Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Egyébként ami engem a legjobban felkúr, amikor az idiótája nem kilép, hanem leteszi a kontrollert és hagyja, hogy végigjátsszam a meccset..... de persze figyelnem kell a végéig, mert cselesek, ha látja, hogy nem vagyok gépnél elkezdi lődösni a gólokat. Ezeket sosem értem, miért jó neki, hogy nem tud addig játszani ő se......
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #23591 üzenetére
Ezzel csak egyet érteni lehet.
TOTS Dybala ára mennyi PS-en? Láttam boxon kapott kakaót, remélem PS-n még drágább, hátha...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #23587 üzenetére
Sturridge helyett sztem Rémy is jó lehet... jobb a WF, fejelés, jumping...
+ én a legutóbbi BPL kupában CAM-ben Agüerot használtam...DiMaria-nak nagyon suta a jobb lába... -
_adaml21_
őstag
válasz
Francesco003 #23584 üzenetére
Gyerekek jó hír: ezúttal nem csak árzuhanás volt, hanem árnövelés is!
Jó pár kihalt játékos árát növelték vissza, aminek köszönhetően újra megjelntek a piacon, végre van belőlük! Például Lewandowski ára az utóbbi napokban nevetséges 16 ezerre csökkent, most pedig 38 a max ára (szerencsére én még kifogtam egy Huntert 20ezerért)! Ugyanúgy újra van a piacon Robben, Ramos, Thiago Silva, David Alaba!
Végre valamit észrevettek, és jó irányba kezdtek fejleszteni! -
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #23587 üzenetére
-
LendvaiFeri1
addikt
Ebbe Matic helyére Yaya illene be jobban, Schürrle helyére Hazard, vagy Sturridge helyére Agüero?
-
thebigK
addikt
Hahaa gyerekek, megvan a het skalpja divizio1ben:
Ezt vertem ezzel . [link] [link]
statisztika0-2rol forditva!
-
Francesco003
aktív tag
Újabb árzúhanás volt....
-
thebigK
addikt
Mennyire eri meg a workrate-re hagyatkozni? Jobb jatekos kevesbe odaillo worktate-el, vagy gyengebb jatekos megfelelo workrate-el?
-
thebigK
addikt
4db 50k pack elnyitva, hasznalhato jatekosok? Hagyjuuuuk.....vicc
-
MdewC
nagyúr
válasz
bucketb0b #23573 üzenetére
Egyébként nekem is 4-3-3 ellen a nehezebb, de persze ellenfél függő.
3-5-2 elég ritka idén, ha látom, hogy valaki azzal jön, akkor már gyanakszom, hogy nem lesz könnyű...Egyébként egyet értek.
Mivel nekem 4-2-3-1(2) vagy sima van, ezért van 2 db CDM. Közép kezdésből, az egyik CDM-el visszaállok pár méterre a körtől, még labda elrúgás előtt. Sípszó, azonnal megnyomom a cointaint, a csatárom és a CAM azonnal ráront. Valamelyik irányba persze ki fog törni, megnyomom újra a cointain, akkor már a a közelebb lévő CDM fog rámenni, de mivel a másik hátrébb van és én irányítom őt, pont van annyi időm a méterek miatt, hogy látom merre indul, ezért elé tudok zárni. Az egyik CDM hátulról, nyomja, én meg szemből. Mire elvergődök vele a védelmemig, addigra sikeresen le lehet birkózni. Ha picit elém kerülne, akkor a saját cointainnal rángatom, de csak hátulról, ha mégis elmenne, mert az szemből nem megfelelően működik.
Aztán kapja is a kontrát.
Amúgy mindig sima def módban kezdek és eredménytől függően váltok felfelé, lefelé soha. Normálról is ritkán váltok offenzívre, csak ha nagyon ég a ház.
Saját taktikáimat megtaláljátok, hogy miket nyomatok, leírtam mindet a védekezéshez és letámadáshoz.
(#23576) tigomigocika: Elnézést, semmi rosszat nem akartam!
