- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Láttátok a csomagokat? Lesz a FUT-ban BL?
[link]Az árak xboxra vonatkoznak, de a csomagokon van most a hangsúly.
Lehet trükközni Xboxon, az ultimate edition Argentínában 13k... Szingapúrban 21k... szingapúri vásárlás könnyen megy, de Argentínába nem ismerek módokat sajnos. -
Szigma70
addikt
válasz
Stylerr #29087 üzenetére
Nagyon berágódott neked ez a dolog. Csak neked visszakerestem
Tessék, az ördög a részletekben lakozik
-
dudu5130
őstag
válasz
ShiberMonkey #29091 üzenetére
A FUT-ban ezek sose fognak megvalósulni mert akkor nem lesz irányított a játék menet.
-
Toguro San
tag
válasz
sz_abika #29094 üzenetére
Nagyjából 2008 óta veszem meg minden évben a Fifa-t . Régebben Xbox-360-on nyomtam, és pár éve van meg a ps4-em de továbbra is töretlen a játék iránti vágyam.
Tudom, hogy évről évre hű de látványos fejlődés nem fog bekövetkezni, mert nem, de nekem azok az apró változások "jobb játékká válások" is megérnek annyit, hogy évről évre megvegyem.
Amúgy nekem az egyetlen játék amivel játszom. Napi 1-1 órára munka után, vagy hétvégén 1-2 órára kikapcsol, ezért vagyok úgy vele, hogy évente 20.000 ft-ot megér. -
sz_abika
addikt
válasz
Toguro San #29088 üzenetére
Ha offlineozol akkor miért van értelme évente megvenni? Egy új intron túl 2-3 évente van érdemi frissítés kb. No offense.
-
Toguro San
tag
válasz
ShiberMonkey #29091 üzenetére
Tetszik nagyon amiket írtál! Valóban egy erősebb presszing után lehetne "látványosabb" a fáradás, aminek a jelei lennének amiket írtál is, a párharcok vesztése és a pontatlanabb passzok.
(én legendás szinten játszom) és amiket hiányolok még azok a "potya gólok"
pl.: Nagyon sok az olyan gól, ami mondjuk a kapus mellett megy él, mégis akkorát ugrik a kapus, mintha a sarokra menne a lövés.... ezt potyára nem venném.
Viszont ilyen ölbe menő labda, el-el csúszna a kezéből, vagy 1-1 hazapassz is lehetne kockázatos... nem tudom, ilyesmik.
Lehet gyengébb fokozaton nagyobb az esélye, nem próbáltam, de legendáson nem tapasztaltam még... -
Toguro San
tag
válasz
dracox #29090 üzenetére
Teljesen jó észrevétel! Egy mez szerkesztő tényleg kellemes lenne!
Én még (a karrier mód miatt) a kínai bajnokságot el tudnám fogadni. Ha jól tudom, már tavaly is voltak róla hírek, hogy benne lesz a 18-ba, és mégsem lett. Idén már bízom benne, mert tényleg egyre több kiváló játékos választja Ázsiát…Továbbá, nagy öröm volt a fifa 18-ban az előszezoni torna, ez remélem marad. Amit viszont hiányoltam, az az európai szuperkupa és a világkupa télen.
Igazán megszerkeszthették volna, mert minden kontinensről van csapat, úgyhogy ezzel gond nem is lett volnaHátha idén....
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
Amit én szívesen látnék a 19-ben az például hogy jobb legyen a labda fizikája.Egy technikásabb játékos Neymar,Willian,Marlos mondjuk tényleg egy rendes "kiflit" rakjon a labdába. Valamint nagyon jó lenne ha esős meccsen a labda egy távoli rúgásnál csúszna a füvön és felgyorsulna.
Vagy egy ütött labdánál egy kicsit gellert kapjon a labda.
A másik újítás szerintem lehetne a passzolás terén sokkal nagyobb szerepet kaphatna a vision valamint a játékosok dinamikus fáradása. Ha valaki tolja a pressinget az legyen hatásos de fárassza is ki őket rendesen ami mondjuk mint a való életben abban nyílvánulna meg hogy az ütközéseket gyakrabban veszítene el egy fáradt játékos redukálódik a sprintje és kevésbé pontosan passzol.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem valami megvalósul belőle. De attól tartok hogy csak egy kicsit "belenyúlnak" a csúszkákba (több first touch error, fizikát kicsit feltolják, passzokon kicsit rontanak) és kész is.
Szerintem a VB mód a kezdetleges tesztje a játéknak. -
dracox
addikt
válasz
Igaz hogy apróság, de pl. a bíró meze jó lenne ha igazodna a két csapat mezéhez. Legyen fullra eltérő színű. Sokszor megtévesztő... Valamint egy mezszerkesztő opció is elférne már a játékban attól függetlenül mennyi mez van a jàtékban, de félek hogy csak egy felpatchelt Fifa-t kapunk BL-el megfűszerezve..
-
A guru
addikt
válasz
Érdekesnek tűnik egyelőre.
-
Toguro San
tag
Csütörtökön indul a VB! Azzal el is telik szépen 1 hónap, és már-már ott vagyunk a Fifa 19-nél.
Tényleg eléggé hamar eltelt ez az év!Én minden évben megveszem a játékot (gondolom akik itt vannak annak a 90%-a hasonlóan cselekszik), de én kizárólag offline játszom. Engem az UT nem tud felcsigázni, én inkább csak a karrier módban élem ki magam különböző csapatokkal. Én ezt a részét élvezem a legjobban.
EA bemutatóm ugye láthattuk a trailer-t, és amit sejteni lehetett az az, hogy a Fifa 19 végre visszaszerezte a BL és (remélem az EL) licenszt. Ezt ahogy el is mondták, minden játékmenetet befolyásolni fog... karrier, UT, Journey… Én már nagyon várom.
Most egy olyan kérdésem lenne az irányotokba, hogy ki, milyen újítást tudna elképzelni a FIFa 19-ben ? És itt most nem ilyen "kevesebb BUG, meg stabilabb szerver" szövegre gondolok, hanem ami ami a meccsek menetében még hiányzik.
Én személy szerint örülnék, ha egy sérülésnél tényleg bejönnének ápolni, vagy egy súlyosabb sérülésnél hordágyon vinnének le valakit...
Valamint ha a kapus is meg tudna sérülni egy mérkőzésen. Eddig csak meccsek közötti időszakban volt hogy sérülést szedett, de mérkőzések alatt, bárhogy is ütközött, soha nem sérült meg. Így igazából a csere kapusra majdhogynem soha nem kellett figyelni mert ha csak ki nem állíttattad a kapust mindig az elsőszámú védett.
A sérüléseknél lehetne gyakoribbak, hogy mondjuk 1-1 meccs előtt valaki nem érzi jól magát, lázas volt vagy valami ok miatt 1-1 poszton cserélni kelljen váratlanul.... utolsó edzésen, meccs előtt meghúzta magát,... ilyen apróság.
Tudom, ezek leginkább a karrier módban jönnek elő, és akik itt UT-znek azoknak nem, de kíváncsian várom, hogy itt a "vén rókák" mit látnának még szívesen! -
ferni
őstag
WC Starter SBCből esett egy Messi...
Mondom ilyen ratyiből úgyse esik semmi, el is nyomtam, erre Messi...Első Iconom Lev Yashin lett, nagyon örültem neki, aztán csináltam még 2 icon SBCt, erre Puyol meg Klose.....
Ja meg Yashin után dobott egy 87es Ter Stegent, kövi pakk meg Neuer... -
törölt tag
Valaki elvitt tőlem egy baby Crespo-t 350-ért.
Még hónapokkal ezelőtt vettem pont ennyiért, most épp nem volt egy sem a piacon, ezért kíváncsiságból kitettem.
Jó üzletet csinált vele valaki, a prime lapját szoktam látni ennél még olcsóbban is mostanában...
-
etaclan1984
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #29066 üzenetére
Szerintem úgy lett volna aktuális ha 2 másodperc után megáll a trailer és alakzatváltás jön...
-
dudu5130
őstag
Baby Ale szélső CAM-nek is jó lehet?
-
Digestive
veterán
Valaki írta, h nem tetszik neki a VB rész és belerakta a játékosait vmi coin sbc-be? Van ilyen tényleg, vagy csak én vok ilyen balf@sz h nem találom?
-
szeby24
csendes tag
-
A guru
addikt
Csak nekem tűnt fel Dybala driven finesse gólja a trailerben?
Ha már itt kezdik, mi lesz szeptembertől...
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #29066 üzenetére
Mi ez a gusztustalan RM seggnyalás a trailerben? Úristen.
-
LendvaiFeri1
addikt
Heloka BL...
-
Stylerr
addikt
válasz
Szigma70 #29052 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de annyira jókat röhögök ezeken a hozzászólásaidon. Külön kedvencem volt, mikor meg voltál Kristófra sértődve mikor kinyitotta CR-t. "Én nem gratulálok"-írtad neki.
Mikor Messit kinyitotta, akkor meg "nekem ne mondja senki, hogy nincsenek accounthoz kötve a nyitások"...
Ne haragudj ennyire az EA-re, mert már bevonzod ezeket.Sok szerencsét a további nyitásaidhoz!
-
ferni
őstag
Sziasztok.
Rohadtul nem fifázom nagyon régóta, mert beleuntam az idei szériába is, de picit kipróbálom a WC módot.Hogy érdemes elkölteni legeffektívebben a zsetonjaimat ebben a módban?
Vegyem meg a 7500as pakkokat azt jól van?Draft sztem offos, mert nem igen vagyok játékban.
-
A guru
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy baromi gyorsan eltelt ez a szezon?
Nem nyűgözött le ez a trailer maradjunk annyiban.
-
Szigma70
addikt
Gondolom ezt azért írtad, hogy nyugodjak meg, csak nekem ömlik a fos.
Egyébként tökmindegy, mert úgy sem játszok vele, annyira szar a játékmenet.
Más
FUT
Régebben megvolt már TOTS Firminó, de hamar eladtam, mert elbújós volt csatárban. Most LAM, és veszedelem, hozza a meccseket sokszor.
A RAM KDB is nagyon jó, hihetetlen jókat lő, és mindíg megjátszható.
A védelemből viszont elbúcsúztam Tots Casemirotól, mert ilyen csapatok ellen már lassúcska volt. Pedig nagyon jó cdm a játékban, még ha az életben ki nem álhatom is.
Jött helyette Prime Petit, aki egyenlőre hozza azt amit kell, és megvan neki a kedvenc traitem, az Ultimate Professionál. Ilyen van Blancnak is.
Ezek a játékosok jóval statok felett teljesítenek.
A padon cserének Tots Allan, Lozi, és Reus ül, de csak végszükség esetére.
Mindezek ellenére nem tudok átvergődni a Div 3on. Nem esek ki, vagyis nagy ritkán, de 1pontok híjján nem is jutok tovább. Ez van. -
Zimmi91
addikt
válasz
Szigma70 #29052 üzenetére
Én is kb 250-300e coin értékbe nyitottam pakkokat, de simán kijött 5ször az SBC, sőt még talán egyet kitudok csikarni belőle
Nekem elég jó kis csapat jött össze a nyitásokból, meg az Iconokból, de mint láttuk vannak itt szerencsés figurák akik Messit vagy Ronaldot nyitnak 7500as csomagból
Most nyertem egy meccset és kaptam érte 2 csomagot abból jött egy Marcello, szal tényleg nem panaszkodom
-
Szigma70
addikt
válasz
nyervi #29051 üzenetére
Bocs, nem válasz akart lenni, de valamiért ez a fórum nem kultiválja a tabletet
Csak a pack luckról halkan
Majd 200k ért nyitottam a VB mód elején. Egy csapatot alig bírtam kirakni, annyi szar ömlött.
Megcsináltam az előző ikon sbc-t, jött a csodálatos Yashin.
Most alig birtam 2x kirakni, én nem tudom más, hogy teszi ki 3-5x.
Elsőre megint nagyon jó jött, a Japán csóka, ellenben másodjára
megjött a csodálatos Yashin
Ennyit a VB módrol -
nyervi
aktív tag
pc-n mást is ledobál a szerver mindenféle kitalált indokkal? 3x játssza el velem, hogy a 80.+ percben vezetek és kiléptet a játékból vagy azzal hogy passzivitást mutatok a játékban (vagy mi, pedig én passzolgattam) vagy azzal, hogy elhagytam a játékot
, de se felugró ablak, se megszakadó net
-
dejvid8
őstag
Meddig érhető el ez a VB-s Icon upgrade?
Sajnos csak holnap este leszek Xbox közelben. -
Kristof_94
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Kristof_94 #29040 üzenetére
Pedig ezek közül még ő lenne oda a legjobb, szerintem Salah-nak ott nagy hátrány lenne a 2* WF.
De én az egyiptomi helyett valaki mást választanék, és azt tenném CAM-be. Mbappe, BD Hazard, Lozano, vagy az én kedvencem: Mahrez.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek ez a csapat, mint végleges csapat milyen lenne?
Nem egy drága csapat, de nekem nem tűnik rossznak. Persze ingame 41212 szűk.
Már csak azt nem tudom ki lenne a CAM. Son-t kicsit sajnálnám, mert CAM-ként lerontanám a meccs gól átlagát, de valamit valamiért. -
eM'82
addikt
Na csak sikerült Ronaldinho-ig nyitogatni az icon SBC-t.
Nyitottam jópárat. Volt 3 Rui Costa, 2 Klose, 2 Nakata, 2 L.Hernandez, 2 Puyol.
1-1 Lineker, Okocha,
Maradona, Mattheus, Blanc. Még egyet nyitok, aztán nincs több játékos amit bele tudnék forgatni. Remélem nem duplikáció lesz. -
dudu5130
őstag
PC-n csak én nem tudok csatlakozni a szerverre?
-
Acegyugyu
újonc
Sziasztok!!! Nekem olyan bajom lenne a Fifa 18al kapcsolatban hogy nem játszottam már vele 2 hete most frissített le a Vb dlc és sem a sima ultimate team-et sem a Vb-et nem engedi hogy belépjek.Azt írja ki Your FUT currently is locked. De bevagyok lépve origin-en is meg az EA-n is a profilomba.
-
Kristof_94
nagyúr
Mondjuk én számítok azért VB lapokra is, motm, tott, kell nekik a lóvé!
Futties kb.: Fahrmann, Bailley, Florenzi, Bakayoko, Jesus...Kihagytam valakit?
Amúgy most olvasom, hogy az UPS, ami viszi a kontrollereket Németországba szervizelésre lehet hogy sztrájk miatt le fog állni egy időre. Pedig hétfőn akartam hívni őket...
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #29026 üzenetére
Nemsokára itt a FUTTIES, ahol még lehet számítani jelentősebb árcsökkenésre.
Azzal szerintem le is zárható a FIFA 18. -
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek fejlesztéssel, komolyabb játékosok vásárlásával meddig érdemes várni? Nyilván egy idő után mennek lejjebb, de azért nem szeretném július végéig húzni!
Kb. 2 millám lenne fejleszteni, bár most csak éppen több, mint 1,9 van mert nyitottam 3-4 csomagot a VB módban, meg még 1db 50k csomagot.
Kicsi az esély egy garantált TOTS sbc-re? -
arpo04
őstag
válasz
bobby45 #29021 üzenetére
Magyar az megszunt, digitalis vagy dobozos verziot vetted meg? Digitalisnal kuldott az ea egy visszaigazolo mailt. A masiknal a cd kulcsot add meg nekik. Facebookon szoktam rajuk irni, ott eleg hamar kapok valaszt. EA jateknal meg nem fordult velem elo ilyen igy nincs tapasztalatom. Masiknal volt, ott elegendo volt nekik ez es feloldottak.
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #29013 üzenetére
Igen, Ő az!
@v-man:
Szerintem a VB SBCk-hez kell, én is rengeteget használtam, mivel sok challenge megismételhető.
-
v-man
őstag
Valakinek van elképzelése, hogy mihez kellhet most az embereknek a cam-cf módosító 4000 coinért? (Sima ut, nem vb) hét elején 1000 körül ment, v alatta.
-
v-man
őstag
Ok, hátha megy már😊 bár nekem inkább kora este lenne jó
-
A guru
addikt
PS-re is megjött a frissítés, 3GB.
-
v-man
őstag
Pff, 4 gigás frissítés...
-
MdewC
nagyúr
Jött egy Blanc és egy Pelé, Moore mellé.
-
v-man
őstag
Cam CF módosító ismét 4000 körül megy xboxon, ha van felesleges, most jó eladni 😊
-
Kristof_94
nagyúr
Elkezdtem még 2 meccset, sosem voltam még ilyen mélyponton a WL "karrierem" alatt. 7 meccsen 1 győzelem, nagyon komoly.
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #29001 üzenetére
Ezt atvehetnek a blizztol. Personal rating es a 11 legmagasabb erteku playert veszi nem tud bronz jatekosokkal manipulalni. 1000 rating-ig barkit kaphatsz, utana 100-val ugrik. Na ott nem kaphatnal olyat aki a top 100-ba van. Ez a fajta besorolas bevalt. Persze ez a sok "pronak" nem tetszenen nagy valoszinuseggel. Ez ami nem fog megvalosulni...
-
Kristof_94
nagyúr
Na nekem eddig 2 Maradona, 2 Matthaus, 2 Klose, a japán fickó. Most felhasználnám Maradonát, de már nincs játékosom a klubban, csak a kezdő...
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #29003 üzenetére
Szerintem a VB kezdetekor kidobnak icon és egyéb player SBC-ket is, nem fogják csak úgy elengedni ezt.
-
Kristof_94
nagyúr
A VB módban ikon sbc. Megismételhető, 83-as csapat, 60 chem.
Egyelőre meghalt a sima FUT, semmi sbc.
-
dracox
addikt
válasz
etaclan1984 #28996 üzenetére
BL licenszt lehagytad..
De amúgy jó a szó. -
Kristof_94
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest