- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Probléma DVD/CD íróval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
Mike 32
üzenetére
Így hogy nem látom milyen a földek formája, stb, így a képekből látva, kelleni fog, ha megosztod.
Szeretem az ilyen szellős farmot, nincs zsúfolva, meg a siló is tisztes.
Csak épp alul ürítős trélerrel, kamionnal lehessen felállni rá. Sajna sok olyan, hogy nem igen lehet felmenni rá, és fennakad a tréler egy részénél, vagy a tengelyek a levegőbe emelkednek, stb stb, és hiába tetszett, emiatt kuka lett. De a Bantikow, már korábbi verziós játékból ismertem és megvolt/megvan még szerintem. Egy, ami a régi időkre hajaz kinézetre, egy ami abból az időszakból bejön. De, várom hogy ez kész legyen, és remélem megosztásra kerül tényleg.
Ha minden ok, küld majd privibe is át leöltés linket ok?. Ha nem baj!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szeretem az ilyen szellős farmot, nincs zsúfolva, meg a siló is tisztes.
Csak épp alul ürítős trélerrel, kamionnal lehessen felállni rá. Sajna sok olyan, hogy nem igen lehet felmenni rá, és fennakad a tréler egy részénél, vagy a tengelyek a levegőbe emelkednek, stb stb, és hiába tetszett, emiatt kuka lett. De a Bantikow, már korábbi verziós játékból ismertem és megvolt/megvan még szerintem. Egy, ami a régi időkre hajaz kinézetre, egy ami abból az időszakból bejön. De, várom hogy ez kész legyen, és remélem megosztásra kerül tényleg.