(#23575) szakii6: Sztem 1 héten belül nyitottál.
-
szakii6
tag
válasz
Vampire Bat #23559 üzenetére
Én ezt csináltam, amikor volt az arany ezüst bronz kupa.. kinyitottam kettőt, de mondom a többi 4et meghagyom inkább a TOTS-ra. Láss csodát, TOTS Hazard, TOTS Kane
Bár az csak 1 max 2 hét volt asszem
Mdewc : Én is így védekezek, amikor leváltok és megyek indítás ellen, a gép úgy blokkol mint a legnagyobbak
-
dracox
addikt
szerkesztés off
-
bucketb0b
őstag
Közel 300 meccs online tapasztalat után számomra ezek a dolgok jelentkeztek:
vannak felállások amik ellen nehezen tudok játszani és itt nem arra gondolok, hogy 4-3-3 és csak ívelgetnek, hanem ha pl. egy passzolgatós 4-3-3 ellen is nekem nehezebb játszanom. Nem tudom miért, ez van, gondolom másnál is van ilyen ez vagy akár más felállású ellenfél ellen. Illetve még ehhez jöhetnek a számomra ugye rejtett taktikák az ellenfélnél. A legidegesítőbb szerintem számomra ha egy 4-3-3 defenzív típusú kontra játékra alapozó futó, ívelgető majom jön, mert gyakorlatilag olyankor leblokkol a csapatom vagy nem tudom mi van..
Saját tapasztalat alapján ezeket az ívelgetős játékosokat a counter attack normál felfogással le lehet játszani nem is kell a defenzív a csapatra. De van olyan is, hogy semmi sem jön be és észlelem, hogy ugyanúgy átívelgetnek akárhogyan próbálok védekezni, ilyenkor váltani kell és nem szabad megrögzötten csak 1 félét játszani és váltani kell, akár posession akár long ball funkcióra, mert talán az segíthet, kivéve talán a high pressure, mert azzal megnövekedett nálam az átívelések száma elég nagy mértékben. A középkezdésnél felszaladgálóak ellen az első játékossal már be is csúszok az esetek nagy részében sikerül szerelni, mert beleszalad illetve a becsúszó szerelések hatékonysága miatt (köszönjük EA) azzal egyszerűbb leszerelni, team mate contain funkciót óvatosan használom csak ilyenkor, mert ha elfut mellettem már 2 embert rázott le. Reméljük ezt a középkezdésből gólt a 16ra megoldják, mert nem realisztikus szerintem, főleg annak tükrében, hogy ha nem tud rögtön támadni az ellenfél akkor meg már feláll a csapat rendesen, de rögtön kezdésnél még rendezetlenek.. -
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr #23567 üzenetére
Az komoly.
Egyrészt azért is sajnálom, mert sztem hétvégén már lehet, hogy kapható lett volna, mert sokkal többen fognak nyitni, másrészt pakk is lesz, harmad részt emelhetik még az árát. Nyilván te tudod, de akkor legalább nyerd meg a div 1-et sima seasons-be, ha már...
(#23568) tigomigocika: Hű...
A helyedben gyorsan elkezdenék offline gyakorolni picit ezeket, amúgy klasszik kiosztás mellett jobb felső ravasz a csapat társ cointain (csapat társ letámadás/szerelés.)
Ha valaki rutinosabb a csap társ cointainban, tesztelje le, hogy amikor védekezik a támadás ellen és megy hátra az indítás megelőzésre, vagy sprinterre, de szeretne agresszíven szerelni, akkor egy védővel vagy CDM-el el kezd szembe futni a labdással, megnyomja a csap társ cointaint és levált az általa irányítottal. Ha közel van a labdáshoz és jó az ütem, a gép azonnal szerel hatékonyan, vagy annyira bezavar, hogy a váltásnál másik védőnkre átkerülő általunk már irányított emberrel be tudunk zavari és szerelni. De ezt csak akkor, ha már a fentebb leírtak már jól be vannak gyakorolva, mert ha nem sikerül, akkor 1v1 a kapussal és vége a dalnak... Szóval csak óvatosan, inkább a fent leírtak a mérvadóak.
-
Stylerr
addikt
Nos uraim! Arra jutottam, hogy PC-n nem lehet kapni TOTS Aubát, ezért elnyitottam az 500k coinom, hátha makkolok egyet. Nyilván nem sikerült, így úgy döntöttem, hogy a FUT részét befejeztem. Idei Fifában elértem ott amit akartam (Div1), még TOTS Aubázni akartam volna, de ez nem jött össze, így a klubot is töröltem. A seasonban még behúzom a Div1et és annyi. Várom a Fifa 16-ot!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
tigomigocika #23563 üzenetére
Nekem 55-re feltolt védelemmel normálon is 95%-osan sikerül levédekeznem.
Pl kontránál vagy kinyílt védelemnél ha rád vezetik:
A folyamatos behátrálás amint látom hogy indít, már az akció előtt egyel visszahúzódok, amint indít a másikkal is így ritkán jön 1 v 1-be és tudom szerelni, de ha egy emberem marad akkor is hátrálok kivárok merre mozdul, a lényeg hogy ha a támadóval jön sprintel akkor a védőd távol legyen tőle mert ha közel van egyből elhúz, távolság, behátrálás és akkor van idő mozogni arra amerre megyA teammate contain aranyat ér ellenük!
Felállt védelemmel amikor építi a támadását:
Vagy a másik hatásos, hogyha megelőzöd a passzait, úgy is csak 2 embert futtatnak ezek, amint felpasszolná neki már váltasz is és át sem tudja venni a birka!Én így szoktam, de vannak más módszerek is, majd a többiek úgy is említenek még ami nekik működik
-
LedyGyuszi
addikt
nah első kupadöntő online elbukva...passzjáték csődött mondott, nálam ziccerek ki, ott szöglet fejes gól be...
nem érdemtelenül nyert a csákó, de kíváncsi lettem volna, ha tudok passzolni és üres kapura belövöm, akkor mi van...
jah igen, online már nem lehet újra kezdeni a meccset... -
MdewC
nagyúr
válasz
Vampire Bat #23559 üzenetére
HA jól tudom, akkor 1 hétig marad meg a PAKK. Többiek majd cáfolnak, ha nem.
Rypejakten tigomigocika: [link]
Egy kis leírás a védekezéshez, tapasztalatok alapján, de van még bőven infó a fórumon, a cointain és védekezés címszó alatt.
Szvsz nem jó a park the bus. Pont amit Rype kolléga ír, abszolút nincs meginduló. Ezzel azt idézzük elő, hogy semmilyen nyomás nem helyeződik a csapatára, semmi nem kényszeríti védekezésre, ergó felszabadultabban támad és gyakorlatilag veszély nélkül sprintelhet, annyira magunkra húzzuk őket, hogy pont az ellentétét idézzük elő, mint szeretnénk. Ezért én soha nem parkolom le a buszt, főleg nem a meccs végén. Borítékolható a gól.
Ellentámadás taktika okés, de bőven elég a sima def mód, még az ultra def sem kell, különben egyáltalán nem lehet támadni, a nagyon visszavont védelem miatt. Csapat társ cointain pedig kell, különben nincs sprinterek elleni védekezés.
-
tigomigocika
senior tag
Na szépen megjött a téma amit napokban tapasztalok....
A sprint matyik!Akkor kajak nem vagyok fogyatékos , hogy a rossz tapasztalatok miatt rögtön a meccs elején park the bus és kontra.....
De 10/7 le tudom szűrni a középkezdésből megindulókat
De ki hogyan védekezi le?
