Hirdetés
- Fujifilm X
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #27711 üzenetére
Thx!pont az előbb vizsgáltam végig a kínálatot
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7 #27708 üzenetére
Én néztem be.. sorry töröltem is. Én nem tudom miért voltam abban a hitben hogy 5*-os volt. Wellington Silva lett volna még jó, de ő elment kölcsönbe a Boltonba. Mást nem igazán tudok.
-
dracox
addikt
válasz
zsolti72837 #27691 üzenetére
Kérdezd meg tőle, hogy eddig mennyit nyitott el abból a 10millió pointból.
-
dracox
addikt
válasz
zsolti72837 #27685 üzenetére
Nem látod az iróniát a válaszában?
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #27598 üzenetére
Szerintem már pénzkidobást csinálnál a megvételével. Inkább azt a pénzösszeget fordítsd a 16-ra.
-
dracox
addikt
válasz
vegitossj7 #27595 üzenetére
+1
-
dracox
addikt
LINK Az ilyen bug gólokért érdemes játszani. Most az ellenfelem volt a szenvedő alany.
-
dracox
addikt
-
dracox
addikt
Úgy néz ki, hogy a City hátvédsora erősödik egy Otamendivel ---> 40M Euro
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #27186 üzenetére
Köszi a választ
-
dracox
addikt
Srácok nektek a sima online season megy rendesen? Engem már napok óta nem enged játszani vele. Vmi hibával mindig kidob amikor indítani akarok egy meccset.
-
dracox
addikt
Srácok új játékmóddal bővül a 16-os epizód..
Kiváncsi leszek mi fog kisülni belőle...
Erre TessékSzerk: most nézem a játékmódhoz 15.000coin vagy 300 Fifa pont kell. pofám leszakad ezen a bandán
-
dracox
addikt
Másnak is csinált már olyat ez a f*s, hogy az ellenfél ragequit-el aztán nekem könyveli el a vereséget?? vicc
-
dracox
addikt
Srácok valaki tudna arra választ adni, hogy Offline a nemzeti válogatottak játékosait valahogy ki lehet cserélni másra? Mert elég szégyen, hogy ilyen HULK-ok meg Wellington Silva-k helyett 3* csillagos szemeteket rak be az EA a brazil válogatottba, mert azért lenne választék bőven (azt értem, hogy a jelenlegi legfrissebb keretet tölti fel az EA, de azért mégis jó lenne változtatni rajta ahogy nekem tetszene
) ... Haverokkal való sörözős fifás estéken ez felszokta b*szni az agyam kegyetlenül.
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #26896 üzenetére
Ma este már kereste az egyik gyereket aki 4millió coint árult a csoportban
vicc
-
dracox
addikt
válasz
#13793792 #26867 üzenetére
Ugye nem a fifa makes me rage csoportra gondolsz???? Ott a Krisztián gyerek megint kifakadt hogy megvette CR-t aztán bannolták az accját ismét erre ócsárolja a fifat megint, hogy soha az életbe nem vesz EA játékot stb. Aztán egy hét múlva újra kéregetni fog kölcsön aznap estéig 1millio coint, hogy megvegye a színes playereket, de ha valaki ellene megy xy szivárvány csapattal akkor már ki van fakadva....Oké hogy rá van függve az ember erre a sz*rra de akkor ne mondaná el tizedjére sem hogy PES jövőre meg egyebek, mert úgysem lesz az..Nagyon gáz.
-
dracox
addikt
Én amúgy nem tudom mit alkotott az EA megint, de a utolsó előtti frissítéssel megint elb*sztak vmit. Mikor büntetőt kaptam azokat 100%-an be is lőttem mindig. Megvolt a megfelelő lövéserő az irány minden "védhetetlen pókhálózó gólok voltak ezek, mert a kapus hiába vetődött jó irányba sose fogta meg". A frissítés óta meg 5ből 5öt ellő a picsába a csatárom. Már rutinból mentek az ilyen lövések, erre ezt is elveszik az embertől... Abban reménykedtem, hogy visszaállítják most, de kb. semmi. 2x kaptam 11-est ma abból egy megint a p*csába a másik meg felső kapufa.. Thx EA
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #25888 üzenetére
El Shaarawy meg a Monacoba.
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #25859 üzenetére
Ezt az Arda Turant eddig Is utáltam de ezekután rátett még egy lapáttal!
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #25821 üzenetére
Én napi szinten olvasom a topicot, de csak a játék szidása megy 80-90%-ban ahhoz meg mit szóljon az ember.... Na majd a 16!!
. Enyhe iróniával megspékepelve.
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #25297 üzenetére
Attól függ ki van a kapuban meg CDM poszton. nekem 3-as chemmel van a BBVA csapatomban, de semmi változást nem érzek rajta, mert teszi a dolgát ahogy kell.... nincs egy darab brazil sem körülötte.
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #25292 üzenetére
Thiago Silva bőven megfér Ramos mellett, ha az RB poszton Dani Alves van.
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #24944 üzenetére
Majd este tolhatunk pár meccset ha összetalálkozunk..
-
dracox
addikt
Nekem tegnap este mindenki futott összefele mindenkivel aztan földön fetrengtek másodperceket. Máskor két hónap alatt latok ennyi fetrengést,mint amit a rendszer leművelt az este....Kabaré
-
dracox
addikt
Ez az 5meccsre kapott messi bitang jó lenne a csapatba CAM-nak. Olyan mint egy felturbózott Neymar.
gyorsabban mozog, cselez minden... Jaj ha működne az a köcsög piac..
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #24479 üzenetére
2 csatáros rendszerben próbáltad már a 4-1-2-1-2(2) felállást? Nekem elod22 kolléga javasolta még TÉLEN, de azóta csak abban tolom. Két CM poszton van A két szélsőm 7chemmel..Neymar meg Wellington Silva. 5*skillel vígan eljátszogat velük az ember aztán a szélekre kihúzódnak kellőképpen adogatni a csatároknak a lasztit ha arról van szó.
-
dracox
addikt
válasz
bucketb0b #24466 üzenetére
Azért mert van dögivel lóvé természetesen. Agüero-t jobbnak is találom a franciánál.. Akkor Illarramendit még ajándékba adnám Benzin mellé aztán adják az argentint nekünk. Mondjuk olyan hülyék meg biztos nem lesznek..
az MSN-él a BBC-t gyengébbnek találom, de Agü érkezésével javulnának a viszonyok a javunkra... Szerintem.
-
dracox
addikt
Az AS továbbra is kitart amellett, hogy Kun Agüero Florentino Pérez idei galaktikus jelöltje, aki minimum 60 millió euróba kerülne. Na ő annyit még meg is érne.. valaki sorolja már fel a spanyol lapok hihetőségét növekvő sorrendben... köszöntem
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten #24321 üzenetére
Kiadnak egy kopírozást 16 néven teljes árral... Ez teljesítmény az EA részéről. MÁS: Allegri szerint Morata piaci értéke 80 millió euró. Hol él az a Pali??
-
dracox
addikt
válasz
Francesco003 #24304 üzenetére
Prince range óta hogy kereskedsz?Én is nagy kereskedőnek tartottam magam ameddig be nem vezették a korlatozást... Utána Lufi
-
dracox
addikt
válasz
szpal17 #24298 üzenetére
FIFA 16
A készítők jelentősen továbbfejlesztik a védők mesterséges intelligenciáját, a támadóknak sokkal nehezebb lesz kapura törniük, de már a középpályán is kellemetlen meglepetésben részesülhetnek. Passzoknál már nem kell nyomva tartanunk a megfelelő gombot, elég egyszer, de határozottan megpöccenteni. A FIFA Trainer nevű fícsör bekapcsolható, jó tanácsokkal látja el a kezdő játékosokat...... Most ezt süket dumát komolyan gondolták?? 5éve már überbrutál MI-vel rendelkező védők lesznek a játékban. -
dracox
addikt
ITT a 16 trailer. Mind1 lett volna, ha ki sem adják ezt a videót...Jó lett volna tovább fejleszteni a FUT részt, egy Futsal-os móddal, mint anno a 98-ban, de hát b*sznak ezek a népre meg a világra.....
-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi #24067 üzenetére
Én nem értem, hogy a p*csába lehet valakiknek ekkora mákja, hogy 3 TOTS lapot is kidob egy pakk...hihetetlen.
-
dracox
addikt
válasz
tigomigocika #23876 üzenetére
Vannak feltételek amit teljesítened kell itt az oldalon és csak akkor igényelhetsz magadnak amilyet szeretnél. Neten utána olvashatsz.
-
dracox
addikt
Ismét spanyol csapatok van Európa csúcsain egy év után.... Ez mindent elmond.. Igaz, hogy a barcának nem örülök, de sajnos megérdemelték idén.
-
dracox
addikt
szerkesztés off
-
dracox
addikt
Na végre nekem is sikerült behúznom az Online TOTS BPL kupát. csomagban volt egy Sergio Ramos-Jordi Alba egy IF Nkoulou és David luiz akik említésre méltóak.....ramosból nem volt a piacon. nekem a BBVA_ban szerepelt így beraktam az ingyenes Ramost.. a vásároltat kiraktam piacra 1perc alatt el is vitték 35k max áron..
ahhoz képest, hogy télen 360k-ért vettem legolcsóbban kicsit buktam az árán....
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten #23207 üzenetére
Ott a pont a kollégánál!
sajnos nem én voltam.
-
dracox
addikt
válasz
Juventus FC #23024 üzenetére
+1.....Ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem.. Oké, hogy a marketing miatt belerakják meg minden, de azért ne b*sszák már meg, hogy ezzel akarnak legelőször villogni a meglévő "rajongótábor" előtt.... pofám leszakad már bocsánat..
-
dracox
addikt
válasz
elod22 #22911 üzenetére
+1! Ez online kupáknál jön a legjobban, ha tényleg vmi nagy pakkok a jutalmak..
Ha tényleg jobb volt az ellenfél a döntőben akkor is minden lelkiismeret nélkül bevetem ezt az opciót. Rengeteg idegeskedéstől megkímélve ezzel magamat. Ilyen elb*szott rendszernél nem igazán fogja érdekelni az embert már szerintem, hogy előröl kezdje az egész kupát egy olyan pakk csomag miatt ami valószínűleg nulla lapokat dobál majd kifele magából..
inkább 1x játszom le azt a döntőt újra, mint végigjárjam megint a ranglétrát a semmiért.
-
dracox
addikt
Én Beniteztől nagyon tartok, hogy az a szemétláda Perez elhozza Madridba. Minőségi játékosokkal kellene megerősíteni a keretet, mert kiütött évközben. Sérüléseknél meg jönnek a gondok. A MU is most dobta vissza Falcao-t a Monaconak. Nem is csodálkozom rajta. Benzema alternatívájának őt is megnézném ha nincs másik jelölt, mert Borsócskára sem tart igényt ez a köcsög Perec.... Eszem megáll ezen az elnökön.
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #22812 üzenetére
Akkor már jöjjön Klopp és hozza magával Reus-t. Verratti-t és Agüero-t megveszik nyáron bombaigazolásnak. Aztán csókolom..., Pogba is jó lenne, de az felejtős lesz szerintem....
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #22810 üzenetére
Florentino Pérez: "Spanyol anyanyelvű edzőt keresünk" Ezzel már nem sok esélyt adott a találgatásra...
Idehoz egy bukott edzőt..
-
dracox
addikt
Perez Papa megoldotta a Real gondját 12 évre megint
....Remélem legközelebb ő távozik Madridból.
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #22759 üzenetére
A T-home egy vicc. Nekem is az van, mert a digi és UPC hálózat nincs kiépítve ahol lakom sajnos. 25megás netem volt, de vmit babráltak a környéken aztán most már max 10megásra lehet kötni a szerződést.... Azt hittem megzavarodok mikor szerződést kellett újítanom. 500Ft-ot "nyerek" így rajta havonta.. WOW. Ez fejlődés..
-
dracox
addikt
Én is a bronz kupa megnyerése után kinyitottam az ajándék pakkomat.. Legjobb lap egy Boateng volt benne..Na mondom ez van. Rápróbáltam még egy 7500-as pakkra hátha dob vmit... Aztán bedobta ŐT pislogtam, mint hal a szatyorban..
jó pénzért mérik az árát is a piacon.
-
-
dracox
addikt
válasz
_adaml21_ #22354 üzenetére
Én emlegettem pont tegnap. Bale-t leültettem a padra miatta, de nem bántam meg. Igaz, hogy eddig még csak pár meccset játszottam Wellingtonnal és nem szereztem gólt csak egy 20m-es kapufáig jutottam vele, de minőségi csere volt úgy érzem pláne az 5* skill-ről nem is beszélve. Sokkal jobban tudok vele mozogni-fordulni a pályán, mint a "fadarabbal". Ha tudsz cselezni akkor simán van egy kis Neymar-od.
Másoknak is ajánlom
-
dracox
addikt
válasz
Rypejakten #22301 üzenetére
Imádom amikor Neymarral vezetem a labdát szeretek is vele cselezgetni. Ennek következtében tegnap este találtam egy Wellingtont a piacon meg is vettem.Valahogy jobban is mozgott a pályán pár meccs alatt, mint Bale. Lehet padoztatom a Walesit egy jó darabig.
-
-
dracox
addikt
Wellington Silvaról van valakinek vmi véleménye? Lehet Bale-re lecserélem, mert egy fadarabbal egyenlő a pályán.
-
dracox
addikt
válasz
Azog the Orc #22197 üzenetére
Barázdázóval húzni kellett volna bele pár csíkot abba a sártengerbe.
-
dracox
addikt
válasz
bucketb0b #22188 üzenetére
Igen. Olyan kellene akinek a seggéről is bepattan a labda, ha olyan helyzetben van. Nistelrooy sem volt rossz a szerepében, de jelenleg nem tudnék ilyen csatárt....Esetleg egy Bale-CR-Agüero- triót kipróbálnék. Persze Bale az hatalmas kérdőjel számomra továbbra is...
-
dracox
addikt
válasz
#13793792 #22180 üzenetére
Ancelotti leváltása lenne a legnagyobb hiba. Egy hangyaf*sznyi szerencse kellett volna ahhoz, hogy döntőzzön megint a Madrid 2 éven belül. Azelőtt pedig csak távlatból nézhette a csapat a serleget. Ha a pad nem lett volna ilyen szűk egész évben, mint idén akkor teljesen más lenne a leányzó fekvése. Ilyen Khedirakkal, Illaramendikkel nem értem mit akart kezdeni a vezetőség egész évben. Remélem mind a kettő távozik a nyáron jó messzire a csapattól. Kiváncsian várom a nyári átigazolási szezont, mert ez az év megmutatta, hogy nem lehet 11 emberrel végig menetelni egy kemény szezont minősíthetetlen cserékkel. Ősszel volt is egy cikk valahol, hogy ez a szűk keret az évfolyamán még visszaüthet valamikor. Teljesen jogosan jött a pofon a csapatnak. Remélem nyáron odafigyel a vezetőség erre az orbitális hibára. Morata-t meg valamiért nem sírom vissza most sem, hogy mind a két meccsen szerzett gólt.Jó helyen van ő a Juventusban szerintem.
+ Azt még hozzátenném, hogy az öregnek meg kell tanulni rotálnia.
-
dracox
addikt
válasz
#13793792 #22177 üzenetére
Ugyanaz volt a helyzet, mint a Valencia ellen. Semmi sem akart összejönni, de ez így volt törvényszerű, mert a BL címet megvédeni egy átok és az is marad most is. Remélem nyáron igazolnak egy jó pár minőségi cserejátékost, mert a szezon nagyon hosszú és ki is ütött, hogy így esélytelen komolyabb címeket nyerni.. Ettől függetlenül gratulálok a Juventusnak. Ha már idáig eljutottak nyerjék is meg valahogy, mert nem hiszem hogy az elkövetkező években ilyen közel fognak kerülni ismét a BL megnyeréséhez. Ezt az MSN triót meglehet fogni, ha csapatként működnek. Elég ehhez ha egy jó napot fog ki a Juve nem pedig kettőt..
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #21955 üzenetére
A mennyei tele van jobbnál jobb játékosokkal az tény és való.
-
dracox
addikt
válasz
bucketb0b #21665 üzenetére
Én szerintem meg az angol bajnokságban nem a kis csapatok lettek erősebbek, hanem a nagyok lettek gyengébbek. Legtöbben az európai kupaszereplést tartják mérvadónak, mert ott lehet megmutatni, hogy az adott bajnokságok TOP csapatai mire mennek más bajnokság bajnokaival és ott tényleg elvéreztek az angol gigászok szépen sorban..
-
dracox
addikt
válasz
szakii6 #21607 üzenetére
Ezt a Barcat igazság szerint egy full kerettel kiálló Real tudná csak megfogni. Elég visszatekinteni a legutolsó ElClassico-ra. Aki látta a meccset az tudja miről beszélek. Ezektől függetlenül grat a Barcanak, mert ez a gyenge Bayern nem fogja otthon kapott gól nélkül lehozni a meccset...
-
dracox
addikt
válasz
elod22 #21568 üzenetére
Az a pénzügyi fairplay nem rossz dolog szerintem, hogy ide is bevezették. A PSG pl. azért nem tudott még drágább játékosokat vásárolni a nyáron, mert megvették D.Luiz-t 50.misiért aztán valakit el kellett passzolniuk akiből pénzt csinálnak, de nem volt kit. Ibra-t akarták a pletykák szerint, de ő sem ment sehova.
bucketb0b a vevő klubboknak kellene beinteni amúgy igen, de sajnos ahol van pénz ott nem így gondolkodnak
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #21563 üzenetére
Én is ebben reménykedem... Bár egy Hazard csere is jó lenne, de sztem a Chelsea nincs olyan hülye..
-
dracox
addikt
válasz
elod22 #21555 üzenetére
Amilyen szezont produkál Di Maria nem hiszem, hogy a Madridnak kellene. Mondjuk az igaz, hogy tudtommal nem is a saját posztján játszik.
LendvaiFeri1: Azt jelenti, hogy vegyél Fifapontot és addig nyitogasd a pakkot ameddig ki nem esik az egyikből. ST a posztja ráadásul..
Tudtommal ezzel a mesterhármassal ő lett a legeredményesebb "mesterhármazó" a BBVA-ban, de ha rosszul tudom akkor majd valaki kijavít.
-
dracox
addikt
Én is azt mondom Urak, hogy Bale menthetetlen már ebben a csapatban. Nem passzol bele a madridi gépezetbe és ennyi. Akadnak jó meccsei, de ennyi pénzért sokkal többet vár tőle egy madridi szurkoló. A legtöbben a tavalyi kupákra hivatkozva megtartanák őt, de azaz időszak már elmúlt. Folyamatosan jó teljesítményt kellene nyújtania, de semmi..Tegnap este is amikor néztem fotelből a beindulását már elvből tudtam, hogy fordulni fog egyet és átrakja a labdát a bal lábára, mert jobb egyáltalán nincs neki.Akkor az a védő akinek fognia kell ő ne tudná pont mikor felkészül a párjának az erősségéből és gyengeségéből? Egyszer azt hiszem próbálta jobb lábával beadni a bogyót, de annak az lett az eredménye, hogy Buffon jött a kirúgással. Valamilyen statisztika is kimutatta, hogy Casillas többet passzolt emberhez, mint a wales-i... El kell adni 100-120 misiért aztán nyáron illő lenne vmi bomba igazolást végrehajtani KVK posztra, mert így csak szenved a csapat. Veratti-Pogba vmelyikét + Reus, mert ha Modric nincs akkor akadozik a gépezet nagyon.
-
dracox
addikt
+1. Köszönöm szépen kolléga!
. Engem is az idegesít a legjobban, hogy a madridi szurkolók 90%-a már biztosak a továbbjutásban pedig meccs előtt legtöbben több gólos vendég sikerre számítottak erre jött a pofon. Aztán otthon is nehogy ugyan így járjunk, mint most. Annyi a vigaszunk, hogy a visszavágó a Bernabeuban lesz és van egy nagyon fontos gólunk idegenben. Majd jövő7-en meglátjuk ezeket az opciókat melyik csapat fogja tudni jobban kamatoztatni. A holnapi barca-bayern meccset is sokan már a katalánoknak adták, de a mai nap után én a sérültekkel tűzdelt München sikerén sem lepődnék meg.
-
dracox
addikt
Én is Madridista vagyok és tényleg kiegyenlített volt a meccs. Most a Juventusnak volt nagyobb szerencséje egy góllal ennyi az egész. Bezzeg ha az a Hamesz fejesléc kicsit lejjebb repül 1-1-nél... De a fociban nincs HA.. Sajnos Madrid részről sokan silány teljesítményt nyújtottak. BALE-t már a félidőben cserélni kellett volna Borsóra, mert iszonyat gyenge volt megint. Marcelo helyett Coentrao-t kellett volna kezdetni. Ramos sem volt most százas védekező középpályásnak.stb. Sokan dicsőítik a Real-t, hogy bedarálják a Juve-t otthon,de szerintem elég húzós lesz továbbjutni ezzel a hendivel, de semmi sem lehetetlen. Egy címvédőtől ez alap elvárás. Ha pedig nem jutnak be a döntőbe akkor ismét nem lesz címvédés, mint ahogy eddig sem. Összességében jó meccset láthattunk szerintem. Ui: valahogy éreztem, hogy a sors iróniájaként Morata betalál a Madridi hálóba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest