Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Sziasztok.
Csináltam egy FB-s oldalt de valamiért nem jelenik meg google keresésekben. Semmi nincs korlátozva se ország se korhatár se semmi.
Mi lehet rosszul beállítva?
Az érdekes, hogy inkognitó lapon keresztül ha megnyitom linket simán bejön az oldal.
Az oldal: [link]
Előre is köszi

-
erikke17
őstag
Nem facebookkal kapcsolatos csak egy picit

Ma regisztráltam G+-ra mert kellet Play játékokhoz felhőmentéshez. Meglepődtem mikor ismerősöket ajánlott nekem G+(való életben és facen is tartom velük a kapcsolatot) akiknek életben nem küldtem mailt se semmilyen formában nem kerülhetett kapcsolatba Google Accountommal.
Honnan szedte volna őket? Telefonomról facebook androidos alkalmazáson keresztül? Pedig ki van kapcsolva, hogy ne szinkronizáljon o.O
-
erikke17
őstag
Neeeee
Mondom benézek hátha jelentkezett e valaki hogy lehasalt FB de ilyet nem vártam azért
Nálam csak pár perce ment el...
Már látom ha menni fog, ömlenek a posztok ezzel kapcsolatban
Poén takarítónő kihúzta a switchet(kellet a hely porszívónak)

-
erikke17
őstag
válasz
csababarca
üzenetére
Be lehet mondjuk elég ocsmányul lett megoldva...

Teljesen ellapozol jobbra majd legörgetsz ott ahol van a family, lakhelyed alapján meg stb. ott lesz a "Most recent.."
H miért lett igy megcsinálva kvvára nem értem de telibeverném aki ezt kitalálta h igy legyen
Egyébként a színe meg dizájnja jobb de lenne mit javítani rajta. -
erikke17
őstag
Csak nálam mutatja hibásan a YouTube-os megosztott videókat? Én adatlapomon és másén is egyaránt..

-
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Kapcsold ki, hogy ne írhasson senki az üzenőfaladra

-
erikke17
őstag
Ajánlom figyelmetekbe szerintem igenpofás!

[Facebook]Szerk: Fél éve jelentkeztem új felületre de még mindig semmi.. :-/
-
erikke17
őstag
Jelentkeztem erre az új NewsFeed-re még tegnap de egyenlőre semmi, mennyi idő ez kb?

-
erikke17
őstag
Üdv, ma megjelöltek egy fényképen ami ugye az idővonalamra került, de hiába megyek rá csak egy fekete kép van helyette. Ha új lapon nyitom meg tehát kicsibe nyitja meg nem a facebookos képnézővel akkor mutatja, de amint nagyban nyitnám meg semmi. Próbáltam letölteni akkor meg DNS Failure-t irt, meg hogy a szolgáltatás jelenleg nem érhető el próbáljam meg később..
Ezzel mit lehet kezdeni?
-
erikke17
őstag
Nálam a chat fosch. Ott ahol azoknak kéne lenni akik online azok lent vannak a "Több ismerős" után..

Azaz forditva
Olyanokat dob előre akikkel FB-n nem is kommunikálok 
-
erikke17
őstag
Ez milyen új feature fb-n hogy egyszer csak ismerősnek profilja megszűnik létezni, a kért oldal nem elérhető
Egy profilról sem lehet az adatlapra rámenni
Szóval letiltás kizárva, profilját meg nem deaktiválná a haver az biztos 
Megjavul ez?
-
erikke17
őstag
2x véletlenül rányomtam arra, hogy jelentés/spamnek jelölés egy képnél, ugye nem fogják törölni?

-
erikke17
őstag
Szerintetek megéri átállni idővonalra?
És tényleg kell várni még egy hetet amig alakítgatom? Vagy azonnal át lehet rá váltani? 
-
erikke17
őstag
válasz
stranger28
üzenetére
Hulladék, chat is szarakodik, Facebook for Androidról el sem érem, csak az üzenőfal jön be képek nélkül, lejjebb nem is tudok lapozni. Ennyi semmi mást nem lehet rajta csinálni napok óta..

-
erikke17
őstag
válasz
stranger28
üzenetére
Rokon.. Nem kell rosszra gondolni...
Hanem az lenne hagynám is a csába.. 
Na de ne offoljunk meg fenéken rúgnak..
-
erikke17
őstag
Üdv, olyan beállitás létezik, hogy úgy letiltani chatről valaki hogy ne tudjon üzenetet küldeni? De közben ismerősök listán ottmaradjon? o.O
-
erikke17
őstag
Üdv.
Ezzel mit lehet csinálni?
Meghivtak ebbe a hülye enkórós meghivóba elutasitottam, meghivtak ugyan abba még egyszer, ott virit az egyes az Események mellett, de ha rá megyek sehol semmi.. Mit kezdjek ezzel? o.O
Előre is köszi
-
erikke17
őstag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Teszek egy próbát, hogy letöltöm profil másolatomat..
HardSanyee - Elméletileg járható csak nem tudom mi lenne ha annyi be lenne töltve Rókába szerintem szét laggolna vagy elfogyna ram vagy saját maga csúszna szét..

Szerk: Automatikusan idővonal mikor jön?
Nekem nem hiányzik, csak már vagy 235 dátumot mondtak.. 
-
erikke17
őstag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
24k-t nem fogok visszagörgetni..

Ja Mr.Csizmás ötlete nem jó? Letöltöm profilomat ahogy lehet azzal az opcióval, majd megnyitom. YouTub-on láttam böngészőben nyílik meg egy html fájlal, vagy worldbe nem lehet külön megnyitni ha letöltöttem?
-
erikke17
őstag
Üdv, hogy lehetne visszamenni egyik ismerősnél legkönnyebben elejére az üzenetváltásokra? 24k felett van szóval..

-
erikke17
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Ilyesmi bug volt nekem is. Régebben gond nélkül rá tudtam keresni igaz akkor még nem volt ismerősök között... Tegnap na mondom bejelölöm nézem nem találom, részletes kereséssel sem... Haver ismerősein keresztül kerestem meg majd úgy jelöltem be, mikor visszaigazolt akkor már rá tudtam gond nélkül keresni... Érdekes...

-
erikke17
őstag
Jéééé, nálam megint magyar lett az egész de teljesen

hackeeeee - Ugye ezelőtt teljesen magyar volt, majd lett olyan betegsége hogy félig magyar félig angol, tegnap még elvétve találtam benne angol részeket de már ma nem, vagyis még kevesebbet mint tegnap...

-
erikke17
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Persze, mit akarnak majd hogy meg is adom nekik a banki adatokat? Elmehetnek a búsba...

Mellesleg most fb nálam használhatatlan szelektiven jeleniti meg az egészet, egy szem képet nem tölt be, csak teker várakozás a következőre.fcbd.ak.profile vagy mire, plusz még dög lassú is...
-
erikke17
őstag
Nézegettem ezt a Timeline-t ha jól veszem ki akkor lényegében igy fogja mutatni ha megnézem valakinek az adatlapját?
Más:
Hozzám még csak most ért ide az új üzenőfal, de az istenért nem igazodom ki rajta hogy hogy van a Tops Post meg a Recent Stories, mert Recent Storie-ból mutat 5-6 postot aztán kalap kabát, alatta meg már van esemény 6 órája, 2 órája össze vissza...
-
erikke17
őstag
Veszem észre, mi a jó édes mamucikájuknak újitanak ha alapból bugos, beletesznek valamit még azt is elcseszik ami használható volt....
Olyan mint Androidra kliens teszik bele új funkciókat de egyre használhatatlanabb mert semmise megy....

Most meg ha rámegyek értesitésre vissza dob adatlapomra..... @nyád... -
erikke17
őstag
Mi a fenét lehet ezzel kezdeni kiirtam két állapotot, de egyiket sem mutatja ki, de komment meg jött rá ha rámegyek meg azt irja nincs ilyen... Egyszerűen nem tesz ki semmit se....

Ráadásul akire ráirok chat-en egyből azt mutatja hogy nem elérhető.... -
erikke17
őstag
De nyomorék ez a chat most, semmit nem küld el, össze vissza mutatja az értesitéseket, hol mutatja hol nem... Látszik hogy belenyúltak, mint valami kezdő programozók

-
erikke17
őstag
Üdv, az hol lehet állitani ha Facebook for Android klienssel irok ki valamit akkor ne tegye bele hogy csak ismerősök láthatják, régebben nem tette oda a kis lakatot. A legidegesitőbb hogy ha telón megnézem üzenőfalat, elején kinálja az újabb klienst, de tegye fel a fene, bugosabb mint a jelenlegi. Lehet hogy mivel kicsit régebbi kliensem van és ebben nem lehet állitani a adatvédelmet erre?
-
erikke17
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
LoL

Mostanság olvastam valahol hogy megszűnik FB? Vagy ez is csak olyan hülye legenda mint a régebbi?
-
erikke17
őstag
-
erikke17
őstag
Akinek megint a régi chat lett legyen szíves adjon már róla valami infót hogy neki milyen?
Teljesen olyan mint a régi? Mert nekem nem, nem mutatja zárójelben mennyien vannak fent meg egy kicsit más is. 
-
erikke17
őstag
LoL nekem is a régi chat-van annyival különbözik hogy nem irja zárójelben mennyien vannak fent...., megnéztem muterom profilján is a régi lett

De most meg a Csoportok résznél ott van egy 1-es hogy új esemény de az égvilágon nincs ott semmi ha rámegyek.....
-
erikke17
őstag
Na most mindenki ezt a facebook téma mod hülyeséggel szórakozik, már látom ahogy nyivákolni fognak mert nem tudják kikapcsolni..... Ahogy látom spammel is mint ha te irnád

Förtelem...
Majd csak elkészül rendesen a Google+
-
erikke17
őstag
Istenem mi a kórság van ezzel a chat-al? Semmit se nem küld el...

-
erikke17
őstag
Üdv, mitől lehet az hogy ha valami állapotot kiirok oda tesz egy kis lakatot hogy az ismerősök ismerősei láthatják, holott a mindenki volt ezelőtt, ez mitől változhatott meg? Nem állitottam át semmit.

-
erikke17
őstag
Ez nem lehet igaz!
Előbb rámentem az üzenetekre és fel dob egy ablakot hogy mik lettek módosítva az üzenet részben, utána jött még egy ablak hogy igényelhetek saját fb címet ez mi a rákra jó? Meg van ez az Küld el üzenet ként is doboz amit ki lehet pipálni üzenet írásnál ez mire jó?Nagyon kula lett ez így ráadásul még a a Chat-ba is belekeveri a cuccokat. Gondolom kivenni csak úgy lehet ha törlöm az üzeneteket amiket nem akarok, mert sűrűn használom az üzenet részt.
Aztán még itt van ez a retek nem tetszik fene is..... Teli van floodal az üzenőfal
-
-
erikke17
őstag
válasz
tolts.hu
üzenetére
Szerintem most ne lepődj meg semmin perpill egy raklap fos az egész, péntek estétől én sem tudom használni a Fcebook for Android alkalmazásban a chat részt ha érdekel bővebben feljebb találsz róla infót. Már belenyugodtam ha akar megjavul ha nem nem majd következő frissítésben talán jó lessz.....
-
erikke17
őstag
Nah app reinstall nem segített, bejelentkeztem telefonról de haver az ő telefonján se nem látott de én őt igen ugyan így van gépen is, ezek után egyértelmű hogy rendszer hiba meg őneki nem szarozik úgy chat gépen mint nekem itt is van összefüggés szóval ennyi

-
erikke17
őstag
Én mondjuk szerver hibára gondoltam mert ha jól vettem észre azóta csinálja mióta a chat ilyeneket ír ki mint írtam: ( (27)), ha meg ráírok valakire akkor kép nélkül jeleníti meg neki a gépen a chat ablakocskát vagy mit. Na mind1 várok vele még ha nem fog menni megy vissza az ami volt működő aztán kap esélyt egy következő frissítésnél.
És köszi a gyors reakciót
ebuddy meg az uccsó lehetőség 
-
erikke17
őstag
SE Xperia X10 mini Facebook for Android v1.5.1 csütörtök este még jó volt péntek délután is de péntek este már mondta egyik ismerősöm hogy nem lát chaten, aztán többieket is kérdeztem és ők sem láttak, nem tudom hogy nálam van e a hiba sehonnan se nem tudok infót szerezni

-
erikke17
őstag
Sziasztok nem tudja mi a fene baja van a Facebook chatnak? Állandóan eltűnnek azok a párbeszéd dobozok vagy mik ha a bal felső sarokban lévő facebook feliratra vagy a kezdőlapra kattintok aztán a így írja ki a chat: ( (27)) Chatpartner, lehetséges hogy a Facebook for Android alkalmazáson ebből a hibából adódóan nem látnak hogy online vagyok?? Csak mert én telefonon látom hogy kik vannak fent. Ezelőtt jó volt mióta ezt csinálja a chat nem látnak telefonon keresztül

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondom benézek hátha jelentkezett e valaki hogy lehasalt FB de ilyet nem vártam azért

A legviccesebb hogy van egy chat ami szar, de még üzenetet se tudok küldeni mert ugyan az mint a chat csak más formában