Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére

Szerintem a power armor szintfüggő lootot mindenképp érdemes lenne megemliteni, mert egyesek (köztük én is
) hajlamosak lvl1-en elkezdni gyüjtögetni a power armorokat és akkor csak T45-öket találnak. LVL 13 körül kezdtem el találni T51-et, LVL 20 körül T60-at, és LVL26-28tól akad az ember X-01 -re. Lehet érdemes lenne még megemliteni hogy az Atomic Cats-nél a fusion core kilopásával kvázi már a játék elejlén lehet szerezni egy T60 páncélt, nyilván messze van a kezdő helytől, kalandos út lesz lvl1-en 
Illetve a településekről is kéne egy rövidke is szösszenet szerintem, annyi pl hogy egy lakos 6 védelmet tud termelni vagy 6 kaját, fejenként 1 vizet és egy kaját fogyasztanak naponta valamint 1 ágy is kell nekik, illetve a nyersanyagot meg tudod osztani a településeid között a supply line-al. Illetve még a generátorra való bekötés ami rendszeresen felmerül itt.
Lehetne persze ezekről sokkal részletesebben irni de egy kis rövid irás ezekről szerintem mindenképpen kéne

Ha gondolod segitek szivesen megirni valamelyik részt.
Szerk. : na meg az interaktiv térképnek is helye lenne szerintem az összefoglalóban

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) hajlamosak lvl1-en elkezdni gyüjtögetni a power armorokat és akkor csak T45-öket találnak. LVL 13 körül kezdtem el találni T51-et, LVL 20 körül T60-at, és LVL26-28tól akad az ember X-01 -re. Lehet érdemes lenne még megemliteni hogy az Atomic Cats-nél a fusion core kilopásával kvázi már a játék elejlén lehet szerezni egy T60 páncélt, nyilván messze van a kezdő helytől, kalandos út lesz lvl1-en