- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifaisshit
őstag
Van Firminonal is jobb
Balazs vedd meg mindenképpen halálos az argentin
3.tulaj vagyok ——210 meccsen 314 gol 221 gólpassz
Nálam ——-16meccs 21 gol 11 gólpassz -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #28396 üzenetére
Sok a brazil nálam.
[kép]
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94 #28392 üzenetére
Offline 5000 coin + két gyenge csomag, és szerintem független a nehézségi szinttől. ( legenden daráltam le gyorsan )
-
etaclan1984
őstag
Global seriesen a következő undorító dolog esett meg: [link]
Én nem bírtam volna ki, tuti az orosz fején vertem volna szét a joyt. Azért elmegy egy lanra és ilyen pofátlanul húzza az időt a 25. perctől... -
Kristof_94
nagyúr
Ti az egy nemzetes WL-re milyen csapattal készültök majd?
Nálam a 11 kezdőben elvileg 8 nemzet van, szóval nem egyszerű...
Viszont CR nagy fegyver, szóval talán köré kellene. -
arpo04
őstag
válasz
SzakalyAti #28391 üzenetére
Ha azt nezed, annyiszor jatszod ahanyszor csak akarod boven jo. Nem heti szinten jatszatod, nincs semmi feltetele.
-
Szigma70
addikt
Én se értem, sok ember erre áldozta be a csapatát, és sok százezret, vagy akár milliót elnyitott.
Én még azt is sajnálom így utólag, amit rászántamA sima online tournamentet nyomom, de az sem nagy szám. 4 meccs, aztán VB vagy
-
MdewC
nagyúr
válasz
Nagyon kevés.
Elődöntőben vagyok elsőre, de amikor megtudtam mennyit ad, szinte be se akarom fejezni.
Anno 35K-t adott.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Offline mennyi zsetont ad? 7500?
Amúgy nem olyan rossz pénz az, ha párszor behúzod. Főleg a mostani árak mellett. 4-5x behúzod már van egy jó kis TOTS lapod! -
SzakalyAti
tag
Megnyertem elsőre a vb online tornát... Nem azért , de 15000 coin meg két 7,5-ks pack . ezért nyerni 7 meccset zsinórban. Csak én érzem úgy, hogy ez kevés? Igazából nem is érzem úgy, hogy ezért megérné a “szenvedés”
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #28385 üzenetére
Egyebkent muszaj valamit kitalalni mivel hamar lecseng igy. Nalam el se kezdodott... valahogy nem jon be.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
A guru #28388 üzenetére
Én Békés megyében élek, itt elég gyakran van nyáron vihar olyankor mindig kikapcsolom a gépet vagy csak semmi fontosat nem csinálok rajta.
Meg nálunk ZS-Home van, megbízhatatlan. 120 megás és nem bírja el azt se, ha a twitchen szeretnék közvetíteni, röhej. A T-home routerből megy egy netkábel a gépemhez, szóval még csak nem is wifi, hogy rá lehessen fogni. -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #28387 üzenetére
Nem pesten sajnos... utálom...
-
A guru
addikt
Második meccs ami áramszüneten megy el. Kurvajó bazdmeg...
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94 #28379 üzenetére
nálam annyira szar a vb mód, hogy mára már rég elment tőle a kedvem. iconok ide vagy oda
nem tudom a szerver szar vagy mindenki valami netes csalást használ, mert olyan laggos, hogy semmi értelme. a sima UT meg rendesen megy, így gondolom nem a netemmel van a baj -
dejvid8
őstag
válasz
Nálam nincs
-
törölt tag
válasz
Király, akkor éjszaka már mindenki full ikon csapattal fogja tolni.
-
Kristof_94
nagyúr
Premium regiós SBC-k és megismételhető ikon sbc-k jönnek 19-től a VB módba. Próbálják fenntartani az érdeklődést...
-
Fifaisshit
őstag
Tots Aguero pipa
Megtartjuk -
A guru
addikt
Áramszünet elvett egy meccset. Fasza...
