Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
Gebriel #26352 üzenetére
Értem, azt hittem felállás, de mint ahogyan már megemlítették az mentalitás
(#26351) gabee97: Nálam James nem valami jó játékos, bár nálam CAM, de én helyette Modricot tudnám javasolni bbva-ból, Guarin helyett Marchisio, Pogba, Vidal Alba helyett meg talán Marcelo jobb döntés. Sirigu helyett pedig Buffon vagy Handanovic
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Gebriel #26159 üzenetére
Szokásos fogalmatlan BUG
LedyGyuszi és MdewC: PC-n még véletlenül sem láttam eddig egyet sem a sokból
Úgy néz ki át kell térnem valamelyik konzolra mert a PC-s fifa évről évre több sebből vérzik és mostoha sztem az EA-nek
De egy "ilyen" játékért nem fogok ekkora beruházást megejteni -
tigomigocika
senior tag
-
bucketb0b
őstag
válasz
Gebriel #25117 üzenetére
Nem gondolod, hogy esetleg a felállás miatt? Azzal a szar csapattal ne csodálkozz ha kikapsz szerintem, semmire nem jó
legalábbis komolyabb célokra semmiképpen. Minőségi különbség van a másik fél javára. Bár mondjuk te érzed, de ellenem is jöttek ilyen full pace védőkkel aztán semmire nem mentek vele, mert a futáson kívül használhatatlanok kb. elől Szalai, hátul Király ?!
-
thebigK
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
Gebriel #24602 üzenetére
Amit korábban neked is linkeltem, illetve pár hozzászólással feljebb újra belinkelésre került, ott van egy része leírva. De egyébként is ott van a leírás az állításnál. Nálatok nem látszik?? (PS3-on ott van leírva, összefoglalva, hogy mi-mit csinál.) Illetve példákat is mutat, egy táblán.
Vagy ami még hasznos, hogy ott van Ovvy taktikai videóiban is részletesen kifejtve. -
ali75
aktív tag
válasz
Gebriel #24469 üzenetére
Ez egy szégyen ez a játék!!! Ez sajnos nem játék...ez egy nagy sza...!Nem értem mi szükség van erre, hogy így segítse a másikat a jobb eredmény eléréséhez???!!!Ettől azt hiszi majd az illető aki ilyen gólokat szerez hogy ő jó játékos?Ezeket nem lehet belátni hogy nem én lőttem pl. ezeket a gólokat hanem a gép segített nekem!Ha csak így tudnék gólt szerezni segítséggel csak biztos kibasznám a lemezt a francba!
Gebriel! Én ilyenkor már csak leteszem a kontrollert aztán lőjjön gólt magától is ! Tedd ezt te is, nem éri meg idegeskedni!
-
tigomigocika
senior tag
válasz
Gebriel #24074 üzenetére
Holnap délután vagyok!
És mondtam hogy a körrel meg az x-szel szerelek.
Sprintet akkor nyomom amikor szükséges....
Sűrűn váltok embert és nem azzal támadok le aki a legközelebb van.
A labdatartásra helyezem a hangsúlyt és onnan támadok "Long Ball" taktikával.De nem ártana ha meccs közben beüzemelnénk a fülest, hátha úgy többet tudok segíteni!
Azért az a vad letámadás túlzás egy hangyafasznyit....messze vagyok attól én is csak itt fórumon kérdezősködök...
3 után mehet a móka!
MÁS ÉS ÁJ NÍDÖ HELP
MOst mi az a H/L és a H/H azt valaki jó lenne ha elmagyarázná vagy dobna valami linket a leírásokról!
Nagy elkeseredésembe kénytelen voltam YAYA-t berakni a spanyol csapatomba....
Nem szűrtek a kp-jeim... -
Rypejakten
addikt
válasz
Gebriel #24074 üzenetére
erőteljesen A, azzal közel megy hozzá. ha nyomod mellé az R2-t, akkor spintelve közelít. ha kzöel van, akkor nyomod a lövés gombot, a B-t, azzal szerel. ha nyomod az A-t, akkor követi, plusz ha emellé még nyomod az R1-et asszem, akkor contain, azaz a csapattárs is követi. sőt, ha nyomod a containt, az A-t, a sprintet és az emberváltást, azaz egyszerre 4 gombot, még hatásosabb. lazán meg lehet valósítani, nem kell hozzá semmilyen cheatcode vagy varázslat.
-
törölt tag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gebriel #22529 üzenetére
Benne lehetnek, ez teljesen véletlenszerű. Mivel ezeknek a játékosoknak a sima lapjainak nagy része viszonylag könnyen nyitható, így lehetséges, hogy 10-20 csomag nyitása után már találkozol is egyel! Az esély a nyitásukra nem lett kisebb amiatt, hogy TOTS lapok lettek!
Stylerr: PC és mobil magyar idő szerint éjféltől következik
-
_adaml21_
őstag
válasz
Gebriel #22397 üzenetére
Köszönöm a tippeket, bepróbálkozok velük, bár Di Mariát szinte sose látok a piacon, ha igen, akkor meg nyilván max áras. A többiről nem tudok, milyen gyakran fordulnak elő.
Én is ezt a módszert alkamaztam még a price range-ek előtt, aktuális olcsóbb IF-ekkel (30ezer alatt) tudtam nagyokat szakítani, 5-6ezret darabonként, tipikusan IF Tellóból kereskedtem így vagy 20 db-ot. Illetve kedvencem a winter upgrade Lacazette volt, vele is jókat lehetett húzni.
De aztán a Price Range bevezetése annyira felborította apiacot, hogy teljesen elment a kedvem az egésztől, arról nem is beszélve, hogy hány befektetett IF lapom ment el harmadáért, mint vettem....Ezek után úgy voltam, hogy úgyis megvan már majdnem mindenki, akivel szívesen játszanék, szóval leszarom, és nyomom
De ha ezek a tippek bejönnek, akkor elkezdek újra kereskedni
Kösz mégegyszer
-
evibly
senior tag
válasz
Gebriel #22351 üzenetére
Mivel Twitteren is írták, h lehetőleg mindenki essen rá a pakkokra 9 körül, meg 1 órán át lehet elnyitni, sztem az egész a TOTS előkészületekről szól, ezzel terheltetik a szervereket. Ehhez képest webappról vagy 20 percig nem tudtam belépni a server full üzenetek miatt. No comment.
Asszem a múltkori Robbenel erre az évre a mákomnak annyi: a legjobb lap Kaká (troll EA) a csomagból. Ja és a 4 duplikátum (Bangoura, Kondogbia, kis Hazard, Wanyama) mind olyan volt, ami már korábban is untradeable pakkból esett.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Gebriel #22322 üzenetére
Ha úgy gondolod, hogy számodra jó Opara védőként akkor oké, nekem is vannak játékosaim akiket "nem hagynék ki", mert nálam baromi jól teljesít.
A Rooney-Di Mária csere szerintem azért jobb, mert Ronney ott középen több munkát tud végezni védekezésben, de ha rá jön ki a támadás, mint érkező utolsó ember akkor sincs gond, Di Mária viszont elől jobb lehet a gyorsasága miatt, rúgótechnikája meg van mind a kettőnek viszont Rooney hátul jobb Di Mária viszont elől a beindulások miatt. Ez az én véleményem, lehet nálad nem fog jól beválni, de több Rooneyt láttam már inkább hátrébb elhelyezve, mint elől, illetve Di Mária nálam elől CAM-ként jobban teljesített, mint kicsit hátrébb visszavont szerepben, igaz ez az Argentin válogatottban volt, de ott jobban bevált elől.(#22325) Garsza: este 7kor talán?
-
Azog the Orc
őstag
-
Nazara
őstag
válasz
Gebriel #21295 üzenetére
Bizonyos ezüst és bronz lapok azért annyira drágák, mert nagyon kevés van belőlük a piacon, lévén elhanyagolható mennyiségű bronz és ezüst pakkot nyitnak a felhasználók (az aranyhoz viszonyitva).
Ha ilyen lapot szeretnél tehát, kénytelen vagy mélyen a zsebedbe nyúlni, esetleg más alternativa után nézni.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Gebriel #21242 üzenetére
csak még jobban fel fog idegelni, ha tudod, hogy te mindent jól csinálsz, és mégis kapod a bullshit gólokat.
akkor élvezhető egyedül, ha napi 4-5 meccsnél nem tolsz többet, és nem az eredményt hajszolod.
én csak így tudom megállni, hogy ne dobjam ki a géppel együtt az ötödikről néha.LedyGyuszi: az, vagy csak dribbling, sprint nélkül, és a rések keresése.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Gebriel #21223 üzenetére
Még egy kis tipp a cointainhoz, ezt már sikerült tovább fejlesztenem, de kiindulásnak jó lehet!
Először offline kell tesztelni, lehetőleg ultimaten, de minimum legendaryn.
"Team mate cointaint használat védekezéshez:
Labdavesztésnél hagyd a francba a nyomogatást, csak ütemet vesztesz, anélkül is szerelned kéne. Plusz mellette jó, ha van saját taktika beállítva, amit korábban linkeltem, visszavont védekezéshez, kezdésként def módban, majd fokozatosan felváltva az ellenféltől függően és attól függ, hogyan alakul az eredmény.
Egyből visszatámadni akkor érdemes, ha nagyon közel vagyunk a labdáshoz, egyébként pedig sok az a szituáció, amikor kontráznak, vagy masszívan ránk hozzák a lasztit.
Amikor lasztit vesztesz, akkor próbáld meg, hogy a szemeddel csak azt a játékost kövesd, ahova passzolni fog az ellenfél, ez általában (az esetek többségében) 2 lehetőséget jelent, a 2 közül pedig kövesd azt, aki jobban meg tud indulni a kapu felé, vagy a gép nincs a közelében, hogy zavarhassa. Tehát, aki jobban üresben van, CSAK RÁ NÉZZ (követni kell a szemmel és az általunk irányított játékossal), ne a labdásra menjünk egyből, mert azt megoldja a team mate cointain, te csak arra az emberre figyelj az általad irányítotal, ahova a passz jönni fog és ott kell megpróbálni lecsapni. A labdaszerzés előbb utóbb garantált, ha nem megy egyből akkor semmi gond, folytatni kell a folyamatot, szépen sorban, előbb utóbb pozíción kívül lesz. Ha beszorít a 16-osra és próbál körbepasszolni, akkor bal alsó lezárással állj a lövés, vagy kapura törés irányába, ha nyomod a team mate cointaint, akkor vagy a gép szereli, vagy beléd fut és szereled, itt ritkán kell neked a szerelés gombot nyomni, a lezárás és a cointain dolgozik. (Team mate cointainnal figyelj, hogy ne a védők jöjjenek előre a falből, hanem a kp-k segítsenek be de simán hátra lehet hozni a CAM-ot, vagy akár a csatárt is, ez működik a 16-osig, ott már mind1 a tömörülésnél. Érdemes nem folyamatosan nyomni a cointaint, mert ilyenkor teljesen poszton kívülre lehet tenni egy védőt, ha látod, hogy már elhagyta a gép által szerelni akaró emberünket, akkor újra meg kell nyomni, hogy más váltson ki rá, ezt simán többször is megtehetjük. Ez akkor is hasznos, ha már közel van hozzá valaki, akkor simán lehet, hogy a team mate cointain miatt a gép fog szerelni, sokszor elég hatékony ebben.) Sokszor a védőkkel csak hátrafelé megindulok a kapu felé, amikor jön egy indítás, aztán megvárom amíg a csatár odaér.
Gyakorolni kell, de próbáld ki, hogy a szemeddel csak azt a játékost követed, ahova jönni fog a passz és vagy azt előzöd meg, vagy annyira jó poziba kerülsz amikor átveszi az az ember a lasztit, hogy szinte azonnal lehet szerelni/kényszerből tovább adja és elveszti...
Ezen múlik a kemény védekezés, ha megszokja a szemed, akkor rutinosabb lesz és több dologra is lehet figyelni.
Tehát a csapat társat küld a labdásra (óvatosan, falat nem megbontva), te pedig menj a kiugróra, vagy zárd a sávot. Szemed ezeken legyen. Ha cselez, visszaváltasz és szerelhetsz.
SAJÁT COINTAINT én csak akkor használok, ha elmegy mellettem és utol kell érni, mert akkor totál rámászik, megfelelő ütemben meg szerelhetsz. Egyébként a saját cointain veszélyes, ha szembe vagy a lasztissal, de picit távol tőle, akkor óvatosan, mert lehet kikerüli vele, vagy utat engedhet a kapus felé!!! EZ EGY BUG! Szóval azt akkor erőltesd leginkább, ha elment és utána kell rohanni!!
Nálam a kontroller fogás is fontos: bal középső ujj bal alsó, bal mutató bal felső ravaszon, ugyan ez a jobb oldalon.
1 gomb, 1 ujj! 1 ujjal nincs idő két gombbal vacakolni. Nyilván ha így nyomod, akkor nem szóltam."
Ez még egy korábbi irományom, de kiindulási alapnak a védekezéshez jó lehet. Ez nem pont az, amikor 3 emberrel rohanod le a labdást, mert azt eléggé ki lehet passzolni, hanem a labdás megzavarására és a támadások megelőzésére szolgál. A 16-osnál pedig leginkább a bal alsó ravasz és megindulás elé beállás a leghatékonyabb, mert vagy belefutnak a védőbe, vagy belelövik, de az tuti, hogy a 11-es befújás kevesebb lesz!
Hajrá.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Gebriel #21218 üzenetére
Először is. Nem szabad kirúgni.
Odahívod a játékosokat jobb alsó ravasszal, kiválasztod a röviden a legközelebbi embert. (Ha bal oldalon van a kapus, akkor totál balra húzod az analógot, koppanásig és kigurítod. Picit érdemes várni mielőtt kipasszolod, mert 1-2 róka tudja, hogyan kell odafutni, ha ezt megteszi, akkor vagy a másik oldalra passzolod, vagy kiemeled a legközelebbi szabad CB-nek.)
Házi feladat:
1. olvasni való.
2. olvasni való.
3. olvasni való. (agresszivitás fokozásához.)
4. olvasni való.Ha rákeresel még a fórum keresőbe az alakzatra, vagy cointain szavakra, akkor rengeteg hasznos infó jön még a többiektől.
(#21219) LedyGyuszi:
Grat a négyszádosi címhez.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz
Gebriel #20838 üzenetére
Akkor ezek szerint nincs tiszta játék online?
Ha nyerünk, akkor tolt minket, ha vesztünk akkor elcsalta vagy mi?
Vannak nagyon csúnyán manipulált meccsek, de nem szabad mindent erre kenni. (Ezzel pedig nem azt mondom, hogy a kolléga arra szokta, csak általánosságban mondom.)
Az én negatív szériámban is elég sok az oda nem figyelésből fakadt...
Szerk: Ugyanakkor ez egy elég megfoghatatlan témakör, párszor már volt róla szó, szal nem is mondtam semmit, kár is belemenni megint ebbe szvsz.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Gebriel #20735 üzenetére
LT nyomva + lövőcsel (azt hiszem)
Nazara: Csak most.csak neked
-
MdewC
nagyúr
válasz
Gebriel #20706 üzenetére
Ez a legjobb.
(#20703) Guba32: Asamoah katalizátor lappal?
Lulic jobb fizikumú, jól védekezik, Mertens gyenge, de gyors és jól passzol/ad be. Amelyik jobban illik a stílusodhoz.
Más:
Ma szabadnap, két nap kihagyás után játszottam, elég kedvetlenül, igazából csak erőltettem...
Na ezt ne csináljátok, így lehet jókat szenvedni...
Se odafigyelés, se gyilkos ösztön, se akarás, szóval meglett a negatív rekordom, 6 vereség egymás után, igazából ma bárkitől ki tudok kapni...
Szóval most jöhet egy kis pihi, csak akkor folytatom, ha már remeg a kezem az ölésért...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Gebriel #20637 üzenetére
valóban, sorry
Kupák alkalmával a kereskedésre gondoltam, hogy lehet pénzt keresni...
mondjuk volt olyan kupa nemrég, ahol 10-20k-t osztogattak a megnyerésért, talán ír kupa
igen, általában a csapataim összértéke nagyobb, mint 30k, bár most az olasznál sima gold rare és nonrare, silver lapokkal is sikerült nyerni... -
Azog the Orc
őstag
válasz
Gebriel #20578 üzenetére
Szerintem a nagy többség még a "price range" előtt tettsz szert sok coinra akár kereskedéssel akár vásárlással!
Mert akkor még lehetett a drágább lapokkal elég szépen kereskedni.De gondolom van aki most is kereskedik de biztos vagyok benne hogy már közel sem olyan hatékonyan mint előtte, én már nem is erőltetem a kereskedést mert már tút sok időt venne igénybe, így abból gazdálkodom amim még maradt.
Nazara megelőzött
-
marcess
senior tag
válasz
Gebriel #20578 üzenetére
Most olyan 7-800ezer lenne ha eladnék mindenkit, de engem februárban reseteltek, előtte bárkit meg tudtam venni (12-13 millió). 2 sikeres pack nyitás kellett a mostani összeghez, egy if Hulk és egy Motm Bruyne. Magyarul szerencse a legfontosabb, van akinek szeptemberben esik packból egy Ronaldo, Messi nekem pl még sosem jöttek Fifa 13 óta.
Ezen kívül igen price range előtt jól lehetett kereskedni most már csak mások is élik fel a tartalékaikat (Nazara)
-
törölt tag
-
Misanthrope
csendes tag
válasz
Gebriel #20286 üzenetére
jézusom ne legyetek már ekkora álszentek
nektek sosem volt még olyan meccsetek ahol éreztétek hogy bármit csináltok ellenetek dolgozik a gép?
és esetleg ebből kifolyólag ragequiteltetek?
mert ha nem akkor más játékkal játszunk
ha igen akkor ti mindig minden esetben azért kaptok ki mert jobb az ellenfél?ugyan már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asustor NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest