzt?
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #30639 üzenetére
Hétfőn bepiálni? Tudsz élni...
-
Szigma70
addikt
Gyerekek.
Lukaku, KDB, Hazard, Mertens, padon BatmanÉs akkor mikrofonfej, meg a CB, aki csak vissza akarta fejelni, de azt is elbaszta, nos ezek lőnek gólt.
Ha nem tudnám, hogy a VB-t nézem, azt hinném a Benny Hill show
-
Csokipuding8
tag
válasz
Uhh... sztem te nem csak ittál
-
MdewC
nagyúr
válasz
Csak óvatosan kommentelj plz piásan.
Jó meccs.
-
Csokipuding8
tag
Carrasco semmirekellő volt, Mertens se érvényesült és még kicsi is. Behozta ezt a mikrofont aki egy godzilla, meg amazt. És nem tudom megfigyletétek e de mióta volt a csere 4 beívelés is volt, míg előtte tán összesen annyi.... Jól taktikázott az öreg.... számra csaptam most. Hajrá hajrá!!!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #30636 üzenetére
Ne igyál többet.
-
Fifaisshit
őstag
Mivaaaaaaaaaaaaaan mivaaaaaaaaaan kuuussss van
-
Szigma70
addikt
Bazzzeg
Mikrofonfej. Akkor is utálom.
És bejött a csere
-
Digestive
veterán
válasz
Csokipuding8 #30632 üzenetére
Bozont Fellaini te Isten!
Nemhiába, tudni kell cserélni...
-
Csokipuding8
tag
És a balfasz Verthongen akiről kaptak egy gólt sőt majdnem kettőt, egyenlít mert megint balfasz... ilyen a mesébe sincs gyerekek
-
gabesz82
őstag
Az a fejes, Vertonghen
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #30626 üzenetére
És tényleg bakker semmi potenciál, csak oldalra vagy hátra megy a passz! Kapnak ezek még egyet a japánoktól!
Hátvédnek kell szépíteni? Gyere le Uram az égből és tegyél rendet ezen a vb-n!
-
Szigma70
addikt
Mertens- Fellaini csere, ühümm.... hajrá
Holnap Quadrado basz 3at a jingliseknek, oszt jónapot
-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi #30620 üzenetére
Pontosan, megy az alibipassz. Majd valaki csinál valamit, csak ne engem szidjanak holnap twitteren hogy sokszor elhagytam a labdát.
-
Digestive
veterán
-
Csokipuding8
tag
És hiába 2vel mennek bazdmeg, amikor náluk a labda nem tartogatják hanem próbálnak rögtön támadni... nem cirkuszolnak, mennek előre... rendes szimpatikus ahogy játszanak. Azért remélem Mertens ver nekik egy mesterhármast azt mehetnek haza
-
A guru
addikt
Ennyi erővel be is rakhatták volna az országokat egy kalapba és akit kihúznak az nyer, pont ennyire lett volna kiszámítható az is.
Szigma ti tudtok valamit úgy érzem...
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #30615 üzenetére
Te is?
Japán-SvédÉrdekes lesz ez így
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Fifaisshit #30605 üzenetére
nem a 4.?
-
LedyGyuszi
addikt
meg is érdemlik a balgák, ha kiesnek... ugyanolyan töketlenek, mint a németek dél-korea ellen!
be kellene darálni az ellenfelet, erre álldogálnak, passzolgatnak, sétálgatnak... -
Digestive
veterán
Ez már gyalázat! De ezek legalább nem a tizikre játszottak!
-
Fifaisshit
őstag
Neeeee :/
-
A guru
addikt
Végleg kiégtem ezen a VB-n.
-
Digestive
veterán
Jézusom! Én csak poénból írtam ezt a Japán - Svéd döntőt
-
Csokipuding8
tag
Kürttojás is Karius-szindrómában szenved.. most lebukott
Érdekes meccs. Be is szarok ha kiesnek a belgák is...
-
Szigma70
addikt
Lesznek valamikor ilyen barby lapk még? Vagy a mostaniak, eddigiek meddig nyithatók. Érdemes most nyitogatni, vagy várni valamire?
Már úgy nyitnám PavóntNeymar, Mbappe tuti lesz. Bappe lehetne St.
Jahh, meg Cavani -
Zimmi91
addikt
Srácok, csinálgatom az SBC-et és van egy aminél elakadtam, ez lenne futbinen nézegetem hogyan is kéne, de ami ott 100as chem az nálam ingame 99...
Ilyennel találkoztatok már?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest