Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
La Liga TOTS következik
-
szakii6
tag
Jaj de jó látni,hogy a pár napja vett 57 db Chiellinim (2500-2600 átlagáron) már most legkevesebb azonnali ára 4500-4600
pár nap és 3szoros áron simán elmennek
-
Azog the Orc
őstag
Az a cristijAn gyerek semmi mást nem csinált csak próbálta kihasználni a tarka-barka lapok adottságait, ennyit tud, de csak próbálta
más:
Rypejakten:
"ne Neves(s)" ez jóóó
Ezt a tots T.Neves ombre-t még nem is láttam, jó meglátás,jó a csapat is de ahogy mondod és ha már lúd legyen kövér, egy full brazil csapat dukák neki
Már meg is vettem T.Neves-t áron alul 16k-ért, annyiért ajándék
Köszi az ötletet, már épül is a brazil csipet-csapat
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten #23993 üzenetére
Kb
En benntvagyok a csoportban, neha posztolok is, bar sztem ma engem nevezett feltekeny kutyanak mikor szova tettem a dolgot nekiAzog - en bennevagyok a csapatepitosdiben, ha kijon occso' (par ezres
) jatekosokbol, no meg persze ha jo lesz a gepem
-
thebigK
addikt
Megint egy cristijan ellenes poszt kovetkezik
A srac lefikazta tots costat, mert semmit bem tud beloni vele (haha), majd szova tette, hogy hogyan mert egy ilyen csapat szembejonni az o bpl tots csapataval... -
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc #23989 üzenetére
vagy akár full brazil csapat köré CF-be.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez tuti az eddigi leggyengébb!
-
Azog the Orc
őstag
Kéne építeni valami csapatot
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten #23987 üzenetére
Tényleg ez eszembe sem jutott, máris cselekszem
Amúgy a "kis" bundes csapatba szánom őt
-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc #23986 üzenetére
azért nem működik, mert nem Baumgartlinger a CDM.
-
Azog the Orc
őstag
Yodamest: Szánt szándékkal történt
más:
Na utoljára nekiugrottam a német kupának, a story a következő:
Az első 3 meccs sima, gond nélkül behúzva, de nyomnám a döntőt és jön a hibaüzenet, magyarul a szokásos kupa BUG:
Hát kösz EA hogy minden eszközt bevetsz hogy ne sikerüljön!
Erre egy megoldás van, "forheit tournament" és kezdeni elölről, de a nagy büdös lópéniszt! -
Yodamest
veterán
válasz
Azog the Orc #23981 üzenetére
Fúúú szép a gól amit linkeltél. Ez mennyire volt tudatos?
-
evibly
senior tag
Többen panaszkodtatok a Bundesliga kupára, nekem viszont most ez egész könnyen ment, ma reggel sikerült behúzni.
Az első döntős meccsből mondjuk az ellenfél 2:2-nél, a hosszabbítás kezdetekor kilépett. Tényleg nem értem, mert jó mérkőzés volt, neki is simán annyi esélye volt mint nekem, bár egy brutál, IF-es csapattal tolta. És persze az is agyfasz, h ez ilyenkor miért nem nekem győzelem és miért az van utána, mintha le sem játszottuk volna...
Mindegy, másodikra meglett: egy extrákat nélkülöző csapat jött, a 45. percre kapott 3 gólt és kilépett. De ezt már elkönyvelte győzelemnek, a legjobb lap a pakkból Higuain
Jöhet a következő TOTS!
-
Azog the Orc
őstag
Ismét elkövettem egy galád tettet, egy kedves futó majommal
:
Igaz ez a 60.percig tartott mert megunta a banánt
Amikor is a harmadik gólt lőttem és nem is akár milyet:
Érdemes megtekinteni
nem nagy de k.jó néz ki
-
tomixx
csendes tag
válasz
bucketb0b #23979 üzenetére
Köszi a tippet! Cabella-t kifogom próbálni, akartam keresni egy olyan cam-ot aki jobban hozzá tesz a védekezéshez mint Mata! Varane helyett Vertonghen-t is betudom rakni, így a chemistry jobb is lenne! Pedro sem fontos... Nyitott vagyok más játékosokra
2 meccs alapján bejött a felállás, ma folytatom tovább a tesztelését!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #23977 üzenetére
Mondjuk Xbox-ra drágább is a coin, feltéve ha úgy nézzük, hogy feltöltött accountot veszel! PS-re viszont sokkal olcsóbb, azért is olyan drágák a játékosok!
