Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
Ez egy győztes gól a 75.percben (1-0 lett) egy nagyon jól játszó ellenfél ellen, SIF Wilshere berobban, felemelő volt:
Ez meg az előző zúzda:
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #25494 üzenetére
Beast Rating FC természetesen max játékos chemmel.
-
Azog the Orc
őstag
Ma többnyire piacolgattam, meg ilyesmi, meccset nem nagyon játszottam!
De most elkezdtem tolni és meglepően jó minőségű meccsek voltak, szinte folyékonyak
Ez lehet csak mák, de az is lehet hogy vége a TOT-nek, kevesebb ombre, jobb szerverek(remélem)
-
Azog the Orc
őstag
Végre vissza tudnám venni Messi barátomat, erre most nincs a piacon
Amúgy most hogy vége a tots pakkoknak megint kezd kietlen táj lenni a piac
(#25493) MdewC:
Kapisi
-
MdewC
nagyúr
válasz
Azog the Orc #25491 üzenetére
Neeeem!!
Pont az a lényeg, hogy a te csapatodban minél többnek kell lennie, hogy örömet okozhass másoknak.
-
tigomigocika
senior tag
Akkor csak egy példa:
4 nap után ujra bekapcsoltam a gépet mondom tolok egyet kettőt...
Elsó meccs gyerek a 4. percben 40-ről ellövi kb és átszáll a kapusom felett aki az ötösön szotyizott(tuti mogyi volt láttam a zacskón az emblémát),nah és szóval ráveri kapufa a kapusom megfordul fejbekepja és onnan gól....Ennyire szerencsétlen nem lahat valaki.....
-
MdewC
nagyúr
Azt jenti, hogy egyenes arányban qúrod fel magad, ha gólt kapsz adott játékostól.
Minél nagyobb ez a szám, annál idegesebb leszel...
-
Azog the Orc
őstag
A futhead-on a "beast rating" mit takar a játékban?
Tudom mit jelent csak hogy az a pályán miben nyilvánul meg?
Csak azért mert IF Gözte és SIF Kagawa összehasonlítását néztem és amiben jobb Kagawa abban sokkal, de amiben Götze jobb ott csak kevéssel és mégis +2 a rting eltérés
-
Azog the Orc
őstag
Vannak akik még a 14 glitch-nél ragadtak (középk. előrekúr csatárnak) a droid 5-0-nál 5x próbálta meg!
Ez aztán fogykos, gondolom az új glitch nem megy nekiEszükbe sem jut hogy egy közepet hátra is lehet kezdeni, szánalmasak, beleértve a "spíler" cristijAn-t is , ő is mindenáron középnél be akart szaladni a kapuba
-
thebigK
addikt
Na latod azt most fejbol meg nem mondom, de valami kozepertek van beallitva, foleg a beadas van viszonylag alacsonyon azthiszem, hisz az egy szem cf, meg az alacsony kp miatt nincs ertelme, egyik sincs magasra love.
Meglepo, de talan kontrabol kapom a legkevesebb golt. Meg az ativeleseket is altalaban idoben letudom reagalni, foleg, hogy a Koscielny-Mangala paros nem lassu -
thebigK
addikt
Apro taktikai eszrevetel kovetkezik:
Visszatertem a 4-3-3(5)hoz es a minimum 50es vedelmi vonalhoz (nem, nem megy maskepp a jatek, megvagyok love) es aki ugy jatszik mint en, hogy mar a kozeppalyan probalja megfogni a z ellenfelet a magas vedelmi vonal miatt es nem riad vissza, valamint tud is HIGH tamado workrate-el rendelkezo CB-vel jatszani, annak totalisan ajanlom, hogy a kozeppalya kozepen, a jatekosai kozt NE legyen High vedekezo workrattel rendelkezo kp. Lehet, hogy csak placebo, vagy en vagyok hulye de sokkal stabilabbnak ereztem a kp-t tegnap.
Ez tenyleg csak annak ajanlott, aki nem hagyja a vedokre a munkat, hanem elobb probal ervenyesulni.
Csekkoljatok!
Paulinho igy cdm-kent buntet! -
Yodamest
veterán
válasz
szekto #25481 üzenetére
Teljesen biztonságos a G2A nekem elhiheted. Annyi a lényeg csak, hogy olyantól vedd a listában amit feldob, akinél látod hogy már sokan vásároltak és szinte 100%-os az elégedettség, az nem fog átkúrni. Tehát olyantól aki ilyen 1-2 darabokat adott el és nem látsz visszajelzéseket attól ne, ennyi. Ezt betartod semmi bajod nem lesz, mondom nekem 100+ játékom van onnan....
-
bucketb0b
őstag
válasz
szekto #25481 üzenetére
Arra próbált rávilágítani, hogy az az oldal szerinte nem biztonságos, míg az itteni hardverapró igen, bár én azért nem bíznék meg itt sem mindenkiben, érdemes lecsekkolni azért a pozitív szavazatokat illetve, hogy mióta tag az illető pl. mielőtt még valakitől veszel valamit.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
LedyGyuszi #25479 üzenetére
Fantasztikus
Az nagyon kell........
-
LedyGyuszi
addikt
egyébként megy most vmi szavazás... sztem abból csinálnak majd egy pakk openinget...
-
Nazara
őstag
válasz
LedyGyuszi #25475 üzenetére
Van Gaal.
-
Nazara
őstag
válasz
bucketb0b #25470 üzenetére
(#25471) vegitossj7: Nem értitek miről van szó.
Olvassátok el ezt.
Many people are under the wrong impression that Ubisoft took action against everyone who bought keys from 3rd party sites, when in actual fact, only those copies "bought" from unauthorized 3rd party resellers were
revoked.Examples of authorized resellers: GreenManGaming, Humble Store, Gamestop, Amazon, GamersGate, GoG
Examples of unauthorized resellers: G2A, Kinguin and basically most other shady sounding websites that ONLY sell Steam/Uplay/Origin keys
This is also NOT the first time publishers have taken the extreme measure of revoking game keys. XCOM Enemy Unknown did this, Sniper Elite V3 did it as well. Devolver Digital actively revokes keys obtained from G2A. There are a number of other prominent examples.
Az, hogy neked, haverodnak, stb. nem volt gond, annak örülni kell, de nem jelenti azt, hogy az oldal biztonságos.
A G2A nem hivatalos viszonteladó, ellentétben pl. a GMG-vel. Előbbin hiába a Shield, az előző hsz-ben linkelt topicban is több példa van rá, hogy az sem ér semmit. Más oldal, amelyik hivatalos viszonteladó, ott ilyen nem történhet, ha mégis, tudsz kinél reklamálni jogosan és kompenzálni fognak - itt erre sincs garancia.
De mindegy is, én lezártam a témát, ismertettem a problémát, ha már 1 ember megértette a mondandómat, megérte leirni.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #25469 üzenetére
Igen, rá kell menni 1000-el.
Szerencsére amióta feljutottam, még nem estem ki, de ehhez az is hozzátartozik, hogy nem viszem túlzásba az ottani játékot. Ez azt jelenti, hogy csak "csúcsformában" állok neki ottani meccsnek, zsinórban maximum 3 db-ot játszom és tartok egy kis pihenőt a meccsek között. Ha nagyon lagolós meccseim vannak a kupában, akkor értelem szerűen be se lépek a div-be. Az elmúlt 3 évben így most van a legkevesebb lejátszott meccsem div-ekben, de az összesen ott lejátszott meccseim fele 2. és 1. osztályos. Eddig 4 szezont nyomtam le, most vagyok az 5.-ben (remélem jól mondom) és ebből 2 lett meg. Igazából a vereségeim egy része még alsóbb osztályokban voltak, amikor nekem is volt 2 rövidebb handis sorozatom, de kiesés idén hála az égnek még nem volt. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem is lesz...
Fontos még, hogy törekedni kell a "stresszmentes" játékra a div-ben, nem szabad izgulni a vereségen és ha valami nem jön össze, mert akkor rosszul sül el, minden meccsen lehet bármi. Ha sikerül így játszani, akkor nem lesz gond, a legtöbb fordításom így jött össze az 1.-ben.
-
thebigK
addikt
válasz
LedyGyuszi #25469 üzenetére
Nekem meg vissza is kene jutni oda
-
vegitossj7
addikt
válasz
Nazara #25468 üzenetére
A Far Cry 4 más eset, és szerintem egyszeri is.
Főleg hogy adómentes, és visszaigényelhető ha beszari az ember, és kifizeti a Shieldet rá, ami 300 huf.
Hardveraprón azért már érdekesebben venne az ember kódot, bár én is vettem már onnan, szerintem húzósabb onnan venni, mint G2A-ról.
Régebben a Kinguin volt a menő, de oda a 27%+ár miatt és a ganéj választék miatt már nem járok vásárolni.
Néztem én is fifát 4k-ért, de még mindig túl sok nekem. 2k a max.
Szerk: Én és haverom is megvettük a vacs dogszot mindennel, és semmi baj a kódokkal.
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7 #25461 üzenetére
+ (#25462) Yodamest + (#25465) bucketb0b:
Az, hogy nektek még nem volt problémátok vele, nem jelenti azt, hogy másnak sem. Több botrány is volt az oldalon eladott kulcsokkal kapcsolatban (Ubisoft pl), amikor már fiókra aktivált, folyamatosan használt játékokat vett el a kiadó, mert a kulcsok lopottak voltak. Az oldal nem viszonteladó, hanem egy piactér, ahol bárki eladhat bármilyen teherautóról leesett cuccot, tehát NINCS GARANCIA arra, hogy nem tiltják később a kulcsot, ahogy arra sem, hogy nem használta-e fel már valaki más.
Nyilván lehet "megbizhatóbb", sok pozitivval rendelkező eladótól venni, úgymond kisebb kockázattal, de én tuti kihagyom.
Ha valakit érdekel, keressen rá az Eredeti játékok OFF topikban, több száz hsz.-en keresztül van szó a témáról...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi #25463 üzenetére
Igazából most jön el az az időszak, amikor a játéké a főszerep, nem a hülye kék lapoké.
Idén mondjuk nekem az a legfőbb cél, hogy egyáltalán ne essek ki az első osztályból.
-
LedyGyuszi
addikt
A rutinosabb rókáktól kérdezem, hogy lesz még vmi őrület FUT-on vagy jön itt is az uborka szezon?
-
Yodamest
veterán
válasz
vegitossj7 #25461 üzenetére
Nekem vagy 100 játékom onnan van szóval megbízható
-
-
szekto
aktív tag
Most nézem, G2A-n egész korrekt áron van a FIFA 15.
Ezzel kapcsolatosan van valakinek tapasztalata?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
Azog the Orc #25457 üzenetére
Á dehogy semmi sem változott..............
-
Azog the Orc
őstag
Na végre vége a Tots-nek, remélhetőleg egy fokkal játszhatóbbak lesznek a meccsek
-
Vampire Bat
aktív tag
Az új csapat 3. meccsén olyan ellenfél jött szembe,aki tudott játszani,de a hendi rohadtul tolta.
3. perc kamutizi.
50. perc 5:1 úgy,hogy az 5 góljából 1 kamutizi,2 meg 35 méterről.Letettem a kontrollert,aztán még rúgott 4 gólt,amiből 3 szintén 35 méterről volt.Azért hogy minden lövése bemenjen akárhonnan is rúgja,az már egy kicsit rohadtul idegesítő.Szerk.Most lett vége a meccsnek,csak 8 gólt rúgott,de abból 2 volt 16-oson belülről.(abból 1 a kamutizi)
-
szakii6
tag
A TOTS-nak már vége? Nem lehet játékost nyitni már?Csak mert 2.-a van eszemben
-
marcess
senior tag
Tegnap építettem két közép kategóriás csapatot, maradt 500k és pont volt egy 10000-100k pack lightning round szóval gondoltam, elnyitom a picsába az egészet. Első packből esett rögtön egy 85-ös Hazard (mert ugye hazardíroztam
majd beugrott, hogy ebből így még pont futná egy Ronaldora. Itt lenne az a kérdésem melyik csapat a bejövősebb nektek.
[első]
[második
[harmadik]
[negyedik] -
Misanthrope
csendes tag
én csak annyit fűznék hozzá a fenti témához hogy ez elég nagy szégyen egy ekkora játékkészítő cégnek hogy képtelenek egy online játékot stabillá tenni, miközben ez számos más cégnek, játéknak sikerül
-
Azog the Orc
őstag
Ma éjféltől lesz új kupa, vagy ennyi volt?
-
evibly
senior tag
A felvetésre: én kezdek lejönni a cuccról, mivel lassan futja ki magát a játék, közeledik a 16, amit persze meg fogok venni.
Az utóbbi időben már alig játszok online meccseket, bőven elég az offline kupák lepörgetése. Az MLS-ből most esett egy TOTS Buffon, meg ezen kívül is van pár kék lapom, amit vettem, vagy kupás pakkból húztam.
Most annyi cél van, hogy beszerzek olyan top, de még megfizethető játékosokat, mint Suarez, Bale, Ibra, őket kipróbálom, és ennyi.
Mondjuk pont ma belekóstoltam az online TOTS kupába, és hát, LOL, rögtön értettem, hogy miért is nem játszom - nem sok értelme van.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Azog the Orc #25448 üzenetére
Nálam volt már szar csúcsidőben, hajnali kettőkor is bármikor.. nem feltétlenül terheltségi időszakban rossz csak.. bár ott többször fordulhat elő nyilván.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b #25446 üzenetére
" hiába van meg hozzá a technika, ha a másiknak meg nincs.."
Akkor mi a helyzet ha mindkét fél jó géppel és jó nettel rendelkezik (6 és 10 ping között) és mégis belassult, akadós?
A szerverekkel van a gond sztem, nem bírják ezt a játékos mennyiséget és kész! Látható volt sokszor amikor volt pakk őrület, akciók stb... egyből behalt az egész, be sem lehetett lépni! -
törölt tag
válasz
Azog the Orc #25445 üzenetére
Nem zavarja, mert sokszor észre sem veszi.
Érdekes módon inkább az ellenfélnél okoz ez problémát.
Elég hozzá egyébként, ha megy pl. a Torrent, vagy a YouTube. -
bucketb0b
őstag
válasz
Vampire Bat #25440 üzenetére
És nem kapott sárga lapot? Egyértelmű műesés pedig..
(#25438) Nazara: az egésznek a szar peer to peer az alapja.. nem így kellett volna ezt megoldani, ha valaki laggol laggoljon magába ne a másik szívja meg miatta (bár erről szerintem nincs is mérhető hiteles adat, hogy ha valakinek akad vagy kicsit laggos a meccs akkor a másiknak is..)
1-1 meccsemen egyébként azt érzem, hogy én meg az ellenfelem nem ugyanazt látjuk, van sokszor, hogy szinte előre tudja hova kell helyezkedni a védővel holott még a labda el sincs passzolva (viszont már meg van nyomva az irány meg a lövés csak ugye még nem lőtte el) vagy mikor a bírói sípszó késve érkezik, nem tudom nektek van-e ilyesmi, de nálam volt az utóbbi időben bőven ilyen, hogy már lefújta a bíró a lest/szabálytalanságot stb. de még a sípszó hangja a környéken se volt, majd mikor nagyba már megy a helyezkedés akkor jön elő a sípszó hang. Ebből is gondolom, hogy szerintem néha nem is azonos képet látunk vagy mikor laggolok, mint atom a másik meg a világ legtermészetesebb dolgaként szlalomozik a védőim között.. még én sem tudom merre fog ugrani a védőm, de ő már kikerülte egy laza szlalommal.. szar ez a peer to peer, mert téged is bekorlátoz hiába van meg hozzá a technika, ha a másiknak meg nincs.. -
Azog the Orc
őstag
válasz
Nazara #25438 üzenetére
"Őszintén szólva, én már azt sem tudom, hogy belenyúl-e az EA a meccsek alakulásába, vagy csak szimplán a szaggatás, a lag, a késő játékos-reakció vagy a játékos-belassulás az, ami a hullámvölgyeket okozza"
Jó a felvetés!
Mert ha ma a div-ben toltam volna tuti leesek vagy 3 osztályt a játékmenet minősége miatt (pont ezért csak kupáztam), de ha ez megtörténik valakivel akkor szóba kerül az hogy szétszopatta a gép és lezúgott 3 div-et, közben csak végig rossz volt a kapcsolat vagy a szerverek vagy mittomén mi!De azt azért nem értem hogy az ellenfelet ez nem zavarja?
Mert sokszor úgy látom hogy nem...
-
szakii6
tag
Hát amikor már azt hiszem nem tud mélyebbre süllyedni ez a szar, akkor az online kupa döntő megnyerése után megjelenik : sajnáljuk, megszakadt a kapcsolat, visszakerülök a menübe. Komolyan már csak nevetek szánalmamban, hogy erre a játéknak nevezett bughalmazra pénzt költöttem... EA így szeretlek 👍
-
törölt tag
válasz
Nazara #25438 üzenetére
Teljesen igazad van, de nekem pl. a több napos kihagyás sem segített.
Nem tartom magam függőnek, mert van családom, így kevés időm marad játszani, de akkor is szívat a játék.
„Őszintén szólva, én már azt sem tudom, hogy belenyúl-e az EA a meccsek alakulásába, vagy csak szimplán a szaggatás, a lag, a késő játékos-reakció vagy a játékos-belassulás az, ami a hullámvölgyeket okozza (az is lehet, hogy ez az ún. hendikepp és tudatosan csinálja a kiadó).”Van benne valami, mert a TOTS kupában azért valami működött.
Egyébként ezen már én is elgondolkodtam, sőt én azt se tartom kizártnak, hogy az ellenfél is direkt laggoltat.
-
szekto
aktív tag
válasz
Vampire Bat #25440 üzenetére
Labdavót spori!
@Azog the Orc, Nazara: köszi a válaszokat srácok!
-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika #25428 üzenetére
Sztem mindenki idegeskedik/idegeskedett már a játékkal, szóval nincs különbség ebben.
Az megint más kérdés, hogy ki miért húzza fel magát. Értem ez alatt, hogy a játék tehet róla (hendi, lag, bugok), vagy elszúrunk mi valamit, amit erre fogunk. Ebben lehetnek különbségek. Az biztos, hogy egyébként nincs rendben valami, de sokszor mi is hibázunk.
-
Vampire Bat
aktív tag
-
Nazara
őstag
válasz
#13793792 #25432 üzenetére
Nem nonszesz.
Az igazság az, hogy ez is egy drog, amire nem kellene ráfüggnie az embernek, hanem találni más, normális elfoglaltságot - ez minden videójátékra vonatkozik. Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem kell játszani, mert az botorság, de suli/munka/család/barátok mellett napi 2-3 órának elégnek kellene lennie. Egy jó játék, megfelelő állapotban sokat tanithat is akár az embernek, vagy fejlesztheti a készségeit. Akkor van gond, ha ráfügg az ember, mint sokan tesszük a Fifával is, mert hiába jönnek néha azok a kiváló momentumok, meccsvégi egyenlitések, győztes gólok, a következő 10 meccsen meg csak a sz*póállarcot öltjük fel.
Őszintén szólva, én már azt sem tudom, hogy belenyúl-e az EA a meccsek alakulásába, vagy csak szimplán a szaggatás, a lag, a késő játékos-reakció vagy a játékos-belassulás az, ami a hullámvölgyeket okozza (az is lehet, hogy ez az ún. hendikepp és tudatosan csinálja a kiadó).
Szeretnék én is többet játszani a fifával, mert nagyon-nagyon élvezetes tud lenni, de nekem jelenlegi állapotában (a 14 és a 15 is) több szomorú percet és idegölő pillanatot okoz, igy választhatok 3 dolog közül:
- abbahagyom teljesen
- csökkentem a ráforditott időt, és megpróbálok nyugodtabb körülmények között beérni kevesebbel
- vagy ráfüggök teljesen, aztán telekáromkodom naphosszat a szobámat meg a fórumotÉn a második verziót preferálom jelenleg, eddig egész jól állok, nagyon régen nem kaptam már ki, igaz kétnaponta inditom el max. a game-et, és max. 3 meccs zsinórban.
Az én legnagyobb problémám a játékkal egyébként nem is a fentebb felsorolt dolgok, hanem az, hogy PC-n az első osztály, ahol az időm 90%-át töltöm, játszhatatlan. Hekker, hekker hátán, már ki sem lehet őket szűrni, mert a tavaly használt program nem működik, és már ők is fejlődnek (mezváltás, 442 elhagyása, stb), kb. minden 4. mecset tudok csak lejátszani, de ekkor kezdődnek az egyéb problémák.
Számomra egész hihetetlen, hogy számolatlan online játékban semmi lag, csúszás, késés, internetprobléma nincs, ebben a fosban pedig igen. Ez képtelenség, nyilvánvalóan valami nincs rendben.
(#25437) szekto: Ne vedd meg semmiképp, várd meg a szeptember végét, akkor megkapod 10-11K-ért az újat (16) ezt meg 5K körül lazán. Ha előbbi nem lesz számottevően jobb, majd meglátod. Sokan játszanak a 14-gyel még most is, tehát nem kidobott pénz a régit megvenni ilyenkor sem.
-
szekto
aktív tag
válasz
Azog the Orc #25436 üzenetére
FIFA-val elég régóta játszok, a demót is próbáltam anno, csak 10+ ezret nem akartam kiadni érte. A 14 anno már március környékén korrekt árba volt, a 15-nek ehhez képest most kezd esni az ára valamennyit.
Szóval csak ezért kérdeztem, hogy érdemes-e még beletenni azt a közel 8 ezret.
-
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Azog the Orc #25433 üzenetére
most sikerült tolnom 2meccset...az egyik félidőben 43%-os volt a passzolási arányom...
semmi mozgás, összevissza passz és 3 kapufa... Sandro(72pace) méterekről fogta be IF Walcottot.... -
szekto
aktív tag
Hali!
Érdemes még a FIFA 15-öt megvenni? Van még online elég nagy élet, vagy érdemesebb már várni a FIFA 16-ra?
-
Azog the Orc
őstag
válasz
_adaml21_ #25431 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Valaki beéri kevés játékkal, valaki nem! Itt az a gond hogy sok játékra ez a game alkalmatlan, mert sok minden nehezíti meg a meccseket. (sok meccs= sok szarság, kevés meccs= talán szarság mentes), ...... nem tudja folyamatosan nyújtani a jó minőséget hanem csak időközönként!
Mondjuk más játékoknak ez sikerül, bármikor bekapcsolod mindig ugyan azt kapod!
Kár hogy csak a focis köt le......HJoe35:
""Azért, az nonszensz szerintem, hogy az ember kénytelen leszokni egy játékról, amit szeret, mert olyan amilyen.""
+1
-
_adaml21_
őstag
válasz
Köztetek, meg köztem (én egy nyugodtabb típus vagyok) annyi a különbség, hogy nem csapkodok, nem ütök szét kontrollert, meg nem harsogom tele a fórumot szitokkal. Hanem egy rossz széria után fogom, és kikapcsolom a játékot, és napokig eszembe se jut játszani.
Tegnap játszottam először, miután júni 21-én az első osztályból az 5.-ig estem. Ha arra gondoltam, hogy FIFÁzni kéne egyet, mert unalom van, vagy ilyesmi, abban a pillanatban eszembe jutott, mennyit szívtam pár napja, és még a bekapcsolás előtt elment a kedvem.Amúgy nem sértésképp mondtam el ezeket, mert maximálisan átérzem az indulataitokat....
-
thebigK
addikt
válasz
Ok mar szidtak eleget
Az a baj, hogy egyikunknek sem kene mar meglepodni, hogy szar az egesz, de megis megtesszuk es duhbol, mergesen az elso teendonk, hogy ide leirjuk a serelmunket, mintha spanyolviasz lenne, pedig nem ujdonsag.
Szidhatjuk, de sajnos ertelme nincs, fel kell(ett) erre keszulni, hogy ez a 15 mar ilyen marad, ez van -
Nazara
őstag
válasz
Én nem tudom mi a különbség, csak azt, hogy sikerült leszokni erről a szarról, nyomok heti 10 meccset, azt kész. A fórumot sem olvasom mindig, semmi értelme, ugyanazt a hülyeséget irják le újra és újra, mert a játék változni nem fog (csak rosszabb irányba)
-
tigomigocika
senior tag
Akkor most felteszem a kérdést!
Most tényleg mi páran vagyunk itt akik masszívan szidják a fifa-t a többiek akik nem kommentelnek csak olvasnak vagy aki kommentel, de nem szidja a játékot.....mi a külömbség köztünk?
-
törölt tag
válasz
Vampire Bat #25424 üzenetére
"az EA Sports egy egészen új cselezési lehetőséggel kedveskedik a leendő játékosoknak"
Ólomlábú Messivel próbáljanak meg cselezni. B@$zák meg a… .
A leendő játékosoknak, persze a régi le van…. -
tigomigocika
senior tag
válasz
Megnéztem, tetszett és a hendit vegyék ki belőle...erről is írhatnának!
(#25425) Azog the Orc
Na ja ezzel nem számolnak sosem, mikor egy ki-be baxott meccsen vagy többön megnyomod a passz gombot ,kimész a teraszra elszivsz egy cigit , bejössz és akkor passzolja el......
-
Azog the Orc
őstag
válasz
""Az EA Sports ígérete szerint ez csak egyike annak a számos újításnak, amely a FIFA16-ot még élethűbbé és élvezhetőbbé teszi a játékosok számára.""
Tényleg?
Na cselezzél paraszt ha késik az egész gameplay reakció ideje és belassult , ezt miért nem teszik hozzá
-
Vampire Bat
aktív tag
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #25421 üzenetére
Az HUF
Azog the Orc:
Alapból egy nyugodt természetem van, nehezen hoznak ki a sodromból, de ez a fos ma kihozta belőlem -
törölt tag
válasz
Azog the Orc #25418 üzenetére
Én de. összetörtem egy kontrollert
Kb. 8000 HUF
Idegállapotba vótam. -
Azog the Orc
őstag
válasz
#13793792 #25417 üzenetére
Már ki is kapcsoltam a picsába! Ilyen szemét napot még sosem zártam a fifával, egyetlen egy meccsem sem volt jó bmeg az összes lassú, akadós volt, ha netán megközelítette a játszható szintet akkor meg a csapat állt mint a fallosz egy helyben.......... ezt az összest fel kellett volna venni és az EA-el nézetni, reggeltől-estig 1 éven át, száraz kenyéren és meleg vízen...........
-
törölt tag
válasz
Azog the Orc #25416 üzenetére
Akkor vért ivott meccs előtt.
Szerintem mára hanyagold a témát. -
törölt tag
válasz
Azog the Orc #25411 üzenetére
Hawk vagy Hunter lappal lehet, hogy húztak a gyorsaságán.
-
Garsza
veterán
válasz
Azog the Orc #25411 üzenetére
Este játszunk barátságosat?olyan 21 óra körül.
-
Garsza
veterán
válasz
#13793792 #25410 üzenetére
Értem amit mondasz. De. Nekem nem kell se Ronaldo se Messi. Nekem kizárólag csak Juve játékosok kellenek. De mi van akkor ha beakarok tenni a csapatba 3-4 IF lapot arra mikor gyűjtöm össze a coint, a 16 ig biztos hogy nem. Főleg a price rage előtt amikor egy SIF Pogba 1800k volt például. De még most is SIF Tevez SIF Pogba IF Vidal 500k annyi coint játékkal soha nem gyűjtök össze. Főleg úgy hogy a kupát is havonte egyszer bírok nyerni a szaros handi miatt.
-
Azog the Orc
őstag
Bmeg az ellenfél Lewandowski-ja hogy a büdös .......-ba sokal gyorsabb egész meccsen mint az én TOTS Rodriguez-em???
Na jó nem erőlködök tovább ezzel a patkány moslék játékkal..............
Kicsit durva hogy csak ma legalább 20 ragequit-em volt, különböző okok miatt, ez elmond mindent........
-
törölt tag
válasz
Garsza #25408 üzenetére
Félreétettél vagy félreérthetően írtam, bocsi, nem ez volt a szándékom. Akkor próbálom érthetőbben: ...
Nem kell coint vásárolni, hogy legyen egy ütőképes csapatod. Az ingyenes packokat meg csak azért hoztam fel, mert ugye bronz csapattal kezded a játékot, de a belőlük esett játékosokkal fel tudod javítani a kereted. Ráadásul ha behúzol még 1-2 kupát, .Vásárolni packot meg tényleg pénzkidobás.
-
Azog the Orc
őstag
TOTS Rodriguez behúzva 490k-ért, gyors próba pár meccs aztán ha nem adja jöhet Messi
-
Garsza
veterán
válasz
#13793792 #25400 üzenetére
Packokról csak anyit hogy én már elnyitottam kb. 2500k coint és 20k pointot packokra és a legdrágáb játékos aki esett az Neymar volt akkoriban 400k volt. A többi mind 100k alatti játékos volt. IF lapot például még soha nem nyitottam olyan packból ami nem ingyenes. És hidd el abból az összegből amit írtan rengeteg packot lehet nyitni.
-
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc #25406 üzenetére
1.
Kiprobaltam a kolcsonkapott messit, hat valami eszmeletlen... -
thebigK
addikt
válasz
Azog the Orc #25404 üzenetére
+1, foleg a mondoka vegenek!
-
Azog the Orc
őstag
válasz
bucketb0b #25402 üzenetére
Értem én mit mondasz, igazad is van!
Én is kivagyok a fogyatékosoktól, de hát ismersz, leírtam egy párszor már a véleményem róluk...........
Csak arra akartam utalni nyomatékosan (sajnos ez a legnagyobb szívfájdalmam) hogy ha jó a játékmenet, semmi akadás, lassulás akkor felőlem aztán jöhet full TOTS-el, amikor jó a game (nem nagyképűség
) de ritkán kapok ki, vagy ha igen akkor is 1 góllal. Annál jobb érzés egy jó eredmény, mert eddig nagyon ritkán kaptam ki tarka-barka csapattól, csak akkor amikor tényleg jól játszott, de az pl gold csapattal is elvert volna! De ha fos a meccs akkor el vagyok lehetetlenítve, mert aki kombinatív, passzolós, cselezős játékot játszik mint én annak ez halál! Gyorsan zongorázna az ember a kontrolleren, de nem tud mert minden második nyomást nem érzékeli! De aki csak kontrázik egyenesen előre baszkodja a labdákat annak fel sem tűnik.........
Nekem az szúrja nagyon a szemem, hogy először is egy kib@szott játékban maga a gameplay legyen rendben és aztán a körítés...........
-
törölt tag
válasz
Azog the Orc #25401 üzenetére
+1
Lehetne occóbb is.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Garsza #25398 üzenetére
decemberben vettem meg a játékot, szerintem hetente nem tolok több meccset 20-30nál (megérte-e megvenni számomra a játékot vetődik fel jogosan a kérdés
), DE
lehet, hogy nincs Ronaldom mégis tudok érvényesülni a játékban.. nem mondom, hogy nem hiányzik néha 1-1 játékos, de ez van.. nem is epekedek utánuk hiszen tudom, hogy nem tettem értük semmit. (pl. sok játék után coin, szerencsés pakk nyitás amiből megvehettem volna akár)
Lehet ám full tots játékosok nélkül is érvényesülni és nekem ne mondja senki, hogy ha elverek egy Ronaldo-Messi-Robben csatársorral felálló ellenfelet akkor az biztosan azért volt, mert hendi.. mert akkor ott ütöm agyon egy pingpong ütővel a helyszínen(#25401) Azog the Orc: nem igazán értek egyet, sőt nem is értelek..
egyrészt ha arra vágysz, hogy ne legyen hendi, ergo egyenlő feltételek mellett küzdjetek akkor milyen jogon van a másiknak 0 percre pl. Messije, mert megvette apuci kártyájáról neked meg rengeteg beleölt időd van, mert kereskedsz meg farmolod a coint a VÉGIGJÁTSZOTT meccsekből?!
másrészt pedig pont ebben a tots kupában egy olyan majomtól estem ki akinek köze nem volt a játékhoz, de kikapok egy 35 méteres Ronaldo góllal, mert a biszem baszomja beveri.. köszönöm szépen..
egy adott meccsen ha nem is mondom, hogy biztos a vereség, de rengeteget számít a jobb játékos és elég ha egy picit ért hozzá (de pl. az ellenfélhez képest balfasz) már játékosokból le tudja hozni..
és nem az uppolt meg tököm tudja milyen if lapokat ítélem el, hanem azt ha valaki leül és a 2. percben már full csapattal szalad.. alapoktól kellene kezdeni, bronz lapok stb. nem egyből full Messik meg Kroosok aztán 2-0 után rage quit, mert közöm sincs a meccshez a tetű Ronaldo meg nem lövi be a 40 méterről elengedett lövést, mert most épp nem csalta be a gép. Vagy, mint egy nem olyan régi meccsemen mikor a gyerek csak arra ment, hogy átívelgesse a védelmem csak a sors (szerencse, hendi tököm tudja még mi) velem volt és egyszerűen nem indultak be kellően a játékosai a védelmem mögé és a gyerek meg volt lőve.. na az ilyeneket kell kiirtani a játékból, mert ha nem tolja szét a gép a száját már azt sem tudja, hogy létezik lapos passz, kényszerítő AKKKKÁR egy csel a játékban amivel építheti a támadását, nem csak arra várni, hogy na megvettem Messit meg Reust akkor ívelés, labdaátvétel gól, mert erről szól a szutyok fifa idei része sajnos. -
Azog the Orc
őstag
Amellett hogy keresztesháborút folytatnak a coin vásárlók és eladók miatt, legalább a fele annyi időt, pénzt, energiát áldozhatnának a szerverekre, az online játékmenetre is , mert hú de jó játszhatunk tisztességesen, mindenki gyűjtöget, egyenlő esélyek stb... csak éppenséggel normális meccset nem lehet játszani csak szökőévben amikor épp üresek a szerverek!!!
Ezt sem a játékosok miatt csinálják hanem hogy jobban fogyjon a "fifa point"!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest