- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
serito
senior tag
Mindenképp csináltam volna képeket és véleményezést kértem volna tőled de így mégjobb, hogy te ajánlottad fel segítségedet.
Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .
Még egy kérdés:
A "rubaflex" szigetelőt érdemes beszabni a kondik, és fetek közé, vagy oda csak szilviát tömködjek, majd a tetejére egy teljes rétegben ( persze a procit kihagyva ahogy a versenyen csináltátok ) tegyem?
Ahogy néztem az én pot-om talpa elég nagy és lelóg a prociról egészen a foglalat széléig vagy még azon is túl. Ezt, hogy érdemes szigetelni? A lelógó rész alá is kerüljön a "rubaflex"-ből, vagy elég csak a szilvia mert kevés hely van, magasságra úgy 5-6mm a ruba meg 10mm?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma este fogom csinálni az első próbaösszeépítést, ha minden jól megy a plexi álvánnyal is elkészülök.
Az ötletet tőletek vettem .