PS4 a platform,de godolom boxon meg ps3-on is minden ugyan az... -
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten #23561 üzenetére
Nem baj, azért írtam hogy aki amviel tudja bármi legyen is az a lényeg hogy szívassuk őket
-
Rypejakten
addikt
válasz
thebigK #23553 üzenetére
ugyanez, hiába próbálok védekezni, csak buszt parkolva lehet ezek ellen felállni, viszont akkor aért jön az agyfasz, hogy akkor én hogy építek akciót, mert konkrétan senki nem jön fel a támadásokkal, egyedül meg nem cselezek át 10 embert.
ezt még megépítem pár héten belül, aztán adom is el a játékot, amíg még tudok pénzt szerezni belőle.
Azog: tudom, de én kevésbé vagyok technikás játékos mint te, nekem gyakran marad a ragequit és az idegbaj.
-
MdewC
nagyúr
Ilyen se volt még!!!
Egy MAGYAR sráccal toltam a sima online kupa döntőt. EdeVagyok FULLOSVVPS.
Sajnos a döntő full szaggatott, legalább is nálam lagolt rendesen, ettől függetlenül hoztam 1-0-ra, a 90.ben meg jött a kilépés. Másnál még nem láttam, de ez van.
Persze a végén még nem jött válasz a legyünk barátok és néha meccseljünk egy normálisat üzire...
Na mind1.
-
Vampire Bat
aktív tag
Ha a most megkapott ingyen pakkot,amit a kupa után kapok megtartom,akkor az egy idő után eltűnik?Csak mert a Liga BBVA Totskor akarom akarom kinyitni,de remélem nem tűnik el.Lesz addigra kb 6 pakkom,csak jön belőle egy tots.Valaki valami tapasztalat? 2-3 hét után sem fog eltűnni a pakk,ugye?
-
thebigK
addikt
online kupában már a meccs végi kilépés sem működik
-
Stylerr
addikt
Ez a német TOTS eddig elég nagy szívás. Alig van TOTS lap belőlük a piacon. Remélem nem buktam be az Aubát.
-
Gebriel
veterán
Csináltam egy orosz csapatot, de minek
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten #23552 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de ugye nem kell bemutatnom a sprinterek iránti érzéseimet
(ismeritek) , na szóval, ha az ellen középkezdésből megindul ott már le is írta magát nálam csak fogyatékos lehet (10-ből 9 ilyen suttyó), onnantól ahol tudom szopatom, szétpasszolom, rengeteget húzogatok, cselezek, a ziccert is csellel vagy trükkös lövéssel értékesítem! Ilyenkor a 10-ből 9 ki is szokott lépni
Magyarul ahol tudjuk , ki ahogy tudja, szopassuk a birkákat
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc #23551 üzenetére
Akkor már tudom a sorsom
Rypejakten - detto!!! ugyanezt csinálom. Igazából ez a kupa baszta fel az agyam, el is adtam a legtöbb németemet a picsába jó drágán, egy hét múlva úgyis full olcsó lesz mindenki a seriea tots miatt. A div1 mégcsak hagyján, de amit tapasztaltam a kupában, az a vicc kategória volt. Estében a játékossal csak azértis ráfekszik a hosszúindításra és úgyis befutja aubameyang, hiába váltok előtte a védőre, hogy hátráljak, baszhatom. A 'töltelék' német csapatommal (maradt szépszámmal ingyenes játékosom) meg úgyis behúzom online, aztán kész. Legalább zsetonom is lett
-
Rypejakten
addikt
válasz
thebigK #23549 üzenetére
ciki nemciki, a meccseimet úgy kezdem, hogy ha az ellen a középkezdésből meglódul és sprintel a kapu felé, akkor ultra def, és kontratámadás. elkezdek kurva lassan akciót építeni. oda-vissza passzok, amíg ki nem támad a barma, és utána lekontrázom. valami hihetetlen ellenszenvem alakult ki a játékkal szemben, mióta div1-ben az IF Walcott-Struddige és Doumbia-Tévez csatárpáros váltogatja egymást.
-
Azog the Orc
őstag
Pedig felkészülhetsz előre hogy lesz benne egy kapaszkodó a fogyatékosoknak amire tudják fogni hogy mekkora spílerek , az összes részben volt, ebben is lesz, mert ha minden flott lenne a rengeteg "egysejtű amőba" nem játszana vele és az EA bácsinak nem tetszene
más:
Behúztam az offline bundes kupát, esett egy MOTM Yilmaz, csak kár hogy a falloszra húzhatom mert nem tudok vele mit kezdeni
-
thebigK
addikt
Hát ez egy szar..megb@szhatom a passzolgatós, labdatartós játékom, ha minden második köcsög droid futóbolond, meg lb+y kombóra veri otthon, de két passzt nem tud megcsinálni és a játék naná, hogy őt támogatja, mer' az a fasza...én meg fogom venni a 16ot, de ha az első 2 hétben bebizonyosodik, hogy ugyanez a módszer lesz a nyerő, adom el és áttérek pes-re, mert ez egy kibaszott vicc
-
szakii6
tag
Azt nem tudja valaki hogy jönnek sorba a TOTS csapatok? Vagy ez nincs meg még?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Dexar007 #23545 üzenetére
Viszlát online, nem tudsz majd csatlakozni a profilodhoz, engem bannoltak random, mert túl sok coinhackerrel találkoztam még a 13-ban, akkor néztem utána ennek az egésznek. Persze azóta is bannolva van az accountomon a Fifa, kellett csinálnom egy másik accountot, amin csak fifa van, mert a 14 is bannolva van valamilyen oknál fogva.
-
Dexar007
veterán
válasz
vegitossj7 #23543 üzenetére
A ban-t ugy kell erteni,hogy viszlat UT,vagy viszlat csapat,es kezdhetem nullarol?
Mert utobbi folosleges kockazat.
-
Dexar007
veterán
válasz
vegitossj7 #23541 üzenetére
NEm lehet warez,mivel ebay sem törli a hirdetest.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten #23542 üzenetére
Már sokszor linkeltem.
(#23544) Dexar007: De bannolnak is, ha csinálod.
De csináld csak, ha akarod.
-
marcess
senior tag
... egy kis hiba kedvezett nekünk de vége pc már.
-
Dexar007
veterán
[link] Ilyennel probalkozott valaki?
Offline meccsen automatikusan nyersz,igy mas jatekat nem teszed tönkre + elvileg napi 100 ezer coin környeken lehet keresni vele.Legalabbis ezt ajanlja a leiras,mert több mar feltünö lenne. Szerintetek mennyi idö alatt bukik le az ember? -
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi #23537 üzenetére
Korrekt leiras kollega
Reggel megnyertem az offline kupat es biztos ami biztos, kaptam egy masodik, szinten el nem adhato pique-t
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
_adaml21_ #23536 üzenetére
xone-on if lapokkal...
Egyébként egyszer összefoglaltam itt. Nézd meg, hátha: kereskedés -
_adaml21_
őstag
válasz
LedyGyuszi #23535 üzenetére
De hogy a viharba kereskedtél össze a Price Range után ilyen bődületes mennyiséget?
Nekem 2 hét alatt sikerült kb. 50ezret összeszednem.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
_adaml21_ #23533 üzenetére
én személy szerint nem hipp-hopp...kb. a price range bevezetése óta próbálok meg kereskedni...ez idő alatt majdnem 5millát(mindneki eldönti maga, hogy ez sok vagy kevés, nekem sok) sikerült összeszednem, így most ezzel a kp állománnyal vártam a bundás TOTS-t...
(#23531) MdewC :
Egyébként amióta vadászod, direkt figyelem én is xone-on, mert nálunk szerencsére elég ritka a kihalt példány, de sajnos ő nálunk sincs... -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #23530 üzenetére
Welcome to the TOTS Dybala's world...
-
Stylerr
addikt
válasz
LedyGyuszi #23528 üzenetére
PC-n 250-500k a price range. Nekem volt 270k-m, de összekaptam gyorsan még 130k-t, így lett 400k-m. Remélem tudok venni egyet.
-
MdewC
nagyúr
-
evibly
senior tag
Tegnap este sikerült ismét totál felkúrnia a játéknak, amikor egy fogalmatlan ellenfél a 120. percben egy becsorgó, lepattogó, odaguruló labdával megnyerte a BPL TOTS kupa elődöntőjét. Úgy elborította az agyamat a fos, hogy eszembe sem jutott a trükkös kilépés, illetve elnyitottam mérgemben 90 ezer coint, és mi jött belőle, na mi? Aki egy Cavanira tippelt, az kap egy sört tőlem.
Ma reggel lepörgettem a Bundás TOTS offline kupát és esett ez a srác. Nem nagy szám, meg minden, de legalább TOTS, de baszódjon meg az EA, hogy a pénzért vett pakkban cseszett esni bármi is.
Ha valaki Xboxhoz hozzáfér, megmondaná, hogy mennyi a MOTM Yilmaz price range-e? Köszi!
-
jeklib
csendes tag
válasz
LedyGyuszi #23520 üzenetére
Lila.. ennyit várhatunk tőle
-
LedyGyuszi
addikt
RiaRia...1:0...de ilyen ostobát, mint Tamás...
-
jeklib
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem digitálisban a ps storeról a deluxe editiont de nem kaptam meg a fifa pontokat, és ha a storeban probálnám letölteni akkor pedig pénzt kér érte (más játéknál pl. ha season passod van így kell beszerezni) Valakinek valami ötlet?
-
_adaml21_
őstag
Piszok jó áron fogtam egy Suarezt, játszottam vele két meccset.
Tényleg gyorsabb, agilisebb Benzemához képest, dacára a kevesebb Pace-nek (83 vs 84).
Nem alakított túl nagyot, szóval éjszakára felraktam eladni, hozzon csak zsíros kis hasznotAztán majd vadászok egy másikat
-
Stylerr
addikt
válasz
LedyGyuszi #23513 üzenetére
1 órakor lesz elérhető, de szerintem nálunk se lesz egy tömegcikk.
-
Kristof_94
nagyúr
De jó, hogy mobilra csak hajnali 1 órától lesznek Bundesliga TOTS-ok...
(#23514) LedyGyuszi : Nagyon élném ha Shearer segítségével bombázhatnám szét az ellenfél kapuját!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94 #23512 üzenetére
nagyon lehet funolni velük!
pl. az olasz kupában Pippo megállíthatatlan volt...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #23508 üzenetére
Csak kíváncsiságból! Szívesen játszanék én is legends játékosokkal, de nincs xboxom
1-2 millióból már egy fullos Legends csapat összeállítható vagy esetleg egy vegyes. Pl. hollandoknál van pár jó legends, vagy olaszok, angolok! Mondjuk én egyedül Shearerrel is beérném
Szóval ha valaha is veszek egy Xboxot, akkor veszek mellé egy pár millás accountot! -
Stylerr
addikt
SIF Auba eladva, 200 meccsen 230+gól, 30+ assist. Remélem a TOTS is hasonlóan, vagy jobban fog teljesíteni.
-
martoonx
csendes tag
Azért ez a Tots Herrmann is megérne misét. Eléggé elszálltak a statok a német lapokon, árak csökkennek közbe. Már csak ingyen csomagok hiányoznak.
-
LedyGyuszi
addikt
új cél: Bundás
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94 #23504 üzenetére
nekem van egy Shevám.... +párat már kipróbáltam... miért?
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Azog the Orc #23501 üzenetére
Csak tarka-barka lapja van...sima rare nincs...
-
Kristof_94
nagyúr
XBOX tulajok? Valamelyikőtök rendelkezik Legends játékossal?
Egyre olcsóbbak, ahogy nézem van 50-60 ezer coinért is jó Legends játékos! -
thebigK
addikt
Te jo isten ezek megint mi arak....kajak mar nem eri meg pakkot nyitni sem...pedig de jo erzes vokt, mikor a jatek elejen valamikor kifogtam egy 7,5k pakkbol suarezt es 1milla folott adtam el...
-
Azog the Orc
őstag
Van most Messi a piacon PC-n? Nem vagyok gépközelben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest