Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
A sebzést még ami befolyásolja, az a Receiver és a fegyver típusa is.
Meg a perkek, 20%-onként több sebzés. Ezek a perkek típusonként vannak persze, szóval közelharci fegyverek, puskák, pisztolyok, automata fegyverek, de lehet van még ezek mellett más is, csak még nem foglalkoztam vele.
Ez nyomja a legtöbbet a latba szerintem.-Az accuracy érték és a Range, lehet csak VATSban lényeges, már nem emlékszek nem játszottam már vagy 1 hónapja. Lehet befolyással van a zoom mértékére is, amikor célra tartasz.
A zoomra elvileg csak a felszerelt, célzást segítő mod van hatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Apple iPhone 17 - alap
- Torrent meghívó kunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Filmvilág
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nyomja a legtöbbet a latba szerintem.