- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Új hozzászólás Aktív témák
-
brugo
aktív tag
Van egy modernebb gépem amin Windoz 1o van egy SSD -én oda gondolom hogy tegyek még egy SSD-ét a fedorának is, mivel azon a gépen 8GB RAM van és a processzor is ujabb. Csak olyan alkalmazásoknak tartogatom azt a gépet ami nincs linuxba igy hát nagyon ritkánkapcsolom be , és gondolom kár hogy csak úgy álljon . Ez amin a fedora van egy 9 éves Athlon proci 4 Giga RAM- al ez is nagyon szépen muzsikál csak gondolom miért öregedjék a másik kihasználatlanul . Tehát akkor nem kell semmi különös beállitás csak bedugom és amikor a telepitő kérdi hogy hova jön, akkor kiválasztom az új SSD-ét és kész. Eddig nem használtam GRUB ot de most fog kelleni hogy inditáskor vállaszhasak a 2 op.rendszer között . Régebben ólvastam Trimerelésről de gondolom az már magátol is müxik ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest