-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Nem is tudtam, hogy van ilyen topik, de most remélem nagy segítséget fog nyújtani.
Csinálni kezdtem egy számomra bonyolult táblát, de elakadtam több helyen is, így mindig módosítgattam és egyszerűbbé tettem.Először a legegyszerűbb verzió problémáját vetném fel:
A lényeg, hogy egy cella értékét attól tenném függővé, hogy egy másik cellában "+" vagy "-" van-e. Valójában kicsit bonyolultabb a képlet ennél, de csak ez a része nem működik megfelelően.
A képlet:
=HA(J3="-";G3=0;HA(J3="+";G3=HA(F3<R3;S3;HA(F3<R4;S4;HA(F3<R5;S5;HA(F3<R6;S6;HA(F3<R7;S7;HA(F3<R8;S8;HA(F3<R9;S9)))))))))
A vastagon kiemelt része nem tiszta. Az utána lévő rész jól működik külön.
Az a hiba, hogy hiába változtatom J3 cella értékét "+"-ra vagy "-"-ra, mindig 0-át kapok, holott csak "-" esetén kellene.A segítséget előre is köszönöm!

Ha ez sikerülne, akkor lehet jönnék a többi dologgal is.

Új hozzászólás Aktív témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Egérpad topik
- Gyúrósok ide!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Warzone
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50