- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON #4261 üzenetére
Nyihogok!
Akkor - hajólértlek - mégse mennyek a románokhoz fölöslegesen-e? Merazaper? Megmerakkor már mégis megloptam a románt? Értem? Igen?
Nem szabad elaprozódni! Csakazarányt nézd! Legjobban akkor jársz, ha már pénzgondok, ha nukkecappos találatra, meg ammonésön találatra perkelsz. (Nulla tömeg.) Utoljára csak most nem győzöm igazán hangsúlyozni, mennyire mindegy, én sajnálom rá a perket. Meg jobb cuccokat lehet találni, mint venni. Tele van a szekrényem 10 fegyó/típus, minden armor-ból legalább egy, de inkább 5, mert már lusta vagyok elmászni vele a vásárba. Mire kell a pénz? Repairre?
Mondjuk van amit érdemes, az szentigaz. Tökazelején van egy sznájper, aztán sokáig semmi... azt érdemes kipofozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Honda topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Robot fűnyírók
- 65 milliárd dollárt költ AI-ra idén a Meta; készül Trump AI-akcióterve
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest