Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    válasz Gebriel #21223 üzenetére

    Még egy kis tipp a cointainhoz, ezt már sikerült tovább fejlesztenem, de kiindulásnak jó lehet!

    Először offline kell tesztelni, lehetőleg ultimaten, de minimum legendaryn. :K

    "Team mate cointaint használat védekezéshez:

    Labdavesztésnél hagyd a francba a nyomogatást, csak ütemet vesztesz, anélkül is szerelned kéne. Plusz mellette jó, ha van saját taktika beállítva, amit korábban linkeltem, visszavont védekezéshez, kezdésként def módban, majd fokozatosan felváltva az ellenféltől függően és attól függ, hogyan alakul az eredmény.

    Egyből visszatámadni akkor érdemes, ha nagyon közel vagyunk a labdáshoz, egyébként pedig sok az a szituáció, amikor kontráznak, vagy masszívan ránk hozzák a lasztit.

    Amikor lasztit vesztesz, akkor próbáld meg, hogy a szemeddel csak azt a játékost kövesd, ahova passzolni fog az ellenfél, ez általában (az esetek többségében) 2 lehetőséget jelent, a 2 közül pedig kövesd azt, aki jobban meg tud indulni a kapu felé, vagy a gép nincs a közelében, hogy zavarhassa. Tehát, aki jobban üresben van, CSAK RÁ NÉZZ (követni kell a szemmel és az általunk irányított játékossal), ne a labdásra menjünk egyből, mert azt megoldja a team mate cointain, te csak arra az emberre figyelj az általad irányítotal, ahova a passz jönni fog és ott kell megpróbálni lecsapni. A labdaszerzés előbb utóbb garantált, ha nem megy egyből akkor semmi gond, folytatni kell a folyamatot, szépen sorban, előbb utóbb pozíción kívül lesz. Ha beszorít a 16-osra és próbál körbepasszolni, akkor bal alsó lezárással állj a lövés, vagy kapura törés irányába, ha nyomod a team mate cointaint, akkor vagy a gép szereli, vagy beléd fut és szereled, itt ritkán kell neked a szerelés gombot nyomni, a lezárás és a cointain dolgozik. (Team mate cointainnal figyelj, hogy ne a védők jöjjenek előre a falből, hanem a kp-k segítsenek be de simán hátra lehet hozni a CAM-ot, vagy akár a csatárt is, ez működik a 16-osig, ott már mind1 a tömörülésnél. Érdemes nem folyamatosan nyomni a cointaint, mert ilyenkor teljesen poszton kívülre lehet tenni egy védőt, ha látod, hogy már elhagyta a gép által szerelni akaró emberünket, akkor újra meg kell nyomni, hogy más váltson ki rá, ezt simán többször is megtehetjük. Ez akkor is hasznos, ha már közel van hozzá valaki, akkor simán lehet, hogy a team mate cointain miatt a gép fog szerelni, sokszor elég hatékony ebben.) Sokszor a védőkkel csak hátrafelé megindulok a kapu felé, amikor jön egy indítás, aztán megvárom amíg a csatár odaér.

    Gyakorolni kell, de próbáld ki, hogy a szemeddel csak azt a játékost követed, ahova jönni fog a passz és vagy azt előzöd meg, vagy annyira jó poziba kerülsz amikor átveszi az az ember a lasztit, hogy szinte azonnal lehet szerelni/kényszerből tovább adja és elveszti... ;) ;)

    Ezen múlik a kemény védekezés, ha megszokja a szemed, akkor rutinosabb lesz és több dologra is lehet figyelni.

    Tehát a csapat társat küld a labdásra (óvatosan, falat nem megbontva), te pedig menj a kiugróra, vagy zárd a sávot. Szemed ezeken legyen. Ha cselez, visszaváltasz és szerelhetsz.

    SAJÁT COINTAINT én csak akkor használok, ha elmegy mellettem és utol kell érni, mert akkor totál rámászik, megfelelő ütemben meg szerelhetsz. Egyébként a saját cointain veszélyes, ha szembe vagy a lasztissal, de picit távol tőle, akkor óvatosan, mert lehet kikerüli vele, vagy utat engedhet a kapus felé!!! EZ EGY BUG! Szóval azt akkor erőltesd leginkább, ha elment és utána kell rohanni!!

    Nálam a kontroller fogás is fontos: bal középső ujj bal alsó, bal mutató bal felső ravaszon, ugyan ez a jobb oldalon. ;) 1 gomb, 1 ujj! 1 ujjal nincs idő két gombbal vacakolni. Nyilván ha így nyomod, akkor nem szóltam."

    Ez még egy korábbi irományom, de kiindulási alapnak a védekezéshez jó lehet. Ez nem pont az, amikor 3 emberrel rohanod le a labdást, mert azt eléggé ki lehet passzolni, hanem a labdás megzavarására és a támadások megelőzésére szolgál. A 16-osnál pedig leginkább a bal alsó ravasz és megindulás elé beállás a leghatékonyabb, mert vagy belefutnak a védőbe, vagy belelövik, de az tuti, hogy a 11-es befújás kevesebb lesz!

    Hajrá.

    :R

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák