Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici
    félisten

"- a fedora verziók mennyire települnek simán az előző verzióra? Szokott upgrade probléma fellépni?"
    Ezt nem egészen értem. szerintem itt másabb a verziószámozási rendszer, mint amit opensuseén megszoktál. Itt fél évente fix kiadások vannak. Egyiket a másikra lehet frissíteni, de az mindig sok hibalehetőség, tehát előfordulnak bugok. A tiszte telepítés mindig a legjobb választás. Viszont csak 1 év a támogatás, tehét viszonylag gyakran kell ezt mérlegelni.

Rawhide semennyire, az fejlesztésre van.

Pontosan mit szeretnél?

mod: Azt hittem a Tumbleweed egy app. Annyira nem ismerem az opensuse rendszerét, hogy csak na. :DDD

"Itt fél évente fix kiadások vannak. Egyiket a másikra lehet frissíteni, de az mindig sok hibalehetőség, tehát előfordulnak bugok."

Igen, erre gondoltam, hogy a félévente kijövő kiadások egymásra frissítésénél menniyre jellemzőek a bugok.

Az a célom, hogy folyamatosan nagyjából naprakész rendszerem legyen sok tökölés nélkül.
    Az, hogy ez egy rolling distro-val, vagy egy félévente megjelenő frissítéssel valósul meg, az kb. mindegy, csak ne kelljen folyton újra és újra belakni a rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák