Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nwis86

aktív tag

válasz ledgeri #35784 üzenetére

Ezzel tisztába vagyok, lehet régi adatbázis alapján dolgozik, egyáltalán nem veszem biztosra azokat amiket ír, de ettől független használom, ha segít és működik akkor jó, egyszerű és gyors megoldás, ha nem, mint pl most akkor jön a google, aztán fórumok, és redit :)

• Nwis86

aktív tag

válasz Graphics #35782 üzenetére

Ezek nem azok, a kedvencek besorolással csak az történik hogy a hírfolyamba előrébb rakja az ilyen embereket és gyakrabban jelennek meg, de értesítés nem történik. Amúgy használom ezt a funkciót is, sokan bent vannak a kedvencekbe, lényegébe azok akiket tényleg ismerek és gyakran beszélek velük, így az ő dolgaikat többet látom mint 1 random munkatársét, akit csak azért jelöltem vissza hogy ne legyen sértődés...

Az ismerőslista módosításnál pedig csoportokat lehet beállítani, pl közeli ismerős, stb, így 1 új állapot frissítésnél mikor be lehet állítani hogy kik láthassák, nyilvános, ismerősök, egyéni, ott már ez a új csoport beállítás is szerepelni fog, pl közeli ismerős stb

De amúgy emlékeim szerint valamikor régen 5+ éve itt szerepelt ezen a részen amiről a képet felraktad az hogy értesítések beállítása, ami most nincs, és ha jól értelmezem a chatgpt is ezt írja hogy itt kéne lennie :) De persze kitudja mikori adatbázis alapján dolgozik... Meg azt is írja ha itt nem találom akkor a hírfolyamba ha meglátom az adott ismerős 1 bejegyzését akkor a bejegyzés mellett a 3 pontnál is kiválaszthatom hogy értesítést kérek erről a személyről, ez helyett a nekem most ha rámegyek ott az szerepel értesítést kérek erről a bejegyzésről, szóval ha valaki ír ahhoz az 1db állapot frissítéshez akkor arról kapnék infót, de engem nem ez érdekel, hanem az adott személy összes frissítésé. Olyan mintha kivették volna ezt a funkciót vagy átalakították volna, de közbe a régi ilyen beállításaim azok még működnek, és sehol semmi infó arról hogy megszűnt volna ez a funkció. Sőt a globális beállításoknál , az értesítéseknél, azon belül "Az ismerősökkel kapcsolatos hírek" beállítás jelenleg is ott van, ez arra a funkcióra vonatkozik amit én keresek, de itt csak be ki kapcsolni lehet ezt a típusú értesítést, de az embereket nem itt lehet hozzá adni, na azt a részt keresném, vagy megszűnt, vagy nagyon el van dugva, de ha megszűnt akkor nem tudom a többi erre vonatkozó beállítást miért nem vették ki.

• Nwis86

aktív tag

Sziasztok

Valaki tudja hogy lehet értesítést beállítani ismerősök állapot frissítésére? Szóval ha valaki kiír valami újat akkor arról én kapjak értesítést.
    Valamikor régen 5+ éve ezt tök egyszerűen be lehetett állítani, ott volt az ismerősök profilján erre 1 beállítás, ott ahol most a követés van, vagy követés leállítása, de 1 adott személyre szóló értesítési beállításokat sehol se találok, anno akikhez beállítottam a külön értesítést, 3 emberhez, azok a mai napig működnek és kapok értesítést, de új emberekre sehol se találom hol tudnám ezt beállítani, kíváncsiság képpen töröltem az 1ik régi isminél az értesítést hogy akkor mi lesz a helyén és semmi, nála se tudom vissza kapcsolni :(
    Kérdeztem a chatgpt-t is :D azt írta hogy még mindig létezik ez a funkció és lépésről lépésre leírta hova kell kattintgatni hogy ezt bekapcsoljam, de nekem nincs olyan menü amit ír, se mobilon se asztali böngészőbe...

• Nwis86

aktív tag

Sziasztok
    1 érdekes kérdésem lenne a messengerrel kapcsolatban, van valamiféle mód arra hogy korlátozzam mások miket tudnak nekem küldeni, vagyis hogy pl ne tudjanak képet vagy linket küldeni csak szöveget, akár külső kiegészítő feltelepítésével, vagy bármi szóba jöhetne, létezik erre valami megoldás?

• Nwis86

aktív tag

válasz Krystal_s #27194 üzenetére

Dettó ugyanez nálam is, több csoportba is ezt csinálja, olvasom a kommenteket azt visszaugrik, először azt hitem az egerem görgője szart be és tévesen érzékel vagy valami ilyesmi... aztán 1 másik oldalon olvasgattam vagy 1 órát és nem jelentkezett a hiba, rájöttem hogy ez a fészbuk szarabb mint gondoltam!

Nagyon remélem lesz valami megoldás a felületre mert ez a új egyszerűen katasztrófa, de amúgy tök komolyan nem értem hogy ezt mégis hogy gondolták jónak, hogy bólintottak erre rá és miért? Egyszerűen egyetlen 1 funkció nincs benne amire azt mondanám hogy jobb mint a régi, használhatatlan átláthatatlan szar az egész :O

• Nwis86

aktív tag

válasz krizmo_ #26118 üzenetére

Alig használom a fészt, vagyis sokat fent vagyok de csak olvasok, írni megosztani alig szoktam, bár régebben pár éve volt 1 tiltásom pár napig, meg 1x figyelmeztettek is, de ezt leszámítva semmi olyat nem csinálok ami miatt 5percenként biztonsági ellenérzést kéne kapjak már 1 éve.... Ráadásul érdekes hogy csak böngészőből gépen, mobil appba semmi gondom nincs

• Nwis86

aktív tag

Sziasztok

Valaki nem tudja miért van az hogy már kb 1 éve, de talán már több is, gépen minden egyes értesítőnél 1 biztonsági elellenőrző oldal jön be, be kell pipálnom hogy nem vagyok robot, és csak utána adja be az adott képet vagy bármit, ha 1 videót / képet, bármit külön lapon akarok megnyitni akkor is kéri, így szinte lehetetlen gépen használnom a fészbukot mert nagyon lassú a használata, hogy minden 2. kattintás után biztonsági ellenőrzés van... jó esetben csak 1 pipát kell beraknom, de néha képeket kell válogatnom hogy melyiken látok lámpát, zebrát buszt stb... mobilon nincs semmi gond, tökéletesen működik... Már arra is gondoltam valami vírus stb épült be a böngészőbe és az miatt van gond, de már többször újra telepítettem a gépet, sőt most 1 hete komplett új gépet raktam össze, és ugyanezt csinálja...

A másik pedig hogy előbb meg akartam osztani gépen 1 képet és ezt írta ki

"Ezt a funkciót jelenleg nem tudod használni.
    We limit how often you can post, comment or do other things in a given amount of time in order to help protect the community from spam. You can try again later. Learn More
    Ha úgy gondolod, ez nem ellenkezik a közösségi alapelveinkkel, jelezd nekünk."

átmentem mobilra megpróbáltam ott, és minden gond nélkül megosztotta :) De utálok mobilon gépelni, meg hát kicsi is a kijelző, de gépen egyszerűen nálam használhatatlan már a facebook az ilyen korlátozások miatt.
    Valakinek van ötlete miért lehetnek ezek?

• Nwis86

aktív tag

Sziasztok
    Lenne 1 olyan problémám kizárolag pc-n, hogy kb fél éve majdnem minden értesítésre rákattintva nem tölti be annak tartalmát, hanem előbb 1 biztonsági ellenőrzést kér, 1 pipát hogy nem vagyok robot... Elég idegesítő volt már ez is, de most 2 napja már képeket is ki kell választanom, van hogy 2-3x is mire tovább enged, így kb már használhatatlan a fészem, bárkit kérdeztem senki nem találkozott még csak hasonlóval se, mobilon nincs gond, probáltam több böngészővel, mindegyikkel ezt csinálja pc-n, probáltam kilépni majd vissza, akkor is ilyen maradt... Valakinek esetleg van valami ötlete hogy tudom ezt megszüntetni?

Ez jön be ha értesítésre kattintok [kép]

• Nwis86

aktív tag

Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne hogy kb fél éve nem működik rendesen az események menüpont! Bár eddig nem voltam benne biztos de most már tuti hogy nem működik, és rohadtul idegesít, mert rendszeresen használtam ezt a funkciót és az elmúlt években rengeteg jó buli volt amiről itt tudtam tudomást. Mert ugyebár kéne látnom az ismerősök által jelölt bulikat.Na már most ameddig a régi esemény menü volt kb fél évvel ezelőttig addig működött is rendesen, de amióta megújították, volt 1 olyan gyanúm hogy a felét se látom... de ez most be is igazolódott, mert most hívtak 1 bulira, küldtek linket, és látom hogy már 10 ismi is jelölte hogy ott lesz meg még 1 csomó a talánba, és ha nem a linken keresztül megyek oda, akkor az esemény menübe nem látom a bulit! Pedig mivel nem is 1 ismerős ott lesz kéne hogy lássam, elkezdtem keresgélni, meg kérdezni haverokat ki hova megy hétvégén és küldtek még pár linket, kapásból találtam most szombatra 4 olyan esemény ahol lesznek ismik és mégse látom, azaz nem ajánlja fel a facebook... és ez így rohadtul nem oké:( Valaki nem tudja hogy miért van ez, esetleg mit kéne beállítanom?

Haver azt mondta hogy lista nézetbe kéne, hogy lássam az ismerősök eseményeit ha a beállításoknál be van pipálva a javasolt események, ez be is van állítva de mégse mutassa! Vagyis 1-2ot látok, most szombatra is 2öt jelez, hogy ott lesznek ismik, ja 1-1 ismi mind a 2ön, bezzeg a fasza bulit amire hívtak azt nem jelzi pedig lesz ott vagy 10 ismerős, és még másik 3 kisebb bulit se jelzi ki, csak pont a 2 legszarabbat ami nem érdekel. Jó lenne tudni mi alapján rakja ki pont azt a 2öt, és mért nem azokat ahol többen vannak, vagy egyszerűen miért nem ajánl fel minden egyes olyan bulit amit valamelyik ismerősöm bejelölt.

Új hozzászólás Aktív témák