Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Valaki tudja hogy lehet értesítést beállítani ismerősök állapot frissítésére? Szóval ha valaki kiír valami újat akkor arról én kapjak értesítést.
Valamikor régen 5+ éve ezt tök egyszerűen be lehetett állítani, ott volt az ismerősök profilján erre 1 beállítás, ott ahol most a követés van, vagy követés leállítása, de 1 adott személyre szóló értesítési beállításokat sehol se találok, anno akikhez beállítottam a külön értesítést, 3 emberhez, azok a mai napig működnek és kapok értesítést, de új emberekre sehol se találom hol tudnám ezt beállítani, kíváncsiság képpen töröltem az 1ik régi isminél az értesítést hogy akkor mi lesz a helyén és semmi, nála se tudom vissza kapcsolni
Kérdeztem a chatgpt-t is
azt írta hogy még mindig létezik ez a funkció és lépésről lépésre leírta hova kell kattintgatni hogy ezt bekapcsoljam, de nekem nincs olyan menü amit ír, se mobilon se asztali böngészőbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Motoros topic
- Androidos fejegységek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- Lenovo LOQ alig használt állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

azt írta hogy még mindig létezik ez a funkció és lépésről lépésre leírta hova kell kattintgatni hogy ezt bekapcsoljam, de nekem nincs olyan menü amit ír, se mobilon se asztali böngészőbe...
krizmo_