Hirdetés
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
gyimger
üzenetére

Szerintem a power armor szintfüggő lootot mindenképp érdemes lenne megemliteni, mert egyesek (köztük én is
) hajlamosak lvl1-en elkezdni gyüjtögetni a power armorokat és akkor csak T45-öket találnak. LVL 13 körül kezdtem el találni T51-et, LVL 20 körül T60-at, és LVL26-28tól akad az ember X-01 -re. Lehet érdemes lenne még megemliteni hogy az Atomic Cats-nél a fusion core kilopásával kvázi már a játék elejlén lehet szerezni egy T60 páncélt, nyilván messze van a kezdő helytől, kalandos út lesz lvl1-en 
Illetve a településekről is kéne egy rövidke is szösszenet szerintem, annyi pl hogy egy lakos 6 védelmet tud termelni vagy 6 kaját, fejenként 1 vizet és egy kaját fogyasztanak naponta valamint 1 ágy is kell nekik, illetve a nyersanyagot meg tudod osztani a településeid között a supply line-al. Illetve még a generátorra való bekötés ami rendszeresen felmerül itt.
Lehetne persze ezekről sokkal részletesebben irni de egy kis rövid irás ezekről szerintem mindenképpen kéne

Ha gondolod segitek szivesen megirni valamelyik részt.
Szerk. : na meg az interaktiv térképnek is helye lenne szerintem az összefoglalóban

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Futás, futópályák
- Samsung kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) hajlamosak lvl1-en elkezdni gyüjtögetni a power armorokat és akkor csak T45-öket találnak. LVL 13 körül kezdtem el találni T51-et, LVL 20 körül T60-at, és LVL26-28tól akad az ember X-01 -re. Lehet érdemes lenne még megemliteni hogy az Atomic Cats-nél a fusion core kilopásával kvázi már a játék elejlén lehet szerezni egy T60 páncélt, nyilván messze van a kezdő helytől, kalandos út lesz lvl1-en