Hirdetés
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
Bujdy81 #96807 üzenetére
Az eltérés nem véletlen.
TS-230 "hátrányok":
Nincs hot-swap, vagy az macerás
Nem intel CPU -> "fura" alkalmazások futtatásának korlátozott volta
Kevesebb memória -> lasabb alkalmazások
Eggyel kevesebb LAN (ez nem feltétlen hátrány, de még lehet az is, akár)
Kevesebb USB, nincs Copy gombTS-251+ előnyök:
Ami fent negatív, az itt épp pozitív, azaz hot-swap fiókok, intel cpu (mennek az extrémebb appok), bővíthető memória, 2 lan, "sok" USB, Copy gomb.Copy gomb az QNAP esetén 2 irányú lehet, a rendszerben mondod meg, mit csináljon:
-Az USBbe dugptt cucc tartalmát húzza a NASra, VAGY
a NAS tartalmát tolja ki az USB háttértárra.QNAP és Syno tud lenni iTunes szerver, meg mindenféle almás mentő szerver (talán TimeCapsule is, de nekem nincs ilyenem - nekem nem preferencia). Szóval Asustor, meg Zyxel, Thecus stb... cuccoktól ennyivel jobb.
Komolyabb NASoknál megoldható +merevlemezek rendszerbe illesztése, de itt ha jól gondolom, ez nem cél, a projekt ~200 alatt kell, megálljon, lemezekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest