Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Juventus FC #22395 üzenetére
Jogos, GIGI-t ki nem hagynám, ha lesz kék, akkor IF Handa meg is a piacra!
(#22396) bucketb0b: Higu és Callejon is lehet sanszos, előbbi biztos kap kék lapot, de Gio 1000%, hogy nem. Már januárban elment a kanadai bajnokságba.
(#22397) Gebriel: Egész jó módszer.
-
Gebriel
veterán
válasz
_adaml21_ #22393 üzenetére
Én Ronney sima, (~ 2000-3000 coin nyereség), 10.000 körül be lehet szerezni 12-13.000 elemnek.
Vitolo arany barna (~2000-5000 coin nyereség), Max 12.000 szabad érte adni. 15.000-16.000 elemnek.
Di Maria (~7000-10.000 coin nyereség) 38-39.000-t be lehet szerezni. 46-50.000 körül elemnek.Érdemes végig nézni a maket-ban hogy mik a minimum és az átlag árak.
Kiárazni meg úgy szoktam, hogy a min és a max ár között max 1000 coint hagyok így a max áron elszokták vinni.Én ezekkel a lapokkal kezdtem el kereskedni a jelenlegi piacon úgy, hogy nem rég kezdtem el a FUT-ot.
Általánosan míg két mérkőzést lenyomok elszoktak menni a játékosok.
Remélem tudtam segíteni.Lehet nem ez a legjobb megoldás, de nekem ez bejött meg mást nem is ismerek.
-
evibly
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Van már infó mikor jönnek a TOTS-ok?
-
szakii6
tag
Mást sem enged belépni? Komolyan mondom..
-
losilee1337
aktív tag
Totti volt a legjobb ez mindent elàrul a 35k ingyen pakkrol.
-
Gebriel
veterán
válasz
Rypejakten #22383 üzenetére
Én sem kaptam.
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten #22383 üzenetére
Elvileg csak 9-10 között lehetett kinyitni.
-
Rypejakten
addikt
az miért van, hogy én nem kaptam pakkot?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #22370 üzenetére
Senki nem tapasztalt ilyet?
-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi #22376 üzenetére
A kupa ma nálam is szar volt, csak elődöntőbe sikerült bejutni amúgy minősíthetetlen.
tegnap fut season jól működött a szokásos szerencsétlenségemen kívül -
LedyGyuszi
addikt
komolyan mondom viccegylet az egész...
4 napig nem játszottam...
az embereim korcsolyáznak méterekre, úgy fordulnak, mint a nyerges vontató, elfutnak a labda elől, passzolni nem tudnak és úgy futnak, mintha visszahúznák őket...játék be van lassulva, többször laggol...
főleg az olasz kupában...
más is tapasztalt ilyet?vagy én felejtettem el játszani? -
elod22
senior tag
válasz
Azog the Orc #22371 üzenetére
Na jól van, felsorolom: Neuer, Reus, Lewa, Schweinsteiger, IF Vidal, IF Cavani, 86 Diego Costa, Götze, IF Cazorla, Tevez, Ramires, IF Carrick, Cuadrado, 85 De Gea, Özil, Mata és még sokan mások
-
dracox
addikt
válasz
_adaml21_ #22354 üzenetére
Én emlegettem pont tegnap. Bale-t leültettem a padra miatta, de nem bántam meg. Igaz, hogy eddig még csak pár meccset játszottam Wellingtonnal és nem szereztem gólt csak egy 20m-es kapufáig jutottam vele, de minőségi csere volt úgy érzem pláne az 5* skill-ről nem is beszélve. Sokkal jobban tudok vele mozogni-fordulni a pályán, mint a "fadarabbal". Ha tudsz cselezni akkor simán van egy kis Neymar-od.
Másoknak is ajánlom
-
-
Kristof_94
nagyúr
Egy kis furcsaság következik. MLS karrier módot csinálok a New York Red Bulls csapatával, azt hiszem jelenleg a 3 szezont nyomom. Sajnos ezeknél a csapatoknál elég sovány az átigazolásra és fizetésekre szánt összeg, de boldogulok. Kíváncsiságból megnéztem a potenciális állásajánlatokat, erre mit látok?! Colombus Crew és Chicago Fire átigazolási büdzséje: 125 és 132 millió dollár !!! Ez hogy az istenbe lehet? Talán valami bug?
-
elod22
senior tag
válasz
Azog the Orc #22367 üzenetére
Le se merem írni kiket dobott eddig ingyen csomagokból, még a végén elküldenétek valahova...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #22367 üzenetére
Ne is mond... Még szerencse, hogy anno volt miből kereskedni. (Amúgy többieknek tényleg grat.)
-
Azog the Orc
őstag
Öcsém mi a fallosz van itt? Esnek a durva lapok jobbra balra nekünk meg csak a sallang jut örökké
Amúgy gratula nektek
-
Misanthrope
csendes tag
Engem is alig engedett be kb 20 percig tornáztam rajta hogy belépjen már majdnem letojtam az egészet de csak sikerült és nagy mázlimra jött egy G. Bale
már megvan, ez maradt a régi ment a listára
-
Ragnar L.
újonc
kaptam valami ingyen pakkot és benne volt egy 89es fekete Agüero, eladni nem lehet de sebaj megy a bpl csapatba
-
MdewC
nagyúr
Hihetlen fos az ea szerver, játszhatatlan este...
K a-kat.
-
Stylerr
addikt
Én nem is kaptam packot. Ez most mi?
/edit: Sokadik belépés után ott volt 2 darab is. -
thebigK
addikt
Itt semmi extra, torres, felipe melo, sterling, kolarov..
-
bucketb0b
őstag
Elég jó kis drop volt ez
Zapaa, Lukaku meg egy bundes védő 80 phy def és 62 pace. Végre valami használható
Következő Messis lesz érzem -
evibly
senior tag
válasz
Gebriel #22351 üzenetére
Mivel Twitteren is írták, h lehetőleg mindenki essen rá a pakkokra 9 körül, meg 1 órán át lehet elnyitni, sztem az egész a TOTS előkészületekről szól, ezzel terheltetik a szervereket. Ehhez képest webappról vagy 20 percig nem tudtam belépni a server full üzenetek miatt. No comment.
Asszem a múltkori Robbenel erre az évre a mákomnak annyi: a legjobb lap Kaká (troll EA) a csomagból. Ja és a 4 duplikátum (Bangoura, Kondogbia, kis Hazard, Wanyama) mind olyan volt, ami már korábban is untradeable pakkból esett.
-
Classius
aktív tag
Segítsetek légyszi....
Régebben volt az a problémám, hogy kidobált a meccsekből, szerver hibára vagy mire vonatkozva, beírta a vereséget és én semmit nem tudtam csinálni. Megjelent egy frissítés ami után megjavult (hittem én), elég sok meccset játszottam és azóta 1x csinálta csak. Ma pedig olasz kupát játszom és az összes meccsen minden stabil volt, a döntőben meg 60-70. percben kb megszakadt 0-0 állásnál, kidobott az egész FUT-ból. Fent írja a profilomnál a jobb felső sarokban, hogy gratulál amiért megnyertem a kupát, mondom wtf? Visszalépek FUT-ba, írja is hogy mivel kiléptem kapok DNF-t, természetesen vereségnek könyvelte el és most kezdhetném előről az olasz kupát....Elegem vanValaki találkozott hasonló problémákkal? Tudom gugli a barátom, keresgéltem is már de nem nagyon találok semmi erre vonatkozót.
Kb 1hónapja kezdte az egészet, utána a frissítéssel azthittem megjavult de ezekszerint nem. Bár frissítés előtt minden második meccsen kidobott. -
bucketb0b
őstag
válasz
Nazara #22349 üzenetére
Nekem is mindig ez van
Nyerni sajnos esélyem sincs, mert 2-3 meccs mindig laggol
Rosszabb esetben pedig ki is esek. Ugyanaz a helyzet, mint seasonsben. div 1-2 között ingázom folyamatosan
1. osztály évismétlés, utána kiesek, feljutok vagy évismétlés, megint 1. osztály, maradok, kiesekkicsit vontatott, bár még mindig jobb, mintha div6ba kerülnék vissza
ez szerintem mutat valami féle "skillt" azért.
(#22352) Juventus FC: valamelyik szélre magasan felrúgod az a biztos, ha középen marad védhető. -
_adaml21_
őstag
Na hát én kinyitottam a pakkot, ingyen szerződések mindig jól jönnek, jópár 28-as jött is
Játékosokból először értékelés alapján Benteke tűnt fel, mint legjobb, DE....Valamelyiktől pont a napokban emlegette, hogy próbálgatta Wellington Silvát, nézegettem én is a spanyol csapatomba, volt is a megfigyelési listámon, csak kicsit sokalltam érte a 40 ezret. Hát most kipróbálom, mert ő jött
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Juventus FC #22352 üzenetére
Ha a kapussal a felfelé irányt húzod vetődés helyett, akkor kivédi! (már ha nem bugol be
)
más:
Közben megjött a free pakk oszt egy komoly Barzagli esett
-
Juventus FC
tag
Azt tapasztalta már valaki ha 11-rugasnal középre a kapus feje fölé es a kapufa közé rúgja nem tud hárítani a kapus. Kb 20 szor probaltam ki volt hogy nem is nagy erővel de egyszer sem tudott vèdeni.
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc #22347 üzenetére
Nekem ilyen gondjaim már nincsenek szerencsére, engem leginkább az zavar, hogy az első osztályban képtelenség normális meccset játszani:
vagy:
1, coinhacker
2, szaggatEz az esetek 90%-a, ha netalántán találok egy normális ellenfelet, akkor az vagy megver 1 kapuralövéssel, vagy én tömöm ki, 2-3 góllal, rage quitel, és nem irja jóvá a játék a három pontot.
És ne legyek ideges....
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Nazara #22344 üzenetére
Tudom én kolléga
Nincs különösebb gondom a szereléssel, Mangala-val és Matic-al megeszek mindenki fizikálisan, de most ezt a kis porba fingót nem lehetett elnyomni, szabályosan ütközésnél MINDIG én kerültem a földre, már majdnem belebattam a joy-t a TV-beEgész meccsen csak az hagyta el a számat folyamatosan: "EZ MI BMEG? EZ MI BMEG?"
(#22345) bucketb0b:
Ma kezdett megint idióta dolgokat művelni, most pár napig nem volt ilyen gondom
-
Lehel01
csendes tag
en kit tudom valasztani hogy melyik vedo menjen fel fejelni szogletnel ..? nekem automatikusan boating van fenn jobban szeretnem ha sergio ramos mnene fel szogletnel mindig .. Eat Valahol be lehet allitani ?
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc #22343 üzenetére
Szerintem téged különösen sokat sújt a játék
Szerintem ne tolj ennyi meccset(#22346) Lehel01: ha megcseréled a felállásban őket?
-
Nazara
őstag
válasz
Azog the Orc #22343 üzenetére
Hát kolléga, ha megfelelő ütemben mész bele a szerelésbe, és megnyomod a B-t, egy Mangala bárkit felöklel.
-
Azog the Orc
őstag
Vigyázzatok Giovinco-val mert a statok ellenére a streght-je ésa fizikális adottságai 99-es, mert egész meccsen borítgatta fel Matic-ot és Mangala-t , még jó hogy élethű a játék
Begovic pedig egy meccsen kap 3 köténygól 16-ról
Na hagyjuk ezt........
-
Azog the Orc
őstag
Ne várjátok olyan nagy reményekkel, úgy sem lesz benne semmi
-
Lehel01
csendes tag
Na sikerult belepnem de hol az ingyen mega pack .....????????
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Azog the Orc #22337 üzenetére
Sorry
Tárgytalan találtam egy Reus-t -
Azog the Orc
őstag
Nincs valakinek eladó Reus-a?
-
Lehel01
csendes tag
Miert nem Tudok be signolni as ea nem enged be mikor megapackot nyithatnak ingyen ......?.???????! Direkt nem enged be hogy ne nyissak???
-
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc #22332 üzenetére
Ok majd kipróbálom. Remélem beválik.
És ezt minden meccs előtt be kell állítani vagy egyszer beállítom és úgy marad? -
LedyGyuszi
addikt
pár napos kényszer szünet után újra játszottam pár meccset...
szenzációs kupákat sikerült kitalálnia az EA-nek...
olasz kupa újra...
3 olasz kupa meccset (2gy, 1 v) letoltam...de egy belassult fos az egész!ember váltás katasztrófa...
másnak is? -
Azog the Orc
őstag
válasz
Garsza #22331 üzenetére
46, 36, laza, 46,46,46, laza, 45, 50, 50
Én ezzel tolom, én is sok rövid passzal játszom fel magam a 16-osig és ott addig adogatok míg nem találok szabad ember megjátszani.
Folyamatosan érkeznek, kérik a rövid passzt de ha kinyílik a védelem, könyörtelenül beindulnak az üres területre!Egy próbát megér!
Persze ha valami nem oké neked lehet rajta finomhangolni.
Remélem tudtam segíteni
-
Garsza
veterán
Helló! Valami egyéni taktikát tudnátok ajánlani ehez a csapathoz. A játékom az rövidpasszos gyors előre haladásból épül fel a legtöbször és szeretem lapos passzokkal kiugratni a beinduló embereket. szélről beadásokra nagyon ritkán játszom.
-
Azog the Orc
őstag
Egy 7-1-es meccsről hoztam 2 gólt ami felhívja a figyelmet a hardcore agresszív letámadás hátrányaira (annak aki ész nélkül csinálja
)
-
Azog the Orc
őstag
Most már biztossá vált hogy a következő 30 meccsem ilyen szartenger vár rám!
Most is 2-0-ról a 90.ben kapok 2 gólt úgy hogy egy simán leeső labdába luftot fejel Mangala és Begocic meg simán beüti a másikat a kapuba! Megáll az eszem komolyan!
Azért ilyen nyíltan ez már vicc!
Sebaj innentől megint jön a köcsög módi ha vezetek 2-0-ra akkor a maradék időt elpasszolgatom hátul és le van tudva
-
Azog the Orc
őstag
A 90.ben egy olyan gólt kapni amikor jobbra nyomom a passzt és érthetetlen módon balra passzol ezáltal indítva az ellenfél csatárát enyhén szólva gyanús és kib......ul idegesítő!De azért a gólomat elhoztam: [link]
-
Garsza
veterán
Nem most kellett volna lenni az ingyen packnak amit tegnap bejelentettek?
-
Azog the Orc
őstag
Ma is megvolt a szokásos elcsalt lebutított meccs, természetesen a kupadöntőben és érdekes módon a bekapott gólom után rögtön elkezdett laggolni addig nem volt gond, a kis paraszt belaggoltatta nehogy tudjak egyenlíteni! Ki is léptem a picsába!!!
Fő a játékélmény EA bácsi egye?
Nem baj a tarka lapok fontosabbak, időre kész legyenek nehogy mással is foglalkozzatok még véletlenül sem
-
bucketb0b
őstag
válasz
Gebriel #22322 üzenetére
Ha úgy gondolod, hogy számodra jó Opara védőként akkor oké, nekem is vannak játékosaim akiket "nem hagynék ki", mert nálam baromi jól teljesít.
A Rooney-Di Mária csere szerintem azért jobb, mert Ronney ott középen több munkát tud végezni védekezésben, de ha rá jön ki a támadás, mint érkező utolsó ember akkor sincs gond, Di Mária viszont elől jobb lehet a gyorsasága miatt, rúgótechnikája meg van mind a kettőnek viszont Rooney hátul jobb Di Mária viszont elől a beindulások miatt. Ez az én véleményem, lehet nálad nem fog jól beválni, de több Rooneyt láttam már inkább hátrébb elhelyezve, mint elől, illetve Di Mária nálam elől CAM-ként jobban teljesített, mint kicsit hátrébb visszavont szerepben, igaz ez az Argentin válogatottban volt, de ott jobban bevált elől.(#22325) Garsza: este 7kor talán?
-
-
Gebriel
veterán
[link]
Mikel és Özil cserére kit ajánlanátok? -
skroy
senior tag
válasz
bucketb0b #22317 üzenetére
Az olyan ellenfelek kikészítenek, akik minden szar animációt, visszajátszást végignéznek. Rengeteg ilyen játékos van. Jobban felidegel, mintha szarrá vernek. Rendben van, hogy kapom a gólokat, de miért kell 3x is megnézni minden gólt, minden animációt? És a gólörömök...
Egyik Fifa rész sem tudott ennyire felhúzni, mint a 15. -
-
-
Joker88
őstag
nem is olyan fontos dolog, de létezik a PC-s verzióhoz valami magyarosítás ( aka magyar menü,stb. ) . Vagy ne is várjak hozzá ?
vagy csak én vettem akkoriban angol nyelvű Fifát ? mert a 14 magyar volt.. -
Azog the Orc
őstag
Mi a bánat van már megint ezzel a mocsokkal? Teljesen szét vannak csúszva meccsek. össze-vissza passzol, teljesen logikátlanul vált embert és bugok tömkelege a meccseket!
Most volt 3 nap jó játék, most megint következik 3 nap katasztrofális sorozat
Miért nem lehet egy játékot stabillá tenni? -
evibly
senior tag
Letoltam az offline olasz kupát és ennyit még szenvedtem world class szintű gépi ellenféllel. És nem a nagy csapatok ellen szívatott, azokat vertem, hanem az ilyen észak-ír, román, skót, meg ehhez hasonló bandák vertek el. Tudom, h durván csal a gép, és akkor lő gólt, amikor gondolja, de most az volt a kemény, hogy hiába volt tizensok helyzetem, ezek egyszerűen nem mentek be, mindent kihagytak a játékosaim, vagy az ellenfél kapusa volt godlike módban.
De végül megvan és nem is volt rossz pakk érte: Griezmann, Tevez, Casillas, amiből az utóbbi kettő már megvolt, szóval mentek a piacra, h legalább valami zsetonom legyen a kalandból...
-
_adaml21_
őstag
Na a tegnap bucketb0b által lesajnált "maradék" játékosaim
felhasználására a következő keretet ötöltem ki:
Fra-Ita hybrid.Sajnos Armero nincs a piacon, így ideiglenesen Evrával pótolnám.... Illetve arról még nem döntöttem, hogy Vidal, vagy Pogba?
Vélemények? -
bucketb0b
őstag
Kis élménybeszámoló ismét:
Mai nap délelőtt mondom ebéd előtt letolok 2-3 meccset (11:15 volt ekkor). Teltek a percek folyamatosan találtam az ellenfeleket, hol kiléptek rögtön hol betöltöttünk majd egyből ki.. coinbuzik, de vagy 5x egymás utánUtána már próbáltam szűrni, de hiába 4-5-1 4-4-2 4-3-3 már rafináltak a kis buzik
mindenféle létező felállásban, mezben trükköznek csak, hogy ne szűrd ki őket. Volt, hogy kivártam a meccs előtti felkészülési időt, mondom aki azt kivárja csak játszani akar, de nem..
ezek kivárják baszki
Szánalmas remélem később ezeket jobban torolja az EA és a meccs betöltésénél ha megszakad a kapcsolat kiküld 1-1 jelet és akitől nem érkezik vissza, mert nincs ott az adott meccsen annak 3-0-ás vereség és coin sem jár
hihetetlen, hogy ma 11:45kor tudtam elkezdeni egy meccset.. meg volt a jókedv a meccshez tehát.
Na szóval megkaptam egy lengyel ellenfelet aki úgy tűnt, hogy játszana mondom nem lépek ki inkább tolok egy laggos meccset, de már csak lejátszom
És itt jön a csavar, jól játszott a srác, bár volt néha az a kicsit megakadós random lagg ami szinte rosszabb, mint a folyamatos, mert abba beleszoksz, de ez.. hol megy rendesen hol megakad. Alig tudtam levédekezni, de a szerencse mellettem volt és 2 kontragól után kilépett.
És, hogy miért nem látni tőlem 25-40 méteres bombagólokat? A játékstílusom miatt. Számomra az ilyen gólok adják meg a játék szépségét
Ki az a Barcelona? -
Garsza
veterán
-
thebigK
addikt
válasz
Rypejakten #22303 üzenetére
+1 a gta-nak, milyen ironikus, hogy nalam is nyugtato szerepet tolt be
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten #22301 üzenetére
Imádom amikor Neymarral vezetem a labdát szeretek is vele cselezgetni. Ennek következtében tegnap este találtam egy Wellingtont a piacon meg is vettem.Valahogy jobban is mozgott a pályán pár meccs alatt, mint Bale. Lehet padoztatom a Walesit egy jó darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest