Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Házimozi belépő szinten
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple MacBook
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike318
csendes tag
Sziasztok! Ma találkoztam először ezzel a lehetőséggel, hogy így kérhetek segítséget a munkámhoz, szeretnék élni vele. A "Megosztásütközés miatt nem lehet menteni a fájlt... " probléma nyomait kutatom, a #6599-s HSZ-ban felmerült, így akadtam ide, de nem volt rá válasz. A raktárkezelő és számlázó programot még Excel97-ben kezdtem írni, 2003-s alatt frankón ment évekig, most cseréltünk gépet, Windows 7 + Excel2007, azóta megkeseríti az életemet ez a hiba. 10-12 fájlt mozgatok egy eladási folyamatban, és véletlenszerűen bármelyiket hirtelen egy mentésnél átnevezi egy számokból álló névre és megáll a tudomány. Tud valaki erre megoldást?
Méd csak 200 HSZ-t érkeztem elolvasni, de mély tiszteletem a GURU-k tudásának!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50