-
dudu5130
őstag
Nem tudom mi van PC-n de olyan gyorsan odaernek az embereimre 4-5 méterről, hogy átvenni sincs idő a lasztit. Ennyire nem szokott durva lenni.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Fifaisshit #28372 üzenetére
Arról meg ne is beszéljünk hogy ez mennyi ember szegénységi bizonyítványa. Mint a gyerekek(tudom játszanak azok is bőven) mindegy hogy milyen csalással csak nyerjenek. Pedig ezt kellene megtanítani hogy élvezni kell a játékot és a sportszerű győzelmeket.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Fifaisshit #28368 üzenetére
Igen már írták ezt, de már legalább egy hete. Vicc ez az EA, igazán azt sajnálom hogy nincs az egész communitynek töke ahhoz hogy ne vegye meg a következő részt. Amíg csak sírnak az emberek de nem tesznek ellene addig semmi sem fog változni
-
A guru
addikt
Gogetinho ellen az első körben 5-3-ra kikaptam, gyerekek a gameplay az valami botrányos ebben a “play against a friends squad”-ban, nem baj klassz élmény volt.
-
Fifaisshit
őstag
válasz
SzakalyAti #28366 üzenetére
Hálózati beallitas test connection
-
dejvid8
őstag
válasz
Digestive #28358 üzenetére
Nekem ő megvan egy ideje, csak pozitívumokat tudok mondani róla.
Irtam is róla pár sort másnak nemrég. -
SzakalyAti
tag
Urak leírná valaki, hogy müködik xboxon ez a csalás, hogy vezetsz, és kilépsz aztán megkapod győzelemnek. Tököm ki van nem lehet normálisan játszani vb módban, ahogy valaki vezet ellenem egyből csinálja ezt a csalást. Vicc az egész
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #28364 üzenetére
Dolgozok ma is hnap is. Csak este vagyok, akkor meg próbálom összekaparni a 11 wint WL-ben!
Ez elég necces lesz, mert kb 1-1 órát tudok játszani most péntek-vasárnap!
-
Fifaisshit
őstag
válasz
akooos #28362 üzenetére
Pontosan meg a játékkal nincs is gond de az a rengeteg kapufa vicc .....elején mondtam h alig tudtam gólt lőni meg milyen jók a kapusok hat vicc amit a kapusok művelnek
Mezőnyben annyira nagy hibát nem vettem észre mindössze az utolsó passzok a 16os környéken nevetségesen el vannak baszva .Egy szó mint száz nem jatszok vele
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #28359 üzenetére
Nekem a 93as volt meg és szerettem. Kíváncsi vagyok, írj róla pár sort ha kipróbáltad.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit #28353 üzenetére
Ez a mód azoknak is készült, aki életében nem tolta a sima ut-t.
Lassú és könnyű.
-
Digestive
veterán
Srácok ez a tots Agüero 500ért már erősen elgondolkodtatott! Valakinek volt már hozzá szerencséje?
-
Digestive
veterán
válasz
Ez egy igazán szép coming out volt!
-
Stylerr
addikt
válasz
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sajnálom, de nem tudunk ezen túllépni!
-
Fifaisshit
őstag
Nah akkor most tartozom egy vallomással .....
Most volt idom hosszabban Vb modozni ez előtt kb 10meccs......
Hat ez nekem itt ki is fújt ez egy szar .....már bánom azt a sok 100k coint ....be is tettem mindenkit a coinos sbcbe ...
Pedig mennyire szopkodtam hogy ilyen jó olyan jó a fizika meg minden .....hat nem ....
Ne haragudjatok
-
dejvid8
őstag
Fú, jól megy most a WL. Délután próbáltam , 4 meccset, siralmas volt, semmi nem jött össze, minden gólt amit kaptam vagy kipattanó volt, vagy 90+3. perc, vagy 11-es a hosszabbításban.. Nekem meg bezzeg 5 kapufa/meccs. 4-ből mind a 4-et buktam, abba is hagytam délután.