Mondjuk az érdekes, hogy PC-n is kb. egy áron vannak a játékosok, a coin mégis horror áron van.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94 #23974 üzenetére
ígyúgy, lehet őket próbálni... én most egy Beckenbauerre és Mätthausra vadászok...
remélem a mai új tots őrületben dobálják is ki a piacra őket... -
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94 #23970 üzenetére
Tehát jól értem, hogy amiatt panaszkodsz, mert esett egy TOTS Robben?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #23973 üzenetére
Oh, az nem jó! Pedig ahogy látom egy csomónak 100k alatti az ára.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Kristof_94 #23972 üzenetére
sajnos nagyon sok a kihalt példány így...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Azog the Orc #23971 üzenetére
Ahogy látom a Legendás játékosok is egyre jobb áron vannak! Kár, hogy nincs Xboxom
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Classius #23969 üzenetére
Nekem még a "régi szép" időkről (price range előtti) maradt tőkém és játékos állományom, amiből gazdálkodok a mai napig! Akkor még lehetett kemény üzleteket csináli, IF-ekkel főleg!
Pakkokat ne nyiss ha nincs tőkéd, mert bazi nagy mák kell hozzá hogy jó lap essen, plusz manapság ha nyitsz egy Hazard-ot pl akkor sem minden fenékig tejfel mert kapsz érte 80k-t, ami nem éppen sok.
Úgyhogy azt javaslom hogy a nehezen összekapart coint inkább játékosba fektesd ne pakkba
más:
Emlékeztek nemrég véletlen kiraktam Messi-t a listára és akkor kaptam érte 960k-t, utólag azt gondolom hogy még jól is sült el ez a malőr mert hirtelen levitték 500k max-ra az árát, ha még meg lett volna akkor tuti infarktust kapok hogy pikk-pakk lefelezték az árát!
más:
Na Candreva gyorsba el is ment 82k-ba (dupla ár)
-
Kristof_94
nagyúr
Olasz bajnoki TOTS lapok jönnek ma szerintetek?
Amúgy hihetetlen, hogy nyitottam egy jó pár 50-100k pakkot és nem akart esni egy Auba, Lewandowski, Boateng, De Bruyne. Őket szerettem volna leginkább a Bundesliga keretbe. Erre jön egy Robben, amiből ugye már van egy TOTY lap, így rögtön adhattam is el!
Nem hiszem el, hogy egy alapból 79-es Auba nem lehet benne legalább 1 csomagban... Gondolom nem változik a "kártya súlya" a TOTS upgrade miatt. Vagy igen?
-
Classius
aktív tag
válasz
Rypejakten #23968 üzenetére
Mivel még most raktam ossze az angolt nemrég, így nem nagyon tudtam ezzel trükközni még. Most már úgy csináltam 1-2napja, csak a kép erejéig tettem vissza őket
-
Classius
aktív tag
válasz
Azog the Orc #23966 üzenetére
öcsém csak ugy röpködnek a több 10k-k. Nekem még sosem volt 25k-nál több, az is csak addig volt meg míg megvettem Pogba-t és 2-3 szerződést. Most van egy angol és egy olasz csapatom, képek alapján szerintem rájöttök melyik az első csapatom, másfelől 12éve Juventus drukkerként nem is lehetne más nemzet
Ezekkel tolom az 1. és 2. ligában, az összes játékosomat innen onnan kukáztam vagy áron alul vettem, egyedül Vidal (15k) és Pogba (20k) volt akire kiadtam ennyit. Csomagot akármikor nyitottam sosem esett semmi vállalható, angol csapatban mondjuk Zabaleta az nemrég esett egy csomagból, Silva pedig még anno mikor EA születésnap volt vagy mi a szösz és ingyen játékosokat kaptunk, őt kaptam akkor is aki ért is valamit egyedül.
Két csapatom (bocsi a fényért a jobb oldalt):
OLASZ:
ANGOL: -
Azog the Orc
őstag
Na srácok, volt árváltozás
Képzeljétek a napokban találtam nagy mákkal egy IF Candreva-t akkor még 30k volt a max ára, most nézem, 82k-ra felvitték, ez laza 50k profit
SIF Kagawa is 30k-ért jött most, 62k
Vannak amúgy fel és le is változások, csekkoljátok
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #23964 üzenetére
tegnap én is játszottam 2 meccset...mind2-n hasonló szitukból lőttek 1-1 gólt, nekem minden kimaradt....
a dominanciám semmit sem ért, de ők legalábbb elhitték, hogy tudnak játszani 100%-os helyzetkihasználással... -
Azog the Orc
őstag
Na jól van többször nem állok neki ennek a szégyen kamu német kupának az biztos!
Nem tudok kapni egy értelmes gólt sem, csak a nudli, alibi, elesik a védőm, melléfejel, összefut, kapus beüti stb.... gólok, érdekes ezzel már egy jóó ideje nem volt gondom a div2-ben, de itt minden meccsen megy a kabaré
-
tomixx
csendes tag
Sziasztok!
Mit szóltok ehhez?
http://www.futhead.com/15/squads/34089499/Esetleg valaki próbálta már a 4-1-2-1-2 felállást? Tegnap 2 meccs 2 győzelem, de tartok attól hogy kevés lesz az egy védekező középpályás... Nincs kész még a csapat... kevés a zseton
-
jegenye77
addikt
Régi logitech controller-emet nem nagyon sikerült irányításra bírnom. De amúgy is nagyon gyenge eresztés.
Milyet érdemes venni a fifához?
Esetleg valami wifis jó lenne.
Tudtok nekem ilyet ajánlani? -
MdewC
nagyúr
Mai utolsó tesztmeccs, amúgy 2.
IF Chiello kivéve, arány oké, 4-3 ide, egy pörgős meccsen, felváltva lőttük a gólokat.
Sima Chiello (sztem csak placebo), de egyszer kapitulált, mondjuk rosszul védekeztem, viszont volt egy öngólja szögletből fejeltem be vele, ilyen viszont idén még nem volt...TOTS Dybala: Egyetlen egy bajom van vele, amit kénytelen leszek megszokni, de még kell azért tesztelnem. A H/L. Annyira elől van Ibarbohoz képest, hogy a CB/CDM felpasszomra nem jön vissza, ezért mind a két meccsen megakadtam párszor a kispasszos építkezésben, cserében viszont irgalmatlanul meg lehet játszani hosszabb indításnál. (Szóval aki erre alapoz, valahogy szerezze meg, mert egyébként nem lehet elvenni tőle a lasztit.) Szemből mindenkit kikerül, utol viszont nem érik.
2. meccsen két gólt lőtt, nem fárad el, szóval cserénél ki tudom rakni a szélre és ott is baromi jó, ráadásul szerelni is tud. 24/23 sikeres passz az utolsó meccsen és 16/16 a labdatartás...
Ha sikerül megszoknom a H/L-t akkor még lehet fokozni sztem. Fejelni még nem tudtam vele, mondjuk a mostani két ellenfelem nem is hagyott odajutni, a végére már elfáradtak a játékosai, addigra meg már Auba vot ST-ben a fejeléshez, szóval ezt még ki kell majd próbálnom nála.
Baromi durva Ibarbohoz képest, úgyértem még gyorsabb, agilisebb és sokkal jobban lő, a passzai rendben vannak. Támadás építésben szokni kell, de támadás befejezésben MEGA OP. (Szívem szerint reggelig játszanék most...)
-
-
MdewC
nagyúr
Holnaptól Dyabala vadászat, 500-750K az ára PS3-on.
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc #23953 üzenetére
Offline Német kupát én is behúztam kétszer simán. Az online -nek meg vagy 5 neki kezdtem és 5 vereség lett a vége. Ennyire erős volna a mezőny hogy egy meccset nem tudok nyerni?
-
Azog the Orc
őstag
Ez a német online kupa egy kiba.....tt hányinger
Már rögtön az első meccsen olyan szintű butítást kapott a csapat hogy az már tényleg átlépi a határt!
A csávó bmeg sétál, sétál előre és nem tudom szerelni és rájött a köcsög erre utána csak azt csinálta nyíl egyenesen sétált és hiába vettem körbe, nyomtam a szerelés mellé bökdöstek folyamatosan!Már régen akadtam ki ennyire, de ez most kiverte a biztit rendesen!
Főleg mert egy teljesen fogalmatalan volt az ellenfél, 2-t nem tudott passzolni egymás után, én meg Robben-el nem tudok ellőni egy labdát rendesen mert hiába nyomom nem lövi addigra odaérnek vagy ha el is lőtte eltörte folyamatosan, belebotlott!
Sorry, de ez.......
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc #23950 üzenetére
Na, mi a szittyo a piaccal?? Megint telthaz van? Nem arfrissites volt?
-
szakii6
tag
válasz
Azog the Orc #23950 üzenetére
Hát lehet megvették kipróbálni, és adják tovább hogy legyen pénz mást is megnézni. Mivel olyan alacsonyak az árak, így szinte akárkit ki lehet próbálni szerintem
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #23947 üzenetére
TOTS DYBALA is van?????????????
Más:
Srácok? Nem mind1 ki, hogy játszik?
De most komolyan? Ha jó a védelem, akkor K mind1 ki mit csinál, miénk lesz a meccs. A védelemnek kell rendben lennie elsősorban. Aztán ha nem tudok gólt lőni passzból, akkor kényszerítőzök. Ha nem megy, akkor beadok. Ha nem megy, akkor indítok. Ha kell akkor laposan, ha kell, akkor hosszan. Ha az se megy, akkor kontrázok. Ha az se megy, akkor lerohanok. Ha semmi nem megy, akkor lasztit tartok és cselezgetek, kicsiket, vagy nagyokat. Vagy vegyítem mindezt és próbálkozok azzal, amit az ellenfelem hagy... Ha látom, hogy el van cseszve a védelme és mindenki elől van, akkor nem fogom a 70. percig szenvedtetni magam és rövid passzolgatni a fél pályán, hanem fogom és beverek neki egy gólt kényszerítőből, vagy a kapuval szembe, vagy egy faxa kis beadásból, mert el lesz tolódva. A lényeg az a változatosság, előbb utóbb meg lesz az eredménye. De hagyjuk már ezt a "te miért ívelgetsz, mert az bunkóság" hülyeséget, mindenki úgy játszik, ahogy tud.
A valóságban se szabja meg senki a Barcelónának, hogy ne passzolgasson, mert azzal nyerik a meccseket. Ez nonszensz. Le kell tudni védekezni, aztán tőlem jöhet az aktuális univerzumbajnok is...
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten #23945 üzenetére
Akkor azt áruld már el nekem, hogy ez miért baj, mert a múltkori mondataidból ezt vettem ki vagy miért sorolod egy kalap alá az ívelgetéssel? Mert, hogy a lapos passzok jóval pontatlanabbak ebben a játékban az is biztos.. ráadásul a 2 stílus illetve ez a 2 szöktetés mód közel sem hasonlít egymáshoz az is igaz..
-
Azog the Orc
őstag
Srácok mi van a piaccal? Mert most minden bundes TOTS-ből van egy csomó a piacon és a kihalt játékosok is ismét vannak szép számmal, de nem 0 meccsesek amik pakkból jöttek volna hanem használtak, szóval miért akarja most mindenki hirtelen eladni a lapokat?
-
mightymo3
tag
Helo, szeretnéma segitségetek kérni abban hogy offline játszunk egymás ellen és mindketten szeretnénk egyéni taktikát alkalmazni a csapatainkkal,de valamitért nem tudjuk beállítani amit elmentettünk, mindig amit a másik elment utoljára az marad az egyik első joy csapatának a taktikája.
a nyillakkat sem lehet áthelyezni mert visszaállítja magát. Mi tévő legyek?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten #23938 üzenetére
Áruld már el kérlek honnan tudod mi az én stílusom? Mert, hogy kibaszottul nem az ívelgetős játék az is biztos
-
MdewC
nagyúr
válasz
A Coop-nak egy lényege van, a sok gyors passz és a védelemben összehangoltan kell mozogni, gondolok itt arra, hogy ha kell, akkor le kell váltani a védőről, ha a másik jobban tud adott pozícióban szerelni. Ha valaki nem önzően játszik, akkor bármi lehet.
(Mondjuk a legnagyobb előny, ha közben megy a telefonálás...)
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
Nemrég vettem meg a játékot és az első akadály amibe belefutottam,hogy a logitech controller-el csak a menüben tudok lépkedni.Irányítani a játékban nem tudok vele.
Ez mitől van? -
IzI
senior tag
válasz
Azért pro clubs-ban nem működik olyan egyszerűen az indításos taktika
Mivel nem mindegy milyen poszton játszik az ember,és ugye ha sokan vagyunk,akkor nem csak egy embertől függ a stílus.Egyébként,ha esetleg vki,ezért nem akar velem játszani,akkor játszunk pár meccset együtt,hát ha változik a kialakult vélemény rólam.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
-
szakii6
tag
Na én vettem 57 db Chiellinit
már csak várnom kell a pénzre
-
bucketb0b
őstag
-
IzI
senior tag
pro clubs módhoz még mindig keresek játékosokat.(PC)
origin: Csont1 -
Azog the Orc
őstag
thebigK:
MdewC: Igenis Főnök
más:
Hoztam gólokat, Marci bomba, meg stb..... Góólok
(a második gólnál kár hogy nem látszik de a beadás előtt Iniesta 3 embert küldött el egy visszahúzással, áá pedig az volt a lényeg) -
tigomigocika
senior tag
egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a picsába tud ugy az alapvonal mellett betörni sprintelve a csatárral hogy közben nyomom a kört meg a sprint gombot meg amennyi gomb csak létezik nyomogatom és nem szerel majd gól....
persze a 2 szép akció kapufám kifele pattan....a már megnyert meccs igy lett x.... -
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc #23929 üzenetére
Tolem is jar am az elmepacsi!
Remelem valamikor rn is osszekerulok vele -
Azog the Orc
őstag
válasz
Rypejakten #23926 üzenetére
Csak nekem az a fura hogy valamikor egész nap tök jó a game, sima folyékony, máskor meg egész nap egy káosz!
PL az említett hétvégék, szerdák a TOTW miatt, a TOTS napok stb.... na meg ma amikor elvileg nincs semmi
A cristijAn témához, tuti mert ha megnézed a csapatnevet a videóban "MAIN TEAM BPL" és a tegnap linkelt képemet akkor látható az egyezés, ugyan az a csapatnév és a csapat is szóval, ez biztos!
Végig fikáztam magamban hogy mekkora csicska játékot játszik ilyen csapattal az ember, erre tessék kiderül hogy a "nagy" youtuber, versenyekre járó cristijAn
Ja és még mákja is volt hogy csak 2-1 lett, sok helyzetem maradt ki, de a végén bemákolt egy szöglet fejest.Itt lehet hogy tört is valami a szobában
Ő is a div2-ben jött szembe, lehet hogy div1-es a srác csak összesorsolt a gép felsőbb osztállyal.
Ezt azért írom, mert tegnap kérdeztétek (Te és bucketb0b) hogy honnan jönnek ezek az ellenfelek akik ilyen bénák és ilyen gólokat lövök nekik, az összeset a div2-ben játszom(#23928) MdewC :
THX Maestro
(Nem hagyom cserben a fórumos kollégákat, holmi youtuberekkel szemben
)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest #23920 üzenetére
(#23914) Yodamest: Ezt nem vitatom, koncepció lenne bőven, amit értelmesen is ki lehetne használni.
Ebben egyébként sokkal több fantáziát látnék, mint a női játékosokban...
(#23920) Yodamest: ezt viszont eléggé meg tudom cáfolni, bár az tény, hogy mókolni kellett, hogy több IF lapot is tudjak csapatba tenni. 1-2 IF lap alapjáraton nem okozna problémát, feltéve, ha a rating nem túl magas. Nálam 4 db IF lap felett jöttek a problémák és a belenyúlós meccsek, ugyanakkor ha a csapat ratinget 79-81 közöttre lőttem be, akkor 3 db IF lapot és most már plusz 1 db TOTS lapot simán elbír a csapat. Tapasztalatom az, hogy PS3-on fut 1. osztályban amúgy is kevesebb a "hendis" meccs, mint mondjuk a kupákban, nem árt erre odafigyelni, plusz az új patch szvsz javított ezen egy picit.
Nálam így nagyon sok IF lapnak van hozzáadott értéke, különösen IF Handa a kapuban, IF Pogba a közép pályán, vagy SIF Laca és SIF Auba is erősebbek lettek a régebbi lapjaikhoz képest. Nem beszélve MOTM Marciról, aki baromira nagy erősítés a közép pályás védekezésben és passzok leosztásában.(#23926) Rypejakten + Azog:
Ez annyira szép...!!! Megkönnyezem bakker...!
KIRÁLYSÁG!!!
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten #23926 üzenetére
Nyehehe tudtam
-
Rypejakten
addikt
válasz
Azog the Orc #23925 üzenetére
persze, mindennapos.
egyébként már 100%, hogy a nemrég linkelt csilivili csapat cristijan-é volt, akit elpicsáztál.
[link]
-
Azog the Orc
őstag
Én nem tudom mi van ma a játékkal, de még egy normális meccsem sem volt!
Mintha furcsán be lenne lassulva egy picit és az emberváltás egy vicc, teljesen lehetetlen helyekre vált Lb-vel és analóggal is, hangolom is estig mert ez így teljes káosz!Más nem tapasztalt ilyet?
-
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi #23922 üzenetére
Akkor veszek is....oh wait....
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
thebigK #23919 üzenetére
mondjuk Shaqiri alapból RM, de kapott egy CAM IF lapot...más pozi...
hogy mire fel a nagy ár? hogy vegyél fifa pontot és nyiss...(#23920) Yodamest :
MdewC kollegától tanulva nálam max 4 IF lap van a csapatban....
De keress rá Youtube-on djMariio-ra, ő van, hogy 11 if lappal veri a népet...vagy nem... -
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi #23917 üzenetére
Nem csak az IF-ek játszanak olyankor rosszul, de ők általában rosszabbul mint a többiek. Amúgy meg, ha IF-ekkel van tele a csapat sose megy a játék, olyankor nem pontosak a passzok, nincsenek fasza távoli lövések, IF De Gea semmit nem fog meg stb... szóval nekem elegem is lett a színes lapokból.
-
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi #23917 üzenetére
Rpp ezert nevetseges, hogy egy alapbol pl 81-82es gold lap kap egy motm jutalmat, jol nez ki meg minden de mirefel az a horribilis ar? Ezt a logikat sosem ertettem. Mit fizetunk meg rajt annyira? Csak mrrt jol nez ki?
-
Classius
aktív tag
Üdv!
Valakinek működik a FIFA15 magyarítása? Én anno felraktam, de Online résszel nem annyira volt kompatibilis... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
Yodamest #23916 üzenetére
pár IF,SIF, most TOTS, MOTM lapot is volt alkalmam kipróbálni és bőven találni használható "Pluszos lapot"
játékstílus, ellenfél, stb...
biztos vagyok benne, hogy pl. egy SIF Auba elég ritkán teljesítene 6 alatt...
de pl abban is biztos vagyok, hogy egy MOTM Giroud vagy MOTM Gomez az esetek többségében rosszul teljesítene nálam...
+elég érdekes, hogy mondjuk a 11 játékosodból csak az IF-ek kapnak rossz osztályzatot... -
Yodamest
veterán
válasz
LedyGyuszi #23915 üzenetére
Hát nálam ahány IF eddig megfordult, a meccsvégi ratingja mindegyiknek ilyen 6 alatt volt mindig. Betettem egy alap gold Lallanát, az meg nem tud 7 alatt játszani
(és persze ez a különbség érződik is a meccsen)
-
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest #23911 üzenetére
Világos.
Ugyanakkor nem valószínű, hogy ez akkora motivációt jelentene a pénzért történő pakk nyitogatáshoz, mint a "színes-szagos" Messi, persze a jelenlegi rendszer tökéletesen inkorrekt és lehúzós, ebben rejlik a jelentős extra profit a játékban... Őszintén, mennyi az esélye, hogy ezt kiveszik?
-
Yodamest
veterán
Nekem ez mindig is olyan fura volt, hogy egy bizonyos játékosnak 8 különböző lapja is van... ezeket a színes lapokat kivenném a játékból.
Hogy az EA-nak is megérje, ez helyett többek között boostereket tennék be, hogy pl. játékos fejlődés X2, tehát Lukaku nem 3 hónap alatt fejlődne +4-et, hanem 1.5 hónap alatt. Tehát ezek a pénzért vehető prémiumok meglennének csak más formában. -
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
válasz
Azog the Orc #23903 üzenetére
Pedig szerintem elég sokan lennénk, itt fórumozók között biztosan, akik szívesen építenének egy fun csapatot, viszont sajnos hosszútávon ez nem versenyképes. De ha lehetne fejleszteni őket idővel, akkor lehetne belőle egy állandó stabil keret.
Sokkal egyedibb csapatok épülnének, főleg aki komolyabban fifázik azoknak saját csapata lenne, akár tök ismeretlen játékosokból, akiket a jelenlegi fifában senki sem használ.De most komolyan, jelenleg mindenki ugyanazt a 2-3-4 fajta játékoskeretet variálja bajnokságonként. A fifában lévő fenesetudja hány játékosnak az emberek 90%-a csak egy töredékével játszik! Még a sztárjátékosokat sem játszatják (lásd Lampard) nemhogy a gyengébbeket. Ennyi erővel elég lenne a játékba betenni azt a 200 játékost akikkel mindenki játszik azt jól van. A fejlesztgetés erre is nagyon jó megoldás lenne, ergo kilenne használva a fifa nyújtotta játékosállomány.
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi #23894 üzenetére
Általában az ilyen Rooney félék már "maguktól" is jó teljesítményt nyújtanak, nem feltétlenül kell hozzá IF és egyebek, ráadásul ha próbáltuk az "alapot" akkor az IF-től valami földöntúlit várunk és ezért nincs akkora különbség szerintem.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Yodamest #23900 üzenetére
""Mint már régebben is írtam én hosszú távon valamilyen formában RPG-síteném. Ha nekem Lampard a kedvenc játékosom és vállalom azt, hogy a 80-as rating ellenére aktívan játszatom""
Ez itt már meg is bukott, mert szemmel láthatóan a fifát nagy többségben agyatlanok játsszák, ők erre nem tartanak igényt, csak arra hogy legyen valami kézzel fogható gyors megoldás a meccsek nyerhetőségére, egyből Aubameyang, Walcott, Robben oszt fussunk előre, ezek nem fognak játékost fejleszteni az biztos!
Arra nincs türelmük, meg agyuk hogy megtanuljanak játszani nem hogy hosszú ideig fejlesztgetni!Az EA nem azt tartja szem előtt hogy mi lenne a legjobb megoldás hanem a leghasznosabb, amit alegnagyobb réteg akar és abból van a money!
-
szakii6
tag
válasz
Rypejakten #23897 üzenetére
Köszi
akkor bevásárolok valamelyik olaszból . Ez a kupa sorsolás amúgy h van? Csak mert sok meccset játszottam a német kupán, de mindegyik ki-ki meccs volt, nem is emlékszem nyertem-e 2vel meccset, úgy hogy elvileg 1. osztályban vagyok amúgy...mindegyik ellenfelem erős volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Konteó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest