Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfag
aktív tag
válasz
Medcomp
üzenetére
"táblázatokban semmi makrót nem használok" - ennyi infó nekem teljesen elég - mert akkor fogalmam nincs!
Egy próbát megér: Microsoft Információs Központ:. Kipróbáltam a legalsó menüpontot (Változó idejű rendelkezésre állás) - nem adják könnyen a bőrüket! A folyamaton végighaladva egy helyen azt mondja a lefagyásra, hogy a víruskeresőtől van. Én is azt mondanám
De azért megnézném, mi van ha lekapcsolom a hálózatot és kikapcsolom a víruskeresőt is. Mentés próba 25-ször - aztán vagy ettől van, vagy tudom, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért megnézném, mi van ha lekapcsolom a hálózatot és kikapcsolom a víruskeresőt is. Mentés próba 25-ször - aztán vagy ettől van, vagy tudom, hogy nem.
Fferi50