Valószínűleg közrejátszik hogy változtattam a csapaton, ment Baby Ronaldinho, 88 Ferdinand, 90 Henry, 88 Petit, De Gea.
Most este nekikezdtem, az esti mérleg idáig 7/7.
TOTS KDB hiányzott mint egy falat kenyér, legeslegjobb CAM.
TOTS Promes jobb mint Henry.
86 Gullit jobb mint 88 Petit, pont ő kellett nekem, egy tank, tényleg olyan a testfelépítése a játékban, mint senki másnak. Uralja a KP-t, lefejel mindenkit, ellök mindenkit.
Stamina 90 percig elég (CDM-ben használom, lehet ez is közrejátszik), hosszabbításra jön PTG SMS helyére.
Van Der Sar-ral meg vagyok elégedve, hozza De Gea szintjét simán. Long shotokat sokkal jobban véd, driven shotokat talán Gea jobban védte, de valamit valamiért.És most figyelj: 87 De Ligt-et használok jelenleg Blanc mellett, ameddig nem szerzem meg a TOTS-t.
Számomra, csak hogy összehasonlítsam valakivel, jobb mint 88 Ferdinand!!!(Meg szerintem simán leköröz egy rakat TOTS CB-t is).
Komolyan, hihetetlen a pali. Nagyon-nagyon erős, jól fejel, gyors, olyanokat szerel mint Blanc, nagyon tanári. E mellett, 7 meccs alatt 3(!) gólt rúgott, egy longshot, egy fejest szögletből, és egy kipattanót szögletből, amit magától rúgott be olyan 20 fokos szögből, nem is értem a kontrollerhez
Nagyon jól helyezkedik, mint szögletnél, mint védekezésnél.
Képes ellökni az erősebb TOTS játékosokat is. Rengeteg megelőző szerelést csinál.
Figyeltem, hogy mennyik voltam a meccs végi értékelései:
Átlagban 9.0 feletti, legjobb 9.7 volt, legrosszabb 8.5 volt.És ami hihetelen, de tényleg igaz : 18-19K az ára.
Felvetődik a kérdés, ha a 87-es IF-ja ilyen, hát milyen lesz a TOTS verziója?
Legjobb CB lesz a játékban kb, jó ég. Alig várom.Aki teheti, próbálja ki, nehéz beépíteni, de ikonokkal nem lehetetlen. Lehet megspórolhat magának több száz ezer coint, mert képes lecserélni egy 200K+ értékű CB-t, minden szempontból. Na de majd a TOTS De Ligt.. Hú.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Aguinaga
őstag
Kristóf:
persze, jó lenne. Én is hasonlóan voltam most, láttam, portugál zászló, látom, st, már azon gondolkodtam, tuti Andre Silva, erre megjelent CR.
Én még csak offline próbáltam, eddig nem rossz.
Nincs valami mobilapp a vb módhoz? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Aguinaga #28348 üzenetére
Hidd el én sem számítottam rá! Amikor hazaértem a Balatonról vasárnap elkezdtem WL-t nyomni, majd hajnali 2-kor gondoltam csinálok még 1 upgrade csomagot. Látom portugál, mire azt gondolhattam volna, hogy biztos csak Guedes már meg is jelent az ST és kikandikált CR!
Mondjuk annyira nem reagáltam túl, mert hajnali 2 óra volt, meg amúgy sem vagyok olyan típus! De majdnem megkönnyeztem! -
marcess
senior tag
válasz
Fifaisshit #28344 üzenetére
Azt kétlem, nyilván Ramos csk nem kerül ki a csapatból, Varane pedig az egyik kedvenc védőm lett az években, szerintem folyamatosan hoz egy magas szintet, ide jönni 3-nak, veszélyes. Mindenesetre ott van a mindenhol bevethető Nacho, valamint Asraf, Vallejo és Theo. Ha lehet egyszerre 2 alap védőnk ne dőljön ki mert ha ebből a 3-ból kell negyediket beállítani egy meccsen, az elég veszélyes.
-
dudu5130
őstag
válasz
Fifaisshit #28344 üzenetére
Vagy megy vissza a citybe Pephez.
-
Szigma70
addikt
Most olvasom, hogy a Bayern eladja Vidált, már ezen is meglepödtem, de Boatenget is.
No ezt abszolute nem értem. Egy ilyen védöt nem megtartani -
dejvid8
őstag
válasz
Szigma70 #28337 üzenetére
Nem tudom, még nem játszottam vele, most veszem majd meg
Volt 88 Petit, nem volt rossz, de kicsit lomha volt (lassan fordult..) , nem fejelt úgy ahogy én elvártam volna, és eléggé lassúnak éreztem összességében. Kicsit mozgékonyabb és magasabb emberke kellene oda nekem. Tehát még Gullit és Vieira van próbára, meglátom hogy ki marad közülük. Az sincs kizárva, hogy majd belenyúlok a zsebbe, és egy 88-as Vieiránál kötök ki. -
dejvid8
őstag
Na, vissza vettem KDB-t, kemény 333K-ért
Imádom hogy 2 hete meg 690K-ért adtam el, megérte.
Ez a TOTS De Ligt meg annyira tetszik, hogy muszáj megszereznem ,majd beépítenem, ilyenre gondoltam:
Nyilván Deulofeu a chem miatt van, és Aguero is ST kellene legyen, csak akkor nincs meg a chem KDB-nek.
Majd meglátom, egy félidőt ha így jó lesz, akkor úgy hagyom, ha nem akkor már rögtön az elején jön egy Promes - Deu csere, és egy Aguero - KDB pozíciócsere VAGY Messi megy CAM-ba, és a két City-s ST.
* Most nézem hogy mennyi pénzem is van még, lehet Messiből is 96-osra cserélem a 95-östVan Der Sar meg Hitman89 szerint nagyon jó, hát remélem hogy De Gea szint lesz. (UI, próbálta valaki prime V.d. Sar-t?)
Szerintetek? Jó lesz az a De Ligt?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Chereiose #28332 üzenetére
Na igen... Viszont kíváncsi vagyok az ultimate TOTS után mivel töltik majd ki az űrt. Tuti lesz valami, mert 2 hónapig nem hagyják a játékot új tartalom nélkül. A VB meccsek miatt szerintem lesz majd MOTM a sima FUT-ban, kérdés az, hogy fog-e még valakit érdekelni. Futties? End of an era lapok?
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94 #28331 üzenetére
Ezt a játékot nézve még annyit sem ért meg
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #28329 üzenetére
Dehogy, Isten ments, kb fél éve tiszta vagyok
(xbox) -
dejvid8
őstag
FÚ, TOTS KDB de jó áron megy, mehet ez még lejjebb? 340K most...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Stylerr #28326 üzenetére
Úgy érzem nálam is. Amikor olyan csapatom van, hogy 99-es Cr, prime Gullit-Vieira, Tots Fernandinho, Son, Messi és sz*pok ilyen Dzeko félék ellen akkor úgy elgondolkodom rajta, hogy akkor most mi a k. anyjának veszek ilyen lapokat. Mert ez már egyre kevésbé rajtam vagy 99-es Ronaldon múlik.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #28318 üzenetére
Akkor nálam a WL ki is fújt szerintem, sőt, adom is el a játékosaim, és VB módban elnyitom.
-
Kristof_94
nagyúr
Tudom, hogy itt sajnos nem sokaknak van rá lehetősége, de ha tehetitek vegyétek meg és próbáljátok ki 99-es ST CR-t. Az a lap brutális...
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #28319 üzenetére
Kell.
(#28320) ali75
Van. Egyik legjobb játékos a játékban szerintem, PL-ben a legjobb csatár, amúgy is TOP3 a játékban az biztos.
gyors, lövések halálosak, erős, jól fejel(!!!, szögletből rendszeresen fejelek vele gólt), agilis, szóval minden. -
ali75
aktív tag
Tots Aguero? Valakinél volt,van?
Vélemény? -
Kristof_94
nagyúr
18 évesen ilyen statok, elképesztő! Remélem jön a Newcastlebe!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
lanikai #28312 üzenetére
Na, ott vannak a töltelékek: Fekir, Naldo...
De hol van SMS, Goretzka?
Így, hogy most nem jött ultimate SBC lehet lesz megint a vasárnapi és keddi.
Akit elfogadnék: Messi, De Gea, Ramos, Alba, Messi, Messi illetve Messi. Ja és még Messi!Amúgy 2 hét múlva következő wl-ben 11 játékos 1 nemzetből, megy a jó anyátokat... Mondjuk ha megint az lesz mint tavaly a havi díjakkal, akkor a többség letojja majd. Akkor elvileg a játék első hónapjaiban kijött IF lapokat tették bele a pakkokba. Az meg már kinek kell, mikor egy 90+ tots 30-50k?
-
lanikai
aktív tag
De Ligt lett az utolsó ROTW játékos, 6 DKT meccset kell csak nyerni érte
-
dejvid8
őstag
Hát, én vettem 10 darab olcsó TOTS lapot (88-92 ratingeseket), 22-23K áron, így összesen értük 226.500 coint fizettem.
HA egyáltalán nem megy feljebb az áruk, a quick sell áruk kb annyi mint amennyiért vettem, tehát a legrosszabb esetben,ha quick selleznem kell őket, kapok értük pontosan: 216.240 coint.
10260 coin rizikó meg megéri, benne van a pakliban hogy dupla olyan árban fognak majd menni.Meg még kb 30 darab 83-ast 800-900 coinos áron, hátha ők is feljebb mennek picit.
Közben a piac nagyon ingatag, Baby Dinho-t 2 napja 255K-ért vettem, ma 370-ért eladtam.
TOTS Azpit is eladtam 25K haszonnal, abban bízva hogy ma este még lejjebb megy az ára. -
sz_abika
addikt
Nem tudom elhinni hogy bárkinek is tetszen ez a gameplay. A legrosszabb button delayes időket idézi nálam.
Minden.egyes.mozdulatért.úgy.kell.könyörögni.mint.egy.szűzlánynak.Borzasztó tohonya lett mindenki. Az egyetlen pozitív, hogy már Kluivert nem lóg ki a sorbon a tohonyaságával.
-
ali75
aktív tag
válasz
Fifaisshit #28308 üzenetére
Köszi figyelgetem!
-
ali75
aktív tag
Udv.!
Mennek még lefelé az árak?Esetleg ma este? Szerintetek?
Tots Dybala miatt kérdezném.Próbáltam a múltkor ezt a 10 meccsre szóló lapját és nagyon tetszett! (Viszont Firmino jóval olcsóbb,de van a kettő lap között akkora különbség?)Más CB If boateng vagy 88 Ferdinand?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #28303 üzenetére
Pont dolgozom megint, szóval majd reggel...
Mondjuk nem vágyom sokra, nekem akár jöhet egy olyan TOTS aki megvan eladhatóba, így ha lesz egy nem eladható verzióm a másikat eladhatom! -
etaclan1984
őstag
válasz
Fifaisshit #28302 üzenetére
19:01kor okosabbak leszünk
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
etaclan1984 #28300 üzenetére
Igen, az túl nagy bukó lenne nekik. Bár a 90% úgyis kapust nyitna, de nem De Gea-t...
Viszont tényleg remélem nem az lesz, mint tavaly. Úgyis ráveszem magam, hogy nyomjak 1-2 sbc-t, de van vagy 100-150 TOTS, kb. mintha tűt keresnél a szénakazalban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest