Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyimger

őstag

Elmélkedtem ma egy kicsit. Talán még nem merültem nagyon bele a játékba eléggé, de most erre jutottam. Elkezdtem nézegetni képeket a FO3-ból és a Vegasból, mert ahhoz is frissítettem a mod-táramat, és rájöttem, mennyire nem ugyanaz a hangulata azoknak, és ennek. Már sokadszor kezdem el a 4. részt, de valahogy sehogy sem tudom kellőképp beleélni magam. A 3-Vegas részekben azonnal látni, hogy az emberiség próbál túlélni (Megaton/Goddsprings), de itt azonnal szellemvárosok (Concord, Lexington, stb.), üres viskók, egy-két fős lakosságú tanyák várnak. Értem, hogy nekem kellene felépíteni a fél világot, de ez így gáz. Ki vagyok dobva a kihalt susnyásba, aztán hajrá. Nem mondom, hogy fogni kellene a kezem, de korábban legalább volt bevezetés a világba. Előbb találkozok Deathclaw-val, mint földikutyával, így semmi felépítés nincs... Szuper, hogy a magam ura vagyok, de ahogy a Far Cry 4-ben, itt is hiányolom a motivációt és a bevezetést. Ha elviselném valahogy ezt a SimCity dolgot, akkor lehet, hogy jobban hajlanék felé, de így nem megy. Még próbálkozom, hátha megfog. Más is van így?

Új hozzászólás Aktív témák